DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4766 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 583 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerard Roelands 06-10-2022

Algemene score

10,0
IK vind het een prima shop. Het is er goed winkelen en alle bestelling kun je eenvoudig en vlot afwikkelen.
De procedure is eenvoudig en het betalen van de bestelling gaat ook vlot.
Het leveren van je bestelling gaat perfect volgens de afspraak.
Voor mij ideaal.

Reageer

philippe 06-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd vlugge en correcte leveringen met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Reageer

Hilde 06-10-2022

Algemene score

10,0
Bestel al jaren met grote regelmaat bij de online drogist
ruim assortiment, overzichtelijke site en vandaag besteld en morgen in huis.
Geweldig houden zo.

Reageer

Mevr. C. lian 05-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles keurig geleverd en vlot na de betaling vooruit .
Fijn dat deze onlinedrogist ook zonder internet kan betalen.

Reageer

P.J. Voorthuijzen 04-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie overzicxhtelijke website met goede zoekmogelijkheden.
Prijzen zijn goed en uiteindelijk zonder problemen betaald en ontvangen

Reageer

Lonneke 03-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Breed assortiment, duidelijke voorraadindicatie. Heldere productinformatie en snelle levering - meestal binnen 48 uur. Prima klantenservice als er iets mis gaat. Wordt dan netjes opgelost. Soms kan een kleinere verpakkingsdoos gebruikt worden. Klein punt van aandacht in het logistieke proces

Reageer

Joost M. 30-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle gevraagde artikelen op voorraad; korting op al deze producten; eenvoudig bestellen; volgende dag op afhaalpunt. Wat wil je nog meer? Niets toch?!!

Reageer

Beste onlineshop 30-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De onlinedrogist heeft veel keuze en mooie aanbiedingen en het wordt snel geleverd.
Pakketje wordt met zorg ingepakt.
Komt iets defect aan,even een belletje en het probleem wordt direct opgelost.
Dit is ondertussen mijn vaste onlineshop geworden.

Reageer

Petra 29-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De online drogist verzend heel snel en het is altijd goed verpakt
Ook word je via de mail goed op de hoogte gehouden over de verzending van het pakket

Reageer

marga 29-09-2022

Algemene score

9,0
Prima bedrijf,groot assortiment,snelle en correcte levering.
Bestel er al jaren,altijd naar tevredenheid.

Reageer

G.Sint Nicolaas 28-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De al eerder opgedane positieve ervaring met deze winkel werd ook deze keer weer bevestigt. Van bestellen tot afleveren geen enkel punt van kritiek .

Reageer

Barbara Reg 26-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima overzichtelijke shop. Prijzen voordelig in de vergelijking. Zeer uitgebreid assortiment.

Reageer

jolanda 26-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle service en goede prijs. ruim aanbod. Een aantal keren producten besteld en de volgende dag geleverd.

Reageer

T. van der Velden 26-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima geregeld en snelle levering. goed verpakt en kwalitatieve producten. Heb al eens eerder besteld bij online drogist en ben er zeer tevreden over.

Reageer

Henderik Verheij 26-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreide en goede informatie over het te kopen product en snelle levering

Reageer

Hillegonda 24-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment.
Goede prijs verhouding ten opzichte van andere verkopers.
Super snelle levering

Reageer

Adri van Leeuwen 24-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling wordt altijd zeer snel verzonden, het is goed verpakt en ze hebben een breed assortiment aan produkten.

Reageer

J.G. 22-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
LEVEREN HEEL SNELEN ZONDER KOSTEN, EEN AANRADER WANNEER JE VITAMINES NODIG HEBT !

Reageer

Daphne 21-09-2022

Algemene score

9,0
Zeer goede ervaringen met DeOnlineDrogist; reeds vele bestellingen geplaatst die ik snel, netjes en altijd volledig heb ontvangen. Goede en vriendelijke (klanten-)service, uitgebreid assortiment.

Reageer

martin 21-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
heel blij met deze winkel, ze hebben alles op het gebied van orthomoleculaire voedingssupplementen en ook nog eens met hoge korting. Snelle levering en al vanaf 20 euro geen verzendkosten.

Reageer

J Akkerman 20-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik geef een 7 omdat ik erg tevreden ben over de snelle verzending, goedkoop, en veel aanbod.
Ik geef maar een 7 omdat ik nog maar geringe ervaring heb met deze online zaak. Als ik alleen deze ervaring zou beoordelen dan zou dat een ruime 8 zijn.

Reageer

bouw 20-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vlotte levering en correcte afhandeling reeds eerder een bestelling geplaatst het zelfde resultaat. Een aanrader!

Reageer

Marianne 20-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij De Online Drogist doet men wat men beloofd. Super service en goede prijzen. Toppie

Reageer

Mc 20-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een geweldig fijne shop
Met eerlijke prijzen.
Maak beloftes waar.
Snelle levering en goed verzorgde verpakking

Reageer

Barbra 20-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een geweldige website. Groot assortiment en echt een top service. Klantenservice reageert gelijk via mail of app of telefoon en lost al je problemen op. Iets vergeten ze voegen het toe aan je bestelling. Echt zo super blij, de mensen die hier werken verdienen echt een dikke 10! Geduldig en meedenken en probleem oplossen. Toppie dus.

