DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 4750 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 588 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elly 18-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd zeer tevreden over DeOnlineDrogist.nl
Snelle bezorging en netjes en goed verpakt.
Met vragen wordt je goed geholpen. 👌🏼

Reageer

gil 18-02-2022

Algemene score

5,0
Ik heb het uitgeprobeerd en ik twijfel sterk aan de werking van het product.
Officiele reactie van De Online Drogist 21-02-2022

Beste Gil

bedankt voor uw review. Kunt u aangeven waar dit exact overgaat, zodat wij ook inhoudelijk op uw klacht kunnen ingaan en een passende oplossing kunnen zoeken? U kunt hiervoor per mail contact opnemen met klantenservice@deonlinedrogist.nl

Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist

Reageer

Ineke 17-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig en snel geleverd wat ik besteld had en dat voor een prima prijs. Top!

Reageer

John 16-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op een afstand van ruim 1500 km een bestelling gedaan die ik binnen een week, in ongeschonden staat heb mogen ontvangen.
Chapeau voor de drogistonline. nl

Reageer

Johan 15-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs, vlotte verwerking van de bestelling en snelle levering. Inderdaad: vandaag bestellen is morgen in huis!

Reageer

vandenberg 14-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestel regelmatig hier. Bevalt prima. Duidelijke website, super snelle levering. Nog nooit een probleem gehad.
Klantvriendelijk bedrijf!

Reageer

Bertus 14-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Correcte en snelle levering. Helaas zijn de prijzen iets hoger dan eerder en korting voor trouwe klanten kent men niet.

Reageer

G.Zegers 14-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In +- 4jaar slechts een maal een verkeerde bestelling geleverd, maar verder alles naar wens en op tijd geleverd en met concurreerden prijzen. En een maal geen artikel wat ik wilde.

Reageer

Janny 14-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Doen wat ze beloven , lagere prijzen en snelle bezorging
En altijd goede voorraad.

Reageer

Jan Loopik 12-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop is zeer duidelijk en overzichtelijk en ook heel scherp geprijsd ! Levering standaard de volgende dag, keurig op tijd, niets dan lof !

Reageer

Truus Schipperheijn 12-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortiment, goede keuze, en altijd zeer snelle levering, vandaag besteld morgen in huis

Reageer

H de Boer 12-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke website,goede prijzen, prima en kundige klantenservice en snelle levering.
Retourbeleid eenvoudig en snel afgehandeld. Ook evt terugbetalingen komen snel.

Ik ben altijd zeer tevreden!

Reageer

An 11-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk website producten Uitstekend verzorgd snel bezorgd ook nog

Reageer

Samyn Yvette 10-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden over de producten van de Online drogist .En zeker over het snelle en heel verzorgende service.
Van mij zeker een 10/10

Reageer

Sylvia 08-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben altijd erg tevreden over de producten die ik gekocht heb, ze hebben een goede prijs en de levering is snel.

Reageer

Robtin 07-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbare Online winkel. Concurerende prijzen. Correcte communicatie per mail en snelle levering

Reageer

Gl. Ravensbergen 04-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is alles wat je nodig hebt. Ze zijn erg vriendelijk aan de telefoon als vragen hebt over een product.
Je hebt het snel in een doosje in huis.
TOP winkel online

Reageer

Paul 03-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot aanbod - regelmatig interessante aanbiedingen en kortingen - Altijd correct - nooit problemen - snelle levering

Reageer

yvonne bakema 03-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer goed snelle levering goed verpakt net zo als de eerste keer
zal zeer zeker weer bestellen

Reageer

Petra 02-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede webshop met mooie aanbiedingen. Alles snel kunnen vinden, besteld, goede communicatie en snel in huis.

Reageer

Paul . 02-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wat ik nodig had , was snel gevonden op de site...nog goedkoper ook als elders!
Ga zo door D.O.D. !!

Reageer

C. J. Kenter 02-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs, snelle levering, efficiënte website, zonder overbodige toeters, bellen en controles

Reageer

Justin 02-02-2022

Algemene score

9,0
Blijf erbij geweldig goed, snelle bezorging goed bereikbaar, veel keuze, prima dit.

Reageer

Corrina 01-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De drogist online is een betrouwbare online drogist. Snelle levering, prima productinformatie, makkelijke betaalmogelijkheden .

Reageer

Sietse rozema 01-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service makkelijk bestellen en het ruime assortiment maken deze winkel (website) een voor mij prima en betrouwbaar adres. De meeste producten zijn altijd ruimschoots op voorraad en de levering is meestal al gewoon binnen 1 dag.

Reageer

vlaardingen 01-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle en accurate levering. telefonische goed bereikbaar. zeer goede klantvriendelijkheid

Reageer

Willy 01-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het online shoppen bij deze winkel is erg prettig. Je kunt vragen stellen over producten aan deskundige mensen. Snel antwoordt. Groot assortiment

Reageer

Paul 01-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuk winkelen, levering op tijd, goede producten, makkelijk bestellen en betrouwbaar.

