DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 1268 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1265 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ton 20-04-2018 Via de website gekocht

Uitstekende en snelle verzorging/bezorging!.

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

9,0
Een uitstekende webshop en snelle bezorging. Prijs/kwaliteit in verhouding. Mooie producten.
Tja, 'mijn' winkel!.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maja Theewis 19-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering van de bestelde artikelen.

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

8,0
De gewenste artikelen zijn niet in een gewone supermarkt te vinden en dus zou ik naar een stad moeten gaan . Bij de online drogist vond ik alle artikelen, dus geen gereis en gesleep, maar online alles kunnen bestellen en binnen 48 uur ontvangen! Prima, ben er blij mee.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

lyn 19-04-2018 Via de website gekocht

Alles prima

Algemene score

10,0
Goede prijs, groot aanbod, en snel geleverd, zelfs in Belgie de dag nà de bestelling
wat wil je nog meer ??

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick VC 19-04-2018 Via de website gekocht

snel, vlot, stipt en correct geleverd... ook in België

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je vindt op de website snel wat je vindt. Telkens ook duidelijk aangegeven hoeveel er in voorraad is. Indien geen voorraad, kan je een bericht laten sturen wanneer het product weer voorradig is.
Geen verzendingskosten vanaf een bestelling van 20 euro is ook vrij uniek.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 19-04-2018 Via de website gekocht

Prima service, producten altijd zoals beloofd snel in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte levering van je bestelling . Dit was mijn tweede bestelling en zal dr volgende keer weer bij de online drogist bestellen en zou het iedereen aanraden hier te bestellen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 19-04-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meestal als ik op zoek ben naar drogisterijproducten kom weer bij dod uit. Altijd de goedkoopste en super snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Voors 19-04-2018 Via de website gekocht

Prima!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Motivatie overbodig, cijfer zegt voldoende. Als ik dan toch een beoordeling moet geven bij dezen:
Zal te allen tijde De Online Drogist bij jan en alleman aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gisela 19-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

9,0
Snelle levering, goed verpakt, makkelijk bestelproces
Goede aanbiedingen met fikse kortingen.ik ga hier zeker opnieuw bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harriët 19-04-2018 Via de website gekocht

Beter kan niet!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Telkens opnieuw verbaas ik mij over de goede service die deonlinedrogist biedt. Gemakkelijke website, goede informatie bij de artikelen, snelle levering en betaalgemak. En mocht er onverhoopt eens iets niet helemaal naar wens zijn: Geen gezeur, het wordt snel opgelost tot volle tevredenheid.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 19-04-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op deze site mijn product gevonden waar ik naar op zoek was. Het is wat ik er van verwachtte. Erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

maggie 18-04-2018 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een fijne winkel met heel veel keus op vitamine en voedingssupplementen.Ook fijn zijn de lage prijzen en de snelle levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 18-04-2018 Via de website gekocht

voor mij de aller beste internet verkoper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb verschillende keren spullen besteld en elke keer super snelle levering zelfs wat ik op zondag had besteld werd maandag al geleverd en dat vind ik Top en heb ik nog nergens eerder meegemaakt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlieskuh 17-04-2018 Via de website gekocht

Heel tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering was snel en alles was keurig verpakt. Hele duidelijke website en goede prijzen.
Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bianca 17-04-2018 Via de website gekocht

zeer betaalbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik koop hier meestal voedingssupplementen van bonusan en kokosolie. de site is goed duidelijk en makkelijk te gebruiken. deze drogist valt meestal voordeliger uit dan andere online drogisterijen en alles word netjes verpakt en op tijd geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolijn 17-04-2018 Via de website gekocht

Je staat versteld over de accuraatheid...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering fantastisch in orde, altijd goed ingepakt. Site ook fijn, je hebt in een mum van tijd een bestelling geplaatst en betaald. Vaak goede aanbiedingen. Vandaag besteld, morgen binnen. Heerlijk!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Uitstekend. 17-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tevreden gebruiker.
Heb hier al meer besteld en altijd keurig verzorgd, en
snel in huis. kom altijd weer terug.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen bakker 17-04-2018 Via de website gekocht

Top drogist

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede snelle service,eventuele problemen worden kosteloos opgelost,achteraf betalen mogelijk is ideaal

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Gobel 17-04-2018 Via de website gekocht

Fantastisch goede website !8

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Weinig ervaring met kopen via webwinkels.
Maar bij de Online-Drogist kon ik gelijk mijn gewenst artikel vinden.
Ook Ideal afrekening snel , maar vooral het kunnen volgen van bestelling tot bezorging heeft mij overtuigd klant te blijven !
Ja

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 17-04-2018 Via de website gekocht

Correcte en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling werd snel en correct geleverd, compliment, aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s.felicetti 17-04-2018 Via de website gekocht

een van de beste service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
groot assortiment,snelle service,meest lage prijs.doet in de meeste gevallen een geslaagde aankoopen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stella 17-04-2018 Via de website gekocht

Groot gemak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alleen maar pluspunten: breed assortiment, bestelgemak, verschillende betaalmethoden, snelle verzending en mogelijkheid tot aflevering bij een afhaalpunt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jiz 17-04-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne overzichtelijke site, gemakkelijk te bestellen, ruim assortiment, scherpe prijzen, keuzemogelijkheden wb levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

liesbeth Wijnand 17-04-2018 Via de website gekocht

alles op tijd en volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles ging makkelijk met het bestellen. Aflevering correct. Ik ben niet zo handig met bestellingen via de website te doen moet dan soms afbreken. Hier niet!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xander 17-04-2018 Via de website gekocht

snelle verzending, prima service

Algemene score

10,0
Snelle verzending, korting op dingen die ik nodig had en daarom heb ik deze webshop gekozen. Het geheel was op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 17-04-2018 Via de website gekocht

