Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 303 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cindy Van dijk 06-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering bij Deloox.

Zéér klant vriendelijk.

Ik heb een goede en lekkere parfum gekocht bij Deloox, deze heet Angel Nova. Frisse zoete geur.

Bij Deloox is het stukken goed koper als bij andere parfumerieën.
Het scheelde toch 20 euro.


Bedankt voor de snelle levering, voor 21:00 uur besteld de volgende dag in huis.

Super bedankt.!

Reageer

Jacco 06-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede snelle service voor een normale prijs! Paar Nike AF1 besteld en de volgende dag al in huis! Ik ga vaker gebruik maken van deze optie.

Reageer

Chris Jans 04-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service en Super snelle levering. Geen nepprofiel of nepfirma. Dankjewel voor jullie allemaal.

Reageer

Jef 04-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede prijs voor een top parfum. Snelle en goede levering. Ik ga zeker vaker bestellen bij jullie X

Reageer

Grietje 03-02-2024

Algemene score

9,0
De juiste artikelen voor een fijne prijs. Kwalitatieve producten én levering gaat best wel snel. Ook de communicatie rondom de bestelling is top!!

Reageer

Marloes 31-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering was super snel en het product exact zoals beschreven. Ook veel goedkoper dan op andere websites. Niets op aan te merken!

Reageer

Jessica van de Weijer 29-01-2024

Algemene score

3,0
Beste, ik heb een product bij jullie besteld wat niet naar behoren functioneert. Helaas reageren jullie niet op mail binnen 5 werkdagen. Telefonisch zijn jullie ook niet bereikbaar, wegens drukte zijn jullie niet bereikbaar.
Echt frustrerend.

Reageer

Jan Buitendijk 29-01-2024

Algemene score

9,0
Prima winkel met topaanbiedingen en een perfecte levertijd. Heel erg aanbevolen!

Reageer

Yvonne 29-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een hele fijne website en duidelijk. Dus makkelijk bestellen. Helemaal goed, product snel geleverd in een mooi doosje.
Zeker een aanrader!

Reageer

DebbyM 27-01-2024

Algemene score

1,0
Hierbij 1 ster omdat het niet mogelijk is om 0 sterren te geven.

Verschrikkelijke ervaring met dit bedrijf.

Voor de feestdagen twee orders geplaatst maar tot op heden niets ontvangen.
DHL geeft aan dit geleverd te hebben maar op moment van levering was ik niet thuis.

Meerdere keren contact op proberen te nemen met Deloox maar ze reageren amper ergens op. Dit bedrijf is zo slecht bereikbaar en als je dan eindelijk iets hoort willen ze nergens aan meewerken en zeggen ze gewoon dat ze het probleem niet willen erkennen omdat dhl aangeeft het wel geleverd te hebben.
Met andere woorden eisen ze gewoon dat ik ga betalen voor producten die niet geleverd zijn.

Reageer

Heidi 24-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop is gebruiksvriendelijk.
Mijn aankoop was een zeer goede deal!
Tijdig geleverd

Reageer

Maria 24-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles fijn geregeld.zeer tevreden alles mooi op tijd een mail.ga zeker de volgende keer weer bestellen

Reageer

Veroni Steentjes 23-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er is veel keuze op de website en goede aantrekkelijke prijzen dus een aanbeveling waard om er te gaan shoppen. Ook is alles overzichtelijk ingedeeld en vind je snel wat je zoekt.

Reageer

Neus 22-01-2024

Algemene score

1,0
Bestelde een erg duur parfum. Had eerst samples gekocht om zeker te weten of dit wat voor me was. Het parfum was aantrekkelijk afgeprijsd. Nu weet ik waarom. Het was verschaald. Over de datum. Oud en op. Een nare terpentine-achtige alcohollucht kwam er uit het flesje ipv een heerlijke volle rose-oudh geur. Op mijn vriendelijke mailtjes werd niet gereageerd. Dan maar zo! KOOP NOOIT EEN AFGEPRIJSD PARFUM BIJ DELOOX. ZE ZIJN OVER DE DATUM!!!

Reageer

Rik Andries 22-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prijs / kwaliteit is Deloox de beste optie, ook de communicatie is zeer goed en een zeer vlotte en vlugge levering, 1 woord top

Reageer

Simone 17-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel, makkelijk te bestellen en binnen no time in huis. Volgende keer weer hier.

Reageer

Annemie 17-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nergens anders goedkoper voor deze merkenparfums.
Snelle levering, goed verpakt en duidelijke communicatie over het leveringstraject.

Reageer

Heidi 11-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke fotos genoeg keus wat ik tegen ben gekomen waren jullie ook goedkoop. Snelle service. Alles goed binnen gehad via de email. Ik kon deze site niet ben gaan googlen zo ben ik er terecht gekomen. Raad ook iedereen aan om bij jullie te bestellen. I love it

Mvg Heidi

Reageer

Rowdy 09-01-2024

Algemene score

1,0
Op 12 december een bestelling geplaatst en dit zal uiterlijk op 19 december bezorgd worden. Ondertussen heb ik nog steeds niks ontvangen.

Op 20 december een mail gestuurd maar heb hier geen reactie mogen ontvangen.
Op 28 december nogmaals een mail gestuurd maar wederom geen reactie.

Reageer

hdg 08-01-2024

Algemene score

9,0
Betrouwbare site , levering is snel.
Produkt is juiste kwaliteit / tegen een scherpe prijs.

Reageer

Jan 07-01-2024

Algemene score

1,0
Dure parfum besteld en goedkope toilette ontvangen. Mooi verdienste van DeLoox. Zo'n 60 euro verschil, dus makkelijk verdiend

Reageer

Peter Seynave 04-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Topmerken aan een goede prijs en een snelle levering.
Zeker aan te bevelen.

Reageer

Klara 03-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, zeer ruime keuze, excellentie merken en voordelig geprijsd.

Reageer

Amber Van Varenbergh 02-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wauw zo blij met mijn aankopen. Ik had steeds super droog haar en schilfers maar met de juiste informatie bij de shampoos heb ik de perfecte shampoo gevonden! Alsook de verzorgingsproducten van Babor zijn steeds in de korting en doen zeker hun werk.

Stiekem verslaafd aan deloox!

Reageer

Frank 27-12-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer ruime keus, ook van minder gangbare merken.
Nette prijzen en snel geleverd.
Meermaals bestelling gedaan, altijd naar tevredenheid.

Reageer

Toon meer reviews