DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4766 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 583 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Den Eddy 02-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede webshop. Goede prijzen. Goed toegankelijk. Overzichtelijk en zeer duidelijk.

Reageer

Jenny 02-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag besteld, morgen in huis.
En dat klopt.
Voor mij hoeft het zelfs niet eens zo snel te gaan. 😊
Soms is een bestelling niet zo dringend en je zou dan kunnen aanduiden dat 3-4-5 dagen later in huis ook prima zou zijn.
Een tijdkeuzeknop zou handig zijn hiervoor.
De Online Drogist, zeker een aanrader in alle opzichten.

Reageer

Marco 02-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal goed. Producten geleverd volgens afspraak en zeker niet het duurste adres.

Reageer

Mees 01-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel al een tijdje hier mijn producten wegen allergie.
Ik vindt hier alles wat ik zoek, snelle service en niet duurder als ergens anders. Vriendelijke snelle site.

Reageer

JB Kroes 01-11-2022

Algemene score

9,0
Uitstekende shop met veel keuze met prima producten en op tijd geleverd en keurig verpakt

Reageer

Jacques 01-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vanachter de pc eenvoudig te bestellen en vlot in huis. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de locatie van je bestelling.

Reageer

Ank de Visser 31-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle levering van de vitamines die we bestelden. Zondagavond besteld - maandagmiddag in huis.
Daarnaast een korting van 12,5% bij bestellen via de FNV.

Reageer

JJD 31-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
producten makkelijk te vinden, eenvoudig te bestellen en snelle levering, kortom prima webshop

Reageer

Emmy 29-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden en snelle levering en erg veel keus en sortering,zeker aanbevelen

Reageer

Peter van den Hurk 27-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel uitgebreid assortiment goede contactmogelijkheden geeft informatie als je dagelijkse medicijnen bijna op zijn

Reageer

Ina 27-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop, mooie kortingen op de artikelen, na bestellen volgende dag bezorgd

Reageer

hans kraamwinkel 27-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gratis bezorging v.a. 20 euro en supersnel geleverd,met flinke kortingen.deze winkel heb ik gekozen om het grote assortiment en de kortingen als je lid bent van de fnv

Reageer

Mar 27-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijne online drogisterij met groot assortiment voor prima prijzen. Veel aanbiedingen, waardoor vaak de goedkoopste aanbieder. De verzending is vanaf 20 euro al gratis en supersnel: voor 21.30 uur besteld dan wordt het de volgende dag al geleverd!

Reageer

Patricia 27-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestel al een paar jaar bij DeOnlineDrogist.nl en er is nog nooit iets niet in orde geweest of niet supersnel opgelost.
Goed, groot en divers assortiment, uiterst prettige klantenservice en snelle leveringen.

Reageer

Harry 27-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd zeer snelle levering van de juiste producten. Een keer zat er een verkeerd product bij, naar telefonisch overleg was het de dag erop hersteld. Een bedrijf met een geweldige service.

Reageer

Hanny 27-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben al jarenlang vaste klant, snelle levering, vaak mooie kortingen, en keurige klantenservice.

Reageer

Mieke 26-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snel ontvangen en alle artikelen zijn prima aangekomen, zeer tevreden en graag weer tot de volgende keer !

Reageer

Kaboutermama 26-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op recept voor mijn blaasontsteking heb ik de pillen besteld bij de online drogist. Dit op aanraden van het ziekenhuis.
Ik ontdekte de aantrekkelijke prijs. Ze werden snel bezorgd, wat erg fijn was! De volgende keer weer bestellen!

Reageer

joep 25-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima heldere site, snelle levering van de spullen die een goede kwaliteit hebben met een prima prijs en al heel snel het niveau van de gratis bezorgkosten bereikt.

Reageer

Mel 25-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd zeer tevreden hier te bestellen. Overzichtelijke site, goede aanbiedingen en heel snel bezorgd.

Reageer

Rosina Cival 25-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ze hebben heel veel tegen een redelijke prijs. Leveren op tijd. Het is netjes verpakt.

Reageer

GS 24-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop. Zeer snelle levering altijd binnen twee dagen. Gelukkig via POSTNL (die is beter dan DHL).
Goede voorraad. Al 5 jaar klant en nooit problemen gehad.

Reageer

Jenny 24-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Elke bestelling via de Onlinedrogist verloop correct en heeft een snelle verzending. Ruime keuze in het assortiment.
Voordelig geprijsd.

Reageer

Heidi 23-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke website met uitgebreid assortiment en heel veel keuze. Zeer snelle levering en duidelijke opvolging van de levering. Klantvriendelijk en goede service.

Reageer

JS 23-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, ruim assortiment. Ze hebben veel op voorraad en vaak ook nog met fikse kortingen als je handig shopt.

