DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 4750 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 588 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Helena 05-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niks aan te merken!! Snelle service, volgende dag geleverd ook al wonen wij op het platteland. Alle artikelen waren gestuurd precies zo als ik ze besteld heb. Aan te raden website!

Reageer

Blijft altijd die vertrouwde en goede service 05-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, prima verpakt en altijd een goede service. Ik zou deonlinedrogist aan iedereen aanbevelen.

Reageer

Bert 02-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Professionele shop met kwaliteitsproducten, zeer snelle en adequate info m.b.t. de levering. TOPSHOP

Reageer

Gea 02-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel regelmatig producten bij de onlinedrogist.nl. De bestelling is altijd keurig op tijd, volgens de track and trace. Meestal zijn de producten goedkoper dan in andere winkels.
Degelijk verpakt, thuis bezorgd op afspraak, scherpe prijzen....kan niet mooier toch?
Ik beveel de onlinedrogist aan. Probeer het een keer en je bent verkocht, net als ik!!!!

Reageer

jinny 02-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een heel betrouwbare firma. alles in stock en snel geleverd. goedkoper als in belgie en vele promoties.

Reageer

MC Spaan 31-03-2021

Algemene score

2,0
De bestelde Vichy-stick was verpakt in een doos waarin minimaal 50 sticks in konden.
Er is voor gekozen lucht te vervoeren ipv een enveloppe via de briefpost.
Voor mij een reden niet meer bij DeOnlineDrogist te bestellen.

Reageer

Gerard 31-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrijdagmiddag 26 maart besteld en zaterdag om 13.00 uur afgeleverd door Post NL.
Snelle en accurate levering bij de online drogist.

Reageer

Peggy de la Haije 29-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd correct en snelle levering. Wanneer er iets niet wordt geleverd wordt dit correct afgehandeld

Reageer

Leo 29-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product werd zeer snel geleverd en goedkoop te opzichten van andere drogisterijen

Reageer

Kruitman 28-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed, duidelijk en divers assortiment, prijs van producten is prima, houdbaarheidsdatum altijd in orde en levering (snel) de volgende dag. Wij bestellen al geruime tijd hier en kunnen de onlinedrogist van harte aanbevelen!

Reageer

Online Drogist 27-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is heel gebruiksvriendelijk. Er staan veel aanbiedingen op. Bestelde artikelen al de volgende dag in huis.

Reageer

Johanna 26-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne drogist, veel keuze, en zeker goedkoop. Netjes ingepakt, vandaag besteld en morgen in huis. Zeker een aanrader.

Reageer

Tandenragers 25-03-2021

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden, fijne website, levering is snel en geen hoge verzendkosten

Reageer

Henk 24-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbaar, snelle en perfecte levering. De keurige nota kan gebruikt worden voor eventuele belasting aftrek.

Reageer

Hilde 24-03-2021

Algemene score

10,0
Bestel al jaren met grote regelmaat bij de online shop,
Heb nog nooit problemen gehad, vandaag besteld en morgen in huis.
Overzichtelijke site en hebben van alles in huis.
Ben dan ook meer dan tevreden en zal hier blijven bestellen.
Houden zo alles is geweldig.

Reageer

Clemens 23-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd snel geleverd en goed verzorgd en verpakt. Nooit geen problemen met de levering.

Reageer

Sonja van Rooijen 22-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze, zeer goede aanbiedingen zeer snelle levering. Koop er al jaren

Reageer

Trudy 22-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De Online drogist verwerkt alle bestellingen netjes.
Je hebt jouw bestelling ook met een paar dagen in huis.
Netjes en beschermd verpakt.
Ook de betaling verloopt netjes en veilig.
Dat vind ik heel belangrijk.


Wel vind ik het heel jammer, dat de Rode gistrijst met q10, van Orthica erg duur is geworden.
Vandaar dat ik hiervoor een ander merk heb gekozen.

Reageer

Mir 22-03-2021

Algemene score

9,0
Producten netjes verpakt geleverd, via track & trace pakketje te volgen. Keurig op tijd geleverd. Top!

Reageer

H. de Jong 21-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim aanbod van artikelen met een concurrerende prijs, maar vooral de reminder die je ontvangt zodra de bodem van de vitamine pillen in zicht komt.

Reageer

Loes Remmelzwaal 19-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere keren een bestelling geplaatst en altijd tot volle tevredenheid geleverd.

Reageer

Arthur 19-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte en efficiënte service en levering.
Was zeer onder de indruk daarvan.

Reageer

Yvonne 18-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd goede prijs en correcte bediening ook wanneer de spullen op zijn een linkje

Reageer

AVvH 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keus en leuke goedkope aanbiedingen!
Snel geleverd te volgen via track&trace en alles netjes verpakt !

Reageer

A.Dagevos 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en prettig werkende webshop.
Goede en vlotte afhandeling.
Verpakking zonder plastic !!
Ik kan deze zaak zeker aanbevelen.

