DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4626 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 562 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Red 01-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed aanbod, snel verzonden. Alleen heel jamner dat je geen favorietenijstje kan aanmaken

Reageer

Deonlinedrogist.nl 01-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel duidelijke webshop, ALLES keurig, zeer aanbevelenswaardig!!!!! En nog tegen een mooie prijs

Reageer

Gert 30-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling ging snel en zonder problemen. Werd goed en op tijd afgeleverd. Ook de prijs was goed.

Reageer

Jack 30-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een hele fijne drogist.
En zelfs met producten dat het goedkoper is.
En vandaag besteld morgen in huis.

Reageer

willy 29-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel snelle en goedkope levering.
Ik heb hier textielverf besteld omdat een andere drogist mijn kleur niet meer leverde.

Reageer

Huib 29-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima verwerking en levering van het gevraagde tegen een uitstekende prijs.

Reageer

Jaap Oostlander 29-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

1,0
21/11 aangeschaft.
22/11 PostNL verzaakt langs te komen.
24/11 PostNL verzaakt langs te komen.
25/11 PostNL bericht dat pakket 26/11 geleverd wordt bij PostNL (AH).
29/11 AH (PostNL) zegt geen pakket te hebben.
PostNL zijn een stel prutsers. Ik adviseer D.O.D. eens een andere verzender te gebruiken.

Reageer

DeRoeje 28-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb al vaker scheermesjes besteld bij deze firma. Kwaliteit en levering is goed. En zeker ook de prijs

Reageer

Verlare 28-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar het merk vitakruid. De onlinedrogist kwam als goedkoopste uit de bus met een groot assortiment. Snel geleverd.

Reageer

BlijeEliza 26-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd leuke aanbiedingen, heel veel producten met goede informatie, bestellen gaat heel makkelijk. Levering vrijwel altijd de volgende dag. Ben al jaren een tevreden klant.

Reageer

Henriette 26-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende website met uitgebreide informatie over de producten, zeer groot assortiment, keurige en meestal snelle aflevering van de bestelde producten .

Reageer

Max Jongkoen 26-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hier vind je goede producten voor een lage prijs en dan word het ook nog een supersnel geleverd

Reageer

Mariska 26-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie prijzen en snelle levering , hele duidelijke site en veel keuze uit allerlei producten

Reageer

Shirley 26-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer groot aanbod en bizar scherpe prijzen. Levering en communicatie zijn prima.

Reageer

Anja 25-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goed assortiment redelijk tot goede prijs kwaliteit verhouding website is goed toegankelijk

Reageer

YaëL 25-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel vaak bij De Online Drogist. Ze hebben wat ik zoek, de aankoop/betaling is makkelijk te regelen. En vooral: alles heel snel geleverd!!!

Reageer

marco 24-11-2022

Algemene score

9,0
nagenoeg altijd goedkoper dan con-collega's, mede doordat er geen verzendkosten zijn

Reageer

corrie 24-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel fijn geholpen en goede niet te dure producten, zeer tevreden en kom er al jaren op de onlinedrogist site en mijn bestellingen keurig op tijd bezorgt.

Reageer

Anneke 24-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De Online Drogist verdient van mij een dikke 10!!!
Altijd de volgende dag geleverd.
En (dat mag ook weleens gezegd worden) een uitermate vriendelijke Klabtenservice!

Reageer

H. KLos 24-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote voorraad, goede prijzen en snelle levering!
De aanbiedingen zijn goedkoper dan elders.

Reageer

Viviane B. 24-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben tevreden over julie site. Ik heb het product gevonden waar ik op zoek naar was. Het was een snelle en correcte levering. Een aanrader als U het mij vraagt. Mvg, Viviane

Reageer

Henriette Koren 21-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en efficiënte communicatie! Zeer klantvriendelijk! Heel divers assortiment!

Reageer

Andries Kuperus 21-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb vitamine A bij de Online Drogist gekocht en ben erg tevreden. De prijzen zijn scherp en de producten worden keurig verpakt en snel verstuurt. Mijn vorige bestellingen werden op dezelfde manier afgehandeld, ik heb dus genoeg redenen om klant te blijven. Ik vind de Online Drogist een goed bedrijf.

Reageer

Gitta 20-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Prima produkten en service maar een minimum bestelhoeveelheid van 12 potten appelstroop in een grote slappe doos is verre van ideaal. 2 potten open gegaanen mn kiembrood was plat, gelukkig verder geen glasbreuk. Ik moest de doos zelf op het postkantoor op gaan halen want hij was te zwaar voor de postbode.
Tip, 6 potjes appelstroop is zat.

