DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 4750 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 588 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

K.S. 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle, correcte levering. Gratis verzending boven €20 en regelmatige kortingsacties zijn aantrekkelijk.

Reageer

Matty Grove-Dekker 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling,weliswaar klein ,werd zeer goed afgehandeld.Het hele traject is uitstekend verlopen.

Reageer

tiny 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
perfecte service je krijgt een melding als het product dat je gebruikt bijna op is en binnen een dag wordt het geleverd het kan niet sneller en netjes verpakt super tevreden over deze online winkel

Reageer

Denise 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en prima prijzen tegenover goede kwaliteit. Aanbod is heel ruim.

Reageer

A. Laporte-Strijdhorst 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over deze shop omdat de levering snel en correct uitgevoerd wordt. Ook het zoeken en invullen van het gewenste product gaat snel. Er wordt goed contact gehouden over de verzending , betaling en aflevering.

Reageer

Hans 21-01-2020

Algemene score

10,0
duidelijke website en goed vindbare artikelen en snelle levering in goede verpakking.

Reageer

paul 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
`De producten zijn goed vindbaar en na bestelling een snelle bezorging zonder fouten.

Reageer

gerkamphues 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
door het grote aanbod van verschillende merken is het wel eens even zoeken maar dat is niet erg,daar tegenover staat een snelle levering en het goed kunnen volgen van je bestelling en nette verpakking,vergeet daar de prijzen ook niet ,is nl vaak een stuk goedkoper . heel fijn om een keuze te kunnen maken uit een breed en ruim assortiment.

Reageer

Dinand van Haaften 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
makkelijk zoeken via de website en te bestellen en snel leverbaar.

En een goede kwaliteit merken aan vitamine en mineralen,wat ik zocht.

Reageer

Marja 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorme keuze, snelle levering, niks mis mee dus een 10. Zal volgende keer hier weer bestellen.

Reageer

N. ten Bosch 20-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik gebruik al jaren Venal van Bional tegen mijn onrustige benen. Kruidvat heeft dit uit het assortiment gehaald en Etos heeft alleen de verpakking met 40 capsules. Ik ben nu super blij met de online-drogist. Ze hebben precies wat ik zocht met bovendien een zeer snelle levering en nog 25% korting ook. Een verdiende pluim.

Reageer

Marlies 20-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Het werd pas na 3 dagen bezorgd, terwijl er gezegd werd dat het de volgende dag bezorgd zou worden.
Officiele reactie van De Online Drogist 22-01-2020

Beste Marlies,

heel erg bedankt dat u een review wilde schrijven. Wat vervelend om te horen dat de levering van uw bestelling vertraging heeft opgelopen. Als u ons het bestelnummer van uw bestelling nog even door kunt geven, dan kunnen wij voor u nakijken wat er mis is gegaan en u eventueel alsnog een tegemoetkoming aanbieden. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist

Reageer

Ellen Duivenvoorden 19-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en nette levering, vandaag besteld en de andere dag al geleverd !!!!

Reageer

A Butter 18-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijke site, vond wel weinig info over het product van wat er in zat, snelle levering, prijs ook goedkoper als bij andere sites, ik ben tevreden over deze site.

Reageer

Stan 18-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website, handig te bestellen, vlotte levering, concurrerende prijzen.

Reageer

Moniek 17-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd perfecte levering van de producten. Goed assortiment en ook altijd scherp geprijsd. Ik kijk wel eens op andere sites, maar besluit toch mijn bestelling bij DOD te doen vanwege alle pluspunten.

Reageer

bleyerveld 17-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
uitstekende website, duidelijke vermelding van de voorraad en super snelle levertijd

Reageer

john 16-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben al geruime tijd klant en mijn bestellingen worden altijd super snel en correct afgeleverd.

Reageer

Marij 16-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering . Degelijke verpakking . Bestelling altijd naar wens ! Groot assortiment . Prima prijs kwaliteit verhouding

Reageer

Wil 16-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een SUPER webshop, doet wat er beloofd wordt. Snelle levering en prima service. je wordt op de hoogte gesteld van de verzending, en een link naar de bezorging.

Reageer

Mp 16-01-2020

Algemene score

10,0
Alles klopte. Prijs, bestelling, bezorging. Ik koop graag bij deze firma...

Reageer

Gerry 16-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke webwinkel. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering en stevig verpakt. Geregeld mooie kortingen op de producten.

Reageer

Lisa 16-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Steeds op tijd geleverd en klantvriendelijk! Ook al kan de postbode het opgegeven adres niet vinden

Reageer

Alie vd Hatert 15-01-2020

Algemene score

10,0
Ik mag graag bestellen bij Deonlinedrogist. Goede service snelle levering Top

Reageer

Robert 15-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zou liegen als ik zeg de prijs maakt mij niet uit. De prijs/kwaliteit is top.
De service en de bestelde producten zijn zonder meer uitermate goed.
Dus wilt u service, producten met een goede prijs/kwaliteit verhouding, dan raad ik de online drogist zeker aan.

Reageer

leny1947 14-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte afhandeling van de bestelling. Vandaag besteld, morgen in huis. Zelfs zoals in mijn geval tegen een lager bedrag dan in de winkel.

Reageer

Anke 14-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website. Ik werd goed op de hoogte gehouden via mail. Verzending was netjes en snel.

