DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4766 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 583 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Julia 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was toeval. Ik zocht een product en kwam hier terecht. Snelle afhandeling, je wordt steeds op de hoogte gehouden van hoever het bestel/bezorgproces is gevorderd. Alles prima voor elkaar.

Reageer

Anita Meijerink 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en goede service . Goede uitleg op de site. Zeker aan te bevelen

Reageer

Paula 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben erg tevreden, snelle levering. En ook nog een kleine mini erbij Top Ga er wel weer wat bestellen. Ben positief

Reageer

Lia van Goeije 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima duidelijke site, prijzen zeer aantrekkelijk en levering vlot en keurig. Ik ben heel erg tevreden.

Reageer

Guy Eigeman 07-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bestelling tot levering heeft aan alle verwachtingen voldaan. Ik kan een ieder aanbevelen vanuit Spanje (Costa Blanca) bestellingen te plaatsen bij de Online Drogist. Doorslaggevend: snelle levering.

Reageer

Christina 07-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles klopt bij deze drogist: de service, de bestelling, de kwaliteit en de prijs.

Reageer

J.M. van Oijen 07-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, groot assortiment, snelle levering en concurrerende prijzen

Reageer

Keub Latjes 07-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze webwinkel heeft een mooi uitgebreid assortiment. De leveringen zijn correct en op tijd. De gehanteerde prijzen zijn beslist geen belemmering om de relatie met dit bedrijf voort te zetten.

Reageer

Ellen 07-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles netjes op tijd geleverd en tegen een zeer aantrekkelijke prijs !!
Gezicht verzorging producten besteld van Earth Line

Reageer

Asnetrefide 06-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben in coronatijd , en af en toe daarvoor ook al, veel gebruik gaan maken van deze online drogist. Makkelijk om artikelen op de pagina's te vinden. Men is ook duidelijk vwb de voorraad-aantallen en indien nietvoorradig kan je aangeven om een email te ontvangen om je up to date te houden indien het artikel weer voorradig is. Van bestellen tot afleveren verloopt altijd snel en vlekkeloos. Er wordt gebruik gemaakt van track en tracé. Ook kan je achteraf betalen. Ik ben zeer tevreden over de diensten van de online drogist. Heb op geen enkel punt kritiek te melden tot nu toe, het is een efficiënt werkende online webshop voor klant en bedrijf!. Heb zelf wel andere ervaring gehad met webshops, die zouden van deze werkwijze echt wat kunnen opsteken.

Reageer

Frederik 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze van veel artikelen,en snel geleverd. Ook de toelichtingen bij het artikel zijn zeer duidelijk.

Reageer

Bernhard janssen 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbaar,snel geleverd,duidelijke invormatie,en klant vriendelijk.ga zo door.

Reageer

Janny 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en scherpe prijzen ,altijd veel voorraad
Een ruimtes assortiment

Reageer

Antonia 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nooit problemen. Altijd een snelle, nette en duidelijke afhandeling. Mocht de bestelling iets later zijn krijg je een kortingscode. Wat een service!

Reageer

H.Feller 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik ben zeer tevreden met deze shop . ik heb geregeld deze vitamine nodig omdat ik wegens mijn
ernstige allergie [al jaren geen groente en fruit mag eten en deze vitamine houden mij gezond .
ik ben wel 94 jaar en heb natuurlijk wel andere kwaaltjes ,maar die hebben er niets mee te maken.
dus ik mag wel zeggen dat ik er erg tevreden mee ben .

Reageer

Clementine 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over uitgebreide assortiment, goede communicatie, snelle levering. Bij de laatste levering trad er door een storing bij Post.Nl enige vertraging op, maar DOD maakte daarvoor onmiddellijk excuses en ik krijg bij mijn volgende bestelling bovendien 10% korting, terwijl de vertraging niet eens hun schuld was. Dat noem ik uitstekende service!

Reageer

AARTSEN 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, keurig op tijd geleverd voor de juiste prijs, kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

Reageer

Gerda 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijke website met snelle levering. De bestelling is zorgvuldig ingepakt

Reageer

Accorama 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende communicatie.
Snelle levering en goede verpakking.
Prima prijs voordelen. Goede voorlichting van de produkten . Eenvoudige betaal mogelijkheden.
Aanrader.

Reageer

C.Kranenburg 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer correct afgeleverd, binnen de aangegeven tijd van 2 dagen.
de bestelling zoals aangegeven prima, mankeerde niks aan.

Reageer

Lieke Mooij 30-08-2020

Algemene score

7,0
Snelle bezorging maar te gek om twee verpakkingen interdental borsteltjes niet in een enveloppe maar in een grote doos te versturen! Kon dus niet door brievenbus en zeer milieu-onvriendelijk.

Reageer

Jolanda 29-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke aanbiedingen, gratis verzenden vanaf 20 euro is ook prettig. Snelle levering.

Reageer

Henricus Gerardus Rutten 29-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door de Professionele uitleg van het door ons uit gekozen product, waar niet alleen de voordelen maar ook de eventuele bijwerkingen zeer goed kenbaar gemaakt zijn in begrijpbare termen, heeft ons laten beslissen dit product te bestellen !
Tevens de snelle afhandeling van de bestelling was een van de redenen van tevredenheid.

Reageer

Stephan 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering van De online drogist.nl en betaling ging ook vlot en zeer snel.

