DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4766 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 583 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

F.H. 15-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze en lage prijzen. Snelle en goede levering, telkens weer tevreden hierover.

Reageer

Jolande09 13-07-2021

Algemene score

10,0
Fijne online drogist.
Duidelijke produkt informatie
Zéér ruime sortering van produkten.
Niet duur.
Zeer snelle verzending

Reageer

MW 13-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel regelmatig bij deonlinedrogist. Er is een groot assortiment met goedkope prijzen en alles wordt altijd snel bezorgd.

Reageer

don 13-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige site en een enorm goed assortiment.Heel snelle levering.
En ook heel fijn is de goede updates bij de voortgang van de bestelling.
Bovendien heel goede prijzen die beduidend lager liggen dan in de reguliere handel

Reageer

JGM 13-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is een hele fijne webwinkel met een enorm assortiment artikelen tegen redelijke prijzen. Ook vaak artikelen die ergens anders niet meer te krijgen zijn... de online drogist heeft ze wel.Ik kom hier al jaren en ben nog nooit teleurgesteld. Snelle verzending en goede verpakking. Je kunt zelfs kiezen voor avondbezorging! Geweldig!

Reageer

Esther 12-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop heeft een enorm breed assortiment tegen scherpe prijzen. Levering is snel en spullen worden goed verpakt. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden. Je wordt per nahol uitgebreid geïnformeerd over de verzending.

Reageer

B.Jansen 12-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere keren iets besteld. Altijd het juiste product ontvangen en keurig verpakt. Snelle levering, een mooie duidelijke, overzichtelijke site, die bovendien eenvoudig in gebruik is. Sommige sites/bedrijven/instellingen vergeten weleens dat ook ouderen of mensen met minder ervaring in het online bestellen ook gebruik maken van hun site/diensten. Als er te vaak wordt gevraagd van ga door naar dit, dat of plaats dit of dat m.a.w. te veel handelingen, dan haken deze af. Deze site is aanklikken van het product, aantal invoeren en vervolgens staat dit duidelijk en overzichtelijk in de bestelling. Bestelling plaatsen en klaar. Bestelling kan eenvoudig gevolgd worden, dit is overigens bij andere sites/bedrijven/instellingen ook wel goed. Dus de duidelijkheid, eenvoud en overzicht van de site en goede levering scoort hier hoog. Verdere service kan ik niet beoordelen aangezien er nooit een foute/beschadigde levering bij mij is afgeleverd en ik dus ook niet weet hoe de "nazorg" is.

Reageer

Willy Hoste 12-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
spoedige bediening levering was beter dan de vorige keer , aan te raden voor herhaling vatbaar

Reageer

Guus S 12-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
veelzijdige keuze van artikelen, snelheid van afwikkeling bestelling, ze werken e.e.a. af met de snelheid van het geluid

Reageer

Muzieknootje 1964 12-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelproces van bestellen tot afleveren gaat snel en adequaat. Netjes verpakt en aflever bon in doos toegevoegd.

Reageer

Marty 11-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tot nu toe altijd de goedkoopste keus, snelle levering en hele goede aanbiedingen.

Reageer

Daan 10-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede merken en altijd voor een goedkopere prijs dan andere webshops. Levering zoals aangegeven de volgende dad in huis, top!

Reageer

Francis 09-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via kennissen kwam ik bij deze shop terecht. Ik ben niet echt van online bestellen maar bij de online drogist doe ik het graag. De shop is betrouwbaar. Kwaliteit van de producten zijn goed. Bestelling plaatsen gaat heel makkelijk ,via de site.. de producten zijn makkelijk te vinden door het zoek programma. Leveringen lopen ook vlot en goed. Wat ook prettig is dat het bezorgd kan worden bij een afhaalpunt dicht bij huis.

Reageer

Ariën 09-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering. Super uitgebreid assortiment en gratis levering vanaf 20 Euro. Zeer overzichtelijke website.

Reageer

Sonja 09-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel altijd bij de online drogist. nl hebben goede prijzen en bijna alles op voorraad zijn vlug met leveren en een makkelijke site graag tot de volgende keer.

Reageer

Humphrey 08-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid assortiment met een goede Prijs/ kwaliteit en snelle levering met goede communicatie en track en tracé.

Reageer

W A. Vd Haagen. 06-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop met vele merken en keuzes in vitaminen, parfums ,make up etc te veel om op te noemen.
Prijzen zeer voordelig vergeleken mat andere soort gelijke webshops.
Snelle levering en goed verpakt

Reageer

G.E. 06-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke online shop, snelle adequate levering, prima klantenservice

Reageer

Ank 06-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel regelmatig de koolhydraatarme broodproducten en pasta's. Altijd snel en correct geleverd met constante zorg . Een eventuele nalevering als een product niet voorradig is uitstekend geleverd. Zeer goede mondelinge en schriftelijke communicatie.

Reageer

Ed Neudorfer 05-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel al enige jaren bij De Online Drogist en ben een tevreden klant. Bestellingen zijn altijd tijdig en compleet en bovendien zijn de prijzen concurrerend. Een uitstekende Website en webshop.

Reageer

Martin 05-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie en snelle levering. En ook zeer voordelig. Ik ben ook zeer tevreden met de webshop.

