Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lina 21-06-2022

Algemene score

9,0
Mijn favoriete parfum besteld aan een zeer mooie prijs! Bestelling was heel snel verzonden en snel in huis!

Reageer

Aikiman 21-06-2022

Algemene score

1,0
Tot nu tot krijgt deLoox een 1 , 15 juni besteld en tot nu toe nog niks ontvangen en zelfs geen mail dat het verstuurd is.

Reageer

Birgit Overmars 18-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig. Goedkoop tov andere winkels en goede service en snelle levering. Dit was de eerste keer hier shoppen maar zeker niet de laatste.

Reageer

Judith 14-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was mijn eerste bestelling , correct afgehandeld , heel nette prijs. Volgende keer weer .

Reageer

nelleke 14-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik ben heel tevreden en ik raad iedere bekende aan zo te doen als ik. Alles netjes op tijd ontvangen.

Reageer

Céline 13-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering na twee werkdagen, stevig verpakt met nog enkele kortingsbonnen in :).

Reageer

eddy 08-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer snelle levering, alleen een minpunt voor Postnl : het pakje was al geleverd alvorens ik daar bericht van had gekregen.

Reageer

Tinuz 07-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede producten tegen scherpe prijs.
Mooie duidelijke website. Snelle levering. Er stond voor 22:00 besteld volgende dag in huis. Mijn bestelling was om 21:49 gedaan en idd de volgende dag in huis. Een echte aanrader!

Reageer

Erik 07-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestellen van een product bij deloox is een prettige en eenvoudige aangelegenheid, met een klantvriendelijke site.
Bestelde produkten zijn qua afhandeling en bestelmoment uitstekend te volgen. Produkten worden keurig verzorg verpakt,
nimmer een beschadigde verpakking ontvangen, prima dus. Bij mijn laatste bestelling werd een aantal mogelijke wachtdagen aangegeven, maar fantastisch, binnen twee dagen al de aflevering. Heb in vele jaren nog nimmer een probleem met deloox/superwinkel ervaren.

Reageer

Alexandra 07-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super snelle levering wat er gezegd wordt voor 10 uur savonds besteld volgende dag geleverd klopt.
Alleen bleek ik het verkeerde geleverd te hebben gekregen. In de veronderstelling dat ik de juiste au de toilette had gekregen ( le petit robe noir ) had ik de verpakking verbroken, maar bleek de geleverde parfum le petit robe noir cocktail te zijn.
Ik had op de site heel duidelijk de ingrediënten vergeleken en deze kwamen over ook stond er geen afbeelding bij( anders had ik gezien dat het jurkje een andere was) dure fout!
Maar toch een 8 want ze leveren echt binnen de beloofde termijn naar wel goed opletten op de site!

Reageer

eric van gerven 07-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website en snelle levering van het juiste product tegen een zeer concurrerende prijs.

Reageer

Sandy Broeckx 06-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijk webside houden zich ook aan de opgegeven leveringsdatum met zorg ingepakt
Met andere woorden zeer grote aanrader om je parfum bij te bestellen

Reageer

Marjan 06-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na veel gezoek op andere sites vond ik de crème die ik nodig had voor een vriendin. Ik kon snel en makkelijk bestellen zonder eerst een account aan te maken. werd perfect de volgende dag bezorgd!

Reageer

Natascha 02-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ideaal! S’avonds besteld en de volgende dag kwam men geurtje al aan! Zeer betrouwbaar en top in orde!

Reageer

Samira 02-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben tevreden over Deloox omdat ze een snelle en goede levering hebben. en goede producten leveren

Reageer

Jesse 01-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel hier altijd mijn parfum. Het is snel geleverd en gratis verzending. De prijzen zijn altijd scherp en goedkoper dan in fysieke winkels.
Een heel betrouwbare en overzichtelijke webwinkel!

Reageer

Nancy 01-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn favoriete geur van Prada is moeilijk te verkrijgen in de winkel, maar bij Deloox is deze geur altijd op voorraad, voor een hele voordelige prijs. En met de snelle verzending, zit je nooit zonder je favoriete geur.