Altijd top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Top service telefonisch goed bereikbaar. Vriendelijk te woord gestaan. Groot assortiment.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 16-04-2018 Via de website gekocht

Perfect

Algemene score

10,0
Perfecte, snelle, goede levering (ik koop mijn scheermesjes nooit ergens anders) gewoon TOP ik raad iedereen aan om het gewoon hier te kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 16-04-2018 Via de website gekocht

Snelle service bij een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de snelle en goede service en het op de hoogte houden van de levertijd en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean 15-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en altijd een goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben een regelmatige klant. Ik vergelijk de online prijzen en dan springt deze drogist er altijd goed uit. Dus geen gedoe, geen verrassingen en een snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri 14-04-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top! Lekker snel en alles in orde. Over dik half jaar bestel ik hetzelfde product weer in grote getale bij dezelfde webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

greta 14-04-2018 Via de website gekocht

Absoluut top !

Algemene score

10,0
Zeer uitgebreide keuze , voordelige prijzen .Perfecte service en supersnelle levering ! Zeker voor herhaling vatbaar .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda Thijssen 14-04-2018 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier al vaker besteld, ik heb nog nooit problemen tijdens het bestellen of met de levering ondervonden. Alles komt op tijd en in uitstekende staat binnen. Hulde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carla 14-04-2018 Via de website gekocht

snelle goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
gemakkelijk besteld , duidelijk hoe wat wat betreft verzendkosten, meestal niks, en snel in huis met post NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S 14-04-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd, prima producten en goed verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Erg handige site, snelle levering, verzendkosten zijn acceptabel en producten uitgebreid. De melatonine thee is hier altijd het goedkoopst!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ikke 13-04-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie prijs, makkelijk zoeken, snel bezorgd en goed geleverd. Geen bijzonderheden en dat is alleen maar goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy 13-04-2018 Via de website gekocht

Altijd snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Producten worden altijd snel geleverd mocht er onverhoopt toch iets zijn krijg je direct bericht en alles word correct opgelost en afgehandeld . producten worden goed verpakt en je hebt verschillende opties wel of niet bij de buren ,wel of niet tekenen voor ontvangst.
Top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cjd flohr 13-04-2018 Via de website gekocht

opnemertjes en lancets voor bloedsuikerspiegel metingen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
artikelen zijn redelijk geprijsd, retourneren van door mij verkeerde bestelde artikelen ging uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helen 12-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en zeer snelle levering erg fijn
Goede producten en overzichtelijke site.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marry Smallenbroek 12-04-2018 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel duidelijke website.
Boven 20 euro geen bezorgkosten
Lage prijzen en snelle levering.
Ik kooo er graag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva Horváth 12-04-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze shop gekozen ten eerste omdat zij de artikelen hadden die ik graag wilde hebben en ten tweede omdat zij in mijn ogen zéér betrouwbaar waren (wat dus ook is gebleken!).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 12-04-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meeste keuze voor een zeer acceptabele prijs!
Het gekochte artikel voldeed helemaal aan de verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 12-04-2018 Via de website gekocht

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop heeft veel producten, die moeilijker te vinden zijn. Is snel te bestellen en je hebt de producten zo in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Aly 12-04-2018 Via de website gekocht

Prima, zoals het hoort ??!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb nog maar 1 ervaring met deze drogist en het was volgens verwachting. Mijn bestelling werd snel geleverd. Het assortiment is uitgebreid, dus zal vast nog een keer weer bestellen als het uitkomt. Normaal doe ik mijn inkopen het liefst bij een fysieke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pascal 12-04-2018 Via de website gekocht

Webshop zoals een webshop hoort te zijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke overzichtelijke site. Snelle verzending. Netjes verpakt. En...... je kan er betalen met de crypto Gulden . Vooruitstrevend en toekomst gericht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CA 11-04-2018 Via de website gekocht

Snelle kevering, goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er wordt snel geleverd en prijs is de goedkoopste in dit geval. Makkelijke navigatie op de website. Hebben goede merken. Dhl komt blijkbaar aan de achterdeur ipv voordeur. Vond ik vreemd, omdat daar een briefje hing mocht ik niet thuis zijn wat te doen. Dat kan dus beter

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mieke 11-04-2018 Via de website gekocht

Snelle prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke shop en prima snelle levering en ook nog korting, wat altijd leuk is.
Ik zal er zeker vaker gaan bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kaliman 11-04-2018 Via de website gekocht

Snel en goed afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke goede website en levert de producten snel en accuraat.
Zou deze shop zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brennie 11-04-2018 Via de website gekocht

Prettig winkelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel hier veel producten die onze plaatselijke drogist niet in zijn assortiment heeft. Altijd snel in huis en bij vragen snel antwoord.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 10-04-2018 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede kwaliteit voor een zeer eerlijke prijs. Ruim assortiment. Daarnaast ook snelle levering en prima service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth A 10-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering...elke keer weer.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De producten zijn scherp geprijsd en precies wat ik er van verwacht.
Elke keer kies ik weer voor DeOnlineDrogist.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy 10-04-2018 Via de website gekocht

Dik in orde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk alles terug te vinden in de shop. Veel keuzes en onmiddellijk verkrijgbaar en dat is "dik in orde". Doe zo verder.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews