DeOnlineDrogist.nl
9.2
Deze score is gebaseerd op 5457 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor DeOnlineDrogist.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ik ben erg tevreden over de producten van Ecover.ze maken goed schoon,ruiken fris en het geeft een fijn gevoel dat ze milieuvriendelijk en duurzaam zijn. Zelfs bij hardnekkig vuil werken de producten verrassend goed. Voor Daarnaast vind ik het belangrijk dat Ecover aandacht heeft voor recyclebare verpakkingen en natuurlijke ingrediënten. Voor mij is dit de perfecte combinatie van kwaliteit en zorg voor het milieu. Absoluut een aanrader
Zeer tevreden, na bestelling geplaatst te hebben dezelfde dag verzonden de dag erna ontvangen .Perfecte Levering.
De bestellimg is goed en netjes optijd aangekomen.. De Vitals pillen zijn nieuw voor mij en die kan ik nog niet beoordelen. Wel dat ze wel een stuk kleiner zouden mogen zijn
Omdat ik al lang aankopen doe van 'mijn vaste collectie' AXE Dark Temptation, kwam ik nu op de website van DeOnlineDrogist terecht. Ik zag ook een schappelijke prijs van de aftershave die ik wilde bestellen: zodoende de knoop doorgehakt en de bestelling geplaatst. De volgende dag ontving ik het product in goede verpakking. Tevreden over de website en service.
Snelle Levering, Goed Product
DeOnlineDrogist doet wat zij beloofd !!!! TOP
DOD voldoet voor 100% aan mijn verwachting
topproducten en super snelle levering en goede en duidelijke communicatie.. ik kan hier nu eens niets op aanmerken!
En zelfs de prijzen zijn correct.
Ik gebruik de OnLine Drogist alleen voor aanschaf Cool Water Bodyspray (is ergens anders niet snel te krijgen). Geen enkele klacht. Snelle levering, makkelijke site om aankoop te doen
Het is alleen jammer dat de WhatsApp antwoorden zo onpersoonlijk zijn
Keurig, netjes en vriendelijk geholpen door de dame aan de telefoon. Hartelijk Dank daarvoor.
Goede service en snelle bezorging en lage prijzen.
Goeie service en snelle levering
Snelle en correcte bezorging. Zeer tevreden.
Makkelijk te bestellen en snel geleverd.
Snel en correct bezorgd in een degelijke en passende verpakking, goedkoopste prijs.
Meerdere keren een bestelling geplaatst en altijd heel tevreden.
Ik bestel vanuit België. Vandaag besteld is morgen in huis, ja ook in België! Veel aanbod en goede producten, alles naar wens.
Snelle levering. Overzichtelijke website. Makkelijk bestellen. Goede communicatie.
Geweldige service! Ik bestel nergens anders meer, dit is top kwaliteit.
Zeer snele levering vandaag besteld morgen thuis en dat was twee keer zo andere zeggen het maar je kan dan dagen wachten
Gemak van bestellen,volgende dag in huis voor 22 uur besteld,fijne kortingen en super producten en assortiment
De shop top, doch Post.nl heeft het verziekt, wil je het iedereen gemakkelijk maken, om het zelf op te halen bij afhaalpunt bij mij in het dorp, moest ik het ophalen en 30 kilometer ekstra rijden. Dus bedenk me wel om nog iets te bestellen.
goed advies gekregen bij mijn vraag.Men wil je niets aansmeren en geeft ook informatie over de voordelen en nadelen van het product.
Vriendelijke medewerker
Is prima Online Drogist met een breed assortiment en goede en snelle service. Assortiment mag nog breder (m.n. parfums) en de prijzen kunnen hier en daar ook nog scherper.
Super fijn bedrijf fijne mensen aan de telefoon
Super service. Pakje bleek niet goed gescand te zijn door post NL punt waardoor ik geen QR code kreeg om t op te halen. Op voorhand werd er al direct aangeboden om een nieuw pakje te sturen.
Ps Pakje bleek er uiteindelijk wel al te liggen ( al 9 dagen...).
Prettige communicatie bij de klantenservice van online drogist, een verademing in deze tijden.
Prima, betrouwbaar bedrijf. Hele snelle levering.
Ook.bij vragen altijd zeer klantvriendelijk