Reageer

Febe 31-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Genoten van een zeer snelle levering, bovendien werd de bestelling zorgvuldig verpakt.

Reageer

Geertje Harms 31-05-2022

Algemene score

9,0
In de 1e plaats zijn de prijzen zeer aantrekkelijk. Ook het traject van de bezorging is perfect. Ben niet voor niets al jaren klant!

Reageer

Hans de Rijk 30-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de aanschaf van een dure parfum voor mijn vrouw kwam ik op de website van Deloox terecht. Op deze duidelijke rn gebruiksvriendelijke site werd ik tevens verrast door de scherpe prijs. De levering was ruim binnen de aangegeven tijd op het aangegeven afhaalpunt. Kortom Deloox is een echte aanrader.

Reageer

Mohamed 29-05-2022

Algemene score

10,0
Top site, duidelijk, snelle levering & mooie hoge kortingen. Voor de specifieke geurtje die ik heb besteld kwam ik het goedkoopst uit bij Deloox.

Reageer

Renate Majoor 29-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Parfum besteld voor een goede prijs.
Heel snel geleverd en netjes verpakt.
Ben heel tevreden.

Reageer

Pieter 29-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima website, groot assortiment, groot aanbod in artikelen. Zeer zeker een aanrader. Waar ik mij alleen aan erger (en dat is een opmerking in het algemeen) is de "vandaag bestellen, morgen in huis" slogan. Laat het duidelijk zijn: voor mij hoeft het écht niet binnen 24 uur geleverd te worden. Al duurt het een week, maakt mij niet uit. Dus als die 24 uurs levering niet gehaald kan worden, haal het dan van de site. Je zit dan tóch op de levering te wachten. Ik vind het vervelend als het bij de buren of zelfs verder dan de buren op te moeten halen en dat zij lastig gevallen worden voor mijn bestelling. Ik heb alle begrip voor de drukke tijden van de bezorgers, geef hen ook wat ruimte!

Reageer

Helen 29-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima layout en overzicht producten
Selectie goed
Betaling makkelijk
Levering goed
Product is netjes aangekomen

Reageer

Ottevaere Dominique 27-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie prijzen , een zeer ruim aanbod van artikelen ,zeer vlugge en correcte levering ! Zeker een aanrader !!

Reageer

Jox Bond 25-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en snelle service.

Prima producten tegen scherpe prijzen.

Levertijd was ook de volgende dag zoals beloofd

Reageer

hilde 24-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was nog aan t twijfelen welk produkt. Kreeg duidelijke uitleg en omschrijving. Vergelijking met andere sites ;) was dit echt de beste en beter geprijsd dan de andere, ondanks de acties op de andere sites ! Wat het meest verbaasde was de supersnelle levering. Echt de volgende dag in huis. super !!

Reageer

karel 24-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vond de service fantastisch met ons mail contact en snelle afhandeling van de korting

Reageer

Nienke 22-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede shop, mijn mascara gekocht voor een hele vriendelijke prijs, ten opzichte van andere sites! Snelle levering, een dag later had ik het product al in huis.

Reageer

Anne-Mie 21-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote keuze in artikelen. Alles verliep vlot, om 14.00u had ik besteld en de dag erop om 10u al pakje ontvangen. Vlotte service is altijd fijn 😊

Reageer

Samira 21-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super veel keuze en normale prijzen niet zo duur zoals in de winkel.Snelle bezorging en duidelijke email wat betreft bezorging.
Heb 4x besteld voor mijn man!!

Reageer

Claudia 20-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelde artikelen komen snel en in een goede verpakking. Ik zou het leuk vinden als er een monstertje oid bij zou zitten m je lekker te maken voor een volgende keer. Bijgevoegde kortingsbonnen zijn voor ons niet heel interessant. Een kortingscode voor een volgende bestelling zou leuk zijn. Wij zijn inmiddels al een paar jaar klant van Superwinkel/Deloox.

