DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 1905 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1347 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annie 13-11-2018 Via de website gekocht

geweldige service n en snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geweldige service ,prijszeer voordelig, en geen verzendkosten, zeer snelle levering. zeer veel keus

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 12-11-2018 Via de website gekocht

Prima online drogisterij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer ruime sortering, scherp geprijsd en goede service. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Levering van de artikelen ook heel snel en correct.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anita 12-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wilde een aantrekkelijke prijs. De levering ging ook snel, vrijdag besteld en dinsdag in huis. De Online Drogist is een prima online winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hespan 12-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedekwaliteit en snelle levering. Ook de service krijgt een 10 net als de prijzen..de Onlijndrogist raad ik iedereen aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Klingers 12-11-2018 Via de website gekocht

Prima service, vlotte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webwinkel heeft een groot assortiment en de artikelen zijn voorzien van de juiste informatie. De site is overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 10-11-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In alle opzichten voorbeeld voor andere online shops, overzichtelijk, heldere communicatie, prijstechnisch zeer concurrerend .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna Hilarides 10-11-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestel al jaren mijn supplementen bij de onlinedrogist, ben een zeer tevreden klant, door de snelle levering tegen scherpe prijzen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudy 10-11-2018 Via de website gekocht

Fijne website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk site, heel overzichtelijk, snelle levering en vooral top prijzen. Volgende keer zoek ik weer hier

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Es 10-11-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website van deonlinedrogist.nl is overzichtelijk. Ruim assortiment en snelle levering! De volgende keer bestel ik zeker weer via deze website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

? 10-11-2018 Via de website gekocht

Erg vlot

Algemene score

8,0
Altijd een snelke en nette levering. Het is ook fijn dat je niet voor 50 euro moet bestellen voor de gratis levering. Zeer tevreden dus.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johanna 09-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goedkoopste die ik kon vinden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel hier graag omdat het makkelijke is zonder account aan te maken. Dat moet niet verplicht zijn vind ik. De keuze is groot en de prijs is laag. Supersnelle levering als het op voorraad is ,maar de voorraad staat vermeld op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 09-11-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop gekozen omdat zij de producten die ik wilde hebben verkopen tegen een goede prijs. Er ging iets mis met de levering. Supersnel werd dit opgelost na mijn telefoontje.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

F van Rooijen 08-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via collega op de site geattendeerd. Duidelijke site. Snelle en correcte aflevering. Blij met vermelding via mail hoe het met de verzending en ontvangst us

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

B.v.Ginneken 08-11-2018 Via de website gekocht

Prima snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Essentiële producten altijd op voorraad en dus (snel) leverbaar en zoals beloofd binnen de gestelde 24 uur

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zonnemarie 08-11-2018 Via de website gekocht

Snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levert altijd binnen afgesproken tijd. Verpakking stevig. Bij verkeerde levering wordt de fout snel en correct rechtgezet.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rita 08-11-2018 Via de website gekocht

Levering binnen 24 uur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site. Producten zijn snel te vinden. Daarom blijf ik bij de online drogist kopen. Ik beveel deze winkel zeker aan. TOPPIE!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 08-11-2018 Via de website gekocht

Goede service alleen overdreven grote verpakking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
2 kleine producten besteld die prima in envelop passen. Maar levering in een kartonnen doos met veel vulplastic en daardoor bezorgkosten is zwaar ovderdreven

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Bessie 07-11-2018 Via de website gekocht

Top webwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim assortiment en goede prijzen. Bestellingen worden keurig de volgende dag geleverd en er wordt per email goed gecommuniceerd over de bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edje 06-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, lage prijzen, goede service

Algemene score

9,0
Goed betrouwbaar bedrijf, fijne site, artikelen makkelijk te vinden, goede prijs/kwaliteit verhouding, goede service, snelle levering, goede info over de voortgang van de bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 06-11-2018 Via de website gekocht

prima als altijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al vaak besteld. Altijd correcte levering en op tijd. 1 keer was de aangegeven kortingscode niet verwerkt. Na een seintje van mij werd dat direct vereffend. Prima dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coby 06-11-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanwege de boven genoemde punten,
en eerdere aankoop van producten.
Ook de verpakking is optimaal,
en een super snelle levering!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Corine 06-11-2018 Via de website gekocht

Groot assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben een uitgebreid assortiment. Ook producten die moeilijk in winkels te vinden zijn. En snelle verzending en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johannes 06-11-2018 Via de website gekocht

Simpel goed en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website, simpel te bestellen , snel geleverd, en een goede prijsstelling en geen verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lc 06-11-2018 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorme keuze, goede prijzen en razendsnelle levering. Omdat ik 100 karakters moet gebruiken in dit witte vlak, zal ik ook vertellen wát ik heb gekocht, namelijk gedroogde vlierbessen van Jacob Hooij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet 05-11-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne prettige site om de produkten uit te zoeken op de site. Duidelijke beschrijving van gebruik en aantal. Fijn snelle levering van de produkten, keurig netjes verzonden .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F van Rooijen 05-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via collega op de site geattendeerd. Duidelijke site. Snelle en correcte aflevering. Blij met vermelding via mail hoe het met de verzending en ontvangst us

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nathalie 05-11-2018 Via de website gekocht

Snel en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben bijna alles wat je zoekt, de prijzen zijn lager dan bij andere drogisten en ze leveren snel. Ik bestel hier vaker, ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Suzie 05-11-2018 Via de website gekocht

Super snel en goede prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze leveren snel en netjes en stukken goedkoper dan reguliere winkels.
Meerdere malen besteld en steeds binnen 2 dagen in huis. Goede aanbiedingen ook voor vitamines etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RW 04-11-2018 Via de website gekocht

Snel en goed geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Makkelijk bestellen snel en goed geleverd duidelijke website zonder reclame en andere onzin gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Huub 04-11-2018 Via de website gekocht

Veel koopgemak.

