DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 4750 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 588 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ruud 04-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering rn fijn dat je tot 21.30 uur kan bestellen en volgende dag al in huis hebt

Reageer

Ilse 03-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden! Het gemak van online rustig winkelen. Ik grijp nooit mis en ben altijd goedkoper uit dan bv kruidvat of Etos.

Reageer

Mevrouw Prins 03-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede webshop. Bestedingsgedrag voor gratis verzending mooi laag.
Zeer snelle correcte levering.

Reageer

Daniëlle 03-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk navigeren op de website, weg overzichtelijk! Voorzien van productinformatie en vaak reviews van gebruikers. Concurrerende prijzen. Snelle levering en goede track en trace

Reageer

Marlies 02-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Online Drogist is zéér betrouwbaar en de belofte : Binnen 1 dag in huis, klopt altijd.
Betaling en bezorging correct!

Reageer

Petra 02-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is nou echt een goede website: duidelijke zoekfunctie, snel, goede informatie, makkelijk bestellen en afrekenen en altijd geleverd volgens de beloofde afspraak, meestal de volgende dag al!

Reageer

Eef 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site aantrekkelijke prijzen snelle levering achteraf betalen super

Reageer

chantal 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede service en voordelige producten ! de prijzen van de gekochtte producen lagen een pak lager dan bij andere winkels

Reageer

Edwin 29-11-2019

Algemene score

10,0
De webshop heeft een brede keuze en is gemakkelijk in het gebruik. De levering was snel zoals beloofd werd.

Reageer

Hannah 29-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In veel artikelen goedkoper, en een zeer snelle levering, vandaag besteld, morgen in huis. zo nu en dan duurt het een dag langer, zoals mijn laatste keer, dat ben ik niet gewent, ik ben zeer tevreden .

Reageer

Erik 27-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel duidelijke website, snelle levering. Ook gelijk antwoorden op je vragen als je die stelt via WhatsApp. Alles wat je nodig hebt, duidelijkheid, klantvriendelijkheid, snelle levering.

Reageer

Grandioos!! 27-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtige aanbieding en keurig op de afgesproken dag keurig netjes ingepakt bezorgd!!

Reageer

Marlon 27-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle service, pakket is snel aangekomen en vind het fijn dat veilig betalen met afterpay ook een optie is. Tevens is het assortiment uitgebreid en hebben ze ook mooie aanbiedingen.

Reageer

Bert Toonen 26-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel,goed en een uitgebreid pakket. Prijs kwaliteit is goed. En er word voor je onthouden, wat er niet opvraad is met behulp van een mail.

Reageer

Greet 26-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals steeds verliep alles van bij de bestelling tot bij de levering héél vlotjes. De website is séér gebruiksvriendelijk, de afhandeling zonder problemen. Zeker een aanrader.

Reageer

marjet kluytmans 25-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima overzicht van alle producten, geweldige levering, prima verpakking, fijne betaal- mogelijkheden, kortom: GE-WEL-DIG !!!

Reageer

HW Roolker 25-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd snelle levering, heb een keer de klantenservice moeten bellen voor iets en dat werd meteen opgelost. De prijzen zijn goed. Prima winkel!

Reageer

Roelie Haandrikman 25-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles wat je zoekt is makkelijk te vinden. Snelle bezorging waar en wanneer jij dat wilt.

Reageer

top drogist 25-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles wordt altijd op keurig geleverd, chapeau.
Ook als er iets zou zijn dan wordt altijd een goede oplossing gevonden.

Reageer

Saskia 24-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende winkel! Heel veel keuze, prompte levering. Deze mensen doen wat ze beloven!

Reageer

goedkoop en snel ter plaatse 24-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de actie van sommige producten aan helft v d prijs was zeer verrast bij de aankoop van scheermesjes

Reageer

Rein 23-11-2019

Algemene score

8,0
Goede service en snel geleverd, blij met het e-mailtje dat het product weer op voorraad was

Reageer

Greet 23-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals steeds verliep alles van bij de bestelling tot de levering héél vlotjes. De website is héél gebruiksvriendelijk en de afhandeling héél goed. De producten worden steeds de dag erna geleverd en zijn goed en degelijk verpakt. Is zeker een aanrader.

Reageer

Katinka 22-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is uitstekend. Ik han mij vergist in een bestelling. Dit werd snel en efficiënt opgelost waardoor mijn bestelling geen vertraging opliep. De verzending was gratis en het verschil van de aankoopsom kreeg ik binnen 48 uur terug gestort.
Echt top!

Reageer

Willy 22-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer betrouwbaar, snelle levering en veel keus ,een topdrogist. Ik beveel deze online drogist van harte aan.

Reageer

Henny 21-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede shop, duidelijk en overzichtelijk, snelle levering, en vriendelijke klantenservice.
Ook goede aanbiedingen en gratis verzending boven de 20 euro.

Reageer

Joop Amman 21-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goede service : snelle levering, duidelijk omschrijving. Kan niet beter!

Reageer

T.E.B 21-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede producten, normale prijzen, goede voorraad, punctuele afhandeling bestellingen. Aanrader!

Reageer

Sn 20-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment, voor ieder wat wils, prijzen perfect, levering steeds snel en verzorgd.
Laatste levering liep wat mis, omdat transporteur het pakje niet bij de buren heeft afgegeven, maar na een mailtje werd het pakje meteen weer geleverd binnen 1 dag.
Een fijne shop!

