DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 1387 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1249 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Piet 20-07-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goed verpakt. Ook eventuele goede telefonische informatie. Goed bereikbaar. Duidelijke website om artikelen te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bob 20-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat voedingsuplementen besteld voor een goede prijs. De volgende dag gratis thuis bezorgd. Dusssssss

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tara 20-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een keer bestellen wist ik dat ik het voortaan bij de online Drogist zou doen. Snel geleverd, in prima staat. Ik vraag me alleen af of het opvulmateriaal veranderd zou kunnen worden. Ik heb een hekel aan plastic

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Netty 20-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd leuke aanbiedingen en een snelle levering. De producten worden goed verpakt in een stevige doos.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Emmie van Geerenstein 20-07-2018 Via de website gekocht

Het klopt altijd wat ik besteld het is voor mij super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ik het makkelijk vind van wegen mijn gezondheid en het is geweldig dat het zo netjes thuis word gebracht super

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

Sonja Bouma 20-07-2018 Via de website gekocht

snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb deze site gekozen van wegen de grote sortering en goede prijs en zeer snelle zending,ik dit product vaak in een winkel gekocht,maar via deze website bevalt het mij zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mo 19-07-2018 Via de website gekocht

Ruim aanbod en zeer snelle levering

Algemene score

10,0
De prijzen zijn erg aantrekkelijk en het wordt ook super snel geleverd!
Correcte afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno Schröder 19-07-2018 Via de website gekocht

Snelle goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige website, goed geordend, overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Gratis verzending boven de €20,- is ook helemaal top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geweldige service 19-07-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik werk dus reuze makkelijk een drogist online vlotte service altijd op tijd heeft alles wat ik nodig heb.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna 19-07-2018 Via de website gekocht

Ben al jaren klant bij hun, nooit problemen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering altijd tip top in orde. Groot assortiment. Veel Bio producten. Kortom mijn beste shop op allerlei gebied.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard 19-07-2018 Via de website gekocht

Vlotte correcte kevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs en kwaliteit verhouding is zeer concurrerend. Bovendien zeer vlotte bezorging en netjes verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

10 juli 19-07-2018 Via de website gekocht

Heel goede aflevering. Ook heel snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima afleveringen de volgende dag al. En de webshop is ook uitstekend. Zal er in het vervolg zeker weer kopen. En deze ook aanbevelen bij ándere personen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 18-07-2018 Via de website gekocht

jammer, geen thuisbezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
In het verleden altijd thuisbezorging, nu zonder melding in afhaalpunt. enkele dagen wachten voor levering er is. Maar het bestelde wordt wel correct geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Reina Veninga 18-07-2018 Via de website gekocht

Een prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een overzichtelijke site, veel keuze en een snelle levering. En niet te vergeten een prima service. Er was iets vergeten te leveren bij de bestelling maar werd snel en professioneel verholpen. Klasse!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra Langeberg 18-07-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastisch !! Voor 21.00 besteld en de volgende dag al in huis.
Bij 1ste levering 1 dag vertraging maar daarvoor wel een kortingsbon voor 10% op de volgende bestelling gekregen. SUPER !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 17-07-2018 Via de website gekocht

Heerlijke kussens en zeer snel gelevered

Algemene score

9,0
Bij de onlinedrogist een 3tal Lucovitaal Bamboo kussens besteld. Ze geven een perfecte steun tijdens het slapen. Aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ancilla 17-07-2018 Via de website gekocht

Super snel in huis,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webshop en voordeliger dan bij de concurrent. De producten werde snel geleverd en voldoen aan de verwachting.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WNijssen 17-07-2018 Via de website gekocht

Super mooie aanbiedingen en top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden, goede service en mooie aanbiedingen! Groot assortiment en snelle levering!
Zal zeker opnieuw bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 17-07-2018 Via de website gekocht

Prima afhandeling bestelling

Algemene score

8,0
Snelle levering van de maisbaardthee. Niet de goedkoopste wel prima. Kosten zijn wel vrij hoog, bijna net zo duur als de bestelling.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Neriman Kocaman 16-07-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
DeOnlineDrogist.nl levert conform afspraak. Vandaag besteld, morgen in huis. Daarbij kan ik van tevoren al aangeven waar ik het geleverd wil hebben (zoals een PostNL locatie). Prijzen zijn gemiddeld genomen lager dan elders en een totaal bestelling boven de 20 euro wordt gratis geleverd. Meer heb ik niet nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise 16-07-2018 Via de website gekocht

altijd snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelle levering,goede prijzen,uitgebreid assortiment,netjes verpakt ( soms te grote doosjes voor het aantal producten).

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

aaaaaaaaaaaaaa 15-07-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle levering. zeer tevreden

Algemene score

9,0
fijne aanbiedingen, veel goedkoper dan in de winkel. ruime sortering. …………………………………………………………………………………………………

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pstricia 15-07-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De online drogist heeft een uitgebreid assortiment, een verzichtelijke site, discrete verpakking en snelle en goede verzending.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

simone 14-07-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inderdaad s'avonds voor 22.00u besteld,volgende dag in huis..Erg plezierig.Kan het iedereen aanraden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke 14-07-2018 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is duidelijk. levering de volgende dag. De bestelde goederen zijn netjes verpakt boven €20,- gratis verzenden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eve 14-07-2018 Via de website gekocht

Altijd snel in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na bij een andere online drogisterij een week gewacht te hebben op mn pakje (het zou de dag erna in huis zijn) toch maar hier besteld, en dat was een goede keus! Alles is de dag erna in huis en ik heb nog nooit iets niet gehad. Ik blijf hier bestellen! Top service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De groetjes 14-07-2018 Via de website gekocht

Compleet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Meerder malen wat besteld bij deze winkel. Breed aanbod met goede producten, scherpe prijzen en vaak aanbiedingen en snelle levering. Ook hebben ze bepaalde supplementen van Vitals welke ze elders niet hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.M. Kleine-van Dijk 13-07-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
DE site was duidelijk en de bestelling was snel geplaatst en verwerkt. De aflevering was inderdaad binnen 24 uur, maar net op ene moment dat we niet thuis waren.

