DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4766 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 583 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mieke 02-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon gemakkelijk, bij ons in de buurt hebben wij geen drogist meer, en hier bestellen is heel gemakkelijk, snelle levering.

Reageer

anoniem 02-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling was snel en goed
De prijs was ook niet te duur
Heb het snel ontvangen
Dus alleen maar goede ervaring

Reageer

Daniel Krijnen 02-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, betrouwbaar, groot assortiment en super fijne klantenservice! Bestel al jaren bij hen en ben enorm tevreden. Aanrader!

Reageer

Ger 02-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
groot en breed assortiment ,dus keuze uit allerlei merken ,goed verpakt ,snelle levering +dat de prijzen van de artikelen ook redelijk zijn ,bestel al enige jaren bij de Online Drogist en blijf dat zeker doen .

Reageer

Top online drogisterij 02-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel hier heel vaak, het is goedkoper, goede levering en de service is top!

Reageer

Coby Jans 01-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben zeer tevreden over Online Drogist !,,
Vlotte levering !Ruime sortering..

Reageer

Toos 01-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden met de Online drogist omdat ik klantvriendelijk werd geholpen, prijs kwaliteit is goed en de levering was er de volgende dag en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Reageer

Greet 28-08-2021

Algemene score

10,0
Prettig contact. Ruime sortering. En vooral heel snelle bezorging!
Maar: ik geef altijd binnen één dag zelf een bedankje aan het team!!

Reageer

Kim 28-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correct en op tijd zijn de leveringen, ik krijg een mail herinnering dat mn magnesium bijna op is, erg fijn want het klopte ook

Reageer

Dik 27-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
het gemak van de herhaling, de snelheid van levering en de goede begeleiding van de bestelling. gemakkelijk geen verzendkosten.

Reageer

i de Bruijn 27-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de gebruiksvriendelijkheid vind ik goed, mijn bestelling was er de volgende dag al!

Reageer

Natascha 27-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment, voorraad op orde en vaak de laagste prijs als ik het vergelijk met andere webshops. Daarnaast voor een heel schappelijk bestelbedrag al gratis verstuurd en vervolgens vrijwel altijd de volgende werkdag binnen...plaatje is voor mij compleet, ik winkel hier heel graag!

Reageer

Catharina 27-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al 'n tijdje klant, ben heel tevreden keurig verpakt en snelle levering. 💯👍

Reageer

?? 27-08-2021

Algemene score

7,0
Weinig op aanstelling merken meestal. Snelle levering, prijzen ok, goede communicatie over levering. Alleen deze keer bestelling gedaan met glutenvrije crackers, zoals we al eerder gedaan hebben, maar hoewel de houdbaarheidsdatum aangeeft dat ze nog ruim binnen de datum zitten, zijn de crackers niet erg knapperig en taai. Het lijkt wel of ze al een tijd uit de verpakking zijn geweest of zo. Niet echt vers zo lijkt het.
Officiele reactie van De Online Drogist 31-08-2021

Beste ??

heel erg bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat de kwaliteit van de door u bestelde crackers onder de maat was. Uiteraard horen ze gewoon knapperig en goed vers te zijn. Wat er exact mis mee is, is voor ons zo natuurlijk niet te zeggen, maar wij willen u wel graag een oplossing bieden. Zou u hierover contact willen opnemen met onze klantenservice, zodat zij met u een passende oplossing hiervoor kunnen zoeken. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist

Reageer

Weet niet wat dat betekent???? 26-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De Online Drogist is de enige online-zaak, die doet, wat ie belooft!!!
Levering morgen is levering morgen en niets van smoes: voorlopig niet op voorraad, nadat men betaald heeft!


Bestel hier al jaren.
Op de Online-drogist kun je 100% rekenen.
Heeft mij nog nooit teleurgesteld!
Wel zo doorgaan.

Reageer

Petra 25-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestel regelmatig bij de onlinedrogist.nl. levering is snel (de volgende dag), netjes verpakt. Ik vind de website duidelijke en overzichtelijk.

Reageer

Jessica 25-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superfijne webshop met lage prijzen ( scheelt soms wel 10 tot 15 euro met andere winkels) en snel geleverd. Veel producten te koop van verschillende soorten merken. Ik ben fan.

