Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3462 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 337 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

alexandra 16-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuk aanbieding gevonden voor een haarproduct. Super snelle levering! Netjes verpakt

Reageer

Wilma 15-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had niet alles goed gelezen wat betreft inleveren cadeaubonnen. Isabella heeft snel en goed gehandeld en alles teruggezet.
De volgende dag werd artikel keurig verpakt geleverd en dat voor een schappelijke prijs.
Succes en ik kom zeker terug.

Reageer

bibbi 14-10-2022

Algemene score

4,0
ik heb een luchtje besteld en snel geleverd. ik geb alleen een sterk vermoede dat niet echt is. als ik dat had geweten had ik het niet besteld.
Deloox 14-10-2022

Geen zorgen! Alles wat we verkopen is 100% origineel en afkomstig van het merk zelf. Als je vragen hebt, neem dan even contact met ons op onder vermelding van jouw ordernummer.

Reageer

Jose 13-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie duidelijke site,snelle levering
En prijs van parfum goedkoper dan andere winkels

Reageer

Van der Horst 12-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over deze shop, zeer ruime keuze van artikelen met goed prijs verhouding, en alle bestellingen die ik heb gedaan zijn altijd binnen 24 uur geleverd.

Reageer

Maryam 09-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle aflevering.Ik heb een parfum besteld binnen een dag heb ik hem op afgesproken tijd ontvangen en wat de prijs betreft was ik veel goedkoper uit.Bedankt delloox en tot gauw weer.😀😀😘

Reageer

Hugooo 07-10-2022

Algemene score

10,0
Concurrerende prijzen
Snelle bezorging.
Inpak service uitstekend.
Aanrader.

Reageer

BlindEagle 06-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering voor een prima prijs! Zou het zó weer doen. Een aanrader voor iedereen.

Reageer

Maaike 04-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn favoriete parfum de volgende dag al in huis! Overzichtelijke site. Snelle levering. Netjes verpakt. Ik koop hier zeker weer !

Reageer

glen 02-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wat ik besteld had kwam super snel binnen binnen 1 a 2 dagen ( alleen dhl ja die had het weer verpest) maar van de mensen van deloox ging alles super snel en duidelijk vriendelijkheid als er wat te vragen is

Reageer

Gerrie 29-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er staat op de site voor 22:00 uur besteld, morgen binnen. En dat is echt zo! Ik heb het om 21:30 uur besteld en het kwam echt de volgende dag binnen.
Verder zeer tevreden over de wijze van bestellen, duidelijk en het product is precies zoals het omschreven staat.

Reageer

Peter 28-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie scherpe aanbiedingen en een zeer uitgebreide keuze. En de verzending was lekker snel.

Reageer

joanna mrzyglod 27-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

3,0
In de omschrijving staat dat als ik de bestelling voor 22.00 uur plaats, het pakket de volgende dag wordt bezorgd. helaas was het dat niet! Ik bestelde parfums als cadeau en ik wilde dat ze er de volgende dag zouden zijn! Ik ben teleurgesteld!

Reageer

Cindy 27-09-2022

Algemene score

7,0
Overzichtelijk en ruim aanbod! Prijzen zijn meer dan Ok. Alleen klopt volgde niet: voor 22u besteld de volgende dag in huis. Als je dat niet kan waarmaken, verwijder dit dan van je website! Helaas geen proefmonster ontvangen, sommige klanten wel…

Reageer

Cindy 27-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Overzichtelijk en ruim aanbod! Prijzen zijn meer dan ik. Alleen klopt het niet, voor 22u besteld de volgende dag in huis. Als je dat niet kan waarmaken aub schrap dit dan van je website!

Reageer

lydia 26-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst reviews bekeken op internet(raad ik iedereen aan ALTIJD te doen), die over algemeen vrij lovend waren. Snelle levering, ook nog proefmonsters erbij. Gewoon tevreden.

Reageer

Marieke 26-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop is fijn en gebruiksvriendelijk. De informatie is duidelijk en de prijzen zijn scherp. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Het product is snel bezorgd. Top service!

Reageer

Rana 25-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Parfums zijn 100% originele, Vlotte zending alles perfect!!!! ik raad het aan🥰

Reageer

Rene Leerschoon 25-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb bij deze shop voor de 2e keer besteld alles klopt gewoon prijs /levering en eerlijke producten

Reageer

Snel en goed geleverd 21-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en goed geleverd. Mooie prijs met andere filialen.
Zeker de moeite hier op deze site te kijken voor een product.

Reageer

johnbeton 21-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snel en correct, goede dienstverlening en correcte service. Duidelijke communicatie

Reageer

D. 21-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima site, duidelijk en makkelijk, goede product informatie fijne prijzen, snelle levering.

Reageer

DRS 17-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld en de volgende dag bezorgd. Heel fijn, goed ingepakt en de mogelijkheid om achteraf te betalen is top. Ga hier zeker vaker bestellen :-)

Reageer

Jessica 15-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden...zeker over de service. Ik bestel altijd mn luchtjes hier, en verwijs iedereen naar Deloox.

Grtjes,

Reageer

Peter 14-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen week een product besteld bij Deloox omdat het de laagste prijs was die ik kon vinden. Levering was snel en soepel.

