DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4767 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 583 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

N.M 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb vaker bij DeOnlineDrogist besteld,de produkten zijn altijd netjes verpakt. Bestellingen worden meestal de volgende dag ook bezorgd!

Reageer

G.Smit 28-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijna alles in huis en wat een gemak en een prima levering volgens afspraak

Reageer

Astrid 27-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd snel en keurig bezorgd , en de prijs altijd laag. Zeker om aan te bevelen

Reageer

Maria 27-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel altijd mijn zalf of haarverf.
Ik had vorige bestelling een probleem met mijn korting en het was goed opgelost

Reageer

Pieternel 27-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd snel, altijd degelijk en fijne producten. Kortom: top. Mijn vaste adres voor drogisterijartikelen.

Reageer

Coco 27-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne webwinkel. Levert super snel. Dit is mijn winkel voor de voedingssupplementen en pijnstillers...

Reageer

leontine 27-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles zeer correct en heel vlug geleverd ben heel tevreden, zal in de toekomst nog zeker een bestelling plaatsen

Reageer

Souhail 27-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestel hier al lange tijd. Ben zeer tevreden over de producten en de levering.

Reageer

Peter 26-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supplementen zijn goedkoop.
Bij anderen veel duurder.
Geen verzendkosten boven € 20
Makkelijk te bestellen.
Zeer snelle levering.

Reageer

Dirk 26-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer ruime keus. Zeep van Kappus dat nergens meer te verkrijgen is, is wel bij de Online drogist te koop. Vandaag besteld en morgen geleverd.

Reageer

drogist online 26-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijke site met ruime keuze en betaalbare prijzen. Snelle levering.

Reageer

super online-winkel 26-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorm assortiment, veel dieetproducten met daarin weer heel veel keuzes, kwalitatief goede producten, uitstekende prijs en snelle bezorging. Dus, mijn favoriete winkel voor online drogisterij-producten.

Reageer

jae kuik 26-05-2021

Algemene score

4,0
de uitvoering van het product was schandalig post nl het het voor mijn deur neer gegooid

Reageer

WH 26-05-2021

Algemene score

9,0
Fijne site duidelijk weergave en uitleg producten
Snelle en nette levering producten

Reageer

Zefanja 26-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering ...en altijd een leuke prijs..en als het even niet uitkomt kan je achteraf betalen

Reageer

Pieter 25-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima online winkel en bestelling wordt keurig verpakt (klein) afgeleverd met een vooraf verzonden e-mailtje.

Reageer

Peter 25-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere malen reeds artikelen via de Online Drogist besteld.
Afhandeling zeer correct en snel, geen fouten en mits tijdig besteld al de volgende dag in huis.
Dat is een zekerheid om rekening mee te houden met je planning van wel of niet thuis zijn.

Reageer

Sylvia070 25-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles overzichtelijk en gemakkelijk te bestellen. Super snelle levering. Alles tip top in orde.

Reageer

I. Bis 25-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product dat ik zocht was makkelijk te vinden en had ook een goede prijs. De levering was correct en snel.
Er waren meer producten die ik regelmatig gebruik terug te vinden op de site. Een fijne gedachte van te voren te weten of een product leverbaar is, zodat je hiermee goed kunt plannen.

Reageer

Mieke 24-05-2021

Algemene score

10,0
Ik bestel regelmatig bij De Online Drogist. Altijd snelle levering. Artikelen zijn meestal op voorraad.

Reageer

Ank 24-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling en levering altijd correct afgehandeld. Uitstekende 'schriftelijke' communicatie als b.v. iets niet geleverd kan worden. Nazending volgt automatisch.
Super winkel!

Reageer

Charlotte 24-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs, betrouwbaar, super snelle levering en product zoals omschreven. Ik ga in de toekomst zeker opnieuw via deze website bestellen.

Reageer

diny de groene 20-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima!op tijd geleverd en goed ingepakt.ben dus heel tevreden en zal de winkel zeker aanbevelen!hoop dat dit
genoeg is.

Reageer

Jokeledoky 20-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals altijd een snelle levering. Duidelijke site.....goedkoper dan in de winkel

Reageer

diny de groene 20-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima!op tijd geleverd en goed ingepakt.ben dus heel tevreden en zal de winkel zeker aanbevelen!hoop dat dit
genoeg is.