Reageer

Adrie van Kempen 05-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb hier al een aantal malen besteld en ben er nu aan gewend: bestellen gaat zo snel als ik (71 jaar) op de site kom staat alles zo snel in het systeem en dan de levering elke keer supersnel, ben er altijd blij van

Reageer

Sietske Van den hazel 05-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, kwalitatief goed , prijs-kwaliteitverhouding top. Snelle levering gewoon Erg fijn! Ik ga vaker bestellen

Reageer

Gerdi 05-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer prettige webshop. Goede producten.Snelle levering. Bij vragen wordt je goed geholpen

Reageer

Hana 05-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben verrast door de snelle levering! Van de online drogist, netjes ingepakt en gratis verzonden, super blij🤩 Bedank de online drogist💐💐💐

Reageer

Online drogist 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijke manier van bestellen en de levering wordt ook snel geregeld.. Bestelde producten werken heel constructief.

Reageer

JYV 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zaterdag namiddag besteld, zondag middag bevestigd ingepakt en maandag ochtend in de Ardennen fijlloos geleverd ...
Top

Reageer

Annelies 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima artikelen, voordelige prijzen,en snelle bezorging. Een dikke 10 voor deze winkel.SUPER

Reageer

Thepass 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, snelle levering, goed product en een uitstekend passende verpakking, goed voor het milieu .

Reageer

José 03-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige online shop. Alles gaat vrij snel en duidelijk. Levering correct. Ben al verschillende jaren klant en zeer tevreden.

Reageer

H. Oosting 03-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en prettige website, goede prijsstelling van de producten, veel zorg aan verzonden verpakkingen en inhoud, snelle levering van de producten, duidelijke communicatie wanneer een product niet direct geleverd kan worden. Al met al een bedrijf dat wat mij betreft een topper is in de wirwar van andere aanbieders en ik graag onder de aandacht breng van andere consumenten.

Reageer

Maartje 03-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel hier al jaren en altijd erg tevreden over het aanbod, de prijs en de snelle levering.

Reageer

Henny Peulen 03-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Correcte levering. Vandaag besteld, morgen bezorgd. Super goede producten. Prijs/ kwaliteit oké 👍

Reageer

Marién 02-07-2021

Algemene score

8,0
Een goed klantgericht verkoopteam , en een snelle levering en interessante prijzen !

Reageer

Marleen 02-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd snelle levering! Zeer tevreden over de online drogist! Zal zeker nog blijven bestellen!

Reageer

Math. 01-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke shop,goede prijzen en groot assortiment.Snelle en correcte levering.

Reageer

Janny 01-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden snelle levering en veel artikelen stuk goedkoper als bij een ander TOP !

Reageer

Mariette 01-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel mooie en goede producten, snelle en keurige levering, goede service indien nodig, alleen net niet alles wat ik nodig heb, maar zeer tevreden over het geheel!

Reageer

W. Beumer 01-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Transparant -inzake aanwezige voorraad-, het verpakken van alles is correct, snelle levering.

Reageer

Nel van der Linde 30-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime sortering
Goeden producten
Vanaf €20 geen bestelkosten.
Snelle levering
Duidelijke omschrijving van het product

Reageer

Germaine 30-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Producten voldoen aan de eisen, verhouding kwaliteit/prijs, prima in orde, evenals levering

Reageer

Corry 30-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke site, uitgebreid en aantrekkelijk geprijsd assortiment, altijd snelle en accurate levering.

Reageer

Roshnie 30-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product was niet voorradig, e-mail gestuurd om odh te blijven.
Zodra product voorradig was, meteen besteld en de volgende al in huis.
Bij overige online drogisterijen veel duurder.
Daar hou ik van!!!
GEWELDIG 🤩

Reageer

Liesbeth 29-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
- Prima assortiment.
- Snelle levering.
- Goed verzorgd.
Echt een aanrader als je producten snel en verzorgd thuis wil krijgen.

Reageer

Bas 29-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goed dat ik mijn artikelen kan bestellen bij DeOnlineDrogist. Ik ben niet meer zo mobiel en dan is het fijn om toch aan mijn artikelen te kunnen komen, zonder dat ik naar een winkel moet lopen.

Reageer

? 29-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en goedkoop en zal altijd gebruik maken van jullie diensten
Ben zeer te vrede

Reageer

Madeleine 28-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heldere website, grote keuze van artikelen, ruim op voorraad en snelle afhandeling van bestelling.

Reageer

Ank de Visser 28-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling van artikelen is helder en duidelijk, betaling verloopt soepel en de levering is bijzonder vlot.
Echter ik bestel via inlog Mijn IZZ en zou met speciale actiecode 10% korting krijgen bij de betaling. Er verschijnt nergens een mogelijkheid om deze actiecode te vermelden, zodat ik wel deze korting al twee keer ben misgelopen.
Officiele reactie van De Online Drogist 28-06-2021

Beste Ank de Visser

heel erg bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u de mogelijkheid tot het verzilveren van uw code over het hoofd heeft gezien. Deze vindt u bij ons bij het afrekenen. Onderin de lijst met betaalmethoden staat in het blauw: Coupon of kortingscode toevoegen. Als u daarop klikt, krijgt u een invulveld waarin u uw code kunt toevoegen. Mocht u hier niet uitkomen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Wanneer u de ordernummers van de laatste twee bestellingen en de kortingscode die u heeft nog even doorgeeft aan ons, dan kunnen wij uiteraard voor deze keer de korting wel alsnog voor u verrekenen over de eerdere bestellingen. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist

Reageer

DeOnlinDrogist.nl 27-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top drogist………herinnert mij dat mijn supplementen bijna op zijn.
Makkelijk te bestellen en geen extra verzendkosten boven de €20.

Reageer

Joke van Graas 25-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een prima winkel, correct, vriendelijk, duidelijk en snel in het leveren. Als klant ben ik zeer tevreden over De Online Drogist!

Reageer

Toon meer reviews