DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4766 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 583 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lena 19-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Service is prima. Eenvoudig te bestellen, wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Reageer

Jan 18-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden. Alles is prima afgeleverd. Ik ben een tevreden klant.

Reageer

Flodur 17-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zelfs voor mij was het makkelijk zoeken etc etc, op deze site. Daarnaast was het allemaal; vlug, veilig en voordelig.

Reageer

Janny 16-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het fantastisch als het niet op voorraad is krijg ik een berichtje. Wat een service. Ik ben 80 jaar kan niet altijd meer snel naar de stad bestel het de volgende dag of hooguit een dag later wordt het keurig bezorgd. Geweldig bedrijf plus niet te vergeten de kortingen. Dank

Reageer

M. Petersen 16-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website van DeonlineDrogist is heel overzichtelijk. Maar als je speciaal iets nodig hebt kun je het ook makkelijk zoeken via het zoekvenster. De prijzen zijn betaalbaar en het fijne is dat je al bij 20 euro geen bezorgkosten hoeft te betalen. De bezorging is erg goed en snel.

Reageer

Ruysink 15-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk om iets te bestellen en bestelling volgende dag in huis. Geweldig

Reageer

Anna Geest 15-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al jaren bij de Online Drogist. Snelle leveringen, goede prijzen (zeker in deze tijd) en zeer fijn op de manier hoe ik kan betalen.

Reageer

gg48 14-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al 'n jaar of 2 helemaal tevreden; overzichtelijke site, groot aanbod en redelijke prijzen. Vaak aanbiedingen. Snelle bezorging; netjes en stevig ingepakt.
Contact met de Klantenservice uitstekend; optie Uitgestelde Betaling is handig.
Helemaal niks op aan te merken !

Reageer

Bennie de Wals 14-12-2022

Algemene score

8,0
Reeds vaker met deze firma gewerkt, prima zaak snelle regeling met bestellingen en altijd op tijd geleverd kan deze zaak kwa webwinkel bij een ieder aanbevelen.

Reageer

Cees 14-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij telefonische bestelling vriendelijke dame en snelle ontvangen bestelling ben tevreden

Reageer

A. Van den Oever 13-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestellingen komen altijd keurig op tijd en de producten die ik bestel zijn van prima kwaliteit.

Reageer

FredM. 13-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en snelle levering. Uitgebreide sortering artikelen.
Stevig en zorgvuldig verpakt verzonden.

Reageer

Marinus 13-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed product (Q10 van Pharma Nord) voor een prima prijs en gratis verzending.

Reageer

Martina Gylsen 13-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals steeds: efficiënt en correct. snelle levering en duidelijke informatie . En als er onverwacht toch een probleem opduikt vriendelijke en deskundige hulp.

Reageer

Gerold 12-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer klantgericht. Problemen of wijzigingen bij bestelling en of levering worden snel opgepakt.

Reageer

Antsie 12-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld en andere dag in huis, je hoeft maar een bedrag van € 20,= te bestellen en het wordt gratis thuis bezorgd. Prima webwinkel

Reageer

Joyce 10-12-2022

Algemene score

9,0
Fijne shop, ruim assortiment, aantrekkelijke prijzen en snelle levering! Ik bestel hier zeer regelmatig en ben altijd tevreden.

Reageer

Kirsten 08-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Scherpe prijzen en goede producten.
De service is ook vrij goed en bestellen is gemakkelijk.
Tot nu toe nooit problemen gehad, maar nu 3 x op rij lekkage van producten in mijn bestelling. De medewerkers reageren wat wisselend, van enigszins ongeïnteresseerd tot serieus, maar de afhandeling is redelijk.

Reageer

Hans 08-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gaat altijd perfect , lekker snel ,en klopt altijd en belangrijkste goedkoop.

Reageer

Danielle 08-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop zelf is prima, alleen bezorging is minder. Tijd voor andere bezorgservice dan post.nl

Reageer

de gezondheidslijn 08-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
alles goed aangekomen en op tijd bezorgd zoals gezegd.
Product bekend en tevreden over.

Reageer

M.Rens 08-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Volgens onze kinesioloog kun je op jullie site de juiste supplementen vinden. En alles is verkrijgbaar.

Reageer

Peter 08-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een fijne shop met grote sortering en ook mooie aanbiedingen. En voor een goede prijs. En bij besteding van €20 geen verzendkosten. 👍

Reageer

Trees Syaranamual-Hulman 08-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij de Onlinedrogist krijg je goede korting en zijn de meeste producten altijd op voorraad !! Er wordt snel en netjes bezorgd Superfijn !!

Reageer

Matthijs 08-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, snelle levering, goed verpakt en prima product. Enige tip/verbetering: geef aan hoeveel flessen er in 1 doos passen, dan kan ik als klant zorgen dat ik mijn bestelling aanpas zodat er niet onnodig 2 dozen verzonden hoeven te worden

Reageer

Andrea 06-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuk om hier te winkelen, ook wanneer PostNl mijn pakje heeft kwijtgespeeld kreeg ik een nieuwe? Spijtig maar ik zou liever pakjes ontvangen met Bpost, die vertrouw ik wel

Reageer

Martin Groeneweg 06-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen 2 dagen geleverd in Frankrijk.
Keurig verpakt.
Chat line heel bruikbaar
Vriendelijk en hulpvaardig personeel

Reageer

p. 06-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
elke keer als ik bestel staat er je juiste informatie of het op voorraad is, informatie in het algemeen. goed assortiment en de informatie over de levertijden kloppen altijd. dus erg tevreden.

