DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4766 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 583 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M.G. 15-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel vaak op tijd geleverd ondanks de december drukte.
Als het niet lukt met de levering altijd keurig bericht wanneer het dan wel geleverd kan worden.

Reageer

Karin 15-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Erg prettig om hier te "winkelen" sowieso in deze tijd van lockdown en anderhalve meter samenleving!
Maar ook als dit niet zo zou zijn, een prima drogist.
Fijn om rustig te zoeken, lezen en kiezen wat ik wil.
Daarna bijna altijd een enorm snelle levering!
Kortom voor mij een zeer prettige winkel!!

Hier bestel ik vaker!
Snelle levering, keurig verpakt, prijs is ook goed voor de producten die ik aanschaf

Reageer

Anna 15-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze drogist had een voor mij gunstige aanbieding.Daar heb ik gebruik van gemaakt.Keurig verpakt en snelle levering aan de voordeur.

Reageer

Thea 15-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke bestelwijze, snelle en keurige levering.
We bestellen hier zeker nog eens.

Reageer

Charley 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De onlineDrogist is een prettige winkel met prijzen die gelijk of zelfs goedkoper zijn dan in een gewone winkel. Nu ik bij de Eko plaza te Alkmaar altijd ver moet slepen met mijn boodschappen, biedt deze drogist een prima alternatief. En als eens een keer iets niet goed is, wordt er snel naar een oplossing gezocht en gevonden!
Kortom een echte aanrader met een enorm assortiment.

Reageer

Liz 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was prima in orde! Geen minpunten! Mijn bestelling was snel geleverd, op tijd! De artikelen die ik besteld heb bij de online drogist zijn goed en stevig ingepakt. Verder is het zeer duidelijk waar je terecht kunt met eventuele vragen en/of opmerkingen. Dus ik ben zeer tevreden! 10 punten zeker verdiend!

Reageer

jilderda 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
uitstekend assortiment van bekende merken. duidelijke pagina's en vlot bezorgt aan huis.

Reageer

Gert Jonker 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ptima winkel,zijn vrijwel altijd het goedkoopst voor de spullen die ik zoek(luiers,vitamines Davitamon) en de leveringstijd is tot nu toe altijd nagekomen.Dus echt vandaag besteld is morgen geleverd. Prima website voor mij!

Reageer

Conny 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al 2 x besteld, snelle verzending, via mail op de hoogte worden gehouden van de levering, al bij €20 gratis verzending...kortom ...SUPER tevreden en zeker nog meer bestellingen in de toekomst!

Reageer

bestelling online drogist 12-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
scherpe prijzen snelle levering goede telefonische bereikbaarheid uitgebreid assortiment klantvriendelijk

Reageer

Harold 11-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende online-winkel in diverse opzichten: Website, Aanbiedingen en Service. Inderdaad, allemaal met een hoofdletter want heel goed.En last but not least: Gratis verzending vanaf besteding van 20 euro. Wat wil je nog meer.

Reageer

Catharina 11-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben al enkele jaren klant van Online Drogist. En zeer tevreden. De site is goed en wat je kiest is meestal voorradig. Zo niet zorgen zij er voor dat het snel geleverd word.. Ik ben klant en blijf klant..

Reageer

Monique 11-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede site makkelijk te bestellen en zeer snelle bezorging. en ook het aantal was goed, een goede voorraad

Reageer

Joost M. 10-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelprocedure is erg eenvoudig. Je hebt snel gevonden, wat je zoekt. De prijzen zijn goed, zeker als er een actie aan verbonden is. Een keer mailcontact gehad over een misverstand over de prijs. Was mijn eigen schuld. Werd onmiddellijk en vriendelijk hersteld. Verpakking en levering ook prima en snel. Kortom: ik blijf hier voorlopig bestellen.

Reageer

MA Rijns 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit artikelen, snel geleverd tegen voordelige prijs. Melding via e-mail dat uitverkocht Vit.D artikel weer voorradig was. Alsnog besteld, binnen 2 geleverd, boven E20,- al zonder leveringskosten, Top!

