DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 3299 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 666 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mieke 05-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd snel en prima geleverd, zeer tevreden, weer graag tot de volgende keer.

Reageer

A. Schelling 04-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze online drogist was me al door meerdere mensen aangeraden. Nadat ik door een klein ongeval tijdelijk niet meer naar een winkel kan heb ik mijn bestellingen hier geplaatst. Perfect! Alles komt op de afgesproken plaats en tijd. Geen problemen met onjuiste produkten of beschadigde produkten. Goede overzichtelijke website waardoor ik alles wat ik wil bestellen makkelijk kan vinden. Bovendien groot assortiment. Erg tevreden.

Reageer

Marijke Luttjeboer 04-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en goede prijzen ruim assortiment, bestellingen vanaf 20,00 Euro gratis
Verzending vind ik ook geweldig

Reageer

Madelaine 03-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs was redelijk, verpakking prima en snelheid levering zeer goed. Makkelijke site om bestellingen te plaatsen. Een aanrader!

Reageer

Topanga 01-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne aanbiedingen.
Boven de 20 euro geen verzendkosten, scheelt toch weer.
Gemakkelijk zoeken op de site.
Snelle levering.
Heel goed verpakt.

Reageer

Christine Gerards -Vertommen 31-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer snelle levering, altijd alles correct. Fijn en uitgebreid aanbod en ook vaker aanbiedingen

Reageer

Marijke 30-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop, veel producten en snel! Goede prijzen en snelle kosteloze levering!

Reageer

Tavares 30-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijke site! De artikelen zijn vaak voordeliger en ze hebben ook artikelen die ik in een fysieke winkel niet kan krijgen/kopen. Bestelling volgende dag in huis! TOP!!

Reageer

gerard 30-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel en goed geleverd. kwalitatief goed tegen een nette prijs. website geeft goede en voldoende informatie om gewenste product te vinden. TOP

Reageer

Vesna 30-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, betrouwbare website, top bedrijf!
Ik zou zeker deze winkel aanbevelen.

Reageer

Anneke 30-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima overzichtelijke winkel. Bijna alles op drogisterij gebied is verkrijgbaar, met goede uitleg van het product. Ook op huishoudelijk vlak is er een erg groot assortiment. De levering gaat vlot en onberispelijk is mijn ervaring. Ook prijs technisch een aanbeveling waard.

Groet

Reageer

Leonie 30-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling te doen zonder account aan te maken, eenvoudig dus.
De bestelling is er meestal de volgende dag al, snel dus.
Af te halen bij te kiezen bezorgadres, handig.
Goedkoper dan fysieke winkel.

Reageer

Chanet 30-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, netjes en goed afgeleverd. En zeker niet duur!! Op het moment dat ik de bestelling deed was het zelfs goedkoper als bij andere online winkels.
Vaak leuke aanbiedingen voor 't hele gezin.

Reageer

Ali HussAIN 29-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer vlotte, correcte levering
prima kwaliteit producten
zeer vriendelijke medewerksters

Reageer

Peter van Osselen 29-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
altijd 'n correcte afhandeling en de bestelling is altijd op tijd afgeleverd. Prima en complimenten.

Reageer

Jeroen 29-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, zelfs in Coronatijd: donderdag besteld, vrijdag geleverd.
Kleine, maar stevige verpakking.

Reageer

A van der Zwaan 29-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site goede en snelle levering de volgende keer zal ik hier weer bestellen

Reageer

Babsie 29-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijzen liggen aanmerkelijk lager dan bij andere winkels en de levering is snel en accuraat.

Reageer

Barbara S 29-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hebben vrijwel alles op drogisterij gebied en leveren super snel. Zelfs in de corona tijd. Top winkel.

Reageer

Judith 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling
Zal hier zeker nogeens bestellen

Reageer

Ricoennana7 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede selectie en een snelle levering en ze zijn goedkoper dan de reguliere drogist

Reageer

uitstekend 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
genoeg artikelen keuze genoeg, eenvoudig te bestellen makkelijke betaling en snelle aflevering

Reageer

Hilly G. 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnen één dag geleverd, zoals beloofd. Prijs product prima echt concurrerend! Ik zal hier zeker weer iets bestellen.

Reageer

Brouwers 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze uit goede producten. Worden snel zoals afgesproken geleverd. Bestel al langer de producten dik tevreden en echte aanrader.

Reageer

Goed en goedkoop 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze online winkel is zeer betrouwbaar en geeft goeie service want als er een product niet voorradig is dan kan je via je e-mail adres aan geven dat je geïnformeerd wordt als het er weer is

Reageer

Harry Schonewille 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Volop Keuze wat voor iedereen nodig is en de prijzen zijn ook gunstig evenals de verzend kosten.
Vrgr Harry.

