Electroworld.nl
9.2
Deze score is gebaseerd op 23542 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Electroworld.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
We zijn heel goed en deskundig geholpen. Alles keurig, netjes geinstalleerd en meteen uitleg gehad over de nieuwe oven/ kookplaat
ik ben niet tevreden. ik kwam in de winkel om een aantal nieuwe zaken aan te schaffen. er werd aangeboden dat er eerst iemand langs zou komen om te kijken of deze zaken gerepareerd konden worden. Ik stond hier niet 100% achter. Man die ter plaatse kwam maakte een hoop paniek over mijn gaskookplaat waar volgens hem een ontzettend oude slang aan zat en hij sprak over brand en dat de verzekering niets zou vergoeden. Hij heeft mij toen in tranen en paniek achter gelaten. Wel huisbezoek laten betalen. Heeft weliswaar op mijn verzoek door zijn bangmakerij, de hoofdgaskraan uit gezet, waardoor deze op slot is geslagen en ik helemaal geen gas meer had. Voornaamste is dat meneer mij in paniek bracht maar niks deed om mij te helpen. De zaken konden overigens niet gerepareerd worden wat ik van te voren ook al zelf had aangegeven.
Prettig geholpen, monteur was kundig en denkt mee. Top!
Goed geholpen en geadviseerd!
Vakkundig, vriendelijk, klantgericht.
Probleem opgelost.
Goede uitleg, nemen altijd de tijd
En niet te vergeten de na service is geweldig
Uitstekende service, vriendelijke kundige installatie monteurs. Precies wat je hoopt en krijgt.
We worden altijd goed geholpen bij Verlinde in Terneuzen . Al veel artikelen gekocht altijd goede service en klantvriendelijk. Bedankt hiervoor.
Super goede survice, snelle levering en makkelijk in communicatie! Aanrader om daar langs te gaan voor je spullen, prijs kwaliteit verhouding ook goed
Zeer goed geholpen in Someren
Toppie
Alles zoals afgesproken en 100% naar verwachting geleverd en geplaatst.
Snelle en goede service
Goed en vriendelijke behandeld.
Super service. Appje gestuurd naar Bram de Boer met onze wensen voor een vriezer. Snelle reactie ontvangen met een aantal opties. Dezelfde dag not geleverd. Super.
Goed verlopen.
Snel geleverd.
Super goede service! Flexibel en meedenkend!
Ik koop sowieso altijd bij electro world (barneveld) omdat ik het advies, de service en de vriendelijkheid enorm waardeer.
Deze mensen geven altijd een goed en eerlijk advies, en weten waar ze het over het hebben.
Kortom een fijne zaak die ik van harte aanbeveel.
Onlangs heb ik een Hisense 55U79NQ televisie aangeschaft bij Electro World Trijselaar en ik ben erg positief over de gehele ervaring. Vanaf het eerste contact telefonisch werd ik vriendelijk en deskundig te woord gestaan.
Wat mij in het bijzonder opviel, was de servicegerichtheid toen ik een vraag had over de levering en afwezigheid op kantoor (ik was zelf nog niet aanwezig door ongemak). Ik werd direct goed geholpen.
Voor andere consumenten die op zoek zijn naar elektronica kan ik Electro World Trijselaar zeker aanbevelen. De combinatie van persoonlijke aandacht, vakkundig advies en een soepel aankoopproces maakt dat ik hier met een gerust hart weer zou kopen. Het is fijn om een winkel te ervaren waar de klant nog echt centraal staat. Een verademing!
Goed advies en prima levering.
Gewoon een top bedrijf met top mensen , altijd meedenken
Wat een topservice!! Ze belde direct na het bestellen via hun site, daarna nog een keer over de levering en de grootste service ontvingen wij toen ze op ons verzoek op een bepaald tijdstip kwamen. Tijdens het aansluiten allemaal goede tips ontvangen en prima uitleg!
Snelle levering en goede service.
De hulp bij het uitzoeken was geweldig in de winkel.
Het plaatsen was perfect zoals afgesproken. Ook waren ze prachtig op tijd.
De uitleg na het plaatsen van de wasmachine en droger was perfect.
Gewoon in een woord: GEWELDIG
Prettige kundige mensen ,meedenkers en service hoog in het vaandel
Je wordt vriendelijk ontvangen. Koffie staat klaar.
Men denkt met je mee en probeert goed te adviseren.
Het afleveren en plaatsen van de TV verloopt soepel.