Reageer

Koper 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd snelle en nette levering van goede producten en je wordt keurig op de hoogte gehouden

Reageer

Nico Verdouw 08-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Verschillende bedrijven leveren het product zonder verzendkosten te berekenen. Zij vragen mede daardoor dus de laagste prijs. Eén van hen is DeOnlineDrogist.
Bij uitproberen vond ik de site van dit bedrijf het meest gebruiksvriendelijk. vandaar mijn bestelling.
Het product had ik heel snel in huis. Het tijdstip van bezorgen werd keurig aangekondigd.
Kortom: volledig naar wens!

Reageer

Hans 07-12-2020

Algemene score

4,0
Producten, assortiment en prijzen goed. Bezorgtijd is het issue. Vanaf het moment dat ik een mail kreeg dat het pakket bij de vervoerder aangeboden was duurde het vier dagen voor het er was. Toen ik op de derde dag de track en trace info bekeek stond daar: "het pakket is nog niet aangeboden". Er wordt dus geen eerlijke informatie gegeven
Officiele reactie van De Online Drogist 09-12-2020

Beste Hans,

Allereerst willen wij u even bedanken dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. Zodra u van ons een track&trace code krijgt staat uw pakketje klaar om opgehaald te worden door PostNL. Vorige week was het zo extreem druk bij PostNL dat zij niet in de gelegenheid zijn geweest om alle aangeboden pakketjes diezelfde dag nog in te scannen en te sorteren. De melding 'het pakket is nog niet aangeboden' is een beetje misleidend in dit geval. Ze hadden het dus wel al, maar nog niet ingescand. We hopen het zo een beetje te hebben verklaard aan u.

Met vriendelijke groet,
DeOnlineDrogist

Reageer

DeDijk 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super website! Regelmatig goede aanbiedingen, en de volgende dag in huis. Eén keer was de voorraad van een product snel op, en heb ik langer moeten wachten op mijn bestelling. Als compensatie heb ik 10% kortingscode gekregen voor mijn volgende bestelling. Ik zeg keurig!

Reageer

e visser 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
betrouwbaar en snel tegen goede prijs de juiste producten zijn snel te leveren ook als er problemen zijn worden deze snel en juist opgelost

Reageer

leida 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
hun assortiment is ruim
de geplaatste orders worden altijd op tijd en correct uitgeleverd
goede communicatie met de consement

Reageer

Wilma 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een betrouwbare shop. Als er iets niet goed is gegaan met de levering, bv. beschadiging product dan doen ze er alles aan om je tevreden te stellen, er wordt direct actie ondernomen. Geen oeverloze discussies! Ook via de What’s app bv. krijg je vlot respons. Met andere woorden: Top Service!
Wat ook prettig is dat de gratis verzending al vanaf €20 is, een reden temeer om bij de OnLineDrogist te bestellen.

Reageer

Nadine 05-12-2020

Algemene score

4,0
TRAAG ! Het duurde een volledige week om mijn bestelling te ontvangen ! PostNL stuurt geen mail om te verwittigen wanneer ze komen leveren ! Plots waren ze er en hij kwam niet tot aan mijn voordeur maar plaatse mijn pakket op de omheining !
Officiele reactie van De Online Drogist 09-12-2020

Beste Nadine Vandoorne, Fijn dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. U heeft op BlackFriday bij ons een bestelling geplaatst. Tijdens de Black Friday week heeft er op onze site een melding gestaan dat u, door de enorme drukte rond Black Friday bij ons en PostNL, rekening moest houden met een vertraging in de levering. Dit was namelijk niet iets waar we in sommige gevallen aan konden voldoen door de enorme drukte die zo'n dag met zich meebrengt. Uw pakketje is echter wel gelijk dezelfde dag al door ons verzonden. Helaas had PostNL ook te maken met een enorme toestroom van pakketjes van allerlei webwinkels, hierdoor werd de druk te groot op de verschillende depots en hebben ze een heleboel pakketjes niet gelijk de volgende dag kunnen leveren. Via de track&trace die naar u verzonden is op het moment van versturen kunt u stap voor stap bijhouden waar uw pakketje zicht bevindt zodat u kunt zien wanneer u de chauffeur kunt verwachten. Gelukkig heeft u uw pakketje op dinsdag alsnog in ontvangst mogen nemen. Onze excuses voor het ervaren ongemak.

