Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 303 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AmandaRosanne 06-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie prijzen voor originele producten. De verzending is altijd super snel en je hoeft er niet ééns de deur voor uit. Ze zien mij niet snel meer bij de plaatselijke parfumerie.

Reageer

movara 06-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Artikel was niet in orde, foto van opgestuurd, kreeg zeer snel een nieuw artikel opgestuurd.

Reageer

Hans 02-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor de shop gekozen ten eerste omdat de producten goed geprijst zijn en voor de snelle levering van mijn bestelling.
Je kunt snel vinden wat je zoekt en ook het bestellen gaat eenvoudig en snel.

Reageer

Frans 01-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een cadeaubon van een ander bedrijf, had problemen met het verzilveren.
De Deloox heeft mij uitstekend geholpen en door het bestelproces geloodst.
Zeer tevreden, ook over de vlotte afhandeling en verzending.
Een aanrader!

Reageer

Ome Cor 30-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een luchtje omgeruild, vond ik toch niet lekker, geretourneerd, binnen 2 dagen geld retour. Prima, reden om toch weer de volgende keer hier te bestellen.

Reageer

Alkyna Saminski 30-09-2023

Algemene score

10,0
Super goed verlopen
Dag besteld volgende dag in huis ! Aangeraden geweest door klanten en enorm tevreden dat ik bij jullie heb besteld ! Door gegeven al aan andere mensen die ook beginnen bestellen zijn bij jullie. Super tevreden.

Reageer

jan 29-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige prijzen, snelle levering en zeer tevreden over mijn product. Ga hier zeker snel weer naartoe

Reageer

Bo 24-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kocht voor het eerst producten via Deloox en was heel positief verrast door het prijsverschil t.o.v. andere webshops. De producten werden de dag nadat ik ze had besteld al geleverd, dus ook wat dat betreft top! Als ik weer beauty producten nodig heb zal ik zeker weer voor Deloox kiezen.

Reageer

SPR 24-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, uitgebreid assortiment. Heldere communicatie en zeer snelle bezorging. Niets op aan te merken, ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

Reageer

Tessa 18-09-2023

Algemene score

1,0
Ik wilde niet meteen een slechte review schrijven maar Deloox eerst de kans geven op het probleem op te lossen. Na een maand heen en weer mailen is me duidelijk geworden dat die er niet gaat komen dus bij deze:
Een maand geleden heb ik een parfum en een haarmasker bij Deloox besteld.
De parfum (Jo Malone) werd los in een open doosje geleverd die er net wat anders uitzag dan bij bv. Douglas. Ook het flesje zelf ziet er anders uit. Dit vond ik al vreemd maar toen ik het gebruikte en mijn hals daarna onder de uitslag zat begon ik argwaan te krijgen. De geur was ook veel sneller weg dan normaal. Het haarmasker van K18 deed totaal niks voor mijn haar en toen ik deze vergeleek met die van een vriendin kwam ik wederom tot de conclusie dat ook hier iets niet klopte. Ik heb Deloox toen gemaild om te vragen wat hier aan de hand was.
Lang verhaal kort; de klantenservice van Deloox is niet bestaand. Ik werd op een zeer onprofessionele wijze te woord gestaan en ze blijven ontkennen dat er iets mis is met de producten. Beide producten zijn inmiddels ook van de site gehaald. Raar als er niks mis mee zou zijn..?
Ik heb de producenten van de producten benaderd en Jo Malone zegt dat de parfum heel oud is. K18 zegt er het volgende over: This is diversion. Diversion occurs when an unauthorized party sells a product outside of authorized distribution channels. Often times these products are old, stolen, counterfeit or tampered with. We do not back or support any product sold through this website.
Ik heb tevens het Thuiswinkel Waarborgfonds benaderd maar zij geloven Deloox op hun woord en kunnen niks voor me doen. Ik had voor ik bestelde al meerdere slechte reviews over Deloox gelezen maar ging er van uit dat als ze lid zijn van dit waarborgfonds je altijd je geld kan terugkrijgen als je een klacht hebt. NIET DUS.
Ik Koop hier niks meer en wacht gewoon op een aanbieding bij bv Douglas (als ik dat had gedaan was ik nog goedkoper uit geweest ook.)

Reageer

Priscilla 09-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Divers aanbod producten, prima prijzen en snelle verzending. Blij dat ik jullie gevonden heb.

Reageer

Nabila 05-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele snelle levering! Daarnaast parfum voor een veel lagere prijs dan andere webshops! Zal hier vaker bestellen.

Reageer

Isabelle 03-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deloox heeft een heel groot aanbod aan parfums en wat dat nog het beste is? De goedkoopste prijzen vind je hier! Als dat niet alles is, als je vandaag besteld krijg je het morgen al in huis. Ik schrijf normaal nooit reviews, maar deloox.nl is een ongelooflijke aanrader en daarbij dat het een positieve review verdiend!! Heb al enkele mensen over deze site verteld en ze zijn eraan verslaafd. Top top top!!

