Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 301 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bo 19-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deloox.nl heeft het allemaal goed voor elkaar. Ruime keuze aan prachtige geuren waarmee jij je als een mysterieus, sensueel, zelfverzekerd , positief persoon kan neerzetten (mocht je dat nog niet helemaal zijn).
Voor de prijszen van de geurtjes hoef de winkel ook niet ‘weg te klikken ‘, die zijn namelijk prima, en voordelig vergeleken met andere sites. Over de site gesproken, tot in de kleinste details over nagedacht, overzichtelijk en diverse betaalopties.
Nadat je hebt besteld krijg je gelijk de bevestiging binnen via mail en word je daarna op de hoogte gehouden wat betreft het logistieke gedeelte. Over de levering gesproken, de volgende dag keurig geleverd. Van deloox.nl kan je alleen maar blij worden!

Reageer

Michael 19-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
DHL is mijn pakket kwijt geraakt.
Na bellen hebben ze het gelijk opgelost.
Perfecte service en prijs is ook aantrekkelijk voor meer.

Reageer

Els 19-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een ruim assortiment met topproducten die je niet overal kan vinden en aan een interessante prijs! Mijn bestelling was héél snel geleverd. Top service dus! Ik ben fan!

Reageer

Joost Gouweleeuw 18-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar mijn parfum. Die kon alleen online gekocht worden. Ik kon niet geloven dat de prijs zo veel lager ligt dan bij andere sites/zaken. Besteld en de volgende dag in huis. Perfect! Heel blij mee!

Reageer

Myr 14-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Producten goede prijs kwaliteit verhouding en snelle nette levering. Ik zou Deloox dan ook zeker aanbevelen.

Reageer

Elles 14-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke site.
Goede producten.
Scherpe prijzen.
Supersnelle levering!
Tot de volgende keer!

Reageer

Monique Meijer 13-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webshop. Mooie producten tegen redelijke prijs. Snelle levering. En je kunt zelf beslissen waar je je levering wilt laten bezorgen.

Reageer

wim 13-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima producten, snel verzonden, nette prijs, !

Reageer

Schreurs 13-02-2024

Algemene score

1,0
Ik ben niet tevreden.
Heb de verkeerde parfum gekregen. De retour papieren zaten niet bij in de doos, dus je moet contact opnemen hoe je het terug moet sturen.
Aangezien ik uit België kom en het een Nederlandse telefoonnummer is kunnen de kosten al snel oplopen. Dus maar een e-mail gestuurd, waar ik na bijna een week nog steeds geen antwoord op gekregen heb. Dus qua service een dikke nul, maar dat kan ik niet kiezen!!

Reageer

Suzanne Janssen 10-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk om een bestelling te plaatsen, scherpe prijzen, snelle levering en keurig verpakt

Reageer

Cindy Van dijk 06-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering bij Deloox.

Zéér klant vriendelijk.

Ik heb een goede en lekkere parfum gekocht bij Deloox, deze heet Angel Nova. Frisse zoete geur.

Bij Deloox is het stukken goed koper als bij andere parfumerieën.
Het scheelde toch 20 euro.


Bedankt voor de snelle levering, voor 21:00 uur besteld de volgende dag in huis.

Super bedankt.!

Reageer

Jacco 06-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede snelle service voor een normale prijs! Paar Nike AF1 besteld en de volgende dag al in huis! Ik ga vaker gebruik maken van deze optie.

Reageer

Chris Jans 04-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service en Super snelle levering. Geen nepprofiel of nepfirma. Dankjewel voor jullie allemaal.

Reageer

Jef 04-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede prijs voor een top parfum. Snelle en goede levering. Ik ga zeker vaker bestellen bij jullie X

Reageer

Grietje 03-02-2024

Algemene score

9,0
De juiste artikelen voor een fijne prijs. Kwalitatieve producten én levering gaat best wel snel. Ook de communicatie rondom de bestelling is top!!

Reageer

Marloes 31-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering was super snel en het product exact zoals beschreven. Ook veel goedkoper dan op andere websites. Niets op aan te merken!

Reageer

Jessica van de Weijer 29-01-2024

Algemene score

3,0
Beste, ik heb een product bij jullie besteld wat niet naar behoren functioneert. Helaas reageren jullie niet op mail binnen 5 werkdagen. Telefonisch zijn jullie ook niet bereikbaar, wegens drukte zijn jullie niet bereikbaar.
Echt frustrerend.

Reageer

Jan Buitendijk 29-01-2024

Algemene score

9,0
Prima winkel met topaanbiedingen en een perfecte levertijd. Heel erg aanbevolen!

Reageer

Yvonne 29-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een hele fijne website en duidelijk. Dus makkelijk bestellen. Helemaal goed, product snel geleverd in een mooi doosje.
Zeker een aanrader!

Reageer

DebbyM 27-01-2024

Algemene score

1,0
Hierbij 1 ster omdat het niet mogelijk is om 0 sterren te geven.

Verschrikkelijke ervaring met dit bedrijf.

Voor de feestdagen twee orders geplaatst maar tot op heden niets ontvangen.
DHL geeft aan dit geleverd te hebben maar op moment van levering was ik niet thuis.

Meerdere keren contact op proberen te nemen met Deloox maar ze reageren amper ergens op. Dit bedrijf is zo slecht bereikbaar en als je dan eindelijk iets hoort willen ze nergens aan meewerken en zeggen ze gewoon dat ze het probleem niet willen erkennen omdat dhl aangeeft het wel geleverd te hebben.
Met andere woorden eisen ze gewoon dat ik ga betalen voor producten die niet geleverd zijn.

Reageer

Heidi 24-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop is gebruiksvriendelijk.
Mijn aankoop was een zeer goede deal!
Tijdig geleverd

Reageer

Maria 24-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles fijn geregeld.zeer tevreden alles mooi op tijd een mail.ga zeker de volgende keer weer bestellen

Reageer

Veroni Steentjes 23-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er is veel keuze op de website en goede aantrekkelijke prijzen dus een aanbeveling waard om er te gaan shoppen. Ook is alles overzichtelijk ingedeeld en vind je snel wat je zoekt.

Reageer

Neus 22-01-2024

Algemene score

1,0
Bestelde een erg duur parfum. Had eerst samples gekocht om zeker te weten of dit wat voor me was. Het parfum was aantrekkelijk afgeprijsd. Nu weet ik waarom. Het was verschaald. Over de datum. Oud en op. Een nare terpentine-achtige alcohollucht kwam er uit het flesje ipv een heerlijke volle rose-oudh geur. Op mijn vriendelijke mailtjes werd niet gereageerd. Dan maar zo! KOOP NOOIT EEN AFGEPRIJSD PARFUM BIJ DELOOX. ZE ZIJN OVER DE DATUM!!!

Reageer

Rik Andries 22-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prijs / kwaliteit is Deloox de beste optie, ook de communicatie is zeer goed en een zeer vlotte en vlugge levering, 1 woord top

Reageer

Toon meer reviews