DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4766 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 583 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Adelaar75 14-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel makkelijk zoeken op de site wat je nodig hebt . En volgende dag al in huis .

Reageer

piet 14-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles mooi op tijd ik woon ik belgie , en het komt van NL maar de anderen dag binnen hoor , mooi ingepakt ..ga zo door

Reageer

CaroliendeHorde 13-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Regelmatig bestel ik bij deze firma en telkens prima ervaringen. Vlotte levering, prima prijzen en ook nog goede kwaliteit!

Reageer

Geke 12-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat hij erg voordelig is best klantvriendelijk en snelle service heeft. En er ook voor staat dat het goed aan is gekomen. Kortom een super shop!

Reageer

FamFerCo.Apeldoorn 12-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vaak aanbiedingen en een snelle levering. Al vanaf 20 euro bestellen zonder verzendkosten.

Reageer

OnLineDrogist 12-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tot op heden, goed geholpen,vlot en correct geleverd in de afgesproken tijd door post NL & DHL.Op tijd geinformeerd door de OLD
artkelen die zij aanbieden goed omschreven,qua functie en gebruik(voedingssupplementen en vitamines)Een billijke prijs verhouding t.o.v. winkels & andere online aanbieders (meestal is OLD de beste en goedkoper)dus doe je voordeel ermee.

Reageer

Yvonne 12-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site, eenvoudig te zoeken, betaling eenvoudig, snelle levering.

Reageer

Aart À. 12-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig bedrijf. Ene dag besteld, volgende dag in huis.
Ben al een tijdje klant nu, en hoop dat te blijven.
Ik ben zeer tevreden over De online Drogist.

Reageer

Marijke Slinger 12-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een super fijne,..in alle opzichten
betrouwbare winkel.
Zorgvuldig en snelle levering

Reageer

marijke 12-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel en goed geholpen alles prima in orde. zou de volgende keer weer bij de shop bestellen.

Reageer

Joost M. 11-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
(Na-) bestellen is kinderlijk eenvoudig, prijzen zijn goed en de levering vindt pijlsnel plaats. Kortom: chapeau!

Reageer

Jennette 11-01-2023

Algemene score

8,0
Ik vond de site bij toeval, maar blijf erbij omdat ik erg tevreden ben. Vrijwel alle producten die ik nodig heb en soms niet bij de gewone drogist kan krijgen kan ik er bestellen. De volgende dag heb ik het in huis. De prijzen zijn doorgaans lager dan in de gewone winkel. Ik heb nog geen problemen ervaren bij deze webshop. Ik vind het ook erg plezierig dat ik er op wordt geattendeerd dat een bepaald product waarschijnlijk bijna op is en bijbesteld moet worden.

Reageer

Roodkapje 1964 11-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd snel en in nette verpakking gestuurd.
Waren alle shops maar zo!

Ik heb nu nieuwe scheerspullen besteld, maar die heb ik nog niet gebruikt.
Maar dat zal wel OK wezen.

Reageer

Wim 11-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is inderdaad vandaag besteld de volgende dag geleverd. Goed verpakt. De prijzen van de artikelen zijn beduidend lager dan andere winkels of webwinkels.

Reageer

Rein 11-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben al jaren klant, en ik vind het echt een super goede winkel.
Nog nooit klachten gehad, makkelijk bestellen, betalen en snel geleverd.
Kortom een echte aanrader.

Reageer

Gert 10-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goede en overzichtelijke website, concurrerende prijzen en een snelle verzending.

Reageer

chris 10-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel met een grote keus aan produkten en heel snel geleverd. Niet anders dan uitstekend te noemen.

Reageer

Elisabeth A 09-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al geruime tijd bij de Online Drogist. Elke keer ben ik tevreden en als er iets niet op voorraad is, dan zie je dat gelijk.

Reageer

Breevaart 09-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle en correcte levering. Prijzen zijn over het algemeen zeer concurrerend.

Reageer

?. 07-01-2023

Algemene score

8,0
Goed overzicht over de eigenschappen van de producten ,eeen snelle levering en veel keuze
door de diverse merken aan te bieden.
En dit alles tegen een prettig prijsniveau.
Gaat u alstublieft zo door want klantvriendelijkheid en kwaliteit zijn de sleutels tot succes.

Met een vriendelijke groet,

Reageer

Beate 07-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd een snelle service, een breed assortiment en goede prijzen!

Reageer

b.h.c. klaassen-hartjes 07-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bestellen al langere tijd bij de online drogist. altijd correcte levering, gunstige prijs. goede informatie betreft de levering via de mail.

Reageer

S 06-01-2023

Algemene score

1,0
Ik had mondspoeling besteld. Er stond op site dat alles extra beschermd wordt ingepakt. De fles mondspoeling zat gewoon los in de doos met geen enkele bescherming. De fles heeft een deuk. Het regende buiten, dus de doos wat zeiknat.
Officiele reactie van De Online Drogist 19-01-2023

Beste S,

allereerst willen we u graag bedanken voor het plaatsen van een review. Wij hebben inpakmachines die de doosjes op maat kunnen snijden zodat opvulpapier niet nodig zou moeten zijn. Dit is duurzamer. Vervelend dat het product toch niet goed bij u is aangekomen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zou u hierover even contact willen opnemen met onze klantenservice? Dan kunnen we even kijken hoe we dit het beste voor u op kunnen lossen.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
De Online Drogist

Reageer

Ws 06-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige winkel met veel producten en declevering is snel en netjes. Vaak ook aanbiedingen.

