DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 1671 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1320 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elly de Jong - van Zuijlen 20-09-2018 Via de website gekocht

Zelf kopen in een winkel gaat bijna niet sneller!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop veel bij DeOnlineDrogist: van olie om te bakken tot en met supplementen. Het maakt niet uit wat ik wil hebben, ik heb het altijd snel in huis! Erg fijn voor mij, want lichamelijk ben ik niet sterk en mijn therapeut vult nog al eens wat supplementen aan. Bovendien is de prijs van mijn supplementen vaak lager dan in andere online winkels.
De bezorger is inmiddels een bekende man aan de deur geworden. Zo bekend dat hij toetert als hij me op straat ziet lopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José 20-09-2018 Via de website gekocht

Blij met de Online Drogist

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn bestelling was de eerste die ik bij deze drogist deed ik ben zeer tevreden. Goed geregeld, snelle en duidelijke informatie en keurig op tijd geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gp 19-09-2018 Via de website gekocht

goede service

Algemene score

9,0
snelle levering en op afhaallokatie afgehaald, helaas miste er 1 artikel. Na 1 mailtje werd dit netjes en direct opgelost.
2 dagen later stond ook dat pakketje klaar.

Reageer

Els 19-09-2018 Via de website gekocht

Groot assortiment, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een zeer ruim assortiment en een snelle levering. Ook bij een afleverpunt de volgende dag in huis. Neutrale verpakking zonder reclame.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irwin 19-09-2018 Via de website gekocht

goede prijzen, en snelle afhandeling en levering

Algemene score

9,0
veel keuze goede prijzen, en snelle afhandeling en levering De web shop is ook heel overzichtelijk ingericht. Dus goede prijs prestatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A. Brouwer 19-09-2018 Via de website gekocht

De makkelijke drogist

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via online zoeken voor een bepaald product bij deze site terecht gekomen. Snel verzonden, goede kwaliteit en prijs. Voor 20 euro besteld, geen verzendkosten.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 19-09-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelgemak en een snelle levering maakt dat ik bij een volgende bestelling weer weet waar ik naar toe ga.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greet 19-09-2018 Via de website gekocht

Dit is kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer scherpe prijzen op merkproducten en de levering is super.
Een aanrader,s avonds besteld ,volgende dag in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

els 18-09-2018 Via de website gekocht

DeOnline drogist kan ik van harte aanbevelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De Online drogist heeft een ruim assortiment , snelle levering een goed bereikbare klantenservice die van mij 10 sterren krijgt .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mien 18-09-2018 Via de website gekocht

Webshop met groot assortiment en persoonlijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij toeval vond ik de website van DeOnlineDrogist en sindsdien bestel ik er regelmatig. De website heeft een grotere sortering dan menige supermarkt en zelfs drogist. De bestelling wordt snel en goed verpakt en thuis bezorgd. Voor vragen kan ik altijd bellen en word dan vriendelijk en correct te woord gestaan. Kortom, ik winkel graag op de website van DeOnlineDrogist!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 18-09-2018 Via de website gekocht

Snelle reactie en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze en goede/goedkope prijzen.
Maandag besteld, dinsdag in huis.
Bij bevestiging keurige informatie over hoe en wanneer informatie (track & trace) nummer beschikbaat zou zijn. Deze informatie 's avonds ontvangen met keurige link naar webpagine post.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.C.W. Paulij 16-09-2018 Via de website gekocht

gewoon snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
makkelijk on line bestelen, ook voor paracetamol, e.d. maar ook de dubbel zoute drop van klene is bijna nergens te krijgen, alleen 12 zakken in 1 keer is een beetje veel, maar komt ook wel op.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jj 14-09-2018 Via de website gekocht

snelle goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product snel in huis, goedkoper dan bij de reguliere apotheek. Netjes verpakt. website overzichtelijk en makkelijk te gebruiken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan van der Veen 14-09-2018 Via de website gekocht

Ik Ben 100. Procent tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en niet te duur en ik weet zeker dat ik daar weer een bestelling ga doen. En de webwinkel aanbeveel in mijn vriendenkring.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland L. 14-09-2018 Via de website gekocht

Zeer ruime keuze en snelle levering (naar België)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer uitgebreide keuze en snelle levering (naar België). Ook zeer aantrekkelijke prijzen, veel goedkoper dan bijv. Medi-Market.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen bakker 14-09-2018 Via de website gekocht

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus,vaak voordeliger,snelle bezorging,problemen snel opgelost,achteraf betalen mogelijk,ben er blij mee

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eve 14-09-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en groot assortiment