Reageer

George 24-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke uitleg over de medicatie.
Makkelijk te vinden op naam.
Nette snelle levering en goed verpakt.
Klant vriendelijk voor eventuele vragen.

Reageer

A.M. 24-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
product snel ontvangen. Goed product. Wordt door mijn natuurgeneeskundige behandelaar aangeraden.

Reageer

Susan T 24-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij de Online drogist is het altijd makkelijk winkelen. Zij hebben een ruime voorraad in veelzijdige artikelen. Zij hebben ook een overzichtelijke website waar je heel makkelijk doorheen scrolled.
En als je iets wil vragen, dan zijn ze iedere dag beschikbaar en geven ze altijd op een zeer vriendelijke manier deskundig advies.
De levering is vlot en zorgvuldig verpakt.
Ik shop er al jaren omdat het voor mij een hele vertrouwde " winkel" is geworden waar ik vanuit thuis heel rustig op mijn gemak kan gaan "winkelen."

Reageer

Marjan 23-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel bij de online drogist grootverpakkingen Fluimucil. Deze zijn bij reguliere drogisten niet verkrijgbaar en de online drogist biedt deze aan tegen een aantrekkelijke prijs, wat belangrijk,is als je partner deze tabletten dagelijks nodig heeft.

Reageer

Carla 23-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel hier al jaren. Slechts 1x een foutje in mijn bestelling gehad. Via klantenservice meteen volgende dag het juiste product ontvangen. Op hun site kan ik alles snel vinden. Goede omschrijving van de artikelen. En leuke aanbiedingen. Snelle levering.
Kortom een zeer tevreden klant.

Reageer

MarvW 23-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment, vaak aanbiedingen en alles snel en super netjes verpakt in huis.

Reageer

Ina 23-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De producten zijn makkelijk te vinden en het bestel proces verloopt zeer gemakkelijk. Er is een goede communicatie per mail over de producten welke besteld zijn en wanneer de leveriNg wordt, is opgehaald en wanneer het verzonden wordt.
De bestelling is goed te volgens middels de track en tracé code.
Leveringen verlopen vlot. Producten heb je zeer snel in huis mits ze aanwezig zijn.

Reageer

Ronni van der Eem 22-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd wordt mijn bestelling keurig en snel verzorgd. Daarom kan ik me helemaal op De Online Drogist verlaten en zonder zorgen bestellen. Heel hartelijk dank voor uw efficiëntie.

Reageer

Nico van Kooten 21-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede hulp en groot assortiment. Zo erg snel hoeft ook weer niet. Enigszins overbodig is het dat ruim voordat de capsules (in mijn geval) op zijn, je al weer een bericht krijgt met de aansporing om vast weer te bestellen zodat je niet zonder kan zitten. Heb je er dan nog b.v. 10 over, dan wordt dat de volgende keer '20'. En zo loopt je oude voorraad op, waardoor ik niet meer ga bestellen op het moment dat jullie het mij aanraden.

Reageer

Gerard Linssen 21-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een snelle levering en betrouwbare online winkel met veel producten. Ik zou deze onlinewinkel (DE OnlineDrogist) aanbevelen.

Reageer

Frans 21-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijn om daar de medicijnen te bestellen. alles correct en de andere dag al in huis echt super

Reageer

Fan 20-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Perfecte webwinkel, snelle levering en goede prijzen ook fijn dat het al vanaf €20,00 gratis verzenden is

Reageer

Dolph 20-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vele site pretenderen de bestelling te leveren binnen één dag. Vaak blijkt dat niet te kloppen, maar de online drogist heeft dat diverse keren wel waargemaakt.
Ook de prijzen zijn concurrerend, zo niet het goedkoopste, dus op alle gebieden een aanrader.

Reageer

Blondy 20-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koos voor onlinedrogist.nl omdat ze goede aanbiedingen hebben en de produkten zijn voordelig.