Door te bellen kon het afgeleverd worden op een andere plek in een andere stad en dat is prima verlopen! Echt tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lut.debulpaep@hotmail.be 13-07-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gemakkelijke site waar je de gewenste producten snel vind! Handig is ook de aanduiding van de voorraad. Enorme keuze en zeer snelle levering,waarvan je ook goed op de hoogte word gehouden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina12 13-07-2018 Via de website gekocht

Snel en keurig verpakt geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel wat ik zocht was een stuk voordeliger dan in de winkel en het product was keurig verpakt de volgende dag geleverd. Topservice!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caithlin 13-07-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden, en vlot bezorgd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer besteld en zeker voor herhaling vatbaar. Snel bezorgd en ook stukken goedkoper dan elders ( winkel ) . Echt een aanrader .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.m. 12-07-2018 Via de website gekocht

Snelle en prima levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
perfect geregeld en geleverd. je wordt keurig op de hoogte gehouden over de levering. alles netjes verzorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S 12-07-2018 Via de website gekocht

Gewoon goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Informatie is helder en duidelijk, bezorging is netjes op tijd en je wordt op de hoogte gehouden van de bezorging. Je facturen en bevestiging krijg je lekker snel. Voorraadinformatie en prijzen zijn duidelijk. Kortom goede service.!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

AS 12-07-2018 Via de website gekocht

Een van de beste online drogisten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd snelle levering, correcte afhandeling en groot assortiment. Voor andere drogisten is het moeilijk concurreren hiermee, alhoewel de service elders zeker wordt geevenaard. Maar het grote assortiment en de bereidheid om produkten te bestellen en het feit dat D.O.D. altijd terugkomt op je vraag, maakt het wel een van de beste online drogisten. En dat weten ze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 12-07-2018 Via de website gekocht

Prima

Algemene score

10,0
Artikelen eenvoudig te vinden op de site, uitstekende producten met aantrekkelijke prijzen en snel geleverd. Heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Groenlipmosselcapsules 12-07-2018 Via de website gekocht

Super goede service. Vlotte levering goed verpakt .??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering.
Alles goed verpakt .
Website is ook heel duidelijk.
Een aanrader voor een veeleisende klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Anne Swart 11-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

9,0
Het is betaalbaar. Snelle aflevering van de producten. In een kleine verpakking. De website is duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IH 11-07-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment ook geschikt voor vega(n)s.
Prima service. Goede verhouding prijs/kwaliteit.
Snelle levering. Alles goed verpakt, zodat breuk oid haast niet mogelijk is.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wil 11-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel altijd bij onlinedrogist.nl, wordt altijd de volgende dag uitstekend geleverd, heel erg fijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DeschuymereD 04-07-2018 Via de website gekocht

Goede prijs, super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel gemakkelijke website, kunnen bestellen zonder problemen en enorm snelle levering. Zeker een aanrader voor de toekomstige bestellingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 04-07-2018 Via de website gekocht

heel goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de zoutlampen die ik in eerst instantie had ontvangen maakten kortsluiting.
daar heb ik over gebeld en kreeg direct nieuwe lampen opgestuurd. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wout 04-07-2018 Via de website gekocht

Goeie service . Niets op aan te merken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer groot assortiment . Snelle levering en goeie service . Als het ff kan ga ik niet ( meer ) naar de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacob 04-07-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede website met veelproducten en veel aanbiedingen verzending snel ,goed verpakt en optijd geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goede webwinkel 04-07-2018 Via de website gekocht

snelle service andere dag al in huis.

Algemene score

9,0
goede producten en snelle levering . Duidelijke website. bestel altijd bij de online drogist .
altijd alles op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 04-07-2018 Via de website gekocht

Netjes verpakt en snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Geen verzendkosten wanneer je voor tenminste 20 euro hebt besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ritelaan 04-07-2018 Via de website gekocht

prima shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
prima webshop met goed assortiment.
helaas was de levering vertraagd..
bezorger kwam later dan gepland.Ik had graag de reden gehoord

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Lilian 04-07-2018 Via de website gekocht

Super snelle service !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Artikelen zijn snel te bestellen en worden de dag erna correct geleverd. Fijn dat je je pakket kan ophalen bij een PostNL punt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annette 04-07-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden met de service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben zeer tevreden ook met de snelle levering zou t zeker aan andere door geven voor de snelle levering en goede behandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mia Janssen Verbeek 02-07-2018 In de winkel gekocht
Venray Henseniusstraat.

Fantastisch personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een fijne winkel, je kunt er op je gemak rond kijken, je krijgt er goede voorlichting over het product waar je interesse in hebt.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diny 02-07-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondag besteld maandag geleverd
Top service
En goed producten uiteraard
Gaan we in de toekomst zeker vaker gebruik van maken 👍🏻

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews