DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4767 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 583 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kosjeric 11-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede omschrijving van het product online, snelle levering. Geen twijfel over duurzaamheid en toekomstige voorraad.

Reageer

Dionne 11-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn eerste x, echt perfect. Meteen de volgende dag in huis, keurig verpakt. Ik kon de post volgen. Gewoon perfect!

Reageer

H. van der Spoel. 11-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer uitgebreid assortiment, goede producten, goede service en zeer vlotte levering en niet te vergeten aantrekkelijke prijzen.

Reageer

Es073 11-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd fijne producten, groot assortiment. Kortingen altijd fijn en snelle levering!

Reageer

Anneke 10-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
DeOnlineDrogist.nl is mijn favoriete webshop op het gebied van drogisterijartikelen, voedingssupplementen, enz.! De levering van de producten is altijd snel, meestal de volgende dag. Netjes verpakt en producten in glas zijn zorgvuldig en veilig extra verpakt. Via Track & Trace van PostNL krijg ik altijd bericht rond welke tijd mijn pakket bezorgd wordt. Eén keer miste ik een product en dat werd na een telefoontje nagestuurd.

Reageer

cor 09-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze familie en wijzelf bestellen regelmatig iets bij DeOnlineDrogist het voldoet altijd aan onze wensen zoals het word beschreven en altijd keurig op tijd en netjes verpakt bezorgd dus bij deze nog een goede tip vooral zo doorgaan .
Mijn vader zei altijd en zal ik nooit vergeten je vangt meer vliegen met stroop dan met azijn .
Van deze tip maken jullie al gebruik .

Reageer

Nills 09-11-2021

Algemene score

10,0
De online Drogist vroeg een beoordeling via de media.
Haarverf blond
*Goedkoop
*Goed
*Bijna alles op voorraad

Reageer

Sylvia 09-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze verkopen mooie producten, hebben een goede prijs en de levering is snel.

Reageer

Bert Roest 08-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle bezorging en goed verpakt en laag van prijs.
Dit is echt een aanrader.

Reageer

MariSjane 08-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruim assortiment. Duidelijke communicatie van begin bestelling tot het eind, aan de deur.
Precies zoals je wil dat een webshop werkt! Waar je van op aan kunt.

Reageer

Arthur 08-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al meerdere malen besteld bij DeOnlineDrogist.nl. Deze webshop levert altijd prima op tijd en heeft een overzichtelijke website met naar mijn mening goede producten tegen een prima prijs.

Reageer

Bep 07-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd vlotte en nauwkeurige afhandeling van de bestelling.
Is iets niet op voorraad, dan krijg je bericht als het er weer is.

Reageer

Marion 07-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De beste winkel om mijn pillen en druppels enz. Van een bekend goed merk te bestellen. Echt de allergoedkoopste!!! Een dag later al in huis. Ook gratis bezorgd vanaf 20 supertevreden

Reageer

Goubau Brigitte 07-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd héél tevreden.
Ruime keuze aan héél interessante prijzen.
Een aanrader voor iedereen.

Reageer

YVONNE 06-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd grote voorraden; concurrerende prijzen. Ondanks problemen bij bezorgdiensten, levering volgende dag; chapeau! Vanaf € 20,00 gratis bezorgen. DOD is mijn favorite leverancier.

Reageer

G.Fontijn 05-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, goede producten en snelle levering zijn de 3 sterkste punten van DeOnlineDrogist.nl

Reageer

Leroy 05-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel, gemakkelijk, en overzichtelijk website!
Betaling goed geïnstrueerd. En snel geleverd!

Top!!

Reageer

HILDA DE CORTE 04-11-2021

Algemene score

7,0
Op de producten zelf heb ik niets negatiefs aan te merken maar de levering laat - in vgl met andere bedrijven - te wensen over in die zin dat ik eerst moet betalen , dan 3 dagen wachten tot de overschrijving online binnen is -en pas dan wordt mijn bestelling aanvaard en verstuurd.Vorige keer had ik hierdoor een tekort aan een bepaalde vitamine. Ik begrijp niet dat sommige betalingen bij andere firma's à la minute worden geaccepteerd met mijn mastercard.Ze beschouwen me blijkbaar als vaste /betrouwbare klanten.
Officiele reactie van De Online Drogist 09-11-2021

Beste HILDA DE CORTE

heel erg bedankt voor uw review. Wij hebben uw bestelhistorie er even bij gepakt en zien geen recente bestellingen terug bij ons. Uw laatste bestelling is geplaatst in juni. De betaling hiervan is de volgende dag bij ons binnengekomen en toen is uw bestelling dan ook direct naar u verstuurd. Wij kunnen ook geen bestellingen terugvinden waarbij de betaling langer op zich heeft laten wachten, gelukkig.

Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist

Reageer

Tiny 04-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele uitgebreide sortering en supergoedkoop.
De ene dag besteld en 2 dagen later binnen

Reageer

Anne 04-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede producten die goed zijn omschreven voor een mooie prijs. Veel op voorraad, veel keus en ook nog eens snel in huis.

Reageer

Van gelder 04-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Per telefoon. Kun je ook nog wat vragen. Achteraf betalen. Snelle perfecte aflevering. Geen onnodig groe verpakking.

Reageer

De online drogist 04-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim aanbod van goede producten. Scherpe prijzen en snelle levering! Top bedrijf.

Reageer

Renée 04-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een bepaald product maar dat was niet meer te krijgen of té duur. Op Internet vond ik deonlinedrogist.nl die dit product wel had tegen een goede prijs. Ik had het product ook echt supersnel supersnel in huis. Aanrader!