Reageer

m.kolkman 18-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goeie ervaring met online drogist.
alles meestal aanwezig en snel geleverd.
tot nu toe zeer tevreden
ga zo door

Reageer

A.F 18-08-2021

Algemene score

7,0
Ik heb deze site gekozen, omdat ze de shampoo verkopen, die in de winkels niet meer te krijgen is.
Helaas was er te weinig verpakkingsmateriaal om de flesjes gedaan, waardoor 1 flesje wat was gaan lekken.
Aangezien er met dozen wordt gesmeten door de bezorgers is goed inpakken een must.
Verder snelle levering.

Reageer

Herman 17-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
TJa duidelijke website, duidelijke voorwaarden snelle levering- dus Helemaal top !!

Reageer

Mce wielders 16-08-2021

Algemene score

9,0
Ik koop al een paar jaar bij dit bedrijf altijd goed en zeer snel in huis..us het niet op voorraad krijg je bericht als het er wel is.hele goede service

Reageer

Ronald 16-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Supersnel ontvangen en gunstige prijzen van de goederen:)
Ik zal daarom wederom andere goederen bestellen bij de onlinedrogist.nl

Reageer

Ri 15-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb voor dod gekozen vanwege het ruime assortiment, veel aanbiedingen, makkelijk om te bestellen, snelle bezorging, lage verzendkosten, en boven de 20 euro of bij aankoop van geselecteerde producten is de verzending gratis en het is ook mogelijk om achteraf te betalen.
Supershop!

Reageer

Marjolijn 13-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De OnlineDrogist.NL is een zeer klant vriendelijke website. Bestellingen komen snel en in goede conditie ( verpakking) aan. Maar waar ik het meest blij mee ben zijn de katoenen handschoenen voor medisch gebruik. Eindelijk een model die blijft zitten. Daar kan de plaatselijke apotheek van leren. Ik ben blij met deze winkel en ik merk dat ik in Corona tijd steeds meer bestel bij DrOnlineDrogist.NL

Reageer

P.Celissen 12-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Grote keuze, goede en snelle afhandeling online.
Nette en keurig op tijd leveren.
Wordt netjes op de hoogte gehouden van het hele proces van levering.

Reageer

Yvonne H 12-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikelen zijn makkelijk te vinden op de website. Goed geprijsd. Maakt vandaag besteld, morgen levering, waar.
Top service. Alles discreet verpakt.

Reageer

Joy 12-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede producten tegen redelijke prijzen. Vaak kan ik deze producten niet in andere winkels vinden of vaak worden deze producten tegen hogere prijzen verkocht. Verder worden de producten snel geleverd. Samengevat ik ben enorm blij met de deonlinedrogist.

Reageer

JanKol 11-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop regelmatig bij De Online Drogist en dat zou ik niet doen als deze webshop mij niet zou bevallen. Ook hun assortiment sluit goed aan bij mijn wensen, zo leveren zij b.v. paracetamol capletten. Een "caplet" is een samenvoeging van de woorden capsule en tablet. Zo'n caplet neemt veel prettiger in dat een gewone paracetamol pil. En de prijs is gelijk aan die van en gewone paracetamolpil.

Reageer

Otto 10-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd volgens afspraak correct en op tijd in huis voor goede prijs en product

Reageer

Henk 10-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede betrouwbare winkel. Snelle levering. Door overzichtelijke nota tevens een bewijs voor de belastingdienst.

Reageer

Henny 09-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van product. Overzichtelijke website. Goedkoop in vergelijking met de winkel.

Reageer

Hans Koerts Meijer 09-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site waarop makkelijk te vinden producten. De prijzen zijn zeer redelijk.
De bestelde producten zijn goed verpakt en worden snel geleverd.

Reageer

Edin 09-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze drogist heeft grote assortiment. Ze hebben altijd scherpe prijzen. Heel vriendelijke personeel met juiste informatie. Vandaag besteld morgen bezorgt. In het kort Heel goede online drogist.

Reageer

arie 08-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle service goede kwaliteit producten goed op de hoogte gehouden i.v.m de vooruitgang van het versturen

Reageer

Mia Vermeulen 08-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veelzijdig assortiment, goede producten, goede service en snelle levering.

Reageer

Anneke 08-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima de bestelling geregeld. Dag later al thuis bezorgd en netjes verpakt en alles aanwezig.

Reageer

Toon meer reviews