DeOnlineDrogist.nl
9.2
Deze score is gebaseerd op 5458 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor DeOnlineDrogist.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
goed verzorgd, snel geleverd, heel goed verpakt.
Snel en keurig geleverd
Webwinkel, assortiment, snelheid levering, contact………..allemaal perfect!
Ik ben zeer tevreden,goede en snelle service
Ik bestel al jaren bij deonline drogist. vanwege het grote assortiment orthomoleculaire voedingssupplementen dit alles met interessante kortingen. Snelle levering en ook goede klantenservice.
De OnlineDrogist biedt een ruim assortiment. Ik heb er nu, met ruime tussenpozen, 3x producten besteld. De levering was steeds vlot. De communicatie uitstekend. De prijzen zijn scherp. De producten voldoen aan de verwachting.
Ik koop al jaren bij deze drogist. Ze hebben een ruime sortering tegen goede prijzen. Vaak leuke aanbiedingen en mijn bestellingen komen meestal snel aan. Met de. feestdagen duurt het vaak iets. langer uiteraard. Zeer goede webwinkel!
Betrouwbaar en klantvriendelijk
Een goed product besteld en met snelle ontvangst bij de betaalbare website DeOnlineDrogist.
Altijd de volgende dag is de bestelling in huis . Prijzen zijn oke
Goede service en zeker een snelle levering top echt een aanrader
Snelle correcte levering. Prima producten goed verpakt
Prima website en prettige afhandeling van mijn bestelling en, wat ik het belangrijkste vind, een supersnelle levering, chapeau mensen !!
Fijne ervaringen met deze online drogist; ik heb hier meerdere keren een bestelling geplaatst, en ben zeer tevreden!
De prijzen zijn vaak net iets lager dan de overige online drogisten, ze geven goed advies en bezorgen snel.! Wat wil de klant nog meer? Nogmaals...ik ben super tevreden.🙏🙏🥰
Geruime tijd hier al vaste internet-klant en echt altijd zowel op kwaliteit als serviceverlening niets aan te merken gehad......hier zoek ik dus als eerste, als er iets te bestellen valt.
Fantastic! They really deliver the following day, and offer competitive prices even for products not on sale 10/10
Bij deze wil ik het team van 'De online Drogist' reuze bedanken voor de prima service. Ik heb een uurtje geleden mijn pakketje in goede orde ontvangen. In Portugal, waar ik woonachtig ben duurt de ontvangst iets langer dan normaal. Op 24-9-2025 had ik mijn bestelling geplaatst en een dag later werd het verstuurd. Wat ik bijzonder waardeerde was de duidelijkheid via track en trace die doorliep tot in Portugal. Zo kwam ik vrij snel aan de weet dat het pakketje in de plaats Coimbra lag en vandaag op de achtste is het keurig bezorgd. Alles zag er netje uit, was goed verpakt. en niet beschadigd. Ik ben blij dat ik bij jullie heb besteld en wanneer ik nog iets nodig heb, ga ik zeker bij jullie bestellen. Muito obrigado
Snelle levering en lage prijzen. Heel fijn.
Zeer snelle levering
Korrekt en netjes bezorgd.
Heel goed product !!
Ben zeer tevreden !!
Goede prijzen en snelle levering .
Ik heb bij DeOnlineDrogist.nl tandpasta besteld en ben supertevreden. De website is duidelijk en het aanbod is echt groot, waardoor bestellen heel makkelijk ging. Mijn bestelling werd snel verzonden en netjes geleverd. Fijn om zo’n betrouwbare webshop te hebben — ik bestel hier zeker vaker!
Goed bedrijf. Levert altijd correct, supersnel en heeft verschillende betaalmogelijkheden. Als je ‘s avonds bedenkt dat je iets nodig hebt en de volgende dag geen tijd hebt om die boodschap te doen, is het super dat je die bestelling kunt doen en de volgende dag in huis hebt en vaak goedkoper dan in de winkel.
Voordelig, snel geleverd, goede communicatie mbt bezorging
Al een paar keer iets besteld en dat gaat prima! Snelle bezorging en goede producten
Overzichtelijke website, veel keus. Leuke aanbiedingen en zeer snelle levering.