Reageer

Jessica#123 06-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bepaalde voedingssupplementen bestel ik het liefst bij DeOnlineDrogist. Vlotte levering, keurig verpakt. Je krijgt echt waar voor je geld.

Reageer

Doris 05-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inmiddels bestel ik al jaren bij deOnlinedrogist. Zij hebben een fijne website, groot assortiment en aantrekkelijke prijzen. Tevens verkopen zij glutenvrije producten. Zelden is er iets niet op voorraad. Daarnaast kan je rekenen op een correcte en snelle levering van je bestelling. Groot compliment voor de inzet en de klantgerichte medewerking van alle medewerk(st)ers.

Reageer

TamaW 05-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
wederom de juiste goederen gekregen en keurig op tijd geleverd. Wel jammer dat er tegenwoordig zulke grote dozen voor gebruikt worden, die bovendien niet makkelijk te openen zijn met artroseklachten...

Reageer

Online drogist 04-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
deze shop heeft de producten die ik vaak moeilijk kan vinden bij een drogist of apotheek (van Roche Posay)
levering was heel vlot, prima service

Reageer

Martin Verkerk 01-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correcte levering met zorg verpakt en op tijd geleverd, begeleid door mailberichten die het verloop van de bestelling melden!
Wij bestelden vanuit Portugal een aantal artikelen die binnen een week keurig bezorgd werden en zonder verpakkingsschade!

Reageer

Willy 01-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het heeft een uit gebreid assortiment, snelle levering. Zeer deskundige klantenservice. Zeer tevreden.

Reageer

F. Van Terwisga 01-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke productomschrijvingen en een snelle correcte afhandeling van de bestelling.

Reageer

DeOnlineDrogist.nl 31-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en goed geholpen en bestelling ontvangen.
Niet duur en dus betaalbaar.

Reageer

Wiel 31-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Is en blijft een goede drogist, tenminste voor mij ,iedereen moet zelf oordelen.

Reageer

Bernard 30-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
gebruiksvriendelijke webwinkel, goed toegankelijk, ruim assortiment , natuurlijke producten/middelen,
door natuurarts geadviseerd.

Reageer

Oeps 29-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles gaat altijd supersnel ook de bezorging, en gelukkig in kleine doosjes…..scheelt n hoop verpakkingsmateriaal

Reageer

Cor 29-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij zijn zeer tevreden over de online drogist. prima prijs-kwaliteit verhouding, degelijke verpakking, tijdige bezorging. Ik kan iedereen deze drogist aanbevelen

Reageer

Mqrie-Josée 28-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
steeds duidelijke afspraken, stipte leveringen en prima producten
onze beste leverancier met stip sinds vele jaren

Reageer

Tineke Kerssens 28-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd alles prima in orde en meestal alle producten leverbaar en de volgende dag in huis.

Reageer

Schoonmaakmiddel 28-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte levering, bovendien vanaf € 20,00 geen verzendkosten en prijs van artikel ook acceptabel.

Reageer

Torfsje 28-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment, hier vind ik specifieke zaken die anders moeilijk te vinden zijn. Prijzen liggen goed.

Reageer

Straycat van Dalen 27-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze bestel site vanaf de eerste bestelling als een betrouwbare site ervaren. De betaling wordt netjes afgehandeld. En de bezorging is ook altijd op de afgesproken tijd, waarvan je op de hoogte wordt gesteld via een email bericht. Ik ben dan ook zeer positief en tevreden.

Reageer

Ingrid Huybrechts 27-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben ZEER TEVREDEN. zeer goede producten aan een heel goede prijs, supersnelle leveringen, veilige betaling. een echte aanrader ! alles TOP !!!

Reageer

Anneke 26-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelheid van bezorgen en deskundigheid van personeel bij telefonisch contact.

Reageer

WPvM 26-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn héél tevreden v.w.b. aankopen bij 'De Online Drogist' ! Zij hebben regelmatig goede aanbiedingen. ! Ene dag bestellen en volgende dag wordt het netjes aan huis bezorgd met 'Track en Trace" !!

Reageer

Willem 25-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Online Drogist verzorgt zijn bestellingen snel en netjes op tijd. En alles keurig verpakt. Heb nog nooit een zending te laat ontvangen .Top zo doorgaan.

Reageer

Ja zou ik zeker aanbevelen aan iedereen 24-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online drogist is heel snel, alles op voorraad en hele snelle levering.
Daarbij zeer gunstig in prijs

Reageer

Ja zou ik zeker aanbevelen aan iedereen 24-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online drogist is heel snel, alles op voorraad en hele snelle levering.
Daarbij zeer gunstig in prijs

Reageer

Etienne Van Malderen 23-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Logistiek loopt, dunkt mij, alles op wieltjes. Verzorgde en snelle bediening, producten hebben steeds een lange houdbaarheidsdatum wat ik belangrijk vind,
Interessante prijsvorming

Reageer

An 21-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel al lang bij de online drogist, super snelle levering, bestelling altijd in orde, communicatie via mail snel en accuraat. Zeer tevreden over zowel aanbod van producten als efficiënte afwikkeling van bestellingen.

Reageer

Wilma 20-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zij leveren snel en goed. Bestelde artikelen zijn goed verpakt zonder overtollig karton.

Reageer

Toon meer reviews