DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 762 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Immelien 21-02-2024

Algemene score

9,0
Goede duidelijke website, diverse kortingen. Goede service en supersnelle bezorging.

Reageer

Anthonie 21-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering volgens afspraak; snel dus. Wat mij betreft een aanrader.

Reageer

Marike 21-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het fijne shop.
Ook nog eens goedkoper dan een winkel drogist.
Fantastisch snelle bezorging en keurig verwerkt.

Reageer

Kees Koerts 20-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestel al jaren bij de Online Drogist en steeds na volle tevredenheid. Snelle afhandeling en alles compleet.

Reageer

Hanny 20-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie prijs, heel snel geleverd, duidelijke communicatie. Helemaal top.Zeer tevreden klant

Reageer

martin den hollander 20-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onvoorstelbaar. 12 euro goedkoper als bij Dokter Vogel of de reguliere drogist/ vitamine winkel en gratis en snel bezorgd.

Reageer

Minka 20-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De online drogist vind ik een goede betrouwbare website. Fijne producten te koop...snelle bezorging. betrouwbaar, wat ik zeer prettig vind. goede Eucerin handwasolie ook. zal zeker weer gaan bestellen.

Reageer

Geweldig 19-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben er vaste klant voor mijn mineralen en vitamines. Supersnelle levering. Altijd keurig verpakt en het juiste product. Goede merken met goede kortingen.

Reageer

Fietje 19-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering,goede prijs.
De verpakking mocht maatje kleiner zijn.
Verders heel tevreden.

Reageer

Frans 19-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijzonder snelle levering, na 1 dag, deze keer zelfs op zaterdag. Ik heb al vaker bij DeOnlineDrogist besteld en het was altijd prima in orde.

Reageer

Diana van Erkel 19-02-2024

Algemene score

9,0
Heerlijk snel geleverd en keurig verpakt dus helemaal geen klachten dus 0 commentaar

Reageer

Petra 17-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle, goed verzorgde levering . Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!

Reageer

Ben Michels 17-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en prima product. Hoe fijn is het om op deze manier te winkelen.

Reageer

Susanne 17-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De avond ervoor om 21.00 besteld en de volgende dag in huis. Echt super snel. Keurug verpakt. Superblij mee.😀

Reageer

Rob 16-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en keurig verpakt! Precies wat op de website vermeldt wordt.

Reageer

Ilonka 15-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel heel regelmatig bij Deonlinedrogist en heb nog nooit problemen ervaren. Alles wordt correct en snel geleverd.

Reageer

Wat bedoel je?? 14-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik raakte door mijn voorraad vitamine heen, de homeopaat in de buurt hield ermee op.
De onlinedrogist bood uitkomst. Makkelijk besteld, snel geleverd👍🏼

MAAR: bij de buurthomeopaat kreeg ik bij inlevering van de dop van de pillenpot 2 euro korting, ik zit nu met 2 2 euro-doppen thuis. 🤔

Reageer

Jan 14-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlotte en correcte afhandeling en de prijs is redelijk. Wat zou ik nog meer moeten zeggen??

Reageer

Evyil 14-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bestellen! Snelle levering! Mooie prijzen! Verzending heel goed verpakt!

Reageer

Top 14-02-2024

Algemene score

10,0
Prima en snelle levering, alles op voorraad. De website is helder en duidelijk en goed toegankelijk.

Reageer

tevreden klant 14-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote sortering, op veel artikelen korting, snelle bezorging en alles is prima verpakt. Wanneer ik iets nodig heb kijk ik altijd eerst of de online drogist het in zijn arsortiment heeft.

Reageer

Chris V 13-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bestelling was snel gevonden en voorradig. De prijs is zeer concurrerend. De spullen zijn ruim binnen 24 uur aan huis geleverd.

Reageer

mario 13-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle en correcte levering en duidelijk in verzending !

Word correct op de hoogte gehouden .

Reageer

Beloofde leveringsdatum klopt weer eens niet. 13-02-2024

Algemene score

4,0
Geleverde producten zijn in orde. Echter, de beloofde leveringsdatum klopt weer eens niet. Het is leuk om op de site en via het volgen van het proces te zien dat het product snel geleverd wordt, maar dan overhandigen jullie de producten aan PostNl, waarmee gegarandeerd is dat van de beloftes niets waar gemaakt wordt. Vanaf dag 1 meerdere berichten gehad dat de levering is vertraagd en later aankomt. Het is mooi om een hoop te beloven, maar neem dan ook een goede bezorgpartner, want hiermee ondergraaf je je geloofwaardigheid. Jammer!
klantenservice-58 13-02-2024

Beste klant,

Fijn dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen en wat vervelend om te horen dat uw pakketje niet goed bij u aankomen. Zou u even contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan kunnen we even kijken wat daar niet goed gaat. We horen het graag van u.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
DeOnlineDrogist

Reageer

HV 13-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering
Ruim assortiment
Netjes verpakt
Mooie aanbiedingen
Duidelijke website

Reageer

Toon meer reviews