DeOnlineDrogist.nl
9.2
Deze score is gebaseerd op 5367 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor DeOnlineDrogist.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Bij deze wil ik het team van 'De online Drogist' reuze bedanken voor de prima service. Ik heb een uurtje geleden mijn pakketje in goede orde ontvangen. In Portugal, waar ik woonachtig ben duurt de ontvangst iets langer dan normaal. Op 24-9-2025 had ik mijn bestelling geplaatst en een dag later werd het verstuurd. Wat ik bijzonder waardeerde was de duidelijkheid via track en trace die doorliep tot in Portugal. Zo kwam ik vrij snel aan de weet dat het pakketje in de plaats Coimbra lag en vandaag op de achtste is het keurig bezorgd. Alles zag er netje uit, was goed verpakt. en niet beschadigd. Ik ben blij dat ik bij jullie heb besteld en wanneer ik nog iets nodig heb, ga ik zeker bij jullie bestellen. Muito obrigado
Snelle levering en lage prijzen. Heel fijn.
Zeer snelle levering
Korrekt en netjes bezorgd.
Heel goed product !!
Ben zeer tevreden !!
Goede prijzen en snelle levering .
Ik heb bij DeOnlineDrogist.nl tandpasta besteld en ben supertevreden. De website is duidelijk en het aanbod is echt groot, waardoor bestellen heel makkelijk ging. Mijn bestelling werd snel verzonden en netjes geleverd. Fijn om zo’n betrouwbare webshop te hebben — ik bestel hier zeker vaker!
Goed bedrijf. Levert altijd correct, supersnel en heeft verschillende betaalmogelijkheden. Als je ‘s avonds bedenkt dat je iets nodig hebt en de volgende dag geen tijd hebt om die boodschap te doen, is het super dat je die bestelling kunt doen en de volgende dag in huis hebt en vaak goedkoper dan in de winkel.
Voordelig, snel geleverd, goede communicatie mbt bezorging
Al een paar keer iets besteld en dat gaat prima! Snelle bezorging en goede producten
Overzichtelijke website, veel keus. Leuke aanbiedingen en zeer snelle levering.
Bij iedere bestelling > volgende dag > goed verzorgd in huis!!!!
Heldere en duidelijke website, artikel was snel gevonden en werd goed verpakt, snel, bij me afgeleverd. BEDANKT.
Netjes alles geleverd
Eerste keren scherpe prijs (Care for women product), nu is de prijs vergelijkbaar met CfW, maar geen verzendkosten.
Je krijgt een reminder als het product bijna op is/zou zijn. Erg makkelijk om opnieuw te bestellen.
Super snel keurig bedrijf. Ik koop er zeer regelmatig en met goede ervaring over de prijs
Betaalbare prijzen vlgd geleverd
Prima ! Bestel regelmatig
Fijne en snelle aflevering
Accuraat en erg snel geleverd. Goede producten en ruime keus. De. Glutenvrije meelmixen van Schar zijn heerlijk en redelijk geprijsd
De site heeft scherpe prijzen en biedt de mogelijkheid om in het bestelproces een pakketpunt te kiezen.
De producten hebben een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding, een lange houdbaarheidsdatum en worden binnen 24 uur geleverd in een ecologisch verantwoorde verpakking.
Snelle levering, info is meer dan voldoende, contact is vriendelijk, ik ben zeer tevreden
Vlotte levering niet duur
Het werkt heel ontspannend en is oke!!!!
Ik bestel al een paar jaar regelmatig bij de Online Drogist vanwege het enorme aanbod en goede prijs/kwaliteit verhouding. Regelmatig aanbiedingen en daarbij supersnelle verzending en goed verpakte artikelen.
Goede kwaliteit en prijs van producten. Snelle levering. Ik ben fan.
Altijd goed en snelle levering