Algemene score

10,0
De online drogist. Is letterlijk mijn drogist geworden sinds ik moeder ben en in een dorp woon. Drogist is niet meer om de hoek. Erg groot assortiment. Etenswaren, cadeaus bergen aanbiedingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theorie 14-09-2018 Via de website gekocht

goede wijn behoeft geen krans

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zeer groot assortiment en een snelle levering en een goede service goed voor een volgende bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine 14-09-2018 Via de website gekocht

Fijne service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze, vooral voor mij ook uit milieubewuste artikelen. Soms iets niet op voorraad maar dan vaak te bestellen. Snelle levering, ook daar kun je in kiezen, echt fijn.... en toen het een keertje fout ging kreeg ik zefs een verrassings cadeautje echt geweldig.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jasper de Geus 13-09-2018 Via de website gekocht

Snelle perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via deze site kan ik snel artikelen bestellen die niet overal in de schappen liggen. Groot voordeel is het vanaf reeds een laag bestelbedrag de bezorging gratis is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Take van der Velde 13-09-2018 Via de website gekocht

fantastisch,

Algemene score

10,0
de bestelling ontvangen zoals op de website staat. De volgende dag al gekregen.
Dus de belofte de volgende dag in huis is helemaal waar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 13-09-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering met een degelijke verpakking. Correcte prijs alsook een groot aanbod. Ook de communicatie is uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een aanrader! 13-09-2018 Via de website gekocht

Een aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb voor het eerst aankopen gedaan bij De Online Drogist.nl, De website is zeer gebruiksvriendelijk, de bestelling is foutloos verlopen dwz dat er geen vergissingen zijn gebeurd bij de bestelde producten en de levering aan huis is gebeurd zoals afgesproken. Ben dus zeer tevreden! Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AdR 13-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik zal er wel meer bestellen en het aan iedereen aanbevelen. Ze zijn echt heel vriendelijk als je ze aan de telefoon krijgt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Sijke 13-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
geen verzendkosten boven de 20 euro, je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling, je krijgt bijna teveel mails hierover..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanette 13-09-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gratis levering (boven de € 20,00). Veel aanbiedingen en 's avonds voor 21:30 uur besteld, de volgende dag al in huis! Heel veel artikelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronduit knudde 12-09-2018 Via de website gekocht

Knudde

Algemene score

1,0
Ik heb een philips flessenwarmer besteld waarvan ik de werking erg vond tegenvallen. ( duurde erg lang en eindtemperatuur erg laag).
Vervolgens heb ik contact opgenomen zoals op de site beschreven staat ( dit graag alvorens het product terug te sturen) en krijg ik terug dat als de werking niet goed is, ik maar contact moet opnemen met de fabrikant....
Wat een prutservice! Ik bestel het product toch niet bij de fabrikant??? Ik bestel veel via internet maar heb dit gelukkig nog niet meegemaakt en zal hier dan ook niets meer bestellen!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed
Officiele reactie van De Online Drogist 13-09-2018

Beste klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven en te plaatsen. Erg vervelend te horen dat u niet tevreden bent over de flessenwarmer. U heeft hierover inderdaad contact met ons opgenomen. Omdat u in uw mail naar ons heeft aangegeven niet zelf contact op te willen nemen met Philips, wat helemaal geen probleem is, hebben wij u aangeboden om het product kosteloos naar ons te retourneren, zodat wij dit product aan u kunnen vergoeden. Zodra wij uw retour hebben ontvangen en verwerkt, ontvangt u van ons een berichtje en zullen wij dit administratief voor u afhandelen.

Met vriendelijke groet,

DeOnlineDrogist

Reageer

Postbus23 12-09-2018 Via de website gekocht

Goede invulling van service, het voelt persoonlijk aan.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop gekozen voor het uitgebreide assortiment. Prijs met verzendkosten is in een goede verhouding. Levering volgens afspraak. Extra is de herinnering dat je product bijna op is. Algemeen een hele goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ko 11-09-2018 Via de website gekocht

Overzichtelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site, scherpe prijzen en snel in huis of op PostNL afhaalpunt. Perfect! Zeker voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bruut 11-09-2018 Via de website gekocht

Prima en snelle service, top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima en lekker snel, wilde al een tijdje een zoutlamp, op deze site terecht gekomen en er gelijk twee besteld, volgende dag al in huis. Toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dana 11-09-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een gemakkelijke manier om te bestellen. Uitgebreid assortiment. Goedkoper dan in de winkel. En zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helen 11-09-2018 Via de website gekocht

