DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4766 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 583 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mar 24-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website van de Online drogist is gemakkelijk. De producten zijn goed verpakt en worden snel geleverd. Scherp geprijsd. Ik bestel al jaren bij deze webwinkel.

Reageer

Erica Vet 24-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, zeer ruime keuze. Snelle en accurate levering. Zeer tevreden.

Reageer

Jaap 24-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij met deze webwinkel. Het door mij bestelde product was op andere websites niet zo gauw terug te vinden, of niet voorradig. De Online drogist had wel precies wat ik wilde. Bestelling werd snel en goed verzorgd afgeleverd. Petje af!!

Reageer

Klaas 24-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke en overzichtelijke site. wordt direct aangegeven wanneer je de bestelling mag verwachten en komen afspraken volledig na.

Reageer

Linda Bottema 24-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op aanraden van mijn kinesioloog ben ik sinds vorig jaar bij de Online Drogist gaan bestellen. Kwaliteit/prijsverhouding is prima, groot assortiment, regelmatig aanbiedingen en snelle levering. Ook telefonisch is de Klantenservice goed bereikbaar.

Reageer

Gerda van den Berg-Savi 23-06-2021

Algemene score

9,0
Snelle levering, prettige en vakkundige hulp/advies indien nodig! Zeer aan te bevelen!

Reageer

J.B.D. 23-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is prima. Snelle levering. En op vragen krijg je snel antwoord.Prima verpakt.

Reageer

Jan 23-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prijsvriendelijkheid, kwaliteit en altijd snelle levering en nooit klachten gehad

Reageer

Ankanou 23-06-2021

Algemene score

10,0
Lekker overzichtelijke webshop met goede informatie. Regelmatig scherpe aanbiedingen en een zeer uitgebreid assortiment. Echt een site om steeds terug te komen.

Reageer

Raymond Bollen 22-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en goede producten Is zeer goedkoop. Goed online bereikbaar. Ben zeer tevreden.

Reageer

Lion 21-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site. Snelle levering.Meerdere malen een bestelling gedaan altijd vlug geleverd.

Reageer

Fred Sonneville 21-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbare Drogist met de laagste prijs. Levert snel en correct. Zaterdag besteld en maandag geleverd. Gewoon goed.

Reageer

W.Pfann 19-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede webshop met uitgebreide collectie. Snelle en correcte levering van de gekochte goederen

Reageer

J.O. 17-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen via internet, snelle en juiste levering. Correcte afhandeling. Al vaker besteld gaat altijd goed

Reageer

Lou Janssen 17-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag besteld morgen in huis en prima verzorgd geen op of aanmerkingen voor verbetering.

Reageer

Loes 17-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende producten voor een scherpe prijs. Snelle levering. TOP drogist met goede merken

Reageer

Willy Pieters 17-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben al diverse keren een bestelling bij "De Online Drogist" gedaan en zijn zéér tevreden !! Bij onze laatste bestelling had ik per ongeluk 'n fout gemaakt, maar nà één telefoontje met 'n medewerkster van DOD werd dit direct goed aangepast ! Je ontvangt vlot je bestelling aan huis en wordt ook héél goed op de hoogte gehouden met "Track & Trace" ! Wij zijn niet echt van 'online bestellen', maar " is TOP !!!

Reageer

H.Moet 17-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwaliteits producten met goede en snelle service met mensen die weten waarover het gaat

Reageer

Limburg 16-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijzen en een snelle correcte levering met track en trace. Prijsverschil met onze apotheek is behoorlijk te noemen.

Reageer

Tineke H. 16-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, veel keuze, prettig geprijsd en snelle levering. En is een product niet op voorraad kun je aanklikken en krijg je bericht zodra het weer leverbaar is. Goede ervaringen met deze webwinkel!

Reageer

Sjanie 15-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, gemakkelijk bestellen en boven de 20 euro geen verzendkosten.

Reageer

Nel Doornenbal 15-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
een goede service goede afhandeling van de producten en de klantenservice is prima

Reageer

Frans 15-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zowel qua prijs als bezorging op tijd top !!
Gewoon doen, zonder aarzelen.
Beterschap met Uw klacht

Reageer

Grietje 14-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben zeer tevreden over mijn producten en ook niet zo duur.
En bezorging is ook goed!

Reageer

Irma 14-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In deze shop vind ik de meest uitgebreide collectie van La Roche Posay. En de uitleg en service is prima.

Reageer

elzelienedouma 14-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende drogist met vaak hele fijne aanbiedingen. Snelle levering en goed verpakt.

Reageer

Sonja 14-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als ik hier iets bestel , weet ik dat het goed verzorgd is en altijd op tijd bezorgd wordt.

Reageer

Mevr. C. van de Wal 13-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al meerdere keren iets besteld bij deonlinedrogist.nl en heb er goede ervaringen mee. Het fijne is ook dat je een klantenservice kan bellen, mocht je vragen hebben. Je krijgt al gauw iemand aan de telefoon, zonder lange wachttijd.
Het online bestellen gaat gemakkelijk en de website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.
Het pakje wordt zo snel mogelijk bezorgd en de bezorger houdt je op de hoogte wanneer en hoe laat het wordt bezorgd. De bezorgtijd mag je wijzigen, als dat beter uitkomt.

Reageer

Jeanneke 11-06-2021

Algemene score

10,0
Duidelijke website, grote collectie goederen, snel en goed geleverd en niet te duur.

