DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4766 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 583 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rivana53 01-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals gebruikelijk snelle verzending.
En oplossingsgerichte klantenservice.
Regelmatig goede aanbiedingen.

Reageer

Fendi 29-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en vertrouwd. Koop al jaren bij de online drogist. Altijd goede ervaring gehad.

Reageer

Lothar 28-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzchtelijke website makkelijk te bestellen en betalen, goede afhandeling en snelle lefering. Alles top.

Reageer

Ariën 28-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima website en zeer uitgebreid assortiment. Zeer snelle levering, gratis vanaf 20 Euro.

Reageer

AS te M 27-04-2022

Algemene score

10,0
prima service en vlotte levering. Ook prima klantenservice bij eventuele vragen.

Reageer

P.Celissen 27-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk bestellen via site, snelle afhandeling en levering.
Wordt netjes op de hoogte gehouden waar het pakketje zich bevind en geleverd wordt.

Reageer

Mieke 27-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne webshop, goede lage prijzen,snelle levering,ik bestel er al jaren en altijd erg tevreden.

Reageer

Martina Gylsen 23-04-2022

Algemene score

10,0
Voor mij is de Online drogist een veilige en handige winkel. De levering gebeurt stipt op tijd.
De producten zijn goed verpakt zonder gebruik van overtollig verpakkingsmateriaal.
Als er toch iets mis gaat is er een goede helpdesk met deskundige en vriendelijke medewerkers.
Prima!

Reageer

Judith 22-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben erg tevreden
Snelle levering
Werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling
Gratis bezorging vanaf 20, 00 is ook erg fijn
Zal hier zeker nogeens bestellen

Reageer

Lotti 20-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid assortiment, makkelijk om artikelen te vinden en te bestellen en snelle en goed verzorgde verzending. Uitstekende drogisterij!

Reageer

marja. 18-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben al jaren klant bij deze geweldige drogist! Mooie producten voor een mooie prijs en deze drogist maakt zijn beloftes helemaal waar.
Je bestelt en de volgende dag heb je het pakje binnen, kortom een heel snelle levering.
Ik zou geen andere drogist meer willen nu ik dit pareltje ken!

Reageer

Trudy 17-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima, goede kwaliteit prijsverhouding, bewust en natuurlijke producten, milieubewust verpakt, geleverd volgens afspraak (snel). Blij mee :)

Reageer

Nunda 17-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
altijd keurige afhandeling van orders. wijzigingen tijdig doorgevoerd en retouren keurig afgehandeld

Reageer

JvS 16-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze site maakt onderscheid t.o.v. andere sites.
Ze doen wat ze beloven. Site is overzichtelijk, ondersteuning is zeer goed.
Prijzen zijn conform andere sites en snelle levering.
Koop hier al meer als 10 jr.
Als iets goed is dan blijf ik.

Reageer

Leonie. 12-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De Onlinedrogist heeft altijd de voordeligste aanbiedingen, duidelijk website, vandaag besteld, morgen in huis. Perfecte levering. Ben zéér tevreden.

Reageer

Hilde 12-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestel al jaren met grote regelmaat bij online drogist
nog nooit problemen gehad, alles keurig verpakt
en vandaag besteld en morgen in huis, geweldig houden zo.

Reageer

Toos 12-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je krijgt een herinnering als het product bijna op is, heel prettig!!!
EN een super snelle levering altijd.

Reageer

Jack 12-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een fijne drogist. Vandaag besteld morgen in huis, en goedkoper.
Kortom ik beveel iedereen deze drogist aan.

Reageer

Maas Hub 11-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn bijzonder tevreden over de onlineshop. Mocht er ooit een probleem zijn met de levering dan is men er heel snel bij om het probleem op te lossen.

Reageer

Gerardus 11-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling wordt snel geleverd. Tot op heden was het iedere keer netjes verzorgd.

Reageer

Bianca 09-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb alleen positieve ervaringen. De prijs van de producten die ik nodig had waren het laagste, ik kon de producten makkelijk op de websitebezoek vinden. Het proces om te bestellen verloopt makkelijk en ik ben goed op de hoogte gehouden van het verloop van het bezorgen.

Reageer

Mw Mr A.M. Lobler-Polling 09-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als ik iets bestel bij Online Deogist weet ik zeker dat de bestelling goed wordt uitgevoerd, dat de bestelling op tijd wordt bezorgd en dat ik achteraf kan betalen. Drie zaken waardoor ik regelmatig bestellingen doe bij Online Drogist.

Reageer

Remco Bos 09-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze DeOnline Drogist doet wat het belooft. Levering de volgende thuis en altijd de juiste hoeveelheid en artikelen. Dat kan je niet van iedereen zeggen.

Reageer

Tom 09-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig online te bestellen en vlotte levering via Post.nl
Groot assortiment en goede prijs in vergelijking met andere aanbieders.

Reageer

Rob 08-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over de prijzen, het aanbod en de snelheid van verwerking van de bestellingen van de Online drogist.

Reageer

Hans 08-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
makkelijk te vinden website, snelle en simpele wijze van het zoeken naar het juiste artikel waarbij tevens van hetzelfde artikel nog andere artikelen met dezelfde inhoud worden vertoond.
Simpele wijze van bestellen, betalen en afhandelen van wat je hebt gekocht.
Bezorging tevens binnen de afgesproken tijd

Reageer

Beter dan dit kan niet 08-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke site vooral voor ouderen, hebben alles dus een grote keus, goeie service en levering. Waarom zou ik naar een ander gaan terwijl ik alles op tijd ontvang.

Reageer

Marie anne 08-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leveringen zijn STEEDS in orde!
Ruime keuze! Ook in biologische artikelen!
Heel overzichtelijk, alles!