Reageer

coby. 19-09-2022

Algemene score

9,0
uitgebreide shop. overzichtelijk. supersnelle levering.Vandaag besteld de volgende dag reeds geleverd.

Reageer

Marlies 17-09-2022

Algemene score

1,0
Op site is een retourformulier te vinden. Deze gedownload, geprinten ingevuld. Er staat een retouradres op dit formulier. Volgens de site is retourneren gratis, alleen bij inleveren bij voorgeschreven postnl punt blijk ik toch voor retourzenden te moeten betalen. Na contact met webshop te hebben gehad verwijzen zij naar algemene voorwaarden, terwijl hier op de site en op het retourformulier niet naar worden verwezen. Laatste keer dat ik hier bestel
Officiele reactie van De Online Drogist 20-09-2022

Beste Marlies,

Heel erg bedankt voor het plaatsen van uw review. Bij retouren vragen wij altijd om eerst contact met ons op te nemen zodat wij hiervan op de hoogte zijn. Wij sturen u dan ook via de mail een retourlabel die u kunt gebruiken om kosteloos te retourneren. Een retourlabel kan ook altijd aangevraagd worden via uw account mits u een account bij ons heeft aangemaakt.

Met vriendelijke groet,
DeOnlineDrogist

Reageer

Ad 17-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al vaker naar volle tevredenheid besteld bij Deonlinedrogist. Snelle levering en vlotte afwerking.

Reageer

Marja V 17-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede ervaringen met DeOnlineDrogist; gunstig geprijsd, snelle leveringen, goed verpakt, goede communicatie.

Reageer

Alda 17-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestel al best wel lang bij DeOnlinedrogist.Altijd snel geleverd. 1x gehad dat er iets niet bij de bestelling zat. Werd direct opgelost!

Reageer

Marian 16-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere malen een bestelling gedaan. Ging altijd goed. 1x was er iets niet leverbaar maar dat heb ik later gekregen. Dit duurde wel een tijdje en toen hoorde ik hier even niets over. Toen ik hierover een vraag stelde werd dit netjes beantwoord.

Reageer

Marisa 16-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig bezorgd, binnen de afgesproken tijd. Producten precies afgeleverd zoals besteld. Goedkoop en goed.

Reageer

Esther 16-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel al een tijdje via de online drogist en ben zeer tevreden. Een heel ruim assortiment, duidelijke website, snelle levering. En daar bovenop zijn de prijzen ook aantrekkelijk vergeleken met de drogist ‘om de hoek.’

Reageer

Marianne 15-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt hele goede ervaringen. Er was een artikel niet op voorraad maar zodra ze het hadden kreeg ik een mail. De andere dag had ik het al in huis.

Reageer

Elisabeth Pieper 15-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik koos voor de online-drogist omdat ze op dat moment de goedkoopste aanbiedingen hadden.
Snelle levering en alles keurig verpakt.

Reageer

Wil 15-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een duidelijke website, veel producten en snelle levering! aan te bevelen

Reageer

Patricia 14-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende klantenservice, zeer ruim en gevarieerd aanbod en supersnelle levering. Echt, beter kan het niet!

Reageer

Mattie Hersevoort 13-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site. Wordt goed op de hoogte gehouden waar het pakket is en wanneer het ongeveer wordt bezorgd. Deze site is een aanrader.

Reageer

Puck 12-09-2022

Algemene score

10,0
Aankoop bij online drogist gaat gemakkelijk bestellen en betalen en vlotte levering.

Reageer

Alice 12-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop met groot assortiment, goede prijzen/aanbiedingen en een snelle correcte levering.

Reageer

JustBecky 10-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zag de producten die ik nodig had bij deonlinedrogist.nl en heb daar besteld. De bestelling was redelijk vlot binnen, alleen bij het uitpakken zag ik dat de douchegel open was en de fles was kapot Contact opgenomen met de klantenservice waar direct gezegd werd dat er een nieuwe word opgestuurd. Super fijn en hele goede service.

Reageer

Henk Pomp 10-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige manier om te bestellen.
Snelle levering. Prima kwaliteit van produkten.

Reageer

Chris van Boeijen 10-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke webshop, goed assortiment, duidelijke uitleg van producten, goede prijs en snelle levering.

Reageer

M Volkert 09-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het product Jacob Hooy thee voor blaas en nieren) was een tijd nietbvoorradig. Hopelijk gebeurt dat niet vaker.
Verder: snelle bezorging, goede verpakking.

Reageer

Sonja 08-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime keus en keurige afhandeling. Netjes verpakt en zeer snel bezorgd!
Ik ben dik tevreden👍🏻

Reageer

Clem 06-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote sortering, ook wat betreft glutenvrije producten. Snelle levering en uitstekend verpakt. Zeer tevreden!

Reageer

Ana 05-09-2022

Algemene score

10,0
Very quick delivery and great custom service. I am a repeat customer and very happy with your services.Thank you! All the best!

Reageer

Moni 03-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site met veel artikelen, snelle en correcte levering tegen heel betaalbare prijs

Reageer

Nathalie 03-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel producten en snelle levering. Wanneer het langer duurt zetten ze dat op de site. Ik ben dik tevreden.

Reageer

goede web winkel 03-09-2022

Algemene score

10,0
Ze zijn snel en wat ze beloven, doen ze
Wat ik bestel, wordt goed afgeleverd!
Netjes verpakt!

Reageer

Toon meer reviews