Reageer

Elly Brandts 11-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is zeer gebruiksvriendelijk. Het contact via de telefoon is heel correct. Groot assortiment en je hebt het meestal de dag erna al in huis. Als de post natuurlijk ook goed mee werkt. En de producten zijn goed voor de kleine beurs.

Reageer

Heidi 11-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De Online Drogist is een prima winkel. Prima SERVICE, Medewerkers helpen u graag. Afrekenen is makkelijk.

Reageer

Irene GT 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alle bestellingen altijd snel en correct geleverd! Enorme keus in produkten! Ben uiterst tevreden over deze betrouwbare "De Online Drogist"

Reageer

J.C.van der Waaljcvdw.sr@hetnet.nl 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlotte levering, goede prijzen, makkelijk zoekprogramma, waardoor het prettig winkelen is.

Reageer

Hubèr 09-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne shop. De producten zijn gemakkelijk te vinden en de levering was zeer snel. Ze bieden aan tegen zeer nette prijzen.
Ik blijf hier klant.

Reageer

Gioia 09-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site ,ik vind het ook prettig dat er een tel nr bijstaat als je nog wat extra info wilt.
De producten zijn heerlijk en ook nog eens bio.

Ben erg tevreden met de detox box!
Er is ook een info boekje met duidelijke informatie.
Snelle levering.
Ben tevreden

Reageer

Hinne Wester 09-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles (zo goed als) in het assortiment, zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website met veel scherpe aanbiedingen! Bestellen wekt totaal geen irritaties op én daarbij ook nog eens een zeer overzichtelijke & keurige zakelijke afronding. En niet te vergeten...zelfs in de avond nog besteld = in de ochtend al in huis (ongelooflijk bijna). Wij zijn zeer blij en uiterst tevreden met onze deonlinedrogist.nl! Wij bestellen hier met plezier.
PS: altijd schoon en keurig verpakt! Excuus voor al onze welgemeende lof (grapje).

Reageer

kimberley pex 09-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd goed de online drogist D.O.D. . Ik bestel een a 2 keer per maand , al jaren , spullen die ik anders in verschillende winkels zou moeten kopen. Véél meer dan een drogist alleen. Echt alles hebben ze. Vooral supplementen , kruiden en etherische olie ben ik heel blij mee. En alles is ook mogelijk in grote verpakkingen, écht voordelig.

Reageer

JayCi OldSailor 09-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website OnlineDrogist heeft een Perfecte Service, ik heb hier al enkele malen producten besteld.
Er is een groot aanbod en hele snelle levering, geweldig!

Reageer

Jolanda 08-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne webwinkel met een uitgebreid assortiment artikelen. De website is overzichtelijk .Snelle verzending, en goed verpakt.

Reageer

Martin 08-06-2021

Algemene score

10,0
Koop al jaren bij de onlinedrogist. Supersnelle levering en de prijs is altijd concurrerend.

Reageer

Hannie 07-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over de snelle levering en alles was keurig verpakt, wat ik ook erg fijn vind is dat je gebruik kunt maken van de achteraf betaling.

Reageer

Rob 07-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was blij verrast, toen ik een email van DoD ontving met de mededeling dat mijn vorige bestelling waarschijnlijk bijna aan vervanging toe was!!
Dit is dus SERVICE!!!

Reageer

Gerda Damkat 04-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
DeOnlineDrogist is een supersite alles is duidelijk te vinden. Het is makkelijk te bestellen, en daar kun je ook duidelijke keuzes maken hoe je het wil betalen. Eenmaal besteld komt er direct een mail van DeOnlineDrogist dat de bestellen goed is gelukt.

Je krijgt een track&trace code zodat je weet waar en wanneer je pakketje wordt bezorgd, dat is meestal de volgende dag al.
Ben supper blij met DeOnlineDrogist.



Wordt op de hoogte gesteld via mail hoe mijn bestelling verloopt, snelle levering.

Reageer

Natascha 04-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden. Groot aanbod, snelle levering en goede service. We hadden meerdere producten besteld, waaronder per ongeluk ook een verkeerd product. Konden zonder probleem product terugsturen met een retourlabel en kregen geld terug. Hier gaan we zeker vaker wat bestellen.

Reageer

Ton 03-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle nette levering keurig verpakt geeft veel vertrouwen in het bedrijf prijstechnisch scherp

Reageer

Andre 01-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze shop gekozen omdat de levering netjes geleverd wordt en om dat ze meer dan genoeg hebben om uit te kiezen.

Reageer

xxxx 31-05-2021

Algemene score

10,0
Website is goed toegankelijk. Bestelling wordt snel geleverd en is keurig verpakt.

Reageer

Sjef 31-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en duidelijke site.Produkten zijn gemakkelijk te vinden.Snelle levering.

Reageer

Edward 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
DOD heeft een goede website; overzichtelijk; zoekfunctie heeft wat merkwaardige resultaten terug. Verder alles prima geregeld; ben je klant dan is bijna alles al ingevuld.
Bekende producten; goedkoper dan andere sites; goed verpakt en 3 dagen (voorheen 2) later thuis bezorgd

Reageer

N.M 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb vaker bij DeOnlineDrogist besteld,de produkten zijn altijd netjes verpakt. Bestellingen worden meestal de volgende dag ook bezorgd!

Reageer

Toon meer reviews