Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Isabel 28-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel veel keuze op de website, je vind het product nergens goedkoper en een supersnelle levering.

Reageer

Stef 28-12-2021

Algemene score

9,0
De bestelling gedaan en gelijk de volgende dag in huis. Dat noem ik nog eens en shoppen

Reageer

Sylvana Steverlinck 27-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vooral de prijs is super. Ook de keuze dat je kan maken. Cadeau verpakking prachtig. Zeker een aanrader

Reageer

Ron 27-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd in deze tijd! Ook mede namens de bode dienst. Prijs prestatie geweldig. Duidelijke site. Echt alles goed.

Reageer

De Schampheleire 27-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuk winkelen, vlot gebruik van begin tot einde inclusief bestellen. Levering ook aanvaardbaar, alleen meding daarontrent kan nog beter.

Reageer

yvon 27-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk om te bestellen, goedkoop in prijs en snelle levering. dus ideaal.

Reageer

Corry Hogerheijde-Peele 27-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede site, kan alles goed vinden, en de parfum is van een goede prijs, goedkoper dan in een winkel.
Ben zeer tevreden!

Reageer

Karen 27-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een breed assortiment, originele geuren tegen schapelijke prijzen. Snelle afhandeling van de bestellingen. Dit is mij zoveelste bestelling via Superwinkel en tot nu toe alles goed verlopen. Jammer dat de winkel geen samples van andere parfums toevoegt. "Actie"

Reageer

Dj zwolle 27-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi op tijd en goed geleverd .en de prijs was ook zeer voordelig .zou andere zo adviseren om ook bij superwinkel iets te bestellen.

Reageer

Mevr. B uit Brunssum 27-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel al jaren alle dames en heren geuren bij Superwinkel vanwege de uitgebreide keuze, de goede prijzen en de snelle en verzorgde levering.

Reageer

Ineke 26-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was verrast door super snelle en perfecte levering! ‘
s Avonds besteld en volgende dag in huis.

Reageer

Luc Maes 26-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze, prima prijzen, uitstekende service wat betreft leveringstermijnen:-)

Reageer

Mijn 26-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goede service en snelle levering.
Je krijgt goede producten voor een goede prijs.

Reageer

Mickkey 26-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Goede prijs. De naam van deze winkel is niet zo aanlokkelijk , maar: don’t judge a book by it’s cover! Helemaal prima! Niks mis met deze winkel!

Reageer

ME de Mol 26-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering zoals beloofd en de parfums laag in prijs vergeleken bij andere verkooppunten ik blijf klant

Reageer

Bettt 26-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke bestelling en meerdere goede veilige betalingsopties. Maar werkelijk supervlotte afhandeling en levering. Zelfs rond de kerstdagen. Gisteren besteld, vandaag in huis! Daar had ik niet op gerekend en niet gedacht, maar het was wel zo!,

Reageer

Riet Penninkhof 26-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedemorgen,had nooit gedacht dat het de volgende al binnen was,ik raad jullie dus bij iedereen aan .

Reageer

Pieter 26-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben uiterst tevreden van Superwinkel.nl: een vlotte bestelling, heel concurrentiële prijzen, snelle levering en een degelijke verpakking. Dit is een top service, waarvoor dank.

Reageer

Martine 25-12-2021

Algemene score

9,0
Ik ben grote fan over Superwinkel.
Er is een grote keuze aan zeer lage prijzen en na enkele dagen is het pakje reeds geleverd.
Ik heb op korte tijd 2 x parfum gekocht en zal dit zeker blijven doen.
Goe bezig zou ik zeggen.

Reageer

roelr 25-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al van het begin klant bij (de rechtsvoorganger van) Superwinkel.nl. Altijd de goedkoopste met de grootste keuze. In het weekend bestellen en niet dinsdag, maar maandag komt DHL de bestelling punctueel op het afgesproken afleveren! Daar kunnen veel (grote)webwinkels nog van leren. Topbedrijf

Reageer

René 25-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle afhandeling van mijn bestelling en supermooie prijs. Daarnaast een prachtige verpakking en beschermd ingepakt voorverzending. Dat maakt dat ik volgende keer wederom bij de Superwinkel ga bestellen.
Chapeau!

Reageer

LJ 25-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de lockdown en kerstperiode eerder geleverd! Super fijn! Komt afspraken na, fijne webwinkel en overzichtelijk.

Reageer

Jannie van den elzen 24-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal niks te klagen,de prijs is top de service is top een hele snelle bezorging kort om ik bestel om die redenen altijd bij Superwinkel.nl.

Reageer

Sowikowski 23-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot aanbod aan parfum tegen scherpe prijzen. Snelle levering. Super tevreden. Ik ben fan

Reageer

nick 23-12-2021

Algemene score

9,0
ik heb parfum besteld. heel goeie prijs en supersnel geleverd. Enorme keuze aan verschillende artikelen.

