Electroworld.nl
9.2
Deze score is gebaseerd op 23542 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Electroworld.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Wij werden vriendelijk ontvangen en nadat we te kennen hadden gegeven waar we voor kwamen werden direct de benodigde informatie te voorschijn gehaald en de diverse mogelijkheden geduid. Ook de plaatsing na de aanschaf verliep voortreffelijk en werd goed en degelijk gedaan. We zijn dan ook zeer tevreden en zullen bekenden in onze omgeving Cup Arcen ook zeker aanbevelen
Gewoonlijk koop ik bij Electro World Stadhouder in Den Haag. Daar bestelde ik ook deze keer; een scheerapparaat. Tot mijn verrassing werd Van Leeuwen de leverancier. Maar de afhandeling verliep uitstekend.
Vriendelijk en vakkundig personeel (Johan). Keurige aflevering en informatie over het product.
Deze winkel staat goed bekend. Bekwaam personeel. Ik kreeg direct een adequaat voorstel
Goed en vriendelijk personeel.
Service uitstekend
Ik had een nieuwe koelkast nodig dus naar Koos Rood omdat dit mijn 5e aankoop van witgoed is, omdat na jaren dingen stuk gaan.
Zoiets doe je niet als je ontevreden bent.
Alle keren leuk geholpen, de aflevering op de afgesproken dag en alles keurig geinstalleerd en uitgelegd.
Kortom een zaak die je kunt vertrouwen, ik ben erg tevreden 👍
Goed geholpen, persoonlijke benadering, flexibele instelling.
Zeer vriendelijk personeel, heel kundig, nemen alle tijd voor je, weten waar ze het over hebben
Snelle goede vakkundige service
Aardige mensen
Mooie winkel, lekker ruim opgezet en prettig personeel
Sier snel en goed geholpen.
Tv aangekocht in Bergschenhoek, altijd behulpzaam personeel. Ik raad deze winkel zeker aan in Bergschenhoek om hier je artikelen te bestellen en eventueel te laten bezorgen
Al ruim 45 jaar klant van Stiphout, altijd tevreden
Hele goede vriezer! Ruimte en eindelijk stil in de keuken. De aankoop ging snel en vakkundig. En een mooie prijs.
Goede service en goeie uitleg
Klantvriendelijk meedenken goede service
Prima voorlichting
Goede en goedkope winkel, snelle handeling, goed bereikbaar
Veel service, bekende en meedenkende medewerkers.
zeer goed geholpen in de winkel, er werd meegedacht, de levering ging snel en voorspoedig. de medewerkers die de levering en plaatsing verzorgden waren vriendelijk en correct, ze vertrokken pas toen alles naar wens was
Prettig geholpen door deskundig personeel.
Ben goed geholpen door Rick Witteman.
De medewerkers van Van Leeuwen denken met je mee. Het is soms moeilijk te bepalen wel apparaat het meest geschikt is. Een heel fijne zaak.
Goed advies in de winkel
Mijn siemens droger was defect, het reparatie team had snel tijd en liste het probleem snel op.