DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4766 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 583 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AAtends 25-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima site en beschrijvingen van de produkten en een goede prijs versus produkt!!!
Snelle levering.

Reageer

Louk 25-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik koop regelmatig e.e.a bij "DeOnlineDrogist.nl" en ban bijzonder tevreden over de snelle levering, de correcte afhandeling van mijn bestelling en de interessante prijsstelling. voor mij een TOP-leverancier

Reageer

clemens 23-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer snelle levering en goede producten voldoet aan de gewenste eisen.
En is goed verpakt verzonden

Reageer

riki 22-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel producten te krijgen en duidelijkheid wanneer leverbaar. .......................................

Reageer

Barbara 22-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb al meerdere keren bij de online drogist besteld en ben altijd zeer tevreden over hun service, werkelijk top! Bestelling komt heel netjes verpakt en keurig op tijd aan! Deze keer had ik gekozen voor zelfde dag bezorging tegen een klein meerbedrag en dit verliep ook weer prima.
Kan een ieder aanraden, om bij De Online Drogist te bestellen, heb heel veel ervaring met online bestellen en vind De Online Drogist een van de beste internet drogisterijen, gewoonweg top!!

Reageer

Fellinger 22-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, ruime en voldoende keuze. Snelle en correcte afhandeling. Prettige behandeling.

Reageer

deGraaf 21-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website.
Snelle levering van het gewenste.
Uitgebreid assortiment.

Reageer

Marilene 21-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden met deze on-line winkel. Je kan altijd bellen, als je iets niet weet. Ze denken met je mee. En als er iets fout zou gaan, wordt dat gelijk opgelost. Ze zijn deskundig. En de prijzen zijn redelijk. Soms ook mooie aanbiedingen. Jullie doen het goed. Dankjewel.

Reageer

Hans 21-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherp geprijsde bestelde artikelen werden de volgende dag bezorgd en waren zeer goed verpakt. Van een artikel was ik vooraf door de Online Drogist op de hoogte gesteld dat volgens hun gegevens de dosis bijna op zou zijn. Klasse!

Reageer

Anneke 20-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goedkoper dan in de winkel!
Bij de medicijnen krijg je een bijsluiter en mocht je toch nog vragen hebben, kun je daarover contact met ze opnemen.
De online drogist is zeker aan te raden.

Reageer

A. 20-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De producten die ik wilde bestellen werden ook geleverd. Vandaag besteld morgen in huis klopte en ook het tijdstip van bezorgen klopte. En wat ik ook belangrijk vind is de hoeveelheid verpakking, die was minimaal, precies gepast.

Reageer

Michèle 20-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De artikelen worden snel en netjes geleverd en vanaf 20 euro is de verzending gratis. Ik ben erg tevreden.

Reageer

Fini 19-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webshop, snelle levering en geweldige communicatie. Defect product werd zonder meer vervangen, klasse!

Reageer

J.H.v.Geldrop 19-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima webwinkel om je glutenvrije producten aan fe schaffen. Uitgebreid assortiment en keurige afhandeling!

Reageer

Frank 19-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en hele nette prijzen. Vandaag bestellen is morgen in huis. De communicatie is uitstekend; je krijgt precies door wat de status van je bestelling is en wanneer deze wordt bezorg. Absolute aanradar!

Reageer

Augustina 18-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het gemak om te bestellen. Het afgifte punt bij een winkel in de buurt, zodat je het zelf op kan halen en niet voor thuis te blijven.

Reageer

Till Kimmel 18-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
deze shop levert netjes optijd en keurig ingepakt.. zeer tevreden over. en ik beveel die aan voor andere mensen.

Reageer

Mien 17-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreide keuze .Goede producten goed verpakt en snel en goed geleverd zeer tevreden

Reageer

Leon 17-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goede spullen met lange houdbaarheid en scherp geprijsd. Prettige website. Goede en snelle levering, ook bij PostNL afhaalpunt!

Reageer

ank 16-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede producten en veel keuze, goedkoop en zeer snelle levering, zeer tevreden. Ook handig achteraf betalen.

Reageer

Helma 14-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles top. Product nog goedkoper als in winkel bij actie 2 halen 1 betalen. en snelle gratis levering👍

Reageer

A.van Dijk 14-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed product, correcte afhandeling bestelling. Kleine verpakking, dus geen onnodig materiaal

Reageer

Martina Gylsen 13-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ruim aanbod, correcte afhandeling en supersnelle levering! wat wil een mens nog meer? Ik zou graag de medewerkers kennen om hen persoonlijk te bedanken...

Reageer

Catharina Huijbregts 13-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel klantvriendelijk en is erg goed met de prijzen. En de levering zonder verzendkosten. Daarbij een snelle levering.