Reageer

Celine van Puijenbroek 22-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mij was t de eerste keer dat ik bij Superwinkel.nl bestelde.
Zelfs in deze superdrukke periode werd m'n pakje 2 dagen later (zoals afgesproken,) thuis geleverd.
Ik ben dus n meer dan tevreden klant en t zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik bestel bij Superwinkel.nl

Reageer

Altijd op tijd alles binnen goede service 21-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zo blij met de service inpakken.
Alleen jammer geen gebruik van alles ,alleen jammer niet voor al mijn bestellingen inpak niet gelukt
Ik begrijp wegens drukten maar had al miJn kadotjes daarop gerekend heel jammer

Reageer

Edith 21-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere duidelijke en vriendelijk ogende winkel met zeer scherpe prijzen t.o.v. andere winkels. Superwinkel dus!

Reageer

Marco 21-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog nooit zo makkelijk mijn spullen gezocht en gekocht ,binnen 24 uur geleverd gekregen en dat in de drukke december maand
Top en bedankt

Reageer

jolanda van der meijden 20-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super productkeuze..
Super bezorging..
Super prijzen…
Gewoon super bedrijf..
Gewoon doen!!!

Reageer

Marij 20-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede producten. Goede prijzen. Bestellen gaat eenvoudig. Gebruiksvriendelijke site. Snelle en perfecte levering. Goede chatfunctie en goede adviezen.

Reageer

Aad Brandenburg 20-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een geweldige shop met overzichtelijk website en een goede snelle levering ben er zeer tevreden over.

Reageer

René 20-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlugge en juiste levering is telkens gegarendeerd. De opvolging van de bestelling verloopt eveneens perfect.

Reageer

Fo 20-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel is sinds jaren nog mijn enige geur- en huidverzorging leverancier. Originele producten, hoewel je door de prijzen wellicht gaat twijfelen. Snelle levering, vaak al de volgende dag.

Ik zou zeggen; doe een bestelling en oordeel zelf.

Hier krijg je echt geen spijt van.. Succes!

Reageer

Van Hoof Gilberte 19-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, goed prijs, gemakkelijk te bestellen en correcte levering binnen de afgesproken tijd.

Reageer

hartevelt 19-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gewoon een superwinkel , snel, netjes ,goede prijzen leuke aanbiedingen

Reageer

Jan Hoogerwaard . 19-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben goed behandeld en de prijs was goed netjes geleverd .
Vol houden zo ik gaat je aanbevelen bij onze vrienden .

Gr Jan Hoogerwaard .

Reageer

Frederika 17-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en boven bepaald bedrag geen portokosten! Een van de weinige parfumoutlets die dat doen. Scheelt toch weer.

Reageer

Jacqueline 17-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
‘Snelle en correcte levering, prima service altijd laagste prijs bij parfum.
Aanrader !

Reageer

René 17-12-2021

Algemene score

10,0
de shop is zeer gebruikersvriendelijk grote keuze en goede prijzen en een mooie webwinkel

Reageer

Johan 15-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laagste prijs en super snelle levering.
Om 21.57 besteld en volgede morgen om 11.10 uur geleverd

Reageer

Anneke 15-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlot, goedkoop en snelle levering ! Perfect gewoon ! Niet twijfelen , gewoon bestellen !

Reageer

Ron B. 15-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geleverd, keurig verpakt, mogelijkheid tot achteraf betalen. Uitstekend.

Reageer

Sophie 15-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had nog nooit van deze site gehoord maar hun parfumprijzen zijn zoveel lager als op andere sites dat ik toch bij Superwinkel heb besteld.
Ben zeer tevreden want had mijn bestelling de volgende dag al in huis. En dat in de drukke december maand.

Reageer

Chris E 14-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voordelige aanbiedingen met A-merken. Mijn verwachtingen werden bovendien overtroffen, doordat eerder werd afgeleverd dan vooraf aangegeven!

Reageer

Ronny 14-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was op aanraden van mijn dochter, makkelijk om je bestelling te plaatsen en snelle levering

Reageer

Annelies rogier 13-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Jullie zijn de enigste waar je :
- Ontzettend hoge kortingen krijgt
- de service is 10 / 10 op elk vlak.
-Super snel geleverd
- altijd heel goed verpakt zodat het product nooit beschadigd toekomt
- je hebt een heel duidelijk overzicht over je aankopen oa, waar en wanneer het geleverd wordt.

Reageer

Helmy 13-12-2021

Algemene score

10,0
Ik was een beetje huiverig om te bestellen maar hetzelfde product was hier veel goedkoper. Echter je hoort en merkt zoveel tegenwoordig dat je niet alles kan vertrouwen. Maar meteen na mijn bestelling kwam er een bevestiging en een verzendbevestiging en een dag na mijn bestelling werd het keurig afgeleverd. Super!

Reageer

Farid 12-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online kopen doe je bij Superwinkel omwille de prijzen natuurlijk maar zijn ook correct en vlot met het verzenden. Ruime keuze aan parfums en altijd 1 vd goedkoopste op de markt.

Reageer

Sylvia Jaspers 12-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel is een hele overzichtelijke site met voldoende informatie en ingrediënten van de vele parfums en verzorging.
Supersnelle levering wat ik absoluut waardeer!
En de prijzen zijn goedkoper dan bij een gewone parfumerie.
Ik koop mijn parfums zowel voor mezelf als voor cadeau alleen nog maar bij superwinkel!
Ik ben dan ook zeer tevreden🥰

Reageer

Toon meer reviews