Altijd korekt afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bestellen is makelijk , de assortiment is groot, de aanbiedingen altijd verkrijgbaar .
Heel fijn webwinkel . Echt aan te raden .ik ben jaren vrede klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke 11-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als ik weer een voorraad aan producten bestel, dan kom ik altijd weer bij de DeOnlineDrogist.nl terecht. Groot assortiment en ook producten van merken die iets moeilijker te vinden zijn (zoals Urtekram: één van mijn favorieten). De voorraad staat altijd keurig vermeldt, dus je weet altijd waar je aan toe bent. En als het er een keer niet is, dan meldt je je gewoon aan voor de mail, dan weet je zo wanneer het weer beschikbaar is. Altijd goed verpakt en op tijd geleverd. Ze houden je ook goed op de hoogte; je weet wanneer de bestelling ontvangen is, de betaling, wanneer je pakket door de pakketdienst ontvangen is, wanneer die onderweg is, etc. Heel erg tevreden en zeer zeker aan te raden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 11-09-2018 Via de website gekocht

Super doen precies wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vaker via deze webshop bestellingen gedaan. Iedere keer precies wat ze beloven en netjes geleverd. Als een product niet aanwezig is , is dat gelijk al duidelijk op de site aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RA 11-09-2018 Via de website gekocht

Breed assortiment, snelle levering, goede klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zoasl in de titel al vermeld, heeft DOD een breed assortiment, waaronder ook echt natuurlijke verzorginsgproducten - waar mijn interesse naar uitgaat. De levering is snel en als je een vraag of opmerking hebt, dan kun je snel bij de klantenservice terecht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wendie 10-09-2018 Via de website gekocht

Uitgebreid assortiment, goede service en snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettig dat er zoveel keuze is. Breed assortiment en het gemak van huis uit winkelen. Vooral fijn bij wat "discretere" producten ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 10-09-2018 Via de website gekocht

goed en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijzen goed, service uitmuntend en levering snel, verder kan ik er niets over zeggen. Ben tevreden en kom zeker weer terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannie Beentjes 09-09-2018 Via de website gekocht

Goede service en prijs/kwaliteit prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling goed te volgen, houden je via mail prima op de hoogte van je bestelling. Nette aflevering en leuke verrassing na aankoop. Boek ontvangen omdat de bestelling boven een bepaald bedrag was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saman 09-09-2018 Via de website gekocht

Komt leveringsdatum na en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik hoef het huis niet uit, gemakkelijk te bestellen en mooie aanbiedingen. Goede producten en neem de tijd om te kijken wat ik nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peetje 08-09-2018 Via de website gekocht

Altijd goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al heel vaak besteld en altijd goed. Uitgebreid assortiment en razendsnel geleverd. En is er toch iets mis dan hebben ze de beste klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Jansen 08-09-2018 Via de website gekocht

supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnen 24 uur geleverd in keurige verpakking. Voor herhaling vatbaar. Meer kan ik er niet
over zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eliza 08-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke site! Alles wat je zoekt en de laagste prijs. Ik kijk niet meer naar andere site's, ik kwam toch altijd hier bij uit. Snelle levering en de bestelling is altijd juist. Al jaren mijn favoriete winkel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bellertje10 08-09-2018 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service, snelle levering, goede en voordelige artikelen, ik ben een tevreden klant en kan De Drogist Online aan iedereen aanbevelen!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poll 08-09-2018 Via de website gekocht

Snel bezorgd en leuk extraatje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bestelling werd de volgende dag keurig bezorgd en ik werd zelfs verrast door een 1+1 gratis-actie, waarbij ik een extra vitaminedoosje kreeg. Tof!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jool 08-09-2018 Via de website gekocht

Prima service, supersnel !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zelfs op zaterdag bezorgd, wat ik niet verwacht had en gelukkig heeft de koerier mijn pakketje gewoon naast de voordeur gezet! Daar was ik heel blij mee !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 08-09-2018 Via de website gekocht

Ontevreden

Algemene score

3,0
Op site stond dat het artikel voorradig was. Toen ik het besteld had bleek dat niet zo te zijn. We zijn nu ‘n week verder en ik heb het nog niet ontvangen. Dus tijd en geld gekost omdat ik het nu ook in de winkel moest kopen.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

molen 08-09-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle levering!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na bestelling op vrijdag volgde op zaterdag al levering. Dat alles voor een scherpe prijs!! Aanrader dus!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DaffyD 08-09-2018 Via de website gekocht

Groot assortiment, snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht specifieke producten van HG die ik nergens anders kon kopen. Snel geleverd, ik ben tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HILLEBRAND 07-09-2018 Via de website gekocht

Snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop had voor mij alles voorradig en nog redelijk geprijsd ook , en de volgende dag in huis. Kortom de volgende keer hier weer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 07-09-2018 Via de website gekocht

Een zeer tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het gamma van "Harmonie" is natuurlijk en betaalbaar maar op weinig plaatsen te vinden. Mijn produkten zijn bij "De Onlinedrogist" goedkoper, correct en super-snel geleverd.
Voor mijn moeilijke huid zijn deze produkten een weldaad!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews