DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4766 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 583 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Josephine 18-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik geef nooit een tien, maar voor deze webshop maak ik een uitzondering!
Altijd de beste aanbiedingen, een groot assortiment en snelle verzending.
Alles netjes en goed beschermd verpakt.
De site is overzichtelijk en heeft een goede zoekfunctie.
Ook fijn dat er boven de € 20,00 geen verzendkosten worden berekend.
Aan dat bedrag ben je al snel als je voor je gezin producten gaat bestellen en het maakt alles nóg voordeliger.

Reageer

M. Haanraads-Everhartz 17-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk en overzichtelijke site met veel aanbiedingen. Voordeliger dan de winkels DA of Kruitvat. Ook een duidelijke productomschrijving. Ben zeer tevreden over de One line drogist.

Reageer

Trudy 16-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik ben blij met de snelle levering, ik ben blij dat ze goede producten verkopen, dit is een betrouwbare winkel.

Reageer

Betty Kwakman-Lauteslager 16-11-2019

Algemene score

1,0
Mijn bestelling is door de OnlineDrogist verstuurd via PostNL.. Op de bezorgtijden die aangegeven waren was ik thuis, maar twee maal vond ik een briefje dat ik niet thuis zou zijn geweest, zodat ik toch bij de dichtstbijzijnde postagentschap mijn pakje toch moest ophalen. Daar ben ik ontevreden over.
Officiele reactie van De Online Drogist 18-11-2019

Beste Betty Kwakman-Lauteslager,

Allereerst bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven en te plaatsen. Het spijt ons te horen dat uw pakketje niet bij u is bezorgd, terwijl u gewoon thuis was. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Wij hebben uw bestelling erbij gezocht en wij zullen hiervoor een klacht indienen bij PostNL, zodat zij dit kunnen uitzoeken bij desbetreffende chauffeur.
Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

DeOnlineDrogist

Reageer

Simone 16-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere keren bij Online drogist besteld en altijd naar volle tevredenheid. Snelle afhandeling en goede service (snel antwoord bij eventuele vragen).
Prettig zo'n betrouwbaar adres.

Reageer

Zeer goed 16-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie side ,makkelijk bestellen goede prijs kwaliteit en de volgende dag geleverd

Reageer

Jacques Uijttenboogaard 15-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een snelle levering, en keurig verpakt. Met andere woorden jullie hebben er weer een
tevreden klant bij. Tot de volgende bestelling.

Reageer

Laurens 15-11-2019

Algemene score

6,0
Erg duur en bestelt op woensdag en wordt zaterdag geleverd.... Dus dat klopt ook niet volgens hun opgave

Reageer

Granny 15-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keus, keurige verzending, prima kwaliteit en betrouwbaar. Veilige betaling.

Reageer

Paul 15-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel al jaren bij de Online drogist en nog nooit klachten gehad. Altijd de volgende dag geleverd. Zeer betrouwbaar!

Reageer

Kraatje 15-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webwinkel, al jaren koop ik hier en er is tot nu toe nog nooit iets misgegaan.
De producten zijn van uitstekende kwaliteit.

Reageer

Caroline 15-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed gesorteerde webshop. Snelle levering en goede service. Alles netjes verpakt.

Reageer

Leonie Verweij 14-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel heeft veel producten en is betrouwbaar en snel gebleken. Nadat de bestelling geplaatst was, werd ik meteen en duidelijk op de hoogte gehouden van het e.e.a. Bovendien zijn de producten goedkoper dan bij de fysieke drogist.
Goed verpakt afgeleverd.

Reageer

Corine 14-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke webshop, items goed verpakt en inderdaad volgende dag al bezorgd. ook goede informatie over de verzending

Reageer

Bou 13-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering gaat ieder keer goed. Al meerdere keren bestelling gedaan.
Tevreden klant.

Reageer

Corrie 13-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kreeg een mail dat ze mij als klant misten en kreeg 10% korting op mijn bestelling. Omdat Treedo uit de handel was genomen was ik zoekende en ja hoor : gevonden. De kamillosan was niet op voorraad maar kreeg keurig een mail dat het weer te bestellen was. Daardoor kon ik gebruik maken van de korting! Prima afgehandeld.

