DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 2696 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1042 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kees Bakker 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

9,0
Goedkope en snelle levering van het bestelde artikel. De bezorging werd volgens planning uitgevoerd.

Reageer

Nel 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne organisatie, snelle levering, alles keurig verpakt.
Website is ook zeer gebruiksvriendelijk.

Reageer

D Bosveld 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop. Ruim assortiment, goede service en prima prijs. Medewerkers denken met de klant mee

Reageer

Henk van B 16-09-2019

Algemene score

10,0
Snelle bestelling. Bij retour binnen drie dagen na verzending en ontvangst door DOD geld teruggestort

Reageer

Hay 15-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een Dikke tien...voor de goede en vertrouwde Service ,,En ik ben heel tevreden
met mijn spulletjes bij jullie te bestellen,, Gr Hay

Reageer

LM 15-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ontzettend veel aanbod en vaak net even goedkoper dan andere aanbieders. Daarnaast ook super snelle levering, dus ik shop hier graag!

Reageer

Gioesenaar 15-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortiment, zeer acceptabele prijzen.
Voldoende betaalmogelijkheden en tot slot snelle levering.
Een opmerking over een afwijkende kwaliteit werd ongevraagd omgezet in een restitutie van het betreffende bedrag! Bijzonder plezierige zaak.

Reageer

Gerda 15-09-2019

Algemene score

8,0
Mijn ervaring met deze online drogist is heel fijn.
Alles is heel snel geleverd , en ik ven zeer tevreden over get product.

Algeheel zeer tevreden.
Zal de volgende keer beslist weer gebruikmaken van deze online drogist.

Reageer

Karin 15-09-2019

Algemene score

5,0
Leuke shop, groot aanbod, zeer snelle levering. Wat voor mij een serieus minpunt is, is dat het pakket niet kan afgeleverd worden in een afhaalpunt. Eerlijk gezegd is dat een beetje passé ... overal heb je die mogelijkheid. Nu worden mijn buren steeds lastig gevallen en dat is niet fijn.

Reageer

M.Dreef 15-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online drogist is betrouwbaar,vlotte levering , goede producten en prijskwaliteit.
Klantvriendelijk en goede service

Reageer

Anoniem 14-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer overzichtelijk en groot assortiment. Geen verzendkosten bij een bepaald bedrag, zelfs naar België. Supersnelle levering, volgende dag al in huis. Spullen netjes en discreet verpakt.

Reageer

Dick 14-09-2019

Algemene score

9,0
Op internet gezocht en door andere aanbevelingen de aankoop gedaan.Snel geplaatst en de andere dag al thuis gekregen!

Reageer

BC 14-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling is snel geleverd. Duidelijke communicatie van aankoop tot ontvangst en gemakkelijk dat het pakje ook bij een PostNL lokatie kan worden bezorgd, perfect!

Reageer

Francis 14-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een duidelijke site, waar alle gewenste artikelen snel zijn te vinden en
een drogist met goede producten tegen een zeer scherpe prijs.

Reageer

Yolande 14-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering en duidelijke site, en altijd korting op de producten. Wat je zoekt is eenvoudig te vinden.

Reageer

Lisa 14-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ai vaker wat besteld en dat is snel en accuraat verlopen. De communicatie met de klant is goed en de levering is snel.

Reageer

Erica 14-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een fijne online winkel . Ik heb al meerdere keren besteld via de online shop. Heb er verder ook geen problemen me gehad ook niet met de bezorging.

Reageer

Ine 13-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima online shop, goed assortiment, snelle levering, vaak zonder verzendkosten. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Reageer

Sanne 13-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze, snelle levering en met een kortingscode was het mogelijk om geen verzendkosten te betalen.

Reageer

Liwa 13-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering, veel keus en niet onbelangrijk de prijzen liggen stuk lager als in de winkel

Reageer

Willem 13-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op vakantie in aanraking gekomen met het product en thuis gelijk opgezocht op internet, en de Onlinedrogist viel gelijk op. Prettige overzichtelijke site met genoeg informatie over het product dat je wilt hebben en de prijs is goed. De levering was keurig, netjes verpakt en snel.
Al met al een fijne online winkel en zeker een aanrader.

Reageer

Mascha 06-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super makkelijk en snel te bestellen, snelle levering en vaak de scherpste prijzen! Erg tevreden!

Reageer

Raeem 22-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel erg tevreden over de klantvriendelijkheid en leveringen. ook hebben ze zeer veel!

Reageer

Pee 13-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer betrouwbare en snelle levering en ik nog goede aanbiedingen. Netjes verpakt.

