Deze score is gebaseerd op 583 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.
Beste Betty Kwakman-Lauteslager,
Allereerst bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven en te plaatsen. Het spijt ons te horen dat uw pakketje niet bij u is bezorgd, terwijl u gewoon thuis was. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Wij hebben uw bestelling erbij gezocht en wij zullen hiervoor een klacht indienen bij PostNL, zodat zij dit kunnen uitzoeken bij desbetreffende chauffeur.
Onze excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet,
Beste Anne,
dank u wel voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u deze keer niet zo tevreden bent over onze service. Zou u ook kunnen aangeven waarom? Wij horen graag van u wat er mis is gegaan, zodat wij u ook een passende oplossing kunnen aanbieden. In ieder geval onze excuses dat het niet zo is gelopen als u had verwacht.
Met vriendelijke groet
Beste M. van de Molengraaf,
Heel erg bedankt voor het schrijven en plaatsen van uw review. Het spijt ons te horen dat u een verkeerd pakket van ons heeft ontvangen. Dit is uiteraard niet de bedoeling geweest. Wij hebben inderdaad direct een nieuw pakket naar u verstuurd. Wij zullen vanuit onze persoonlijke e-mail nog even contact met u opnemen voor een extra tegemoetkoming.
Onze excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet,
Beste Bemelen,
heel erg bedankt voor het plaatsen van uw review en uw bezorgdheid rond de orderpickers. Bij ons werken zij gelukkig niet 's nachts, onze orderverwerking stopt vlak na half tien. De pakketdienst van PostNL rijdt sowieso 's nachts, in verband met de drukte op de weg overdag en de snelheid die van hen wordt gevraagd voor de levering van veel brief- en pakketpost. Dus al zouden wij de orderpickers eerder naar huis laten gaan, het sorteerproces van de pakketdiensten zal altijd 's nachts plaats blijven vinden.
Met vriendelijke groet