Reageer

cm groen 19-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelle levering je hoeft niet altijd thuis te zijn en wij hebben een afhaalpunt in de buurt
niks op aan te merken

Reageer

Marc 19-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service, mooie kortingen, levering volgens afspraken gemaakt via e-mail

Reageer

Jola 18-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb zeer goede ervaringen met de online drogist.
Bestel regelmatig vitaminen tegen interessante prijs. Scheelt soms €10 !!
Van harte aanbevolen.

Reageer

KDGR 17-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ruime online keuze van onderhoudsproducten en verschillende betaalmogelijkheden. Snel en zorgvuldige aflevering in België.

Reageer

Hanny 16-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goed ! Ruime keuze en zeer snelle levering. Ik kan een ieder dit bedrijf aanraden.

Reageer

Wilmari 16-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier kun je met een gerust hart je bestellingen plaatsen. 100% garantie dat het goed afgeleverd wordt.

Reageer

Jeannette 16-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles op voorraad, wat je ook nodig hebt. Razend snelle levering. Zeer prettige website, duidelijk , artikelen snel te vinden .
En daarbij leuke aanbiedingen .

Reageer

Lucia 15-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat ik nodig heb is altijd op voorraad en de aflevering bij een PostNL punt vind ik super, geen gedoe aan huis ook niet voor de buren.

Reageer

Maria 15-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd een van de laagste prijzen voor dezelfde producten als elders, altijd duidelijk en netjes in verzorging van bestelling en bezorging.

Reageer

Nic 15-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortiment, eenvoudige bestelling op duidelijke webwinkel.Snelle levering en redelijk geprijsd.

Reageer

trudie 14-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben al jaren een zeer tevreden klant. Goede producten en goede en snelle service!

Reageer

Ludwig 14-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben reeds lange tijd klant , vind het een prima online shop. Bestellingen worden correct behandeld en afgeleverd.

Reageer

??? Wat bedoelen jullie? 13-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim aanbod en goede aanbiedingen of kortingen. Levering snel en goed verzorgd.

Reageer

An 12-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop komt z'n afspraken na. Prima levering. Prijstechnisch oke.
Assortiment is heel groot.

Reageer

Van Laecke Amy 11-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd vlotte bediening! En vlugge aflevering ook zeer tevreden!Al dikwijls wat besteld ook en nochthans voor Belgie maar vlugge bediening!

Reageer

mooie sortering 11-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer grootte sortering van diverse aan te schaffen consumenten goederen.
Snelle levering en ook nog eens goedkoop.

Reageer

Leendert R 10-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijzen zijn oke en levering meestal de volgende dag ook fijn dat er vanaf 20 euro geen verzendkosten in rekening worden gebracht

Reageer

Charlotte verschure 10-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een heel snelle bezorging en een geweldige
Service!!
Ik ben dik tevreden over de ONLINE DROGIST!!

Reageer

Peter 10-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een probleemloze bestelling. De Online Drogist stuurt je periodiek een herinneringsmail voor een nieuwe dosis. In deze mail een directe link naar hun site en het desbetreffende product.

Reageer

Eef 10-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tijdens Corona DeOnlineDrogist.nl ontdekt wat ik nodig heb is er makkelijk te vinden op de website snel geleverd en netjes verpakt

Reageer

Feel 09-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De shop verdient een 10 van mij, maar bij de levering was de doos OPEN ! (waarschijnlijk niet hun fout, maar eerder van de koerier....of ander)

Reageer

Betty Mikolajczak 08-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg Bedankt , voor jullie keuze producten, de betalingsafhandeling EN de zeer snelle levering naar ...België thxxx Betty

Reageer

Bianca 08-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijzen, snelle levering en betrouwbare site! Ze hebben vaak interessante aanbiedingen en zijn met veel dingen goedkoper dan andere winkels.

Reageer

Lon 07-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima webshop, met heel uitgebreid assortiment aan drogisterij en huishoudelijke producten en snelle verzending.

Reageer

Mieke 07-11-2022

Algemene score

9,0
Goed product. Snelle levering. Toen ik de klantenservice belde voor informatie werd ik vriendelijk te woord gestaan.

Reageer

Mariette 07-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
levering is korrekt en de produkten zijn van goede kwaliteit en zijn niet duur.

Reageer

Toon meer reviews