Reageer

Pieternel 12-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijzonder snelle levering. Duidelijke site, aangenaam geprijsd en gratis levering boven € 20,00.

Reageer

Nikob 11-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en perfecte levering. De prijzen zijn scherp en er is een groot assortiment.

Reageer

Andre 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
had wat artikelen besteld maar niet alles werd geleverd heb een mail gestuurd
en de volgende dag werd alles geleverd wat ik te kort kwam prime en snelle servies

Reageer

R v H te Amsterdam 10-08-2019

Algemene score

9,0
Snel de producten gevonden die ik wilde. Bestelproces was eenvoudig. Omdat er vertraging in de verzending was door een storing bij Post.nl kreeg ik een kortingscode. Dat was attent.

Reageer

Edith 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd snelle levering!! !! En als je een vraag heb word goed beantwoord Dus ik blijf wel een klant!!!!

Reageer

Anoniem 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product en dienstverlening voldoen aan verwachting. Makkelijk bestellen en snelle levering zonder verdere poespas.

Reageer

Michel 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makelijk bestellen en snel geleverd
Ga hier zeker vaker bestellen, scheelde veel geld

Reageer

Marja 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd snelle levering, goed verpakt. Als er een artikel niet op voorraad is kun je aanvinken dat je op de hoogte gehouden wil worden via mail als het er weer is. Gaat altijd goed.

Reageer

Vaas 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima snelle service , goede artikelen in handzame verpakking milieu vriendelijk .

Reageer

Adri Steenhoek, 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling van het product gaat fantastisch. Het bestelde Macula support bewerkt dat het na weer een foto het euvel nu al plm. 20 maanden stil staat. Ik ben er erg blij mee.

Reageer

gerkamphues 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een drogisterij die ontzettend veel direct en snel kan leveren,keurig verpakt en goed te volgen is waar je pakje zich bevind,en die ervaring geeft voor mij de doorslag om te bestellen,daarbij nog eens een prima na service.
Nog een pluspunt is dat het altijd goedkoper is als ergens anders.

Reageer

J.C. 09-08-2019

Algemene score

9,0
Snelle levering en goed verzorgd. Uitgebreid assortiment. Zeer tevreden. Aanrader!

Reageer

Carina 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel vaker bij deze drogist. Keurig, netjes en snel. Van bestelling tot en met levering.

Reageer

Pascalle 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze voldoen aan aan alle beloftes. Ze leveren het bestelde op tijd tegen de beloofde condities

Reageer

Fiet 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, met duidelijke afbeeldingen. Gunstige prijzen en snelle levering!

Reageer

Adriano 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel alweer enige jaren bij de online drogist.
Nooit problemen altijd netjes afgeleverd de volgende dag,goed verpakt.

Reageer

Rianne 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon top.ze doen wat ze beloven.nog nooit teleurgesteld over hun. Alles netjes verpakt

Reageer

petra 07-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het is heel gemakkelijk om te bestellen en achteraf te betalen en zijn vriendelijk

Reageer

Karin Peters 07-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service.prima prijs.Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.Altijd snelle levering en ook telefonisch wordt je op een prettige manier te woordt gestaan.

Reageer

Cobi 07-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt een aanrader ,prima prijzen en uitstekende snelle levering ,volgende dag bestelling al in huis !

Reageer

Joke van der Biessen 07-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering,niets mis mee.Ik heb al verschillende keren iets besteld,kom en wij iedere keer weer op terug,prima .

Reageer

Olga 07-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Snelle levering en groot assortiment. Ik merk wel dat er aardig wat producten de laatste tijd niet op voorraad zijn. Ook vind ik dat er wel eens een kortingscode mag komen voor vaste klanten. Dit zeg ik al jaren en het gebeurd maar niet.

Reageer

RVE 06-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment, snelle levering, fijne producten en klantvriendelijk, mijn pakketje kwam een dag later dan aangegeven door een foutje bij post nl en ik ontving een waardebon voor 10% korting op de volgende bestelling.

Reageer

kvanp 06-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment, producten worden snel geleverd en vanaf €20 gratis verzendkosten. Helaas geen gebruikersreviews van de producten.

Reageer

Sabine de Jong 06-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid assortiment en snelle levering!
Toen 1 artikel niet meegeleverd bleek te zijn omdat het niet op voorraad was werd er na telefonisch contact snel een alternatief geboden en geleverd.

Reageer

Petra Versteeg 06-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had zelf een fout gemaakt met het huisnummer en dat werd zonder extra kosten heel netjes op gelost.

Reageer

Toon meer reviews