Reageer

Wim 19-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede overzichtelijke shop. Producten zijn makkelijk te vinden. Snelle levering.

Reageer

Joop 19-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Correcte afhandeling van de bestelling,
Goed op de hoogte gehouden van de levering

Reageer

Js 19-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veelzijdig assortiment en zeer snelle bezorging. Heel behulpzaam bij problemen.

Reageer

M Doorschodt 19-05-2021

Algemene score

1,0
Erg slecht, op 19/4 besteld en op 19/5 nog steeds niets binnen. Meerdere keren contact gehad en aangegeven te willen stoppen en geld terug maar nee. Nu krijg ik mijn geld pas terug als het pakket terug is bij het bedrijf, dat zal wel weer duren. Ik ben niet verantwoordelijk voor het "niet leveren" van de spullen, maar kan wel wachten op mijn geld, wie weet hoelang... NOOIT MEER

Reageer

Ria 19-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en goede communicatie.
Uitgebreid assortiment.
Wordt netjes op de hoogte gehouden van je pakket.

Reageer

Ton 19-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige webshop, alles is aanwezig. Een shop die je 200% kan vertrouwen, dus kopen zonder angst. Ook fijn is dat ze heel snel leveren en de art. niet te duur zijn. Duidelijk is dus dat ik bij De Online Drogist blijf.

Reageer

Willy 18-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De termijn wanneer de bezorging plaats vind, klopt altijd. Dat is fijn, ze hebben een groot assortiment

Reageer

Stevens 18-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gratis verzending bij een bestelling vanaf 20 euro. Gunstige prijzen en snelle levering.

Reageer

Ellen 18-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel met een snelle verzending.
Goede prijzen en veel keus in artikelen.

Reageer

Marianne Luiten 17-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima veilige site, keurige snelle levering en precies de producten die ik graag wilde hebben en ook nog met 20% korting!

Reageer

CeesWal 16-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd snelle en correcte afhandeling van mijn bestellingen nooit problemen gehad

Reageer

Oosterwijk 16-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop . Je bestelling vandaag besteld morgen in huis. Het is een aanrader. De prijzen liggen goed en hebben veel aanbiedingen.

Reageer

Elisabeth 13-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is een betrouwbare shop, die snel levert en een goede prijs kwaliteit verhouding heeft.

Reageer

Marianne Thijssen 13-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb al meerdere keren via DeOnlineDrogist vitamines besteld en dat bevalt me goed

Reageer

kees van eijk 13-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
heel goede service altijd op tijd bezorgd uitgebreid assortiment is er iets niet in orde geen probleem is zo opgelost

Reageer

TevredenKlant 13-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onlangs vitamines besteld bij deze webshop. De website is erg klantvriendelijk en overzichtelijk. Het bestelproces verliep vlot. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling. De verzending was snel en de producten waren netjes ingepakt. Ik ga zeker nog vaker een bestelling plaatsen.

Reageer

Jeanet 12-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering van de juiste producten. Veel keuze. Paracetamol in capsulevorm bijna nergens anders re verkrijgen, top

Reageer

Diny Croesen 12-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben heel tevreden over deze side. Bestel altijd van Vichy voor mijn gezicht. De serum en de dagcreme. De levering is altijd op korte termijn.

Reageer

Sonja 12-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals gewoonlijk, snel en goed verzorgd geleverd. Gemakkelijke site waardoor je eenvoudig de benodigde artikelen vind.

Reageer

A. 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd keurig geregeld, de ene dag bestelt, de andere dag geleverd.
Heb tot nog toe alleen positieve ervaringen gehad.

Reageer

Gea 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlotte levering goede service en voorlichting .ook achteraf nog nog berichten die nuttig zijn

Reageer

Huub 04-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
deze webshop is goedkoop en producten zijn snel geleverd en goed verpakt zeker aan te raden.

Reageer

Niek 04-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, uitgebreide betalingsmogelijkheden en een concurrerende prijs.

Reageer

Be 03-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, keurig verpakt, geen verzendkosten en het juiste product geleverd.

Reageer

Steven 29-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Steeds uitstekende service van Donlinedrogist.nl, uitgebreid aanbod, interessante promo's.

Reageer

Toon meer reviews