Reageer

Martine Follens 14-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
producten zijn dik in orde en goed verpakt .niets op aan te merken.ik koop regelmatig bij Deonlinedrogist .nl producten aan scherpe prijzen .een echte aanrader!!

Reageer

Sharief 13-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, betrouwbare shop. Goede informatie gedurende het bestelproces en de levering. Hebben niets te veel beloofd! Ook avondbezorging is ideaal.

Reageer

wijnand 13-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijke shop met veel beschikbare producten. Keuze is zeer groot en gemakkelijk te bestellen. meestal snel alles in huis

Reageer

Gerda 13-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment en zeer fijne service. Je kan ook live chatten of telefonisch vragen stellen. En je bestelling wordt snel geleverd.

Reageer

John Huiskens 13-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een overzichtelijke site en wat wordt geschreven maken ze waar. Snelle levering in goede verpakking. Deze wijze maakt een klantvriendelijke indruk. Een optie zou kunnen zijn een brievenbusformaat ook als zodanig te hanteren. De te zetten handtekening is mogelijk als bevestiging en bewijs voor post.nl dat geleverd is, is voor mij niet noodzakelijk. Ook zij behoren hun werk netjes, zorgvuldig en volledig te doen. Laten we elkaar wat meer vertrouwen.

Reageer

Rob 13-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle bezorging, goede service en vanaf 20 euro geen verdere leveringskosten. prima.

Reageer

Henderkien 13-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De OnlineDrogist.nl is een uitstekende webshop waar je produkten kunt aanschaffen die je niet in de reguliere winkels kunt kopen.De probiotica Bacilac Femina is beter dan ieder ander produkt uit de reguliere winkel.
Ik kan iedereen aanraden om eens het assortiment te bekijken en vergelijken want de uitkomst zal zeker in het voordeel zijn van deze prima webshop.
Tel daarbij de vlotte afhandeling en bezorging...conclusie...mij hebben ze als klant voor het leven.

Reageer

Tia 13-01-2020

Algemene score

10,0
Snelle levering een goed product precies wat ik vroeg, makkelijke website betrouwbaar

Reageer

SPRENGER 13-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede kwaliteit en snelle levering.Hier heb ik al meerdere malen besteld ,en het is altijd perfect in orde.

Reageer

Margreet 12-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke aanbiedingen, duidelijk en vlotte bestelwijze de bezorging verloop bij mij ook altijd voorspoedig heb nu diverse keren iets besteld en ga het zeker weer doen

Reageer

Ferdinand 12-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop. Voordelig, eenvoudig bestellen en zeer snelle levering. Van de 83 bestellingen die ik inmiddels geplaatst heb ging het 3 x mis. Producten stonden wel op de paklijst maar zaten niet in de doos.
Dit was echter snel opgelost door de volgende dag alsnog de ontbrekende producten te leveren.
Al met al ben ik zeer tevreden over De online drogist.

Reageer

Rita de Kock 11-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De keuze is groot , goedkoper , snelle levering .
Word op de hoogte gehouden wanneer de levering komt ,
altijd optijd.
Zeker een aanrader .

Reageer

Annemarie 11-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel en netjes en goed verpakt. Dus gewoon geweldig echt een aanrader

Reageer

klantvriendelijke shop 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede en betrouwbare shop,ik heb deze shop gekozen voor zijn zeer goede prijzen en gebruikvriendelijkheid van de site,zeer snelle levering.

Reageer

Paul van nes 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim voldoende keus met kwaliteitsprodukten.
Mooie kortingen.
Bij een laag aankoop bedrag gratis versturen
Buitengewoon goede afhandeling als iets in de bestelling niet klopt.

Reageer

Arends 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima prijzen, prima assortiment. Bezorging was vertraagd maar dat lag aan het verzendbedrijf en die hielden mij ook prima op de hoogte. Mvg.

Reageer

Wil 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voordelig, snelle levering shop hier al jaren, gaat nooit iets verkeerd, top dus!

Reageer

Anke T-G 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortiment met regelmatig leuke aanbiedingen. Prima prijzen. Makkelijke site met eenvoudig bestelprocedure. Snelle, goed verpakte en correcte levering.

Reageer

Tonlod 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikelen met een prima prijs en een supersnelle bezorging, dit is een aanrader voor iedereen.

Reageer

Philger 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelling wordt altijd stipt op tijd uitgevoerd en ook het geleverde voldoet aan bepaalde eisen.

Reageer

annemarie 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Nette levering, maar heeft herhaaldelijk niet voldaan aan de levertijd waar ze mee adverteren.

Reageer

Marco 07-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prijzen blijven interessant in vergelijking tot con-collega's
soms klopt omschrijving/plaatje niet van artikel met omschrijving/plaatje van producent
Officiele reactie van De Online Drogist 09-01-2020

Beste klant,

Fijn dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. Wij doen uiteraard ons uiterste best om alle informatie zo kloppend mogelijk te houden. Het kan helaas wel eens gebeuren dat een leverancier ons geen nieuwe informatie geeft over een product. Wij waarderen het dan ook enorm als u dit aan ons doorgeeft als u iets ziet wat niet helemaal klopt, zodat wij dit gelijk aan kunnen passen.

Met vriendelijke groet,
DeOnlineDrogist

Reageer

JPS 07-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte, verzorgde, levering, op afgesproken tijdstip voor waren aan een competitieve prijs.

Reageer

Toon meer reviews