Reageer

Bv 23-10-2022

Algemene score

9,0
Altijd snelle correcte verzending goed assortiment 'groene'producten met een schappelijke prijs

Reageer

Saskia Koekkoek 22-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We bestellen al een paar jaar bij DeOnlineDrogist.nl en dat naar volle tevredenheid. Het is een goed uitgebreid assortiment en de prijs is scherp. Als er iets niet is krijg je nabericht als het weer op voorraad is en zelfs als het bijna op is krijg je een herinnering, dat is fijn. Omdat we nog nooit een slechte ervaring hebben gehad blijven we bij ze bestellen en durf ik deze site aan te raden bij mijn familie, vrienden en bekenden dat ze er probleemloos kunnen bestellen.

Reageer

Twette Pet 21-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijzen, makkelijk bestellen, snelle verzending. Kortom, prima voor elkaar!

Reageer

Simon31 21-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en snelle service. uitgebreid assortiment! Degelijk verpakt en veilig verpakt

Reageer

Anneke Wijdeveld 21-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en snelle kwaliteit. Ook op de retouren word snel gereageerd. Ook de prijs is zeer aantrekkelijk, door mijn darm problemen heb ik veel speciale artikelen nodig en zijn vrijwel altijd aanwezig.

Reageer

j.faber 20-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
altijd goede behandeling en keurig op tijd met prima producten leuke kortingen

Reageer

Piny. 20-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle bezorging,fijne aanbiedingen,helemaal tevreden.
Aan te bevelen ,vooral in deze dure tijd.

Reageer

Jennie 19-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede garantie en service. Goed contact met klantenservice. Snelle verzending en goede verpakking

Reageer

Elka 18-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende, snelle bezorging. Prima aanbod voor een goede prijs.
Geen onnodige extra reclames.

Reageer

henny2012 17-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne webshop, veel keuze, heel goed geprijsd en snelle levering. Echt een aanrader!

Reageer

YVONNE 17-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, betrouwbaar. Bestel regelmatig; niet nodig grote hoeveelheden tegelijk te bestellen. Vandaag besteld wordt morgen geleverd. Concurrerende prijzen.

Reageer

Irene 15-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel veel keuze op de website, regelmatig leuke aanbiedingen en pakket werd de volgende dag geleverd.

Reageer

Lilian 14-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs , en komen leveringsafspraken na. Als dit niet lukt wordt hierover gecommuniceerd en kreeg ik een korting op volgende levering. Top dus!

Reageer

Gerda 14-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn pakket van D.O.D is niet op mijn huisadres bezorgd maar door postNL op een ander huisadres met het zelfde huisnummer terwijl het niet bij buren enz. bezorgd mocht worden. We hebben toen D.O.D gemaild en zij hebben meteen de zaak opgepakt en bij postNL een klacht ingediend. We hebben het pakket uiteindelijk gekregen. Wij zijn zeer tevreden over de service van D.O.D. daarom een 10!

Reageer

Will 13-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling wordt altijd snel geleverd. Ze maken het waar wat ze zeggen vandaag besteld volgende dag in huis.😉

Reageer

AS te M 13-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd een vlotte levering, prima verzorgd, artikelen keurig verpakt.

Reageer

Van Heijster 13-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is perfect georganiseerd en wordt afgeleverd op de afgesproken tijd. Ben al langer klant van DeOnlineDrfogist.nl en nog nooit enig probleem(pje) gehad. Ik zal ook zeker klant blijven.

Reageer

Jos 11-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Men doet wat men belooft. Vandaag besteld, volgende werkdag in huis. Zeer betrouwbaar adres om iets te bestellen/kopen!
Ik kom hier graag weer terug.

Reageer

Snelle levering 11-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super snel geleverd en vooral in deze tijd belangrijk: prettig geprijsd. Ook royale keuze van artikelen.

Reageer

Klasina 11-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd correcte levering en ze handelen eventuele klachten heel netjes op.
Ik bestel er al vele jaren, en nog nooit klachten gehad. Ook prima producten.,

Reageer

Goede service 10-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijna altijd binnen 36 uur geleverd. Prijs normaal. Ruime keus uit groot assortiment.

Reageer

Rene Ranti 07-10-2022

Algemene score

10,0
De ONLINE DROGIST is voor mij de ideale drogist die aaan al mijn wensen voldoet. Vooral de voedingssupplementen. Voorheen ging ik naar Kruidvat of E#tos of andere drogist. Nu bestel ik on line. De service is heel goed en verzending is snel.

Reageer

j.faber 07-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede afhandeling en prima producten
snelle bezorging in prima staat
goede aanbiedingen en mededeling van producten die haast op zijn

Reageer

Sonja 07-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze doen wat ze beloven. De bestelling de volgende dag in huis. Ook prettig dat nèt boven de € 20,- de goederen gratis worden verzonden!

Reageer

Gerard Roelands 06-10-2022

Algemene score

10,0
IK vind het een prima shop. Het is er goed winkelen en alle bestelling kun je eenvoudig en vlot afwikkelen.
De procedure is eenvoudig en het betalen van de bestelling gaat ook vlot.
Het leveren van je bestelling gaat perfect volgens de afspraak.
Voor mij ideaal.

Reageer

Toon meer reviews