Reageer

Willem 13-10-2021

Algemene score

8,0
Snelle levering, verder afwachten wat het resultaat van het product betreft.

Reageer

john 13-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering na 1 dag ,goedkoop prima informatie.
Groot assortiment allemaal merkproducten .

Reageer

Gerrit 13-10-2021

Algemene score

10,0
Groot assortiment, goede prijs, snelle levering. Geweldig, kan niet beter !

Reageer

Marja 13-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De online drogist is een goedgesorteerde webshop en het brede aanbod is aantrekkelijk geprijsd. Ik bestel hier al enige jaren naar grote tevredenheid. Daarnaast verloopt afhandeling van de bestelling atijd vlot. Ze staan voor mij in de top10 van betrouwbare internetaanbieders.

Reageer

Hannah 12-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima shop met een uitgebreid aanbod van produkten, mooie aanbiedingen, vlotte bezorging

Reageer

Heidi 12-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Steeds correcte en tijdige levering. Uitgebreid assortiment aan voordelige prijzen. Praktische en duidelijke website.

Reageer

Gerard 12-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eigenlijk een 10 maar ja dan moet alles volmaakt zijn, is het eigenlijk ook. Je bestelt, je betaalt en de volgende dag netjes in huis.

Reageer

Willy 12-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Correcte behandeling van de bestelling en snelle aflevering. Duidelijke communicatie. Overzichtelijke wijze van de gewenste artikelen

Reageer

GC Houten 12-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling wordt snel geleverd. Ik ben tot op heden tevreden over De Online Drogist.

Reageer

Roland 11-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en goed te gebruiken site. Vlugge en verzorgde levering. Er is een grote keuze uit diverse artikelen, die goed en duidelijk worden beschreven.

Reageer

A.K 11-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment, snelle levering en veel producten met korting . Nog extra korting met FNV actie.

Reageer

Maya 11-10-2021

Algemene score

9,0
Snelle levering,goed verpakt niet te groot niet te krap en goed artikel....ik ben zeer tevreden!!!

Reageer

Rob 08-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en klantvriendelijke website, en de levering is correct en vlot!

Reageer

Rob 08-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

4,0
Krijg iedere maand een herinnering voor de aanvulling, en de bestelling wordt keuring en vlot geleverd.

Reageer

Henne 08-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik bestel altijd op deze site
Het goedkoopste en altijd snel in huis
Betrouwbaar en heeft vele producten

Reageer

Joke 08-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
hele snelle levering ,keurig netjes verpakt , super vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon .

Reageer

Marc 05-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment, duidelijke en makkelijke site, snelle levering, goed verpakt.
Gewoon Top

Reageer

Anna 05-10-2021

Algemene score

10,0
Ik vind het een mooie site, overzichtelijk.
Prijs en kwaliteit oké.
Verzorgd en vlugge levering.

Reageer

Evelina F. 05-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al heel wat keren gekocht bij de Online Drogist, altijd de volgende dag in huis, heel erg tevreden.

Reageer

Tummers 04-10-2021

Algemene score

10,0
Het gebruiksvriendelijke is wat er blijft hangen als je aan het surfen bent waardoor je toch steeds weer terugkomt op je vorige contact. Mijn order was zondags geplaatst en maandagmorgen in goede orde om negenen al bezorgd. Uitzonderlijk snel!

Reageer

Willy 04-10-2021

Algemene score

9,0
De online drogist, heeft heel veel producten te koop. Zeer gie5de klantenservice voor advies. Ze leveren op tijd, ze geven aan wanneer. Ben erg blij met het aanbod en de klantenservice. Retour sturen kan ook, geen probleem

Reageer

Ineke 02-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, breed assortiment en snelle levering. De koppeling met het lidmaatschap van de vakbond FNV is ook een prima vondst.

Reageer

Roberto 02-10-2021

Algemene score

10,0
Altijd zeer ruim aanbod plus informatie over aantallen op voorraad, voldoende informatie, en inderdaad dezelfde dag bezorgd in keurige verpakking.

Reageer

Ten dam 01-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijs , zeer snelle levering en belangrijk
Vooraf betalen en altijd alles geleverd

Reageer

Servé Aarts 30-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerlijk is eerlijk: ik kwam bij de DeOnlineDrogist uit omdat men het product dat ik zocht, het goedkoopst aanbood. Ik kende het bedrijf niet, maar op de levering was niets aan te merken. Prima verzorgd.

Reageer

WP 30-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al diverse keren bij 'DeOnlineDrogist' een bestelling gedaan, dit gaat héél goed ! De leus is: "Vandaag voor 21.30 u besteld, morgen in huis" !! Dit klopt en wordt netjes met een 'Track&Trace" verstuurd en aan huis afgeleverd ! ! Wij zijn héél tevreden over 'DeOnlineDrogist' !!

Reageer

Toon meer reviews