Algemene score

9,0
Shoppen, bestellen en ontvangen, steeds weer een goed werkend gebeuren.
Het proces loopt als een trein die op tijd rijdt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elly de Jong 04-11-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is, buiten de snelle levering, ook zo fijn dat je een berichtje krijgt als een product dat tijdelijk uitverkocht was, weer geleverd kan worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariette 04-11-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles prima geregeld. Via de website besteld, de volgende dag in huis, zoals beloofd. Dus al met al een goede ervaring , omdat de producten voordeliger zijn dan in de reguliere winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ton Janssen 03-11-2018 Via de website gekocht

goede service, snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze in assortiment, gemakkelijke en veilige betaling. Een vergissing door drogist.nl of jezelf, wordt zonder problemen snel opgelost. Verpakking wordt veilig en goed geleverd.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Both 03-11-2018 Via de website gekocht

Altijd op tijd bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je een bestelling plaatst, krijg je al heel snel een mail dat de order is ontvangen. De dag daarna wordt het artikel bezorgd.
Ik heb al heel vaak besteld bij de Online drogist en nooit problemen ondervonden met de levering.
Prima service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

PJM van Sambeek 03-11-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij deze website is het gemakkelijk te bestellen en
Ook wanneer je zelf kan dus ook in de avond
Je krijgt het zeer snel thuis meestal binnen 1 dag of de dag erna. Dus gewoon goede kwaliteit dat de afspraak na komt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen Beij 03-11-2018 Via de website gekocht

Prima webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk zoeken, dus snel vinden.
Alle artikelen worden uitgelegd en ingrediënten worden getoond als ook reviews.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ANNIE ADAMS 03-11-2018 Via de website gekocht

GEWELDIGE SERVICE!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
IK KAN HIER VEEL BIO KOPEN AAN GOEDE PRIJS KWALITEIT.ALTIJD CORRECTE LEVERING!
OOK HEEL VEEL KEUZE IN VERSCHILLENDE NOTEN EN ZADEN.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Online shopper 03-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige online drogist

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik bestel al heel lang bij de online drogist je ken je artikelen bekijken en thuis laten bezorgen of bij een ophaal adres lekker makkelijk toch

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anoniem 03-11-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk online bestellen. Snelle en goede service. Goedkoper dan in winkels. Groot assortiment.
Klantenservice goed bereikbaar. Vriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra 03-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit artikel kon ik niet vinden in de winkel, gelukkig online wel vrijdag besteld zaterdag in huis. TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ammie ten hoedt 03-11-2018 Via de website gekocht

Op deze drogist kun je rekenen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling wordt altijd vlot afgewerkt en keurig bezorgd.
Ook wordt bijgehouden wanneer je bepaalde artikelen weer moet bestellen.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

LT 02-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel om te kunnen bestellen en zeer correct verpakt en verzonden. Precies de goederen die we hadden besteld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annet 02-11-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze site is duidelijk en betrouwbaar.
De levering is snel wat altijd prettig is wanneer je iets snel nodig hebt.
Het contact via de chat is prettig.
Wanneer je een vraag hebt wordt je goed geholpen met adviezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosalie 02-11-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
DeOnLineDrogist heeft een zeer breed assortiment alternatieve geneesmiddelen. Tot nu toe alles gevonden wat ik zocht, tegen een goede prijs.
Levering gebeurt altijd prompt al op de volgende dag.
Ook heel makkelijk bestellingen te herhalen door de snelle zoekfunctie in je account.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos63 02-11-2018 Via de website gekocht

Goede website, scherpe prijzen en snelle levering. Top !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geen toevalstreffer want dit was een vervolgbestelling na eerdere vervolgbestellingen met wederom een scherpe prijs en zeer snelle levering. Top !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Brigitte 02-11-2018 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en een fijn product dat ik nergens anders in een winkel heb kunnen vinden tegen een super schappelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.A. Schot 02-11-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, klantvriendelijk en veel keus binnen productgroepen. Ik winkel liever op bij de online drogist dan dat ik naar de winkel ga. Goede acties!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjada 02-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd de volgende dag de bestelling thuisbezorgd. Bovendien zijn vele producten goedkoper dan in de winkel en zijn er artikelen die niet in een winkel te koop zijn, maar wel bij de online drogist.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcelle 02-11-2018 Via de website gekocht

de online drogist doet wat het belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb reeds diverse malen bestellingen via deze website geplaatst en ben een zeer tevreden klant. De website is duidelijk, bij een bestelling van 20 euro of meer geen verzendkosten, geleverd zoals op de website staat, kortom, de website doet wat het belooft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D3 02-11-2018 Via de website gekocht

Perfect geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
makkelijk online shoppen, veel informatie ter beschikking en duidelijke bestelmethode.
aantrekkelijke prijzen tov concurenten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews