DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 3018 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 950 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annnette 27-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een overzichtelijke site met heel veel producten, met gebruiksaanwijzing, en een snelle levering.
Er is een ruime keuze in voorraad en zou het voor iedereen aanraden.
Ben er erg blij mee.

Reageer

Marga 24-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website en heel snelle levering, doen wat ze beloven. Prijs kwaliteit is goed, en duidelijke omschrijving. Netjes verpakt en keurig door PostNL afgeleverd.

Reageer

Bert vanhommerg 24-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als van ouds goede kwaliteit en perfecte levering,
Nooit problemen en indien gewenst deskundig advies

Reageer

JeanLuc 24-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service. Al verschillende keren bij besteld. Ze accepteren Gulden crypto betalingen. Dat werkt echt super makkelijk.

Reageer

Steve Bronwasser 23-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat is er nu nog gemakkelijker dan bij de online drogist je gewenste artikel uit te zoeken - ze zijn zowiezo- de beste, te bestellen en probleemloos te betalen. Een kind kan de was doen. De volgende dag perfect afgeleverd, goed verpakt en direct te gebruiken. Top.

Reageer

Ekmor 23-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel al jaren bij "De online-drogist" en ben zeer tevreden. De artikelen zijn altijd op voorraad en steeds gunstig geprijsd. De service is prima.

Reageer

Wim Ortjens 23-01-2020

Algemene score

4,0
De mogelijkheid om achteraf te betalen is zeer positief. Als je echter een volgende bestelling wilt doe voordat je überhaupt de kans hebt gekregen ( geen factuur ) de eerste te betalen wordt “ achteraf betalen “ geweigerd zonder enige motivatie. Dat deugt niet.

Reageer

Ingrid 23-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had twee dezelfde producten besteld. Ik kreeg twee verschillende
De volgende dag kreeg ik gratis de juiste. Snelle en nette levering!

Reageer

K.S. 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle, correcte levering. Gratis verzending boven €20 en regelmatige kortingsacties zijn aantrekkelijk.

Reageer

Matty Grove-Dekker 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling,weliswaar klein ,werd zeer goed afgehandeld.Het hele traject is uitstekend verlopen.

Reageer

tiny 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
perfecte service je krijgt een melding als het product dat je gebruikt bijna op is en binnen een dag wordt het geleverd het kan niet sneller en netjes verpakt super tevreden over deze online winkel

Reageer

Denise 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en prima prijzen tegenover goede kwaliteit. Aanbod is heel ruim.

Reageer

A. Laporte-Strijdhorst 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over deze shop omdat de levering snel en correct uitgevoerd wordt. Ook het zoeken en invullen van het gewenste product gaat snel. Er wordt goed contact gehouden over de verzending , betaling en aflevering.

Reageer

Hans 21-01-2020

Algemene score

10,0
duidelijke website en goed vindbare artikelen en snelle levering in goede verpakking.

Reageer

paul 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
`De producten zijn goed vindbaar en na bestelling een snelle bezorging zonder fouten.

Reageer

gerkamphues 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
door het grote aanbod van verschillende merken is het wel eens even zoeken maar dat is niet erg,daar tegenover staat een snelle levering en het goed kunnen volgen van je bestelling en nette verpakking,vergeet daar de prijzen ook niet ,is nl vaak een stuk goedkoper . heel fijn om een keuze te kunnen maken uit een breed en ruim assortiment.

Reageer

Dinand van Haaften 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
makkelijk zoeken via de website en te bestellen en snel leverbaar.

En een goede kwaliteit merken aan vitamine en mineralen,wat ik zocht.

Reageer

Marja 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorme keuze, snelle levering, niks mis mee dus een 10. Zal volgende keer hier weer bestellen.

Reageer

N. ten Bosch 20-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik gebruik al jaren Venal van Bional tegen mijn onrustige benen. Kruidvat heeft dit uit het assortiment gehaald en Etos heeft alleen de verpakking met 40 capsules. Ik ben nu super blij met de online-drogist. Ze hebben precies wat ik zocht met bovendien een zeer snelle levering en nog 25% korting ook. Een verdiende pluim.

Reageer

Marlies 20-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Het werd pas na 3 dagen bezorgd, terwijl er gezegd werd dat het de volgende dag bezorgd zou worden.
Officiele reactie van De Online Drogist 22-01-2020

Beste Marlies,

heel erg bedankt dat u een review wilde schrijven. Wat vervelend om te horen dat de levering van uw bestelling vertraging heeft opgelopen. Als u ons het bestelnummer van uw bestelling nog even door kunt geven, dan kunnen wij voor u nakijken wat er mis is gegaan en u eventueel alsnog een tegemoetkoming aanbieden. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist

Reageer

Ellen Duivenvoorden 19-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en nette levering, vandaag besteld en de andere dag al geleverd !!!!

Reageer

A Butter 18-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijke site, vond wel weinig info over het product van wat er in zat, snelle levering, prijs ook goedkoper als bij andere sites, ik ben tevreden over deze site.

Reageer

Stan 18-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website, handig te bestellen, vlotte levering, concurrerende prijzen.

Reageer

Moniek 17-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd perfecte levering van de producten. Goed assortiment en ook altijd scherp geprijsd. Ik kijk wel eens op andere sites, maar besluit toch mijn bestelling bij DOD te doen vanwege alle pluspunten.