Met vriendelijke groet,
DeOnlineDrogist

Reageer

Alber Strijker 04-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ocerzichtelijke website, enorme keuze, aantrekkelijke prijzen, snelle levering, keurig verpakt.

Reageer

hilde van vaek 04-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling! ze hebben een groot assortiment tegen voordelige prijzen!

Reageer

Robertjan 04-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering voor een goede prijs. Goed op de hoogte gehouden van waar de bestelling was en wanneer er bezorgd zou gaan worden. Goede after-sales door te vragen of het bestelde goed bevalt.

Reageer

Frits M 04-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Buitengewone snelle levering. in prima verpakking. Problemen worden snel opgelost.

Reageer

Jan Scheer 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en betrouwbaar bedrijf, altijd alles snel geleverd en ook vaak leuke aanbiedingen. Absoluut een aanrader vooral in deze tijd met veel andere schimmige online-bedrijven.

Reageer

Rosina Cival 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De snelle levering. Het was precies ook het goede product wat ik moest hebben. Het lukte mij niet om naar de opticien te gaan, dus ik was blij met deze shop.

Reageer

Ary Poot 30-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ben zeer tevreden, bestelling klopt altijd, de site is duidelijk, producten zijn zoals je het mag verwachten

Reageer

Eric 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en snelle levering en van goede kwaliteit zou het iedereen aan bevelen

Reageer

Oelnbaarg 25-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een duidelijk en overzichtelijke webshop en ze hielden zich aan de afspraak wanneer en hoe het bezorgd werd. Gelukkig voor mij is dat ze het verzenden met Postnl want daar kun je op rekenen. Het product was zeer goed verpakt, klasse.

Reageer

Elisabeth 24-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een hele fijne shop. Goede service, goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering, eventuele problemen worden snel en soepel opgelost.

Reageer

John 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De producten die besteld worden snel en goed geleverd wat je besteld is altijd goed verpakt en voor een goeden prijs

Reageer

De OnlineDdrogist.nl 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle afhandeling en levering - prima verpakt en een redelijke kostprijs!

Reageer

Jto 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruim assortiment, heel veel keuze. Goedkoper dan andere webshops. Hele snelle levering.

Reageer

Margriet 20-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al eens eerder hier besteld, ruime keuze, leuke aanbiedingen, supersnelle levering!

Reageer

Joyce 19-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne shop. Ruim assortiment met aantrekkelijke prijzen en snelle levering.

Reageer

Katia 19-11-2020

Algemene score

10,0
Nice assortment, fast and helpful customer service (unlike drogist.nl with their horrible customer service). I always buy from DOD and happy with them.

Reageer

Oosterwijk 19-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop. Vandaag besteld morgen in huis . De prijzen zijn oké.
Dit bedrijf is een aanrader.

Reageer

Janny 19-11-2020

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen, snel geleverd en veel scherpe prijzen
En erg belangrijk ,duidelijke uitleg

Reageer

A.L.Kuhr 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima online drogist....Niet duur en heel snel geleverd. Ben er heel tevreden mee.
.

Reageer

kees van eijk 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de oneline drogist heel goede service en doen wat ze beloven de bestellingen zijn altijd perfect op tijd,en keurig verzorgd.