Reageer

Patrice 08-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Weinig tijd, slecht weer... Ga eens kijken of ik de supplementen online kan bestellen. ... En ja, via de Online Drogist alles snel en makkelijk kunnen vinden, alles in voorraad en de volgende dag al bij de bezorglocatie dichtbij huis bezorgd!

Reageer

Coen Trompadour 07-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Drogisterij artikelen kun je heel gemakkelijk online bestellen. Zeker wanneer de plaatselijke kleine drogist beweert dat het produkt niet meer te bestellen is. Dat klopte, bij hem niet, maar bij de onlinedrogist bleek het geen enkel probleem !!!

Reageer

Berkje 07-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed assortiment en levering. Goede aanbiedingen maar zeker ook de service. Bv. Ik had een merk paracetamol besteld. Deze bleek niet op voorraad en daarvoor kreeg ik meteen een mailtje of het een ander merk mocht zijn. De bestelling is echt altijd op het tijdstip binnen zoals gemeld. Ook op vragen over artikelen wordt meteen beantwoord. Kortom top bedrijf!

Reageer

Kees Koerts 06-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Online Drogist.nl doet wat hij belooft. Bestellen en de zelfde dag nog versturen en wij krijgen het in Frankrijk keurig bezorgd en goed en deskundig verpakt aan, wij zijn dik tevreden.

Reageer

Marijke 05-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, uitgebreid assortiment. Duidelijke communicatie. Artikelen stevig verpakt.

Reageer

Arry 05-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website, goede producten en goede informatie over de levering

Reageer

Eleniana 04-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De Online Drogist levert altijd snel en correct, en heeft een ruim assortiment. Ik raad deze winkel zeker aan!

Reageer

Connie Albers 04-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al eerder artikelen besteld. Altijd de volgende dag geleverd en op het juiste tijdstip. Prima online winkel!

Reageer

Hanny 02-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een prettige overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site. Erg klantvriendelijk . Ik koop iedere keer shakes die bij de concurent vele Euro"s duurder zijn. Dus de online drogist kan ik een ieder aanraden.

Reageer

Ger van Leeuwen 02-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering. Goede communicatie. Zeer tevreden. Was de eerste keer, kom er zeker terug.

Reageer

Leen 01-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor mij de tweede keer dat ik iets besteld heb bij de online drogist. En wederom zeer tevreden.Inhoud op site klopt.Prijsstelling is goed .Snelle afhandeling en zeer snelle correcte levering.

Reageer

Ria samyn 01-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leren ontdekken doordat ik Nibro gebruik ( al zeker 30 jaar ) en dit de enige site was , waar ik die kon vinden
En dan ga je op zoek naar andere producten ook … dus pluspuntv

Reageer

Gigi Koolmees 31-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ten eerste was het voor mij de eerste keer dat ik bij de Online Drogist iets bestelde ik bestel nooit iets op een site omdat vele verhalen van Sites voor veel mensen slechte ervaringen en voor ouderen die eerst moeten gaan uitzoeken of een site betrouwbaar is veel te moeilijk , maar bij deze site had ik een gevoel wel spannend om te doen , maar heerlijk als je pakketje aan komt en nog goed ook Top wordt een mens blij van , en fijn als een zaak wat ze zeggen ook doen dat geeft een zaak veel vertrouwen en heb je nodig om klanten aan je te binden l dus blijf dit volhoudenToppie

Reageer

patjila 31-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na eerdere bestellingen en goede ervaringen hebben we weer besteld bij De Online Drogist. De artikelen die besteld zijn, daarvan is bij ons bekend dat ze prima zijn. Bovendien zijn deze redelijk tot goedkoper geprijsd dan bij de fysieke drogisterijen. Het voordeel van de Online Drogist is de snelle afhandeling van de bestelling en de extra optie om het 's avonds te bezorgen. We zijn wederom tevreden over de online winkel, de prijs en de afhandeling van de bezorging.

Reageer

Aart van Dijk 31-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig bedrijf. Correcte website, up to date.
Levering absoluut de volgende dag zoals ze zeggen.
Klasse bedrijf

Reageer

Ina Brouwer 30-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede producten en een snelle levering. Milieuvriendelijke verpakking en levering via ophaalpunt.

Reageer

Hans 30-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snel bezorgd en goedkoop zeker aan te bevelen top gewoon bestellen geen gezeur

Reageer

Charles Fekkes 30-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ik als 85jarige geïnteresseerd beni n kwaliteit en gezondheidsprodukten,en bovendien in Frankrijk woon, kwam ik na enig zoeken terecht bij de Onlinedrogist.
Dit is enige jaren geleden.
Steeds weer verbaast het mij hoe uitgebreid het gamma isdat ik bij hun kan kopen, hoe goedkoop ze zijn, en hoe korrekt de spullen verpakt zijn.
En bovendien vragen ze geen verzendkosten.
Werkelijk een vondst !!!!!!

Reageer

Jan 30-03-2022

Algemene score

9,0
Overzichtelijke en gebruiksvriendelijk site. Ruim voldoende keuze en scherpe prijzen.

Reageer

goed & niet duur 29-03-2022

Algemene score

8,0
snel &b accuraat de bestelling afgehandeld zo als ik van de online-drogist gewend ben

Reageer

Jolande 29-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestel er al jaren. Goede voorraad. Als er iets toch een keer niet is krijg ik een melding indien voorradig. Vlotte levering, goede aanbiedingen en makkelijk af te laten leveren op het dichtstbijzijnde service punt.

Reageer

John 29-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wij hebben al vaker besteld bij de online drogist en dat bevalt ons prima.
Goede service en een zeer snelle levering.
Duidelijke website dus dan is het eenvoudig.

Reageer

Toon meer reviews