DeOnlineDrogist.nl
Bekijk DeOnlineDrogist.nl op Kieskeurig.nl. Vergelijk prijzen, lees reviews en vind de beste deal.
9.3
Deze score is gebaseerd op 766 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor DeOnlineDrogist.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Zoals altijd super betrouwbare levering. Kwaliteit en prijs van de door mij bestelde order, bietensap, ook.uitstekend.
Bedelen om reviews, dan krijg je altijd een laag cijfer
Altijd keurig verpakt en op tijd bezorgd voordelig en een ruim assortiment toppie tevreden met de online drogist!!
Beste online drogist! Snelle levering en goede services!
Een zeer goedkope aanbieding van de Davitamon D3 smelttabletten 20 mg, die ik altijd al gebruik. Prima snelle levering!
Al vaker besteld en wederom snel en correct geleverd
Betrouwbaar, goed bereikbaar, snelle afwikkeling, goed verpakt
Altijd tevreden en op tijd
Duidelijke website en bestel overzicht
Supersnel aan de slag
Gewoonlijk de volgende dag in huis
Altijd keurig en netjes verzorgd.
Ludovitaal nette prijsstelling
Prima shop, overzichtelijke website en gemakkelijk te bestellen, gratis levering vanaf €25, snel geleverd en goed verpakt, kortom dik tevreden
Veel keuze in dieetvoeding. Eerlijke prijs en snelle levering.
Duidelijk, overzichtelijk, goed verpakt, snel geleverd
Bestellingen gaan altijd super en leveren top kwaliteit
Makkelijk te bestellen, Met goed overzicht,
Super: snelle accurate levering en een mooie prijs.
goede keuze, goede producten, goede prijs, goede website, snel.
Ik koop al heel veel jaren bij de onlinedrogist! Ik word door mails op de hoogte gehouden als mijn producten bijna op zijn! Heel bijzonder.
Er is heel veel deskundig personeel. De website is toegankelijk en het mooie is ook de goede uitleg bij de producten, die je wilt kiezen.
De producten zijn goed geprijsd en betaalbaar, vaak zijn er kortingen. De bestellingen worden door Post NL keurig aan de deur afgeleverd , zelfs op Zaterdag,en de verpakking is heel netjes. Ook fijn dat er een brochure met kortingen bij geleverd wordt. Ook telefonisch word je vriendelijk en deskundig geholpen. Alle lof dus voor De Online Drogist TOP!
Zeer tevreden over de bestelling, snelle levering en het pakket is in goede staat ontvangen.
Prima op de hoogte gehouden en goed afgeleverd
Snelle levering, bete prijs!
Keuze en snel leveren
Snelle bezorging ook naar Italië!
Prettige webshop met een groot assortiment. Vaak voordelige aanbiedingen, meestal voordeliger dan de drogisterij bij mij in de buurt. Bestellen en betalen gaat makkelijk. Altijd snelle levering, meestal de volgende dag al in huis.
Ik heb hier al 3x of zo besteld en het wordt gewoon de volgende dag snel geleverd, bijzonder tevreden over. Ik zal dit bij hen blijven bestellen. Douze points !