Reageer

Mrt 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en ook een goede prijs ook een duidelijke site om iets op te zoeken

Reageer

Piet 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering.
Goede prijs.
Al boven € 20 geen verzendkosten; sommigen rekenen pas boven de € 75 geen verzendkosten

Reageer

Roswitha Jansen 16-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop, veel keus, concurrerende prijzen, correcte en snelle afhandeling van de bestelling. Geen overdreven verpakkingsmateriaal.
Als ze de bestelling via DHL i.p.v. met PostNL zouden versturen zou ik een 10 geven

Reageer

Anoniem 16-11-2020

Algemene score

6,0
Product had tegenvallende houdbaarheidsdatum. Lag dus al een tijd in magazijn. Kan daardoor niet alles opmaken.
Officiele reactie van De Online Drogist 19-11-2020

Beste klant,

heel erg bedankt voor het plaatsen van uw bestelling. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Als u een product ontvangt met een korte houdbaarheidsdatum, kunt u altijd contact opnemen met klantenservice@deonlinedrogist.nl zodat wij u een oplossing kunnen aanbieden. Wij vernemen graag nog van u.

Met vriendelijke groet,
DeOnlineDrogist

Reageer

Melissa 09-11-2020

Algemene score

2,0
Altijd naar volle tevredenheid hier besteld tot vandaag. Tinctuur besteld waarvan geen dosering op de site stond en dus ook niet op het flesje. Ik heb geappt en kreeg van de 'drogist' te horen dat je daar internet voor hebt. Na wat aandringen hebben ze navraag gedaan en wat blijkt het is voor uitwendig gebruik!!! Nergens iets van terug te vinden!
Degene die ik op de app had reageerde erg klantonvriendelijk tot ronduit asociaal.
Dit was mijn laatste bestelling daar en zal vanaf nu ook iedereen afraden daar te bestellen!
Officiele reactie van De Online Drogist 11-11-2020

Beste Melissa van Rossem,

allereerst wil ik u graag bedanken voor het plaatsen van de review. Wij hebben inmiddels via de whatsapp nog even contact met u gehad en aangegeven dat dit niet helemaal is opgepakt zoals wij dit graag zouden zien. Wij hebben het aankoopbedrag van het product terug gestort op uw rekening, omdat op de site inderdaad niet helemaal duidelijk was dat dit om een uitwending product ging. Dit is inmiddels aangepast op onze website . Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
DeOnlineDrogist

Reageer

Mary 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel en geweldige service. Ook veel keus in producten en betaalbaar voor de kleine beurs.

Reageer

B 13-10-2020

Algemene score

1,0
Cadeau bij bestelling niet bijgeleverd. Had specifiek hiervoor bij deze shop besteld. Contact via whatsapp gehad. Wel snel reactie, maar vond t nou niet bepaald klantvriendelijk. Daarnaast werd er niet gelijk een oplossing aangeboden, sterker nog - ik werd genegeerd. Na 2 dagen zelf nog eens aangekaart en toen zijn ze gekomen met 1.50 euro van de factuur af. Ik vond dit erg weinig. Heb het erbij gelaten. Mijn volgende bestellingen doe ik voortaan ergens anders.
Officiele reactie van De Online Drogist 15-10-2020

Beste B.

heel erg bedankt voor uw review. Wij hebben even het whatsapp gesprek erbij gezocht om te kijken wat er precies aan de hand is. Het is vervelend dat het gratis product uit de op=op actie niet meegeleverd kon worden, helaas was u net te laat en waren de gratis samples op toen uw bestelling werd verwerkt. Dat kan natuurlijk ook gebeuren en dit stond ook vermeld op onze site. Het is begrijpelijk dat u hierover contact zocht. Uw vraag om een andere oplossing is inderdaad blijven liggen, dat is niet goed te praten. Waarschijnlijk heeft de drukte hier parten bij gespeeld.
Het is fijn dat u zelf hierop terug gekomen bent en wij dus alsnog een oplossing konden zoeken. Die is u geboden in het vergoeden van de waarde van de gratis sample, 1 euro 50 in dit geval. Op uw bestelling van net 20 euro, is dit een nette oplossing geweest, zeker omdat het om een gratis sample ging waar van te voren al over aangegeven was dat het een op=op actie betrof. U bent ook direct met deze oplossing akkoord gegaan. Jammer dat u niet direct gemeld hebt dat u dit een te summiere oplossing vond, dan hadden we samen wellicht een andere oplossing kunnen vinden.

Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist

Reageer

Toon meer reviews