Reageer

Feikje 13-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze bestelling was prima in orde! We gaan zeker weer kopen bij deze winkel.

Reageer

Mevr. Peusens 13-11-2019

Algemene score

10,0
DeOnlineDrogist.nl komt zijn afspraken volledig na, sterker er wordt zelfs per mail geïnformeerd of je jou bestelling klopt wanneer je kort na elkaar 2x hetzelfde product besteld omdat. Primaservice dus. Daarnaast is de prijs ook voor het product wat ik heb besteld Ortholon Rode Gistrijst pillen met Q10 het laagste van alle online-shops.

Reageer

Anne 12-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
In het algemeen ben ik zeer tevreden over de service van De Online Drogist, maar deze keer ben ik minder tevreden.
Officiele reactie van De Online Drogist 12-11-2019

Beste Anne,

dank u wel voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u deze keer niet zo tevreden bent over onze service. Zou u ook kunnen aangeven waarom? Wij horen graag van u wat er mis is gegaan, zodat wij u ook een passende oplossing kunnen aanbieden. In ieder geval onze excuses dat het niet zo is gelopen als u had verwacht.

Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist

Reageer

Sophie 12-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij boven de 20 euro al geen verzendkosten, en zo'n groot assortiment met zoveel courante producten, dat ik mijn gewenste product altijd wel ergens mee kan aanvullen tot 20 euro. Vaak ook nog de scherpste prijs, zeker doordat je geen verzendkosten hebt.
Ik kom bijna altijd, na veel Googlen, bij deze shop uit, als goedkoopste. En altijd levering de volgende dag. Nooit iets fout gegaan! Echt zeer efficiënt.

Reageer

Els 12-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De online drogist is een fantastische drogist. Ruim assortiment, goede prijs, erg klantvriendelijk.

Reageer

M. Van de Molengraaf 11-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
De levering van mijn bestelling was niet in orde. Het bleek dat op een bestelling van iemand uit Amsterdam mijn etiket (ik woon in Wijchen) opgeplakt was. Na gebeld te hebben over deze misser werd de volgende dag de juiste bestelling bezorgd. Maar ja, je moet er toch weer voor thuis blijven want er was een handtekening vereist. De bestelling werd ook nog een uur later bezorgd dan aangegeven was want ja de bezorger gaf eerlijk toe dat hij zich verslapen had. De verkeerde bestelling voor Amsterdam mocht ik houden. Zonde, want ik kan er niks mee. Ergernis!
Officiele reactie van De Online Drogist 11-11-2019

Beste M. van de Molengraaf,

Heel erg bedankt voor het schrijven en plaatsen van uw review. Het spijt ons te horen dat u een verkeerd pakket van ons heeft ontvangen. Dit is uiteraard niet de bedoeling geweest. Wij hebben inderdaad direct een nieuw pakket naar u verstuurd. Wij zullen vanuit onze persoonlijke e-mail nog even contact met u opnemen voor een extra tegemoetkoming.
Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

DeOnlineDrogist

Reageer

Fred 11-11-2019

Algemene score

9,0
Klasse en goedkope leverancier van drogisterij producten. zeer snelle levering, producten meestal op voorraad

Reageer

Christel 10-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment en een redelijk goede prijs. Maar de service is echt heel goed. Prima webwinkel.

Reageer

Garry 09-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling op tijd/tijdig geleverd: geen opmerkingen, alles uitstekend afgewerkt!

Reageer

Irene 09-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door het omvangrijke assortiment, koop ik graag bij de Online Drogist.
Suikerarme koekjes voor kleinkind, ongebrande noten voor mijzelf, plus nog veel meer.
Online bestellen geen enkel punt, de volgende dag in huis, fantastich.

Reageer

Jolamfa 08-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel hier regelmatig, altijd vlot verstuurd en goed verpakt. Ook word je netjes op de hoogte gehouden van de verzending.

Reageer

Aartje 07-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering wat je besteld heb je de volgende dag in huis helemaal top.

Reageer

Liesbeth 07-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment, goede productomschrijving, gratis verzenden vanaf 20 euro, snelle levering, netjes verpakt.....prima

Reageer

Marijke de Jong 05-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een ruime keuze uit allerlei producten, ook duurzame en ecologische! Er is altijd voorraad en de levering is supersnel! Is er iets mis met je product? even een telefoontje of een mailtje en per omgaande wordt het product (opnieuw) geleverd. fantastische klantenservice. Dit is echt mijn winkel!