Reageer

M 18-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een hele snelle levering
Geweldig.
Mijn man heeft niet zonder zijn favoriete luchtje gezeten.
De ene dag bestellen de volgen de dag weer op de plank.
Top.

Reageer

Anno 17-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Pakket kwam erg snel binnen, netjes en mooi ingepakt. Prijs was goed, goedkoper dan andere winkels.

Reageer

Van den Nieuwenhuysen Hugo 17-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles tip top in orde. Zoals beloofd vandaag besteld, morgen geleverd. Super toch. En goede prijs kwaliteit ook. Alles was perfect waarvoor dank. Zou het aan iedereen aanraden.

Reageer

Vera 16-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote keuze aan parfums, professionele haarverzorgingsproducten. Zeer snelle en correcte levering.

Reageer

Teleurstellende aanschaf 16-05-2022

Algemene score

6,0
Gekozen voor een aankoop bij Deloox vanwege een aanbieding. De levering was op zich prima, maar de spray droogshampoo had deuken (blijkbaar aantal keer gevallen?) en er zat een groot pools etiket opgeplakt met ingrediënten etc. En zowel mijn shampoo als spray van L'Oreál Professionnel hebben buitenlandse etiketten en de spray verpakking was vies.
Ik bestel hier niet meer.

Reageer

Jeanneke 16-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gioede site, overzichtelijk, genoeg filters. Scherpe prijzen. Bij vragen snelle en vriendelijke reactie (in mijn geval per mail).

Reageer

Frieda 15-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een heerlijk luchtje gekocht, wat echt stuk goedkoper was dan bij andere winkels in de aanbieding.
Zijn origineel. Super snelle levering ,echt een aanrader.
Ik ben er erg blij mee. top!

Reageer

Lindsy.lin 14-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service! Je kan er heel veel op vinden. En ik heb nog nooit ergens anders de goedkopere shampoo gevonden dan hier. De nieuwe shampoo is ook heel goed.

Reageer

Cor Gaarenstroom 11-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke aanbiedingen, en snelle levering, het parfum wat ik voor moederdag had aangeschaft was een groot succes

Reageer

Kristof 11-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige winkel, altijd een leuk cadeau om te krijgen of te geven of voor jezelf. Goede prijzen en goede kwaliteit. Levering is ook altijd mooi op tijd zoals afgesproken.

Reageer

Caroline 11-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De producten zijn hier over het algemeen goedkoper.
Mijn parfum was ook goedkoper en werd meteen de andere dag geleverd.

Reageer

Haben 10-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij over deze shop het is overzichtelijk en betaalbaar. Mijn bestelling kwam keurig op tijd en ik ben er super blij mee. Ik zal hier zeker vaker bestellen!! Daarnaast hebben ze een grote collectie verzorgingsproducten waardoor je van alles gelijk hier kan bestellen en niet bij andere shops hoeft te zoeken.

Reageer

suus 09-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nooit van deloox gehoord, maar ben tevreden met de aankoop van het product en de prijs is schappelijk dan als je id winkel koopt.

Reageer

Frans Lauwaert 08-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte afhandeling zowel op termijn als levering.Proficiat doe zo verder.

Reageer

Catharina de Graaf 07-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door toeval heb ik uw winkel gevonden.
Snelle verzending, fijne prijs.
Blij dat ik MIJN geurtje bij jullie kan kopen.
Dank je wel .

Reageer

Arwin 07-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
site was makkelijk te gebruiken, bestelling werd optijd geleverd en het product was ook van goede kwaliteit.

Reageer

Rana 05-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Fijne website, mijn favoriete luchtje vaak in de aanbieding. En snel geleverd.

Reageer

S.Nasrallah 05-05-2022

Algemene score

1,0
Zeer slecht ervaring
Zeer ongeinteresserd met mee omgegaan na klacht ondanks dat ik meer dan 10 jaar klant ben bij jullie.

Reageer

Toon meer reviews