Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cosmetica voor de man 18-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede overzichtelijke webshop, uitgebreide beschrijving over het artikel en
perfecte afhandeling ( vandaag besteld morgen in huis) ben zeer tevreden en
kan het ieder aanbevelen

Reageer

Kristof 17-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel snelle levering naar België, authentiek product met hoge korting! Aanrader!

Reageer

Leo R 16-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit is uitstekend. De eau de Toilette van Opium is binnen 1 dag geleverd en dat was mooi op tijd voor de verjaardag.

Reageer

Jos 16-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site werkt top! Duidelijke omschrijving van de produkten, eerlijke reviews en wat ze beloven wordt ook waargemaakt. Iets wat niet voor alle websites en hun beloften gezegd kan worden.

Reageer

Melika 15-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel parfums voor mijnzelf en mijn man altijd hier, super service en snelle levering!!

Reageer

Sadek Almousawi 15-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een top winkel! Ik had parfum besteld voor mijn moeder, vanwege haar verjaardag binnen kort is en de pakketje was volgende dag al in huis! Nu alleen nog de cadeautje verstoppen, zodat ze er niet achter komt.😅

Maar echt een goede winkel kan niet wachten tot haar verjaardag om te zien wat ze ervan vindt!

Reageer

Sofie 15-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kocht een parfum van ysl. 's avonds besteld, en de andere dag geleverd. Zoals beloofd ! Goed verpakt en beste prijs die ik kon vinden op internet. Ik raad superwinkel zeker aan, de prijs is zeer voordelig en de service is top !

Reageer

DEGHELS FRANCINE 15-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering na 2 dagen . Super luxe.
Prima aflevering _ post aan de deur.
Maar ik hoef niet zo vlug bediend te worden .
Een paar dagjes langer kan geen kwaad.
Zijn er geen staaltjes voor verzorging ? Zeeer graag dan.

Reageer

superwinkel 13-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze site al vaak gebruikt om te bestellen. Vlugge levering, ruime keuze, mooie prijzen.
geef jullie site door aan mijn familie en vrienden, ze zijn er ook blij mee.

Reageer

Steven 12-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en onbeschadigde leveringen, correcte klantenservice, correcte prijs en originele producten !

Reageer

Keshia 12-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Super kwaliteit, lage prijzen
Zou het iedereen aanraden om hier producten te kopen.

Reageer

Wies 12-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product was goed verpakt, ook voordelig,en goed op tijd bezorgd. Ben heel blij met de Parfum die ik heb besteld.👍😊

Reageer

Wilma van den Brink 12-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere keren gekocht. Ik ben zeer tevreden. Er is een ruim assortiment om uit te kiezen, aantrekkelijke prijzen en snel geleverd! Top!!

Reageer

Linda De Graeve 11-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit absoluut een topper en de levering was op tijd zoals beloofd. Ik ga daar absoluut nog bestellingen plaatsen. Ik ga deze site ook aanbevelen bij familie en kennissen.

Reageer

Danny 11-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
3de maal dat ik een aankoop gedaan heb bij superwinkel & zoals steeds terug tevreden,
goede prijzen, en snelle correcte verzending

Reageer

Coline 10-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle vriendelijke service. Terugsturen is geen probleem ede afhandeling is zeer snel.
Grote assortiment parfum

Reageer

Anja Devolder 10-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super tevreden! De beste prijzen, mooie kortingen. Bestellen heel gemakkelijk en dag nadien al geleverd.
Jullie zijn absoluut aan te bevelen, wat ik trouwens al doe 👍. Bedankt

Reageer

Marlies 09-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige website en ik had mijn bestelling supersnel in huis!
Kreeg een mailtje met track en trace en de communicatie was duidelijk! Ik ben een tevreden klant. Product was netjes verpakt.

Reageer

Anja Wagener 09-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd al tevreden over superwinkel. Koopt al jaren mijn parfums hier. Met kop en schouders de goedkoopste en zeer snelle levering. Kortom koop mijn parfums nergens anders meer!

Reageer

Heuff 08-01-2022

Algemene score

10,0
Bij toeval ontdekt. Het is zeer goed bevallen, en zeer voordelig. Zeer tevreden.

Reageer

Roos 07-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze site werd aanbevolen door een collega. Snelle levering en mooie prijzen.

Reageer

P 07-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een parfum besteld bij Superwinkel. Ben erg tevreden! Heb eerst recensies gelezen en daar staan negatieve berichten tussen die echt nergens op slaan en wat niet klopt met mijn ervaring met Superwinkel.
Ik heb besteld en kreeg bevestiging en tijdstip van levering. Binnen 1 dag had ik het binnen. Kortom alles perfect gelopen..zoals het hoort. Bedankt !

Reageer

MH 06-01-2022

Algemene score

9,0
Ik kwam er bij toeval op terecht, maar het is mij heel goed bevallen. Voor herhaling vatbaar.

Reageer

Sasha 05-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I was searching for a very specific perfume. Amazon did have it, but the delivery times were 2 weeks and the price was almost 100% more than what it was on Superwinkel. I am amazed at the fast shipping (as it was holiday season) as well the super competitive pricing. I will definitely be shopping through Superwinkel again and recommending it further. 10/10, keep up the good work!