Reageer

willy van den elsacker 03-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb reeds verschillende bestellijngen geplaatst !telkens werd dit top afgeleverd,correct zeer vlug en kwalitatiefsvol ! zoals men zegt in Belgie "Goede wijn behoeft geen krans" ik ben en blijf een trouwe klant aan een betrouwbaar leverancier! doe zo voort,ik zal u aanbevelen aan al wie ik kan! nogmaals proficiat ! jullie zijn een TOPPER

Reageer

RENE LANGENHUIJSEN 03-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Scherpe aanbieding. Na zoeken via Google uw adres gevonden. Na verder kijken een scherpe aanbieding gevonden en bij u besteld. Faciliteiten rondom bestelling en levering zijn goed geregeld. Zeer tevreden.

Reageer

John 03-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website met ruim aanbod, gemakkelijk om er iets te bestellen en dit kan je volgen via de track and trace. Zo zie je meteen hoe snel er geleverd wordt en dat is echt wel snel, meestal de dag erna geleverd! Ook een top klantenservice!! Wij bestellen nergens anders meer!!

Reageer

K 03-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd de goedkoopste, makkelijke website en supersnel bezorgd. Top!!!

Reageer

Inge 03-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mijn favoriete parfum was ik op zoek naar een betaalbare prijs. En kwam ik bij deloox uit. Fijne zoekfunctie, goede prijs en snelle levering. Dus…zeker een aanrader.

Reageer

Marjan 02-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en overzichtelijke website. Veel keuze. Voordelige prijzen, snelle levering. Heel erg tevreden.

Reageer

Wilma Kagenaar 02-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is de 2de keer dat ik hier heb besteld. Ben zeer tevreden. Goede prijs en bezorging al de volgende dag.

Reageer

Jan Oomen 31-08-2023

Algemene score

10,0
Gemakkelijk bestellen op de site, zeer gebruiksvriendelijk. Prijs van de artikelen zijn erg gunstig. Bevestiging en levering keurig nagekomen. Waarom nog naar een fysieke winkel gaan?

Reageer

Pank 30-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle levering van mijn favoriete prfum voor een zeer schappelijke prijs. Blij mee!

Reageer

Sander Derks 29-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze webshop is een aanrader. Alle producten zijn heel goed geprijsd. Alle merken en alle parfums zijn er te koop. Naast dit alles wordt dit ook nog snel geleverd.

Reageer

gerda hillegers 29-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
volgens aanbieding keurig op tijd bezorgd goed ingepakt en prima prijs . ook telefonisch kontakt uiterst correct en klant vriendelijk

Reageer

Bvlgari Man Glacial Essence Gift Set… 24-08-2023

Algemene score

1,0
Bvlgari Man Glacial Essence Gift Set…
Deloox.nl
Bvlgari Man Glacial Essence Gift Set die had ik besteld jongstleden july'23... ik ben de 24 ste op vakantie gegaan ..na mn vakantie heb ik het pakketje geopend en het verbaasde me dat het kleine flesje een hele andere geur (de goede) dan de grote fles die was wat zurig van geur(net of het een ander au de toilet was ieder geval niet de goede) dus heb ik het weer in het doosje gestopt en een mail gestuurd waarop ik een week later een antwoord kreeg..intussen had ik het al gevonden hoe je het terug moest sturen 'zelf betalen' ...en gedaan ...als reactie kreeg ik terug....Bedankt voor je geduld.

Onlangs hebben wij jouw retourzending ontvangen. Inmiddels is de geur uitvoerig getest en de geur is precies hoe dit parfum zou moeten zijn, we merken geen verschil tussen de kleine en grote fles. Ook hebben we getest of de geur lang genoeg aanwezig blijft en ook hierbij zijn geen onregelmatigheden naar voren gekomen.

Naar onze mening hebben wij een goed product geleverd. We zien verder geen enkele reden om te twijfelen aan de kwaliteit van deze producten. Omdat het product geopend en gebruikt is, kunnen en mogen wij het parfum helaas niet terug in voorraad nemen. De waardevermindering is daarmee 100%, wat betekent dat wij het bedrag niet kunnen terugstorten of het product kunnen omruilen.

We stellen daarom voor dat we het parfum weer naar je terugsturen.
Wat verstaan onder "gebruiken "je moet iets opdoen om het te ruiken of iets goed is toch?
Kom dan met een goed alternatief... erg jammer dit ,raad het dus ook niet aan om daar wat te bestellen!
90 Euro voor een flesje van 15 ml die wel goed is ... "Dus goedkoop is duurkoop"

Reageer

Toon meer reviews