Reageer

Gerda 04-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over DeOnlineDrogist. Mooi assortiment, snelle levering! Top!

Reageer

kracht-hobby 02-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goe,d ze doen wat ze zeggen, juiste website, overzichtelijk ook de verzending ging perfect.

Reageer

Bemelen 02-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Stip en tip. Zoals gebruikelijk snelle en goede levering. Dat is de stip! Dan de Tip: en die is voor alle webwinkels. Neem de mogelijkheid op om te voorkomen dat mensen 's nachts voor je aan het werk moeten. Dat is ongezond. Ik wil best een dag langer wachten wanneer mensen daardoor op gewone werktijden kunnen orderpicken.
Officiele reactie van De Online Drogist 04-11-2019

Beste Bemelen,

heel erg bedankt voor het plaatsen van uw review en uw bezorgdheid rond de orderpickers. Bij ons werken zij gelukkig niet 's nachts, onze orderverwerking stopt vlak na half tien. De pakketdienst van PostNL rijdt sowieso 's nachts, in verband met de drukte op de weg overdag en de snelheid die van hen wordt gevraagd voor de levering van veel brief- en pakketpost. Dus al zouden wij de orderpickers eerder naar huis laten gaan, het sorteerproces van de pakketdiensten zal altijd 's nachts plaats blijven vinden.

Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist

Reageer

Gerrit Klapwijk 02-11-2019

Algemene score

9,0
Het werkt allemaal prima. Een goede prijs, een goed artikel en op tijd afgeleverd.

Reageer

Goede prijs en snel geleverd 02-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geprijsde artikelen, tot laat bestellen. Goed verpakt en snel geleverd door PostNL. Prima gedaan.

Reageer

Gezinius 01-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd snelle levering, en als er eens een artikel niet op voorraad is, wordt mondeling desgewenst een prima advies gegeven. Kan niet beter!

Reageer

Willy 01-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kies voor de online drogist, omdat ze goede service verlenen en zeer snel leveren. Ben zeer tevreden. Uitgebreid assortiment.

Reageer

Lou Janssen 01-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag besteld morgen in huis dat is correct en voor iedereen aan te raden. Perfect.

Reageer

erna meijer 01-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele prettige site. Snelle levering. je kunt op bellen en dan wordt je snel geholpen. Geen wachtrij aan de telefoon.

Reageer

Anniek 01-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortiment, snelle levering en netjes verpakt. Ook goede prijzen voor de meeste producten.

Reageer

Arie 31-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd vlot geleverd en gratis verzending vanaf €20. Groot aanbod aan voordelige producten.

Reageer

Soleil 31-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie overzichtelijke webshop snelle levering en zeer betaalbaar voordeel pakket bij 1e bezorging op zelf gekozen afhaalpunt laten afgeven dus geen gedoe met bezorgdiensten👍👍

Reageer

Harm Harbers 31-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Valt niets op aan te merken. Vlot geleverd en keurig verpakt. Gratis levering bij relatief laag bestelbedrag, ook heel belangrijk voor mij.

Reageer

FRED 31-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goedkoopste op de site. Al eens besteld bij deze firma en alles was op en top.
Goede uitleg van het product en snelle levering.

Reageer

JvS 30-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel hier ca 1x per maand. Goede communicatie, snelle levering en fijne klanten service.
Voor online de beste drogist

Reageer

Dick 30-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne site, zeer snelle levering.
Volgende dag al in huis en scherpe prijzen.

Reageer

Renate 30-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lekker voordelig, overzichtelijke webwinkel en een snelle levering. (De volgende dag)

Reageer

Siem 30-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De Online Drogist is een goede website om je huisapotheek aan te vullen tegen zeer betaalbare prijzen, veel keuze en snelle levering.

Reageer

Lucky 30-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot aanbod, altijd voldoende voorraad, regelmatig aanbiedingen, super bezorgservice (ook naar buitenland) - kortom, uitstekende webwinkel!

Reageer

Pauline 29-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoopste producten in vergelijking met andere aanbieders.
Snelle levering

Reageer

Toon meer reviews