Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 305 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gemma Halkes 12-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering verliep voorspoedig . Op maandag besteld en dinsdagmiddag werden de producten geleverd.

Reageer

Perlita 09-08-2023

Algemene score

2,0
Als ik alle reviews lees van top en volgende dag in huis en wat een service dan vraag ik me af waarom mijn ervaring dan het tegenovergestelde is.
Geen bericht en geen product
Erg teleurgesteld in deze webshop van Deloox!
Is het wel een echt bedrijf??


Ik heb een dure crème besteld die gisteren geleverd zou moeten zijn. Dat was al 3 dagen na bestelling in plaats van de volgende dag.
Nog steeds niets gehoord en ook geen contact mogelijk met de klantenservice.
Ik hoop niet dat ik mijn geld kwijt ben..

Reageer

Moocje65 08-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn favoriete geur voor een meer dan prima prijs besteld bij Deloox. Snelle levering, dus blije nieuwe klant. Zelfs de grote parfumeriewinkels kunnen met hun aanbiedingen niet tippen aan de prijzen van Deloox.

Reageer

Evellyn Nunes 07-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
An amazing website with amazing prices. many varieties of brands and delivery on time

Reageer

Piotr 07-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering in een Packet locker. Brede offerte met goede prijzen voor top producten. Perfect!

Reageer

Louise 05-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijzen van de producten zijn opvallend interessant. Daarnaast is er een hele goede service en snelle levering. Ik koos voor de cadeauverpakking optie en deze was heel goed en netjes gedaan. Het is oprecht een van de beste sites die ik al gebruikt heb en raad deze aan iedereen aan!

Reageer

mariam 03-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service .Betrouwbaar en voordelig.
Ik bestel zeker nog een volgende keer bij Deloox voor "deluxe" verwennerij

Reageer

Isabelle 02-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top site om te bestellen, ruime keuze aan de beste scherpe prijzen. Zeer snelle levering. Top!👍👍👍

Reageer

Marcsteert 02-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze van parfums en eau de toilette en betaalbaar . Heb vergeleken met andere sites . Zelfs merken die je niet in de parfumeriezaken vind vind je wel DELOOX

Reageer

Heorhi Vysotski 02-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fast delivery on the next day, good packaging, great assortment of niche fragrances

Reageer

Jos 01-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote keuze van alle merken
Snelheid van levering: vandaag bestellen morgen in huis.
Top !!

Reageer

Elsie 01-08-2023

Algemene score

9,0
Na twijfelen, hebben we toch beslist om deze keuze te maken om te bestellen bij jullie.
Want we kenden totaal deze website niet.
Prijs kwaliteit zat dit goed.
Alles is vlotjes verlopen, van bestelling tot levering van het product.
Zeker een aanrader.

Reageer

Riet Van Langenhove 01-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs was gunstig, promotie, het bestellen ging vlot en vlug.
Ik kon het pakketje vlug gaan afhalen in het postkantoor en genieten van mijn nieuwe geurtje, een aanrader trouwens !

Reageer

Mandy 01-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Opzoek naar Olaplex, kwam via Google terecht bij Deloox. Scherp geprijsde aanbiedingen, overzichtelijke website en snel verzonden! Kortom; top ervaring!

Reageer

RInus 01-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima online kopen
Makkelijk zoeken
Veel voorraad
Ik koop vaak 200ml
Meestal in voorraad
Prijs verrassend
Bestellen snel in huis
Kortom vandaar het cijfer 9

Reageer

May 31-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke website, prijzen competitief, meerdere opties en supersnel in huis.

Reageer

Ozgul 30-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijke website. Navigeren, keuzemenu is echt niet moeilijk. Een bestelling maken is heel simpel.

Reageer

Peter 29-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn parfum is lastig te vinden, deze webwinkel heeft hem, voor een leuk prijsje! Dus ik ben blij en twijfelde of ik niet meteen meer moest halen, maar dat kan altijd nog (hoop ik)

Reageer

Maus01 29-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb bij Deloox besteld omwille van de voordelige prijs, snelle levering was een pluspunt.

Reageer

Cecile 29-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie aanbiedingen, snelle levering in nette verpakking en producten naar verwachting.
Ik was eerst huiverig voor namaakluchtjes, maar mijn,al inmiddels 6x, bestelde leau dissey is geen namaak.
Ik bestel mijn favoriete luchtje alleen nog hier.

Reageer

Marian 29-07-2023

Algemene score

2,0
L’eau d’issey gekocht. Al 30 jaar koop ik deze en weet hoe lang de geur blijft. Die van deloox vervliegt binnen een uur. Dus ik heb onder de instapost gemeld dat ik deze wil retourneren en mijn geld terug. Wettelijk klopt dit, ook na geopende verpakking mag het terug. Ik wacht op hun antwoord. Deze zal ik hier ook plaatsen. Ik vertrouw erop dat dit netjes wordt afgehandeld.
Overigens was de levering zorgvuldig en vlot, maarja…

Reageer

Arjan 28-07-2023

Algemene score

1,0
Heel Bizar dat her Personeel zo met klanten om gaat....en dan heb ik het over liegen en bedriegen..
Zouden ze nou zo.n fijn gevoel er aan over houden ??
Ik bestel parfum van 106.00 euro
Direct bij eerste gebruik was het zo vervlogen
Gelijk contact genomen
Er mij verteld u moet weken geduld hebben na weken gaat het Sterker ruiken...Nog NOOIT van gehoord en nog NOOIT meegemaakt !!

Na 5 weken ging het Retour ivm testen door het Eigen Personeel
Dus dat is een Slager die zn Eigen vlees Keurd !!!!!!!
Wat een Bedrijf dat dit nog draait

Klant is Koning maar niet bij dit Bedrijf...wees Coulant geef een Orginele Verse Parfum of geef ieman een deel van zn centen terug..
Want ik en meedere moest het weken gebruiken vanwege dat het beter ging ruiken ( dus niet )...dus dan is er iets uit ....maar nee

De Euro.s zijn binnen...en de volgende mag weer storten
Op de Site leest je veel 4 of 5 sterren..dan gaat het alleen maar over de Snelle levering en goed verpakt

Er zal heus wel af en toe wat Orgineels tussen zitten.....maar Niet de Mijne..en bij meedere


NEVER NOOIT MEER EN 1 STER IS AL TE VEEL

Reageer

Yvonne 27-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zoekend naar een parfum bij Deloox terechtgekomen, mooie site, leuke prijzen en snelle levering

Reageer

Ben 25-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor parfum, eau de parfum, eau de toilette en after shave
zit je bij Deloox helemaal SAFE!

Reageer

Patrick 24-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden, goede prijs en snelle levering. Volgende bestelling zeker bij deloox. 👍

Reageer

Toon meer reviews