Reageer

Vanden Dries Laurence 13-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met uw ultrasnelle diensten en zeer goede kwaliteit verpakking 😊 Heel erg bedankt ☺️

Reageer

PvB 13-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind dit een prima winkel met hele scherpe prijzen, ik slaag hier voor mijzelf, mijn zus en zelfs voor mijn zonen! De site zelf is zeer gebruiksvriendelijk. Top!

Reageer

Deloox 13-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Is mijn 2keer dat ik bestel super content. S´avonds besteld s´morgens op de bestemming.
Alles goed verpakt en super kortingen ga steeds hier weer kopen daar kan de parfumerie niet aan.

Reageer

Peter 08-09-2022

Algemene score

1,0
Ik heb een fake parfum ontvangen van lattafa, alle doosjes van lattafa hebben een hologram, op dit doosje zat alleen maar een sticker totaal geurloos, echt belachelijk, laaste keer dat ik hier besteld heb.

Reageer

Suus 07-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijke omgeving en eenvoudig te bestellen. T enT prima en de levering van de bestelling is gewoon de volgende dag in huis. De bezorger was vriendelijk en beleefd. Prima ervaring voor mij.

Reageer

Francois 05-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website.
Eenvoudige bestelprocedure.
Goed communicatie en opvolging.
Snelle levering.

Reageer

Barbara 03-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kijk altijd eerst hier voor ik een aankoop maak, meestal hebben ze mn favoriete luxe producten hier aan een leukere prijs. En volgende dag geleverd!

Reageer

Conny 31-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online kwam ik deloox tegen. Echt heel blij met deze online parfumwebshop. Ik heb dsquared wood 100ml for her besteld. Zeer voordelig vergeleken met andere parfumwebshops en de volgende dag al geleverd. Ik zal hier zeker vaker terug komen om een lekker geurtje te bestellen!

Reageer

Lisa Visscher 31-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden. Ruime keus op de site. Verder snelle en goede bezorging van het artikel.

Reageer

Pieter 31-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze, goede concurrerende prijzen ten opzichte van andere aanbieders, vlotte verzending!

Reageer

Rozemarijn Paulissen 30-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De parfum die ik had besteld was lekker afgeprijsd en heel snel geleverd wat erg fijn was! Mooi verpakt!

Reageer

Inge De Cock 29-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijke en gebruiksvriendelijke site, duidelijk vermelde kortingen, vlot afrekenen en heel snelle levering!

Reageer

Nicole 29-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima website met goede omschrijving van de producten - duidelijke uitleg en prijsweergave. Ik kende Deloox voordien niet maar ben zeer content over mijn aanschaf van de producten.

Reageer

Joyce 24-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en makkelijke site. Goede informatie bij de producten.
Ook zijn de prijzen een stuk lager zodat je bijna gaat twijfelen of het echt is. Ik heb 4 producten van olaplex besteld en dat ziet er allemaal goed uit. De bestelling werd supersnel verzonden en had ik de volgende dag in huis.

Reageer

Olga 24-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super fijne site om spullen te bestellen en het is snel in huis.
Heb zelfs vanaf mijn vakantieadres de spullen besteld en thuis ontvangen .
En vaak hele gave aanbiedingen en op de andere producten goede prijzen

Reageer

Heidi 22-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke webshop en heel voordelige prijzen! De levering verliep zoals beloofd en de producten waren met zorg verpakt. Ik bestel in de toekomst zeker nog!

Reageer

Richar 21-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede shop met mooie prijzen voor de geurtjes. En er wordt geleverd op de juiste dag

Reageer

Elske 21-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top voor mijn kop 👌hiermee bedoel ik dat ik heel tevreden ben over de haarstylings producten die ik regelmatig hier bestel
Snelle levering
Goed verpakt
En mijn haar niet “uitgezakt”😜

Reageer

Amanda 21-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Deloox betaal je dus echt de goedkoopste prijs, en zijn ze mega snel met verzending en zit het altijd keurig en netjes ingepakt! Echt een aanrader. Ik ben zeer tevreden 👍🏻

Reageer

Ans 18-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling gedaan bij Deloox , dat ik de volgende dag netjes verpakt heb mogen ontvangen.De serum was een stuk goedkoper dan in andere winkels.

Reageer

Jola 16-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deloox is een fijne internetsite voor je parfum, make up en andere lichaamsverzorging. Een goede prijs en kwaliteitsverhouding. Supersnelle verzending.
Heb een aantal keer parfums gekocht. De geur wordt heel goed omschreven en met de reviews van de klanten kom je gauw tot een goede keuze. Echt een aanrader 👍

Reageer

Frans 16-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en goed verzorgde levering van de bestelde artikelen
Minpuntje Afterpay werkte niet
Dus betalen via Ideal

Reageer

Lie 16-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super prijzen en snelle levering. Merkenaanbod ook top, ik ben een heel tevreden klant.

Reageer

Lia 13-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Net zo goed als voor heen de superwinkel! Houd zich aan de afspraak. Levert op tijd .
Wat wil je nog meer!👍🍀

Reageer

Maria 10-08-2022

Algemene score

9,0
Fijne winkel. De producten zijn heel voordelig geprijsd. Keurig verpakt en verzonden.

Reageer

Toon meer reviews