Reageer

bleyerveld 17-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
uitstekende website, duidelijke vermelding van de voorraad en super snelle levertijd

Reageer

john 16-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben al geruime tijd klant en mijn bestellingen worden altijd super snel en correct afgeleverd.

Reageer

Eric 16-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel, efficiënt, beste bezorger en goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wat ik nu schrijf heeft niets met de beoordeling van de leverancier te maken, maar met de belachelijke eis van minimaal 75 karakters. De volgende keer niet meer via kieskeurig.

Reageer

Marij 16-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering . Degelijke verpakking . Bestelling altijd naar wens ! Groot assortiment . Prima prijs kwaliteit verhouding

Reageer

Wil 16-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een SUPER webshop, doet wat er beloofd wordt. Snelle levering en prima service. je wordt op de hoogte gesteld van de verzending, en een link naar de bezorging.

Reageer

Mp 16-01-2020

Algemene score

10,0
Alles klopte. Prijs, bestelling, bezorging. Ik koop graag bij deze firma...

Reageer

Gerry 16-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke webwinkel. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering en stevig verpakt. Geregeld mooie kortingen op de producten.

Reageer

Lisa 16-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Steeds op tijd geleverd en klantvriendelijk! Ook al kan de postbode het opgegeven adres niet vinden

Reageer

Alie vd Hatert 15-01-2020

Algemene score

10,0
Ik mag graag bestellen bij Deonlinedrogist. Goede service snelle levering Top

Reageer

Robert 15-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zou liegen als ik zeg de prijs maakt mij niet uit. De prijs/kwaliteit is top.
De service en de bestelde producten zijn zonder meer uitermate goed.
Dus wilt u service, producten met een goede prijs/kwaliteit verhouding, dan raad ik de online drogist zeker aan.

Reageer

leny1947 14-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte afhandeling van de bestelling. Vandaag besteld, morgen in huis. Zelfs zoals in mijn geval tegen een lager bedrag dan in de winkel.

Reageer

Anke 14-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website. Ik werd goed op de hoogte gehouden via mail. Verzending was netjes en snel.

Reageer

Martine Follens 14-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
producten zijn dik in orde en goed verpakt .niets op aan te merken.ik koop regelmatig bij Deonlinedrogist .nl producten aan scherpe prijzen .een echte aanrader!!

Reageer

Sharief 13-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, betrouwbare shop. Goede informatie gedurende het bestelproces en de levering. Hebben niets te veel beloofd! Ook avondbezorging is ideaal.

Reageer

wijnand 13-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijke shop met veel beschikbare producten. Keuze is zeer groot en gemakkelijk te bestellen. meestal snel alles in huis

Reageer

wp 13-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede en snelle levering, webshop heeft een uitgebreide collectie artikelen.

Reageer

Gerda 13-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment en zeer fijne service. Je kan ook live chatten of telefonisch vragen stellen. En je bestelling wordt snel geleverd.

Reageer

John Huiskens 13-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een overzichtelijke site en wat wordt geschreven maken ze waar. Snelle levering in goede verpakking. Deze wijze maakt een klantvriendelijke indruk. Een optie zou kunnen zijn een brievenbusformaat ook als zodanig te hanteren. De te zetten handtekening is mogelijk als bevestiging en bewijs voor post.nl dat geleverd is, is voor mij niet noodzakelijk. Ook zij behoren hun werk netjes, zorgvuldig en volledig te doen. Laten we elkaar wat meer vertrouwen.

Reageer

Rob 13-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle bezorging, goede service en vanaf 20 euro geen verdere leveringskosten. prima.

Reageer

Henderkien 13-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De OnlineDrogist.nl is een uitstekende webshop waar je produkten kunt aanschaffen die je niet in de reguliere winkels kunt kopen.De probiotica Bacilac Femina is beter dan ieder ander produkt uit de reguliere winkel.
Ik kan iedereen aanraden om eens het assortiment te bekijken en vergelijken want de uitkomst zal zeker in het voordeel zijn van deze prima webshop.
Tel daarbij de vlotte afhandeling en bezorging...conclusie...mij hebben ze als klant voor het leven.

Reageer

Tia 13-01-2020

Algemene score

10,0
Snelle levering een goed product precies wat ik vroeg, makkelijke website betrouwbaar

Reageer

SPRENGER 13-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede kwaliteit en snelle levering.Hier heb ik al meerdere malen besteld ,en het is altijd perfect in orde.

Reageer

Margreet 12-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke aanbiedingen, duidelijk en vlotte bestelwijze de bezorging verloop bij mij ook altijd voorspoedig heb nu diverse keren iets besteld en ga het zeker weer doen

Reageer

Ferdinand 12-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop. Voordelig, eenvoudig bestellen en zeer snelle levering. Van de 83 bestellingen die ik inmiddels geplaatst heb ging het 3 x mis. Producten stonden wel op de paklijst maar zaten niet in de doos.
Dit was echter snel opgelost door de volgende dag alsnog de ontbrekende producten te leveren.
Al met al ben ik zeer tevreden over De online drogist.

Reageer

Rita de Kock 11-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De keuze is groot , goedkoper , snelle levering .
Word op de hoogte gehouden wanneer de levering komt ,
altijd optijd.
Zeker een aanrader .

Reageer

Annemarie 11-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel en netjes en goed verpakt. Dus gewoon geweldig echt een aanrader

Reageer

Toon meer reviews