Reageer

Vlinder 7 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het voldeed aan de verwachting en best wel snel bezorgd!,en de prijzen is ook aantrekkelijk!

Reageer

Ellen 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een online drogist met super snelle levering en een goed en netjes afgeleverd pakketje, zeker een aanrader,en ondanks breed assortiment, vele dingen verkrijgbaar, top service, dank je 😊 voor de top kwaliteiten!!

Reageer

Jeanne 27-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop is een van mijn favoriete websites !
Goede en vriendelijke klantenservice - Goede merken - Snelle levering - Laag bedrag voor gratis levering.
Ik koop zoveel mogelijk bij -De Online Drogist_ !

Reageer

Joke 27-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering ! Goed verpakt!👍Prijs ook prima👏👌👌ga een volgende keer zeker weer bij hun bestellen🙏🏻

Reageer

Leo H 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al diverse keren besteld,levert zeer snel en de prijzen zijn over het algemeen ok,het is maar net wat je zoekt,wat mij betreft een aanrader

Reageer

J. Weijers 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor een wond onder een strakke brace van mijn man had ik snel zinkzalf nodig. Het is geweldig dat je dat op de dag zelf nog kan laten bezorgen. Goede snelle service!

Reageer

Nelleke 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen via de site gaat eenvoudig en is overzichtelijk. Ik heb er al meerdere malen gebruik van gemaakt. De afleveringen zijn naar wens verlopen. Via Track-trace kun je het pakket/bezorgdienst volgen. 1x was het pakket beschadigd en werd daarom niet bij mij bezorgd, de wijze van verpakken is daarna aangepast. Prima opgelost en geen problemen meer gehad. Correspondentie met bedrijf verloopt vlot en vriendelijk.

Reageer

Dick 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De afhandeling van de aankopen vindt zeer snel plaats en het voordeel is dat de verzending bij een bepaald bedrag gratis is De prijzen van de producten zijn alleszins redelijk te noemen.

Reageer

oma van 3 kleinzonen 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product dat ik elke 3 maanden bestel. is het goedkoopst bij dod. Het wordt snel besteld en is goed ingepakt zodat het glazen flesje niet kapot gaat.En als je de klantenservice belt, zijn ze heel vriendelijk en in mijn geval hebben ze geholpen hoe ik de eerste keer de rekening moest betalen. Ik ben zeer tevreden.

Reageer

Ellen 22-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van de bestelling tot aan de levering; alles gaat gewoon zoals je dat graag wenst!

Reageer

Petra 22-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij bestelling stond dat ik het de dag erna geleverd zou krijgen. En ja hoor het kwam echt, en dat zelfs in coronatijd. Echt geweldige service!!

Reageer

El 21-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen vanwege al eerdere positieve ervaringen.
Goed contact, snelle reactie en de belofte van volgende dag leveren werd nagekomen. Ook van de bezorgtijd werd ik prima op de hoogte gehouden.
Ook nog eens geen bezorgkosten Prima, betrouwbare winkel!

Reageer

Amalia 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop qua bestellen en product informatie. Daarnaast een snelle levering. Een dikke prima!

Reageer

Jacques 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd een super snelle levering, zelfs naar Duitsland waar ik woon. Bij andere online aanbieders duurt het vaak heel lang.

Reageer

Mirjam 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle afhandeling v d bestelling; bij niet kunnen levering goede en adequaat reactie en afhandeling.

Reageer

Hans 18-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, concurrerende prijs van meer artikelen en makkelijk te bestellen

Reageer

Cor 18-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De onlinedrogist is een prima webshop waar niets op aan te merken is. Wij hebben diverse keren artikelen besteld en die komen altijd keurig op tijd en netjes verpakt. Wij zijn heel tevreden.

Reageer

Johan 17-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn favoriete online drogist ! Altijd snelle leveringen ! Altijd behulpzaam bij vragen !

Reageer

Jeanet 17-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De gebruiksvriendelijkheid van de webshop is duidelijk. De levering is snel en te volgen via track&trace.

Reageer

Eira 17-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor voedingssupplementen en homeopatische middelen (veel!) en mocht het even op zijn dan krijg je een berichtje wanneer het er wel weer is. Voor een reëele prijs, en met 20 euro gratis verzenden! Soms zit ik nog niet op het minimum bedrag van 20 euro, dan koop ik er zakdoekjes, wasknijpers of honing bij. Het is er allemaal.Bovendien is het er snel .......Topbedrijf

Reageer

josé vossen 17-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Artikelen zijn zeer gemakkelijk te vinden. De levering ging ook perfect. Ik vind het een prima service.

Reageer

Danny 17-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering - Ruim aanbod - Goede kwaliteit - Uitstekende service - Goede prijzen

Reageer

Helmy 16-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat ik bestelde heb ik ook gekregen, snel en netjes.
Kan iedereen aanraden om hier wat te kopen

Reageer

p.j. 16-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijke inhoud, goed prijsbeleid, snelle levering en zorgvuldige verzending van de producten.

Reageer

Mario 15-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb voor de tweede keer besteld hun ze zijn super snel en goed
Ga zo door
Groetjes mario

Reageer

René 15-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en overzichtelijke keus op de site, snelle levering en goede info per email over het verzendproces. Top

Reageer

Toon meer reviews