Deloox.nl
Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.
9.3
Deze score is gebaseerd op 351 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Deloox.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Zeer snel geleverd, netjes ingepakt betaalbaar en ruime keuze! Ik ben verkocht
Heel goede winkel voor het kopen van haarspullen.
Leuke site , prijzen liggen een stuk lager dan bij andere winkels , enkel een kleine opmerking : bij het bestellen kwam er op dat het de volgende dag al zou geleverd worden maar duurt een weekje wat op zich geen probleem is want is dan nog een normale periode maar mss toch beter aanpassen op de site.
Ik heb voor Deloox gekozen, omdat ik het product wat ik nodig had voor een belachelijk lage prijs kon kopen. Ik had het bovendien snel en keurig verpakt in huis.
Online wat besteld levering en produkt prima en snelle bezorging leuke webshop en aantrekkelijke prijzen
Ik ben erg tevreden over mijn bestelling bij Deloox. De website is overzichtelijk en het bestelproces verliep soepel. Mijn bestelling werd ontzettend snel geleverd en was netjes verpakt. Het product kwam precies overeen met de beschrijving. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen en deze webshop aanraden aan anderen.
Top website, gemakkelijk en voordelig en zeer snelle levering
Zeer tevreden. De prijzen van mijn lievelingsparfum zijn zeer gunstig, en de levering gaat zeer vlot.
Snelle levering en goedkoper als in andere winkels. Heel veel keus.
Super tevreden 👌🏼
Hele goede service!
Zeer veel keuze in gekende merken parfum! Leuk om te kiezen!Lage prijzen.
Uitleg over de produkten is gedetailleerd, aangenaam om te lezen! Daardoor grote hulp om het juiste parfum te kiezen!Zeer vlotte verzending naar België.
Alles verliep zoals gepland,bestelling ging vlug en de levering ook
1e keer wat besteld, goede prijs en snelle levering. En ik kan weer genieten van mijn favoriete parfum
Uitstekende website, scherpe prijzen en met veel opties snel geleverd!
Super fijne shampoo, ruikt heerlijk en geeft echt een boost aan mijn haar!
Levering ging heel snel en alles was goed.
Ook prima prijs.
Leverijg was heel erg snel, en de parfum wat ik toen bestel had ruikt heel lekker en is heel aangekomen😊
Supersnelle levering
De volgende dag al in huis
En helemaal blij met product
Het bestellen van de eau de toilette ging heel gemakkelijk! Vanwege de prijs en de review bewust voor Deloox gekozen. Snelle levering en ik zou zó weer bij jullie bestellen!
Webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Groot assortiment originele producten. Prijsvergelijk met andere Webshops is Deloox veruit de goedkoopste. Kwaliteit originele producten is gegarandeerd. Tijdige aflevering in degelijke verpakking.
Is mij goed bevallen. Netjes geleverd .Vandaag op mijn verjaardag ook een cadeau van mijn kinderen gekregen. Ook netjes geleverd.
Prijs in vergelijking met andere is top
Snelle en verzorgde levering, origineel en uitgebreid aanbod
Deloox is een fijn bedrijf wat 90% van de tijd de goedkoopste parfum verkoopt, laatst had ik iets besteld en snel binnen gekregen, alleen om er achter te komen dat het verkeerde product binnen was gekomen. Na een vlug gesprek kwam ik erachter dat ik toch zelf echt het verkeerde product had besteld, ik kreeg netjes de instructies en het retourlabel aangeboden om het product terug te sturen, dit verliep ook soepel, ik heb verder niks meer te zeggen, all around fijn bedrijf.
verzending had sneller gekund (3 dagen) maar verder prima