Reageer

Annet 31-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze, snelle verzending en meedenken met de klant als het tijd is voor een vervolgbestelling ... uiteraard niet verplicht.
Gewoon een fijn bedrijf

Reageer

Jane 31-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuzes, top prijzen, en vanaf 20,00 euro gratis bezorgd. Snelle levering, Ik bestel eigenlijk altijd via DeOnline Drogist.ik zeg top webshop

Reageer

W. J b 30-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel snel smidags besteld Volgende morgen om 10uur bij ons thuis Geweldig en vlotte levering

Reageer

Rudy 29-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel met zeer goede en uitgebreide keuzes.
Wat ik nodig heb, vind ik bij hun en aantrekkelijk geprijsd.
Snelle levering en goed ingepakt.

Reageer

Renée 29-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Iedere bestelling wordt redelijk snel en volgens afspraak geleverd.
Indien een artikel tijdelijk niet leverbaar is, krijg ik een bericht wanneer weer leverbaar.
Zorgvuldig verpakt bovendien.

Reageer

Rene 29-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op mijn bestelling werd snel, adequaat en correct gereageerd en het bestelde snel en goed verpakt afgeleverd. Dit was voor mij de eerste keer, dat ik een bestelling deed bij De Online Drogist, maar zal beslist NIET de laatste keer zijn. Chapeau!

Reageer

WPvM 29-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben alleen maar goede ervaringen met “DeOnlineDrogist” !! Ene dag besteld en volgende dag keurig aan huis afgeleverd ! Regelmatig goede aanbiedingen ! TOP Drogist !!

Reageer

Chris 29-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima en uiterst betrouwbare webshop. Keurige en zeer snelle bezorging van artikelen.

Reageer

Jeannet 28-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment, scherpe prijzen, vaak aanbiedingen, snelle nette levering, en vanaf 20 euro gratis verzending integenstelling tot veel andere bedrijven, daar moet je vaak meer besteden.Ik ben al heel lang klant, er is nog nooit iets misgegaan. Zeer tervreden

Reageer

Trudy 28-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webshop, ruime keus/ goede prijs en een top service en erg snel verzonden.

Reageer

KA van den Berg 27-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben erg tevreden over de Online Drogist Krijg altijd keurig op tijd de juiste bestelling geleverd en de prijs is een stuk goedkoper dan in de winkel waar ik altijd mijn aankopen deed dus.....top !!!

Reageer

theo 27-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
betrouwbare website waar ik al jaren bestellingen plaats , en snelle levering

Reageer

Kwb 27-01-2022

Algemene score

9,0
Bestelgemak en aflevering was, net als voorgaande keren, weer prima geregeld!

Reageer

Mieke Bon 27-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden, de prijs is goed, ik ben erg tevreden, heb meerdere keren bestelling gedaan altijd tot volle tevredenheid, ga zo door

Reageer

Anja 27-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het echt een heerlijke online shop..
Het bestellen gaat makkelijk …
Het wordt keurig netjes verpakt en wel bij je aan de deur afgeleverd..
Een keer had ik dat er iets vergeten was in de doos te doen ..
In eerste instantie baal je dan als een malle maar een telefoontje naar ze…
Mijn verhaal gedaan ze konden zo mee kijken via mijn bestelnummer .
Ze boden meteen hun excusses aan en ze ging het meteen regelen ..
De volgende ochtend had ik de spullen alweer binnen..
Een super blijde klant met deze keurige snelle oplossing …

Reageer

JT 27-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoop, gebruiksvriendelijke site. En aardige medewerkers:
Postnl ging in de fout(maakte producten zoek!?), maar DOD
stuurde gelijk opnieuw de artikelen op.

Reageer

Penny08 26-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De onlinedrogist is al een aantal jaren mijn nummer één als het gaat om drogisterijartikelen. Het assortiment is zeer uitgebreid. Ze hebben veel artikelen, die bij de gewone drogist niet eens meer te koop zijn. En, ook niet onbelangrijk, ze hanteren scherpe prijzen! Daarbij wordt alles vlot en netjes verpakt geleverd. De service is uitstekend, je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden.

Reageer

Tiny 25-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden over de Online Drogist. Ik koop hier al een poos en mijn ervaring is alleen maar positief. Snelle afhandeling en correcte levering. Dikke 10.

Reageer

Szulz 25-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel erg bedankt voor alles - prima producten, verzending prima, informatie prima - alles is erg goed, ik ben erg blij en nogmaals bedankt voor alles en ik wens je veel succes met je mooie werk, aan alle, groeten.

Reageer

Kees 25-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
gebruiksvriendelijk en goedkoop! alleen DHL was niet alles!!! belde nog niet aan terwijl ik gewoon thuis wat ( wat ze niet konden zien,) gewoon pakket voor de voordeur gezet en binnen 2 seconden weer weg zodat iedereen het pakket gewoon mee kon nemen!

Reageer

Jonny 24-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede producten, op verschillende gebieden een uitgebreid assortiment, super snelle levering

Reageer

E. 24-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben al jaren een zeer tevreden klant bij de onlinedrogist.
Ruime keuze produkten,
Zodra de produkten ingepakt en verstuurd zijn ontvang je een mail. Keurig op de volgende dag geleverd.
Alles keurig netjes verpakt.
Al met al een aanrader.

Reageer

Toon meer reviews