Deloox.nl

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Deze score is gebaseerd op 287 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Deloox.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Hendi02-05-2026
Bestelproces verliep vlot net als het bezorgen. Keurig verpakt. Prima prijs ook.
Manny02-05-2026
Snel binnen en goede parfum vaker besteld en ga ik ook vaker doen
Guido Dielen30-04-2026
Door eigen fout is de levering geanuleerd , geld terug gekregen en zelfde bestelling terug geplaats .

Kitty30-04-2026
Originele parfum veel goedkoper dan elders, nette levering.
aad30-04-2026
Grote keuze en perfecte aflevering
Murray 30-04-2026
Bij het bestellen van mijn parfumerie kies ik altijd voor Deloox . Dit vanwege hun vlotte levering, aantrekkelijke prijzen, superleuke online page die naast parfumerie ook beauty producten verkoopt, en waar ik volledig aan mijn trekken kom. Ik raad deze online winkel zeker aan.
Annelies 29-04-2026
Duidelijke website. Originele parfums voor een leuke prijs. Snelle verzending en voldoende updates over het verloop daarvan.
Daniel7929-04-2026
Erg fijne en overzichtelijke site met een heel groot assortiment. Prijs kwaliteit is super en de bezorging is snel en netjes verpakt. Ik ben dol op parfums en had graag eerder gehoord van Deloox. Voor mij niks anders meer. Zag dat ook de exclusieve geuren verkrijgbaar zijn. Dus dat wordt mijn volgende aankoop.
Sam133426-04-2026
Voorheen kocht ik op superwinkel daarna werd het deloox. Waar ik superwinkel al top vond, vind ik deloox nu helemaal fantastisch. Het aanbod is zo hard gegroeid nog tegen fantastische prijzen. Snel gzkeverd, altijd correct. 85-90% van mn parfumcollectie die 175stuks telt komt van deloox. Wil je waar voor je geld en een blijvend groeiend aanbod. Niet twijfelen!!!
Shann25-04-2026
Parfum ruikt heerlijk en de levering was snel. Alles super!
Nicoline25-04-2026
Mijn bestelling kwam snel. De verpakking was top! De geur was goed.
Rachid22-04-2026
Deloox is snel en heeft goede prijzen. Ik doe altijd research wanneer ik een product op het oog heb en Deloox is meestal de goedkoopste. Ik heb nooit issues gehad met de winkel wat het vertrouwen vergroot.
Fatima 19-04-2026
Shop is overzichtelijk. Juiste product beschrijving. Ik kreeg precies wat ik bestelde en binnen de afgesproken tijd! Dank
Inge19-04-2026
Gebruiksvriendelijke website en vlotte levering!
Fred18-04-2026
Eerste keer dat ik bij lookxl een bestelling heb gedaan. Ging heel gemakkelijk en was beduidend goedkoper dan bij de Bijenkorf m.b.t. Parfum de Marly 45 ml. Echte aanrader !
WendyYdnew18-04-2026
Een heerlijk luchtje voor mijn man gekocht. Hij was blij verrast. Product voldoet aan de inschrijving en de service was goed en snel. Zeker voor herhaling vatbaar!!
Ria16-04-2026
Duidelijk, goedkoop en snelle levering
Trully15-04-2026
Snelle levering, goede kwaliteit en prijs.
Wendy15-04-2026
Topervaring met Deloox! De webshop is overzichtelijk, bestellen ging super makkelijk en de levering was snel. Producten zijn van topkwaliteit en precies zoals beschreven. Zeker een aanrader! ✨
Imke15-04-2026
Duidelijk beschreven website, goede prijzen en snelle goed verzorgde levering.
Berend scheer15-04-2026
De producten zijn iets goedkoper dan andere sites maar zijn zeker echt en komen snel binnen
Linda14-04-2026
Ik had niet verwacht dat mijn parfum, Tresor van Lancome, voor deze prijs werkelijk werd geleverd. Het verschil met Douglas/Ici Paris is bijna 50 euro. Dat is best geld !! En dan ook nog de volgende dag geleverd :) Super, ik ben enthousiast en ga zeker vaker bestellen
Leen Ghijsels12-04-2026
Goeie prijs/vlotte levering
Onno12-04-2026
Zeer fraaie website Makkelijk bestellen Snelle en goed verpakte levering
Wouter08-04-2026
Ruim aanbod en alles op voorraad. Scherpe prijzen en snelle verzending. Helemaal top! Ga hier zeker weer bestellen.