Reageer

Hetty 03-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de eerste plaats prijsindicatie aantrekkelijk daarbij een super snelle levering en vertrouwd.

Reageer

Peter 03-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze in de shop, daarnaast beschrijving van product en gratis bezorgen bij mini bedrag, bezorging zoals afspraak en op korte termijn.

Reageer

Ingrid 03-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne webshop, producten zijn goed vindbaar, goede prijzen, snelle levering. Top!

Reageer

Edin 02-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dat is de beste online drogist, met scherpe prijzen en zo grote assortiment. daarom bestel ik vaak bij hun. Bestelde artikelen krijg ik meestal volgende dag en dat vind ik prima service.

Reageer

Coby 02-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling op tijd. Is keurig verpakt.
Is goedkoper . De prijzen zijn duidelijk.

Reageer

Piet 02-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, groot assortiment, goede prijzen, snelle en accurate levering

Reageer

Else 02-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede deals en snelle levering. De prijs was echt gunstig en andere deden andere deals en kwamen veel hoger uit

Reageer

John Geraedts 01-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne schop om te winkelen, zeer scherpe prijzen, veelal de goedkoopste.
Zeer snelle afhandeling, om 16.00u besteld, daags erna om 09.00u geleverd in Belgie nog wel.
Alles degelijk verpakt.
Aanrader voor eenieder!!

Reageer

Crescentia Gilissen 01-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn favoriete Online Drogist. Zeer uitgebreid assortiment, altijd razendsnel, vriendelijk, beleefd, accuraat, goede verpakkingen, goede info over levertijd: echt niets op aan te merken. Ik geef niet makkelijk tienen, maar zie deze negen maar als een negen-en-een-half.

Reageer

Alex 31-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima, snelle levering en prijzen zijn vaak lager dan internet concurrenten.

Reageer

Jennifer 31-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettige online drogist, heeft vele assortimenten. Ook webshop is goed overzichtelijk en makkelijk te bestellen.

Reageer

Rietha 30-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment; wordt snel bezorgd, dus helemaal prima. En de produkten zien er prima uit.

Reageer

Marja 30-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De online drogist is het gelukt mij heel erg verbaasd te doen staan kijken toen inderdaad de volgende dag het bestelde pakketje kwam. Plus dat mijn bestelling in een mooi klein doosje zat i.p.v. zo'n mega pakket. Ik hou de online drogist in mijn onlinewinkel bestand, want daar kom ik graag bij terug voor een volgende bestelling.

Reageer

Corry 29-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel veel artikelen, Fijne duidelijk website en een snelle levering. Zeer tevreden

Reageer

John Geraedts 29-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne schop om te winkelen, zeer scherpe prijzen, veelal de goedkoopste.
Zeer snelle afhandeling, om 16.00u besteld, daags erna om 09.00u geleverd in Belgie nog wel.
Alles degelijk verpakt.
Aanrader voor eenieder!!

Reageer

Joke en Freddy 29-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig site makkelijk en overzichtelijk met bestellen . Kom je er niet uit of heb je vragen dan ook wordt je snel geholpen. Echt heel blij mee

Reageer

sound. 28-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik kies altijd ovor deze drogist ,omdat de producten goed zijn en niet te duur ,en ik heb de producten snel in huis.!

Reageer

de online drogist ,nl 28-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb voor deze online drogist gekozen omdat vlotte levering ,goede kwaliteit .

Reageer

cor 28-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de bestelling was vlug binnen en de bestelde artikelen voldeden helemaal aan de verwachting en goed beschreven op de site. de site is ook gebruiksvriendelijk

Reageer

Mirjam 28-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede online drogist, snelle levering. En heel handig je krijgt aantal weken na je bestelling of je misschien al door je ( bijv) vitamines heen bent. Vaak aanbiedingen!

Reageer

Lydia te Amsterdam 27-10-2021

Algemene score

9,0
Zoals vorige bestellingen hier; alles verliep goed en in orde.
Lijkt me ruim voldoende zo.

Reageer

Carla 27-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondagmiddag bestelling geplaatst en maandagmorgen pakket ontvangen. Duidelijke website en mooie acties. Een betrouwbare webwinkel.

Reageer

Online de beste drogist 27-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Feilloze en snelle levering van artikelen uit een zeer breed assortment. De prijzen daarvan blijken steeds heel concurrerend en worden via duidelijke en frequente mailing onderstreept.

Reageer

P.Celissen 26-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige afhandeling factuur en levering.
En de prijs maakt het zo aantrekkelijk om bij DeOnlineDrogist te bestellen.

Reageer

jae kuik 26-10-2021

Algemene score

6,0
jammer dat producten zo lang zijn uit verkocht voor de rest is het oké, maar maanden een product niet verkrijgbaar is kwalijk
Officiele reactie van De Online Drogist 27-10-2021

Beste klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. Er zijn inderdaad wat producten die vanuit de leverancier langdurig niet leverbaar zijn, maar u kunt altijd even contact opnemen met de klantenservice om te kijken of we een goed alternatief voor u hebben. Eventueel kunnen we ook nagaan wat een verwachtte levertijd is voor het product.

Met vriendelijke groet,
DeOnlineDrogist

Reageer

M.de Hoop 26-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zo als altijd zeer goed verpakt en supersnelle levering Perfecte afhandeling.

Reageer

J. Dirkzwager 26-10-2021

Algemene score

10,0
Probleemloos en snel zaken doen. Artikelen meestal direct leverbaar en anders keurig bericht hoe er gehandeld gaat worden.

Reageer

Toon meer reviews