DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4766 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 583 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

els 15-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
makkelijk te bestellen, ruim assortiment, goede prijzen, snelle levering, meer dan n bezoek waard.

Reageer

Joke de Leeuw 15-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn order wordt snel en accuraat in behandeling genomen . De prijs kwaliteit verhouding is oké.

Reageer

Jan 15-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goed product, goede prijs , netjes ingepakt . Ik ben over deze drogist heel tevreden

Reageer

krijgsman 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
vriendelijk , deskundig en snel geholpen. ook over nazorg ben ik zeer tevreden.

Reageer

Cilia 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect, deze online drogist. Vandaag besteld, morgen in huis. Komt zijn belofte echt na. Zeer tevreden.

Reageer

Jolanda 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren ben ik een tevreden klant van de online drogist. Zij hebben een zeer ruim assortiment ,ook ecologische artikelen ,dieren artikelen , haast alles eigenlijk. Ook hebben ze zeer veel aanbiedingen en de verzending is altijd goed verpakt en zeer snel verzonden. Erg goede webwinkel, ik blijf hier wel bestellen!

Reageer

Jos 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
scherpe prijzen , snelle levering , en een goede klanten service ( ooit eens iets mis gegaan met een bestelling ik heb toen telefonisch contact gehad en het probleem werd direct opgelost )

Reageer

Elvira 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel tevreden met deze winkel ! Goede producten ,vaak aanbiedingen en snelle levering !!

Reageer

Anneke Ravell-Maan 13-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind dat, De Online Drogist, een geweldig handige website heeft. En wanneer ik iets bestel wordt dat keurig ingepakt en snel geleverd.

Reageer

An lambrechts 13-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede producten makkelijk te vinden op de webshop en de bestelling wordt vlot en netjes geleverd

Reageer

Herman 13-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, betrouwbaar en zeer snel geleverd (indien voorradig)!
Een aanbeveling zeker waard!

Reageer

Tinie Ewaart 13-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is handig en gemakkelijk en snel service en Soms goedkoper dan in de winkels

Reageer

Yvette Samyn 12-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De online drogist ben ik al jaren klant ,Het is een geweldige site,Altijd alles perfect in orde ,
Heel proper en netjes verzorgd,Zelfs in deze moeilijke tijden zoals nu met die Corona .
Ik heef deze drogist zeker een 10/10 hij is het zeker waard ,TOP

Reageer

Prima online drogist 12-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudige site om op te zoeken wat je wens is. Snelle aflevering. Beslist een drogist waar je op terug kan vallen. Prima!!!!

Reageer

Piet Fioole 12-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service ,medicijnen besteld andere dag in huis
Dus binnenkort ga ik weer een bestelling plaatsen

Reageer

mariette van Loon 11-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima site, makkelijk te vinden wat ik zocht
snelle levering. Boven de 20,- al geen verzendkosten.
Top

Reageer

A. Haaksman 11-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een aantal pillen nodig. Op deze site gevonden. Besteld en de volgende dag al in huis.
Goed verpakt en lekker snelle service voor wat ik nodig had.

Reageer

Jacques 11-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze op de site, maar als je het artikel gevonden hebt is het verder simpel.
Snelle aflevering.

Reageer

van der vlies morra 11-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima webshop altijd op tijd geleverd netjes verpakt plus vaak voordelige aanbiedingen

Reageer

Carry 10-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dinsdagavond besteld, woensdag geleverd! En dan nog in België!! Topservice en correcte afhandeling. Bedank!!!

Reageer

Agota 09-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer gebruiksvriendelijke webshop, correcte communicatie, supersnelle levering. De lage drempel bij verzendkosten, namelijk boven een bestelling van €20, gratis, is zeer aanlokkelijk. Bovendien als een van mijn producten hier ook nog het goedkoopste is, dan is het mijn keuze gauw gemaakt. Ik zou echter al mijn bestellingen hier willen doen, maar de rest van de producten (die ik nodig heb) zijn hier dan weer juist duurder. Gezien de vele voordelen blijf ik toch al jaren een trouwe klant van DeOnlineDrogist.

Reageer

Johan 09-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gevonden via internet snelle levering en goede kwaliteit. ik zou het aan iedereen aanbevelen.

Reageer

Toni 07-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goede ervaring. Van begin tot de betaling altijd perfect. Levering op tijd.