Reageer

Peetje 20-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, keurig op de hoogte gehouden mail.
Vond de doos wel erg groot, voor die paar artikelen.
Verder dik tevreden.👍

Reageer

Annie 19-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze online drogist kan ik iedereen aanbevelen. Betrouwbaar en secuur.
De levering is uitstekend want je krijgt er een link bij zodat je de bestelling kan volgen. Een dikke tien krijgen jullie.

Reageer

Loosen, van John 19-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Probleemloos en snel leveren. Concurrerende prijzen. De site is overzichtelijk. Je krijgt ook nog een herinnering tegen de tijd dat je medicijnen bijna op zijn.

Reageer

Gerrit 18-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben al jaren een zeer tevreden klant bij Online drogist ; snelle accurate levering uit een zeer ruim assortiment en dat tegen een concurrerende prijs. Ook een gedegen advies hoort erbij.

Reageer

ajs 18-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering en een deel van de bestelling die kapot was gegaan onderweg zonder probleem binnen een dag opnieuw geleverd

Reageer

Josephine 18-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik geef nooit een tien, maar voor deze webshop maak ik een uitzondering!
Altijd de beste aanbiedingen, een groot assortiment en snelle verzending.
Alles netjes en goed beschermd verpakt.
De site is overzichtelijk en heeft een goede zoekfunctie.
Ook fijn dat er boven de € 20,00 geen verzendkosten worden berekend.
Aan dat bedrag ben je al snel als je voor je gezin producten gaat bestellen en het maakt alles nóg voordeliger.

Reageer

M. Haanraads-Everhartz 17-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk en overzichtelijke site met veel aanbiedingen. Voordeliger dan de winkels DA of Kruitvat. Ook een duidelijke productomschrijving. Ben zeer tevreden over de One line drogist.

Reageer

Trudy 16-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik ben blij met de snelle levering, ik ben blij dat ze goede producten verkopen, dit is een betrouwbare winkel.

Reageer

Betty Kwakman-Lauteslager 16-11-2019

Algemene score

1,0
Mijn bestelling is door de OnlineDrogist verstuurd via PostNL.. Op de bezorgtijden die aangegeven waren was ik thuis, maar twee maal vond ik een briefje dat ik niet thuis zou zijn geweest, zodat ik toch bij de dichtstbijzijnde postagentschap mijn pakje toch moest ophalen. Daar ben ik ontevreden over.
Officiele reactie van De Online Drogist 18-11-2019

Beste Betty Kwakman-Lauteslager,

Allereerst bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven en te plaatsen. Het spijt ons te horen dat uw pakketje niet bij u is bezorgd, terwijl u gewoon thuis was. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Wij hebben uw bestelling erbij gezocht en wij zullen hiervoor een klacht indienen bij PostNL, zodat zij dit kunnen uitzoeken bij desbetreffende chauffeur.
Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

DeOnlineDrogist

Reageer

Simone 16-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere keren bij Online drogist besteld en altijd naar volle tevredenheid. Snelle afhandeling en goede service (snel antwoord bij eventuele vragen).
Prettig zo'n betrouwbaar adres.

Reageer

Zeer goed 16-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie side ,makkelijk bestellen goede prijs kwaliteit en de volgende dag geleverd

Reageer

Jacques Uijttenboogaard 15-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een snelle levering, en keurig verpakt. Met andere woorden jullie hebben er weer een
tevreden klant bij. Tot de volgende bestelling.

Reageer

Laurens 15-11-2019

Algemene score

6,0
Erg duur en bestelt op woensdag en wordt zaterdag geleverd.... Dus dat klopt ook niet volgens hun opgave

Reageer

Granny 15-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keus, keurige verzending, prima kwaliteit en betrouwbaar. Veilige betaling.

Reageer

Paul 15-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel al jaren bij de Online drogist en nog nooit klachten gehad. Altijd de volgende dag geleverd. Zeer betrouwbaar!

Reageer

Kraatje 15-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webwinkel, al jaren koop ik hier en er is tot nu toe nog nooit iets misgegaan.
De producten zijn van uitstekende kwaliteit.

Reageer

Caroline 15-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed gesorteerde webshop. Snelle levering en goede service. Alles netjes verpakt.

Reageer

Leonie Verweij 14-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel heeft veel producten en is betrouwbaar en snel gebleken. Nadat de bestelling geplaatst was, werd ik meteen en duidelijk op de hoogte gehouden van het e.e.a. Bovendien zijn de producten goedkoper dan bij de fysieke drogist.
Goed verpakt afgeleverd.

Reageer

Corine 14-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke webshop, items goed verpakt en inderdaad volgende dag al bezorgd. ook goede informatie over de verzending

Reageer

Bou 13-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering gaat ieder keer goed. Al meerdere keren bestelling gedaan.
Tevreden klant.

Reageer

Corrie 13-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kreeg een mail dat ze mij als klant misten en kreeg 10% korting op mijn bestelling. Omdat Treedo uit de handel was genomen was ik zoekende en ja hoor : gevonden. De kamillosan was niet op voorraad maar kreeg keurig een mail dat het weer te bestellen was. Daardoor kon ik gebruik maken van de korting! Prima afgehandeld.

Reageer

Toon meer reviews