Reageer

Gaston Lammerschop 05-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt een superwinkel, een goede prijs en zeer spoedige levering. Geweldig!!!

Reageer

Tom 04-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed voor weinig, snelle levering! Binnen 24h met als beste prijs. Goede keus.

Reageer

Rob 04-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en duidelijke site, gemakkelijk om je producten te kiezen en af te rekenen.
Ook een duidelijke communicatie via de mail en een zeer snelle verzending.
Beter kan het niet want het is helemaal top.

Reageer

Anna Den Haag 04-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke website. Aantrekkelijke aanschafprijzen en snelle levering.

Reageer

Twan Vierwind 04-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel is een supersite! Al heel vaak wat besteld, veel keuze en een prima prijs. De beste wensen voor 2020 en ga zo door.

Reageer

Ludo 04-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige shop eerlijk en betrouwbaar een extra punt snelle levering het product wordt zorgvuldig ingepakt zodat er geen beschadiging optreed bij het transport ik ben een tevreden klant en kan hem iedereen aanbevelen.

Reageer

Ellen janssen 03-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs is aantrekkelijk,en de afhandeling goed.
Ruim keuze aan producten, ik ben tevreden.

Reageer

Ans Klarenbeek 03-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toevallig op deze site terecht gekomen toen ik een geurtje zocht. Eenvoudig te bestellen. Levering de volgende dag. Precies te volgen. Keurig verpakt. Ook de betaling via de website snel geregeld.

Reageer

Hans 03-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle verwerking van bestelling ondanks drukte. Levering volgens afspraak

Reageer

Radjesh 03-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel snelle levering , vandaag besteld en de volgende dag al in huis . Service is top .

Reageer

Brigitte 02-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de mega drukke tijd kwam alles op tijd aan! Goede spullen, ruime keus en schappelijk geprijsd en alles op voorraad!!!

Reageer

Tim 02-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service. Heel goede prijzen. Tijdens feestdagen is de bezorging op zijn best. Geleverd wanneer beloofd.

Reageer

Carolien 01-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb deze week parfum bij jullie gekocht. Heel veel keus, correcte prijs en supersnelle levering. Heb het aan al mijn vriendinnen aanbevolen. Een aanrader.

Reageer

Romina 01-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle service, al een aantal keren besteld en altijd netjes op tijd en nu ook nog mooi ingepakt voor de verjaardag van mijn man op 1 januari.

Reageer

Ness 31-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd veel keus uit leuke persoonlijke cadeaus en heel snel geleverd! Ook de prijs is prima betaalbaar.

Reageer

Emmy Nales 31-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alle producten keurig op tijd geleverd en precies te volgen hoe laat je ze kunt verwachten. Helemaal te vreden !

Reageer

Marian 31-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen. Voordelige prijzen. Snelle bezorging.

Reageer

Hugo 29-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke omschrijving product en een snelle levertijd (en dit in de kerstperiode!)

Reageer

Sweetie 29-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd de moeite waard om het product op de site van Superwinkel te bekijken de prijs zal je verbazen waardoor de bestellen vaak volgt. De site loodst je erdoorheen, verschillende betaal opties en de verzendkosten ligt aan het bedrag van bestellen/kan gratis worden. Graag geziene site…..

Reageer

Freek 29-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goeie kwaliteit tegen lage prijzen.
vergelijk altijd de prijzen met andere winkels en is bij Superwinkel 9 van 10x goedkoopste.
plus altijd snelle verzending en groot assortiment

Reageer

Roel Bakker 29-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leveren correct, snel en netjes verpakt- doorgaan!
Hebben een mooie collectie en zijn niet de duurste.

Reageer

Xantippe 29-12-2021

Algemene score

1,0
Waardeloos. Bestel een klerstkado speciaal bij Superwinkel die beloven voor de kerst te klunnen leveren. Nog altijd niets binnen, geen bericht over vertraging, niets. Geld wel afgeschreven. En dus emails versturen met de vraag hoe ik deze winkel ervaar....
Superwinkel 29-12-2021

Beste Ewout,

Vervelend om te horen dat het pakketje niet is aangekomen. Onze excuses voor de vertraging.

Meteen nadat je vandaag contact hebt opgenomen met onze klantenservice, hebben wij je een nieuw pakket toegestuurd. Deze mag je morgen verwachten.

Superwinkel

Reageer

Anja Huren 29-12-2021

Algemene score

9,0
Ik heb al verschillende keren parfums besteld.
Maar hebben een hele goede service en ook echt altijd op tijd in huis .
Kan het iedereen aanraden.

Reageer

Tjesney 28-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Praktisch de beste service die er is. Zo goed als de goedkoopste prijs op de markt + levering dag nadien. Zo hoort het!

Reageer

Li 28-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en goede communicatie. Vorig keer had DHL mijn pakket kwijt geraakt, gelukkig was superwinkel heel professioneel en meelevend.

Reageer

Ness 28-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd de beste parfums voor een hele voordelige prijs. Nergens goedkoper dan bij superwinkel. Ook kun je ervoor kiezen dat je het als een cadeau verpakt krijgt, erg leuk! Al met al is superwinkel een echte aanrader voor de beste parfums voor een lage prijs!

Reageer

Toon meer reviews