Reageer

Saskia 07-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webshop met ruim assortiment.
Producten worden goed verstuurd en levering is snel.
Prima

Reageer

Janny 07-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte levering, goede aanbiedingen en laag minimum bedrag voor gratis verzending

Reageer

Karl 06-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Af begin.. lang geleden wederom-- in alle opzichten TOP.. 10 is 'volmaakt' en dat bestaat nergens..vandaar de 9.. met/zonder Covid 19.. verder zoals tot nog toe en veel succes..alom

Reageer

Monique 06-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus, goede kwaliteit, goed geprijsd, snel geleverd! 1x was een tube stuk, gebeld, gooi de tube maar weg , er wordt een nieuwe gestuurd. Echt snel en netjes!

Reageer

Corrina 06-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De online drogist is een betrouwbare internetwinkel, snelle levering en goede producten voor de juiste prijs!

Reageer

rudi 06-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel gemakkelijk gevonden, eenvoudig besteld en snel, correct geleverd. Zo hoort het.

Reageer

A. Schelling 04-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze online drogist was me al door meerdere mensen aangeraden. Nadat ik door een klein ongeval tijdelijk niet meer naar een winkel kan heb ik mijn bestellingen hier geplaatst. Perfect! Alles komt op de afgesproken plaats en tijd. Geen problemen met onjuiste produkten of beschadigde produkten. Goede overzichtelijke website waardoor ik alles wat ik wil bestellen makkelijk kan vinden. Bovendien groot assortiment. Erg tevreden.

Reageer

Marijke Luttjeboer 04-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en goede prijzen ruim assortiment, bestellingen vanaf 20,00 Euro gratis
Verzending vind ik ook geweldig

Reageer

Madelaine 03-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs was redelijk, verpakking prima en snelheid levering zeer goed. Makkelijke site om bestellingen te plaatsen. Een aanrader!

Reageer

Topanga 01-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne aanbiedingen.
Boven de 20 euro geen verzendkosten, scheelt toch weer.
Gemakkelijk zoeken op de site.
Snelle levering.
Heel goed verpakt.

Reageer

Christine Gerards -Vertommen 31-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer snelle levering, altijd alles correct. Fijn en uitgebreid aanbod en ook vaker aanbiedingen

Reageer

Marijke 30-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop, veel producten en snel! Goede prijzen en snelle kosteloze levering!

Reageer

Tavares 30-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijke site! De artikelen zijn vaak voordeliger en ze hebben ook artikelen die ik in een fysieke winkel niet kan krijgen/kopen. Bestelling volgende dag in huis! TOP!!

Reageer

gerard 30-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel en goed geleverd. kwalitatief goed tegen een nette prijs. website geeft goede en voldoende informatie om gewenste product te vinden. TOP

Reageer

Vesna 30-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, betrouwbare website, top bedrijf!
Ik zou zeker deze winkel aanbevelen.

Reageer

Anneke 30-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima overzichtelijke winkel. Bijna alles op drogisterij gebied is verkrijgbaar, met goede uitleg van het product. Ook op huishoudelijk vlak is er een erg groot assortiment. De levering gaat vlot en onberispelijk is mijn ervaring. Ook prijs technisch een aanbeveling waard.

Groet

Reageer

Leonie 30-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling te doen zonder account aan te maken, eenvoudig dus.
De bestelling is er meestal de volgende dag al, snel dus.
Af te halen bij te kiezen bezorgadres, handig.
Goedkoper dan fysieke winkel.

Reageer

Chanet 30-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, netjes en goed afgeleverd. En zeker niet duur!! Op het moment dat ik de bestelling deed was het zelfs goedkoper als bij andere online winkels.
Vaak leuke aanbiedingen voor 't hele gezin.

Reageer

Ali HussAIN 29-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer vlotte, correcte levering
prima kwaliteit producten
zeer vriendelijke medewerksters

Reageer

Peter van Osselen 29-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
altijd 'n correcte afhandeling en de bestelling is altijd op tijd afgeleverd. Prima en complimenten.

Reageer

Jeroen 29-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, zelfs in Coronatijd: donderdag besteld, vrijdag geleverd.
Kleine, maar stevige verpakking.

Reageer

A van der Zwaan 29-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site goede en snelle levering de volgende keer zal ik hier weer bestellen

Reageer

Babsie 29-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijzen liggen aanmerkelijk lager dan bij andere winkels en de levering is snel en accuraat.

Reageer

Barbara S 29-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hebben vrijwel alles op drogisterij gebied en leveren super snel. Zelfs in de corona tijd. Top winkel.

Reageer

Judith 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling
Zal hier zeker nogeens bestellen

Reageer

Ricoennana7 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede selectie en een snelle levering en ze zijn goedkoper dan de reguliere drogist

Reageer

uitstekend 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
genoeg artikelen keuze genoeg, eenvoudig te bestellen makkelijke betaling en snelle aflevering

Reageer

Toon meer reviews