Reageer

Franklin T 05-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keus, goeie aanbiedingen, vertrouwd, handig en snelle levering. Goeie prijs kwaliteit verhouding.

Reageer

Kevin 05-12-2022

Algemene score

5,0
De bestelling en levering liepen vlot als altijd.
Echter de verandering van betaalmodaliteit is er 100% op achteruit gegaan!! Ik heb altijd betaald met afterpay zonder enig probleem, dan werd het Riverty,... maar geen problemen ondervonden. Nu is het plots iets van billings en ik kan nietmeer achteraf betalen?? Spijtig, maar dan overweeg ik hier niet langer te bestellen. Was altijd goed voor dringende producten te bestellen.

Reageer

Anna 05-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
product makkelijk kunnen bestellen en was snel in huis, keurig verpakt. Niks op aan te merken.

Reageer

Gewoon de best online drogist 05-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestel regelmatig bij DeOnlineDrogist. Altijd netjes geregeld, snel in huis en de prijzen blijven aantrekkelijk. Gewoon de best online drogist en ook nog een zeer ruim assortiment. Dikke 10!

Reageer

Vitamine 04-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tot in de puntjes is mijn bestelling verzorgd! Tevens vond de bestelling op de

aangegeven dag plaats.

Reageer

Ab Mensinga 04-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede producten en niet duur, alleen jammer dat de verpakking niet altijd tegen het gooi en smijtwerk van Post NL kan.
Met het laatste pakketje was zo hart gegooid dat de dop van een schamp fles was gebroken en de inhoud in het pakketje lag, dus een kleverige en plakkerige inhoud. Niet leuk!

Reageer

Ali 03-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede ervaring met De Onlinedrogist.
Ruime keuze aan producten, mooie aanbiedingen waar ik graag gebruik van maak en snelle levering.
Jammer dat een product wat ik ook nog wilde was uitverkocht.
Uitkijken naar een volgende aanbieding.

Reageer

Marja 03-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie prijzen duidelijke site.
Keurig verpakt en hele snelle levering
Ik zou het iedereen aan bevelen..Dat al vaker gedaan

Reageer

Jalyjazz 03-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering was snel en accuraat. De producten zijn prima. Ik heb al eerder goede ervaringen met Online Drogist en daarom heb ik ook deze keer hier de bestelling geplaatst.

Reageer

Coby STIJNEN 02-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik gebruik al jaren Vichy producten. Deze zijn alleen verkrijgbaar bij de apotheek. Nu zag ik dat ze ook verkrijgbaar zijn bij DOD en veel goedkoper! Snelle levering.

Reageer

cmm punch-venneman 02-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De snelle levering en de eventuele korting, maar ook heb ik nog nooit ondervonden dat een artikel niet voorradig was.

Reageer

Asor 02-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbare onlinewinkel. De prijzen zijn laag, de kwaliteit altijd goed. Moeten ze wat aan de verpakking doen die goed maar wat te groot is.
Ik maak nu jaren gebruik van hun goede diensten.

Reageer

L.A.Berkvens 02-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfekte behandeling en afhandeling door mensen die mij te woord stonden . Niets dan lof en tot de volgende keer. L.A.Berkvens

Reageer

Marc 02-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede website, bijna altijd alles op voorraad, de levering verloopt altijd rimpelloos. De ene dag besteld, dag erop geleverd. Top, houden zo!!!!

Reageer

Red 01-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed aanbod, snel verzonden. Alleen heel jamner dat je geen favorietenijstje kan aanmaken

Reageer

Deonlinedrogist.nl 01-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel duidelijke webshop, ALLES keurig, zeer aanbevelenswaardig!!!!! En nog tegen een mooie prijs

Reageer

Gert 30-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling ging snel en zonder problemen. Werd goed en op tijd afgeleverd. Ook de prijs was goed.

Reageer

Jack 30-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een hele fijne drogist.
En zelfs met producten dat het goedkoper is.
En vandaag besteld morgen in huis.

Reageer

willy 29-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel snelle en goedkope levering.
Ik heb hier textielverf besteld omdat een andere drogist mijn kleur niet meer leverde.

Reageer

Huib 29-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima verwerking en levering van het gevraagde tegen een uitstekende prijs.

Reageer

Jaap Oostlander 29-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

1,0
21/11 aangeschaft.
22/11 PostNL verzaakt langs te komen.
24/11 PostNL verzaakt langs te komen.
25/11 PostNL bericht dat pakket 26/11 geleverd wordt bij PostNL (AH).
29/11 AH (PostNL) zegt geen pakket te hebben.
PostNL zijn een stel prutsers. Ik adviseer D.O.D. eens een andere verzender te gebruiken.

Reageer

DeRoeje 28-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb al vaker scheermesjes besteld bij deze firma. Kwaliteit en levering is goed. En zeker ook de prijs

Reageer

Toon meer reviews