Reageer

Marianne Driessen 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving en snelle levering, goed geprijsd je krijgt een update waar je pakket is en wanneer het wordt geleverd !! Geweldig !!!

Reageer

Yvonne 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het zoeken naar het product dat ik zocht was lastig, maar het proces toen ik het had gevonden was geweldig! Makkelijk betalen en super snelle levering!

Reageer

Ria 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al 2x iets besteld bij deze winkel en het is me heel goed bevallen. Vandaag bestellen en morgen in huis : klopt. Goed verpakt.
Ik ben er blij mee.
Ria.

Reageer

Eliza 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer betrouwbaar in de levering: volgende dag in huis en de zending is altijd kompleet. Koop hier al jaren en vertrouw ze inmiddels zo dat ik vooruit betaal en dat doe ik zelden bij een webshop. Tijdens corona één keer meegemaakt dat een product niet meer te leveren was en ik had in twee dagen mijn betaling weer terug op mijn rekening. Verder hebben ze veel leuke aanbiedingen met korting en een enorme keuze. Dus je kunt op je gemak beschrijvingen van producten lezen en kiezen wat voor jou het beste is. Een echte aanrader.

Reageer

John 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd producten in voorraad, goede prijs en super snelle levering. TOP, beveel de winkel aan iedereen aan

Reageer

Lea 23-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijk, accuraat, snelle levering en tip top in orde!
Fijne webshop, uitgebreide keuze!

Reageer

Robo 23-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekend, mijn bestelling worden altijd snel geleverd en zijn altijd in orde. De prijs is veel lager dan in de winkel. Scheermesjes bij kruidvat zijn zeker 8 a 10 euro duurder.

Reageer

Joost Mutsaerts 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop werkt prima; site is overzichtelijk; advies van huisarts; levertijd en fysieke levering O. Kortom alles in orde.

Reageer

Patty 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima site, goede prijs en kwaliteit. Concurrerende tarieven. Verzending snel, diverse betaalmogelijkheden. Helaas niet altijd voorradig wat ik wil bestellen qua inhoud of formaat bijvoorbeeld. Daardoor moet ik meerdere kleine verpakkingen bestellen die dan in verhouding duurder zijn.

Reageer

jwg zeegers 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima. Snelle levering zonder problemen. Alles gaat zoals verwacht mag worden.

Reageer

Lisette 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim assortiment, goede prijs kwaliteit verhouding, leveren volgens afspraak

Reageer

Anja 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helaas was niet alles op voorraad van mijn bestelling ondanks dat het wel op de website stond. Ik kreeg de keus aangeboden te kiezen voor een nalevering of bedrag retour en koos voor nalevering. Werd keurig op de hoogte gehouden wanneer de nalevering ongeveer zou komen en kreeg 2 artikelen gratis van de nalevering. Kortom top service!!!

Reageer

De haan 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede site. Vlotte probleemloze levering

Reageer

gerrie mollink 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel in huis. wat je zoekt hebben ze gewoon.
geweldig.Heel breed voor alle klanten is er wel wat bij.

Reageer

coriolan 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koos voor deze webshop tijdens de corona crisis. Prima afhandeling, ruim assortiment en een goede levering van de produkten.

Reageer

Wilma 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig goede informatie netjes en heel snel afgeleverd goed verpakt duidelijk

Reageer

A.M.J de Groot-Bröring 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbare site, vlotte levering en goed verpakt. Precies zoals afgebeeld.

Reageer

Bep Peusens 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbaar komt afspraken na.
Ruim assortiment goede prijs - kwaliteit verhouding. Goedkoop ten opzichte van overige drogist webshops.

Reageer

John Wijnicx 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik zou deze winkel echt wel aanraden want de service is echt TOP !! we hadden wietolie besteld en die was tijdens het versturen open gegaan en we belde voor dit te melden en de volgende dag was er al een nieuw flesje binnen.

Reageer

Lucas Stegeman 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben hier spullen gekocht omdat het goedkoper is dan in de winkel. De artikelen werde de volgende dag geleverd super.

Reageer

Anneke 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs, artikelen snel te vinden op de site. Goede en snelle levering.

Reageer

Theo Schmid 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je bestelling wordt heel snel bezorgd en netjes ingepakt. Ook kan je achteraf betalen wat ik zelf heel prettig vind. Als mijn bestelling goed is aangekomen betaal ik meteen het bedrag.

Reageer

Klaske Penning 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima drogist goede aflevering goede produkten
Groot assortiment de prijs is prima bij anderen vergeleken

Reageer

Robert Schuitman 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van het bestelde product en een ruime keuze uit diversen artikelen.
De prijzen van de artikelen zijn goed

Reageer

Toon meer reviews