Reageer

Ada Gielen 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snel en goed afgehandeld fijne service en goed verzorgt.
Voor mij de fijnste one line drogist

Reageer

Henk Wonnink 16-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere bestellingen geplaatst. Nooit problemen gehad. Alles keurig en snel afgewikkeld

Reageer

Irene 16-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne webshop! Je bestelling wordt vaak de volgende dag afgeleverd (nu i.v.m. corona tijd kan het een dag langer duren i.v.m. de post) Mocht een product alsnog niet op voorraad zijn, wordt dit gecommuniceerd naar de klant. Service is goed.

Reageer

Onny Wessels 15-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne webshop en website en bestelling wordt netjes en op tijd geleverd. Ook zijn de prijzen in goede verhouding met de kwaliteit

Reageer

LK 15-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote keus. Duidelijke omschrijving van artikelen. Gunstige prijzen. Snelle verzending

Reageer

Tunnie 15-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Multivitaminen besteld. Scherpe prijzen ten opzichte van andere bekende drogisterijen. Verzendkosten vrij vanaf bestelling Euro 20. Korrekte en snelle levering, ook voor bestellingen in het weekend. Bevestiging van bestelling en levering netjes via e mail doorgekregen. Zeker aan te bevelen.

Reageer

Joke Vromans 15-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn bestelling wordt altijd perfect afgeleverd. En wordt altijd vooraf gemeld wanneer mijn bestelling komt.

Reageer

Dameblanche 14-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onlinedrogist.nl een handige site met veel producten aan een prima prijs. Met een super snelle levering.

Reageer

W 13-03-2021

Algemene score

9,0
Goede en uitgebreide collectie, goede prijs en snelle levering.
Goede en makkelijke webshop

Reageer

Betrouwbaar en snel 13-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment, voordelige prijzen, snelle levering, goede communicatie.

Reageer

Stephanie 13-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg tevreden! Bestel regelmatig bij deze webshop. Fijne prijzen, goede levering en als er iets niet goed is gegaan, wordt dat netjes en snel in orde gemaakt.
Aanrader dus!

Reageer

Agnes 13-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Producten zijn gemakkelijk te vinden, met ingrediënten en al vermeld. Snelle service, leuke aanbiedingen en goed verpakt verzonden.

Reageer

je weet wel 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Info omtrent artikel is goed / duidelijk aanwezig voor klant.
Bestellingen worden tot nu toe op tijd geleverd.
Men geeft duidelijk weer wanneer men de huisarts moet raadplegen.

Reageer

Anneka 10-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De leverantie is altijd correct! Ze zijn niet duur en kwalitatief prima produkten. De verzending is mooi op tijd meestal de volgende dag. Het assortiment is zeer uitgebreid!

Reageer

Paul 10-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede, makkelijke website. Goede akties en prijs. Snelle levering. ( Binnen 24 uur )

Reageer

online-drogist 08-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al jaren bestel ik via deze winkel mijn middelen t.b.v mijn gezondheid.
Altijd een goede communicatie over bestelling en levering.
Ook is het de winkel met de beste prijs - kwaliteit verhouding.

Reageer

Ger 08-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer overzichtelijk , verpakking is discreet en de leverering komt op de afgesproken tijd.
Ik beveel "DeOnlineDrogist.nl" zeker aan.

Reageer

Sylvia 08-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De keus is groot en de prijs van de producten is erg gunstig en ik heb het de volgende dag na de bestelling al ontvangen.

Reageer

Fini 07-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goede producten tegen een goede prijs. Afgelopen jaar regelmatig besteld en heeft nog nooit teleurgesteld!

Reageer

Jedeel 06-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelheid, accuraat en overzichtelijke webshop.
(Geen idee waarom ik nog meer tekst nodig zou moeten hebben.)

Reageer

Mariette 06-03-2021

Algemene score

9,0
Geweldige winkel die snel levert, veel keus heeft, bij vragen goed bereikbaar is en niet te duur. Prettig bestellen, duidelijke webwinkel, makkelijk zoeken, ja ik ben tevreden!

Reageer

Lies 05-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel duidelijk en betrouwbaar. Goede producten voor een heel goede prijs en een uitgebreid assortiment. Zeer prettige webshop!!!

Reageer

Meines 05-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goed bedrijf met goede producten, snelle levering - ik ben er erg blij mee.
Een aanrader voor een ieder.
mvg een tevreden klant van
De Online Drogist

Reageer

w.van der werf 05-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zeer uitgebreid assortiment en goede prijsstelling en ook een duidelijke uitleg met betrekking tot de producten.

Reageer

Agnes Versluis 04-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lucovitaal vitamine D3 is bij "de online drogist"goedkoop en wordt snel geleverd.Zeker met een korting van 50% is dat fijn winkelen.Buiten dat is het een zeer betrouwbare en prettige webshop.Verder voel ik me door het gebruik van deze vitamine energieker en heb ik minder last van pijn in mijn spieren en gewrichten.Ik raad iedereen aan om tijdens de koudere maanden of wanneer je 50 jaar of ouder bent Lucovitaal vit D3 te slikken.En dan een graantje van het voordeel bij "de online drogist" mee te pikken.

Reageer

Toon meer reviews