Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 301 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Simone 17-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel, makkelijk te bestellen en binnen no time in huis. Volgende keer weer hier.

Reageer

Annemie 17-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nergens anders goedkoper voor deze merkenparfums.
Snelle levering, goed verpakt en duidelijke communicatie over het leveringstraject.

Reageer

Heidi 11-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke fotos genoeg keus wat ik tegen ben gekomen waren jullie ook goedkoop. Snelle service. Alles goed binnen gehad via de email. Ik kon deze site niet ben gaan googlen zo ben ik er terecht gekomen. Raad ook iedereen aan om bij jullie te bestellen. I love it

Mvg Heidi

Reageer

Rowdy 09-01-2024

Algemene score

1,0
Op 12 december een bestelling geplaatst en dit zal uiterlijk op 19 december bezorgd worden. Ondertussen heb ik nog steeds niks ontvangen.

Op 20 december een mail gestuurd maar heb hier geen reactie mogen ontvangen.
Op 28 december nogmaals een mail gestuurd maar wederom geen reactie.

Reageer

hdg 08-01-2024

Algemene score

9,0
Betrouwbare site , levering is snel.
Produkt is juiste kwaliteit / tegen een scherpe prijs.

Reageer

Jan 07-01-2024

Algemene score

1,0
Dure parfum besteld en goedkope toilette ontvangen. Mooi verdienste van DeLoox. Zo'n 60 euro verschil, dus makkelijk verdiend

Reageer

Peter Seynave 04-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Topmerken aan een goede prijs en een snelle levering.
Zeker aan te bevelen.

Reageer

Klara 03-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, zeer ruime keuze, excellentie merken en voordelig geprijsd.

Reageer

Amber Van Varenbergh 02-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wauw zo blij met mijn aankopen. Ik had steeds super droog haar en schilfers maar met de juiste informatie bij de shampoos heb ik de perfecte shampoo gevonden! Alsook de verzorgingsproducten van Babor zijn steeds in de korting en doen zeker hun werk.

Stiekem verslaafd aan deloox!

Reageer

Frank 27-12-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer ruime keus, ook van minder gangbare merken.
Nette prijzen en snel geleverd.
Meermaals bestelling gedaan, altijd naar tevredenheid.

Reageer

Arie 24-12-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede producten en veel keus, Nette prijzen, prima verpakt en mooi optijd bezorgd.

Reageer

Corrie 21-12-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Blij mee,
Heerlijk luchtjes voor redelijke prijs.
Netjes verpakt en bezorging binnen vooraf aan gegeven datum en tijd.
Snel in huis.
Toppie, graag tot een volgende bestelling

Reageer

Yazzy 18-12-2023

Algemene score

9,0
De site is zeer gebruiksvriendelijk, je kan makkelijk zoeken en ziet dan ineens of er cadeausets zijn. Snelle behandeling van de bestelling en snelle levering. Prijs/kwaliteit is prima!

Reageer

Sofie 18-12-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hier heb ik mijn parfum veel voordeliger gevonden. Bestelling ging vlot en een snelle levering, zelfs in de drukke eindejaarsperiode.

Reageer

Nadine 18-12-2023

Algemene score

10,0
Zeer concurrentiële prijzen en snelle levering. Ik kon ook zeer makkelijk de producten terugvindenndie ik zocht. Een echte aanrader.

Reageer

Karin J. 17-12-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goedkoop, makkelijk besteld en snel geleverd. Helaas geen samples of een cadeautje erbij gekregen. (Besteding was boven €200,-)

Reageer

Esther 16-12-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop, keuring verpakt, op tijd en goede prijs verhouding. Kan niet anders zeggen hele goede service

Reageer

Rik 12-12-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goed van prijs en helemaal tevreden van de parfum die geleverd is

Reageer

John de Koning 11-12-2023

Algemene score

1,0
Bestelling op 6 december geplaatst, zou de volgende werkdag geleverd worden, tot op de dag van vandaag nog niks ontvangen.

Reageer

Alfons 11-12-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en goed verpakt het juiste product geleverd voor een redelijke prijs.
Breed assortiment.

Reageer

Jos Frijns 11-12-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en duidelijke site, makkelijk om te vinden wat je zoekt, om af te sluiten een perfecte service en snelle levering! Een echte aanrader!!

Reageer

Dominique Vandenbogaerde 11-12-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via een collega jullie leren kennen. Amai, heel goede prijs. ‘s Middags besteld en de dag erna was de levering er al

Reageer

Anja 08-12-2023

Algemene score

10,0
Super vlotte aflevering en komen afspraak heel goed na! Een plezier om mee te werken

Reageer

owen 08-12-2023

Algemene score

2,0
product na 2 weken nog steeds niet geleverd terwijl hij de volgende dag binnen zou moeten komen

Reageer

Sabine 07-12-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles prima in orde. Correcte en snelle levering. Ga zeker nogeens bestellen.

Reageer

Toon meer reviews