Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maher Ahmad 09-08-2022

Algemene score

5,0
Het is wel lekker geurtje, maar blijft bijna drie uurtjes hangen, niet langer.
Tegelijkertijd heb ik een veel goedkoper geurtje bij kleding winkel gekocht, die blijft de hele dag hangen.

Reageer

Shadi 09-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een goede Shop ik heb hem gekozen omdat hij veel merken een goede kwaliteit heeft.
De levering was heel snel en de bestelling was goed ingepakt.

Reageer

Jean Maertens 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel altijd bij jullie en ben zeer tevreden. Vlotte bediening. Vlotte service. En snelle levering. Wat je wil je nog meer. Ik zou zeggen doe zeker zo verder.

Reageer

Jacques van der Zande 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie en duidelijke webshop.De prijzen zijn goed en de service ook.Jullie hebben een goede en duidelijke omschrijving van de producten.

Reageer

Lisanne 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te bestellen, snelle levering, zat goed ingepakt zonder beschadigingen!

Reageer

Rose Van den Spiegel 07-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer mooie afprijzing voor mijn lieveling parfum die ik nergens meer kan vinden

Reageer

Frieda 06-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne shop, zeker een aanrader!
Duidelijke site, snelle levering . En goede producten tegen een scherpe prijs!

Reageer

Rosie 06-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leukste acties en aanbiedingen jammer dat de verpakking echt groot was en afgevuld met plastic dat kan beter😊

Reageer

Geer van Leeuwen 04-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden .heel snel gekregen ze komen echt na wat ze ook zeggen.
Keurig verpakt.
En nette vriendelijke bezorger
.ik blijf klant

Reageer

Cristina Dekou 02-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwaliteit producten,variatie, goede verhouding prijs-kwaliteit, snelle levering,
Meerdere keren hier producten besteld, zeer tevreden.

Reageer

Mea 01-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al vele keren geurtjes bij jullie besteld,de service is uitstekend ook de klantenservice is goed bereikbaar en heb jullie bij mijn beste vriendinnen aanbevolen en mijn twee kinderen zijn ook klant bij jullie

Reageer

Annemie 31-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke en interessante promoties,. Duidelijke en makkelijke bestelling via de webshop, snelle levering en duidelijke opvolging van verzending van het pakket

Reageer

Mo 27-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Twee parfums besteld 2 dagen later keurig netjes ontvangen ,vanwege parfums een dag na bestelling bij fysieke parfum winkel uitgeprobeerd en vond het niks ,producten ongeopend en ongebruikt retour ,netjes binnen twee werkdagen retour verwerkt en betaal verplichting bij klarna komen te vervallen ,netjes Deloox.

Reageer

Yael Wellens 26-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel fijne shop met mooie merken en fijne producten voor een top prijs!! Ik beveel het aan veel mensen aan! En zal er zeker vaker bestellen . Ik houd fijn de keuze aan niche geuren en bijzondere producten

Snelle levering en goed verpakt. Ik ben een zeer tevreden klant!

Reageer

Kitty 26-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering. ‘S avonds besteld en de volgende dag had ik mijn bestelling al in huis. Top!

Reageer

Brigitte 26-07-2022

Algemene score

10,0
Snelle en verzorgde verzending en goed aan de prijs, fijn dat de verzendkosten ook gratis zijn

Reageer

Marja Koole 26-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze en goede websiste. Goede prijs/kwaliteit verhouding. super snel geleverd en goed verpakt. Prima in orde alles.

Reageer

Annemie 26-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supervoordelig, en de echte merken. Al heel vaak besteld. Prima service en vooral de prijs!

Reageer

Sidney Brink 25-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goeie levering was er super snel en goed ingepakt netjes!! Ben er blij mee

Reageer

Lia Franken 25-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, makkelijk te bestellen, voordelige prijzen, doen wat ze beloven,op tijd besteld volgende dag in keurige stevige verpakking thuisbezorgd.
Ik kan iedereen deze winkel zeker aanbevelen!

Reageer

JohanD 25-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De afhandeling van de bestelling verliep zeer vlot. En dan nog eens stukken goedkoper dan ergens anders. Ook zeer vlotte levering : 's avonds om 19:00 uur besteld, 's anderendaags om 9:45 uur in de bus !

Reageer

Carl 21-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De laagste prijs en een supersnelle levering.
Produkt is helemaal zoals het hoort.

Reageer

Marlies 21-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is mooi en duidelijk van opzet, en de prijzen zijn voordelig..Dit was mijn eerste koop en hij is geslaagd,zeker voor herhaling vatbaar.

Reageer

It 20-07-2022

Algemene score

4,0
Shop prima, maar nog niks ontvangen. Volgens DHL wel afgeleverd, maar was niemand thuis. Dus geen geurtje ontvangen
Deloox 22-07-2022

Vervelend om te horen dat je (nog) niets hebt ontvangen. Wat is het ordernummer van je bestelling? Neem anders even contact op met onze klantenservice, dan helpen we je verder.

Reageer

Petra V 19-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Interessante eerste kennismaking! Fijne producten, overzichtelijke, leuke site, en snelle levering: helemaal top!

Reageer

Henk 19-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eén vd weinige shops waar ik mijn geliefde Hermes parfum Equipage nog kan kopen!
Omdat er een nieuwe versie van dit parfum “Equipage - Geranium” op de markt is welke ik NIET wil, heb ik hulp ingeroepen én gekregen!
Dank je wel!!!

Reageer

Sandra 19-07-2022

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over het product en de service.

Het product is origineel, goede prijs, ik kom op tijd aan en je bent erg aardig bij het beantwoorden van de klant aan de telefoon.

Bedankt en groeten
Sandra Jolin Lantigua

Reageer

Julia 18-07-2022

Algemene score

10,0
Echt een top site! Luchtje besteld 100 ml voor een goede scherpe prijs. Werd de volgende werkdag gelijk geleverd. Heel erg tevreden!

Reageer

Nol 13-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel bezorgd en goed verpakt. Product was exact wat ik ervan had verwacht. Ik zal hier zeker vaker bestellen. Top

Reageer

Shirley van der Bijl 12-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ontzettend betaalbaar, makkelijk te bestellen en pakket te volgen!
DANK!!!!

Reageer

Nic 12-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat we. Snelle service en mooie prijsjes! Een aanrader, waarom zou je meer betalen. Top levering snel en zoals beloofd. Ga zo door. Liefs

Reageer

Patricia Hermus 11-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote assortiment en mooie producten voor een goede prijs!
2 cadeaubonnen gekocht voor een vriendin en ze was super blij mee!

Reageer

Janneke 11-07-2022

Algemene score

8,0
Snelle levering op een afhaalpunt, de volgende dag lag het klaar! Producten aangekomen zoals besteld en netjes verpakt.

Reageer

MaryJane 09-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering! En ze waren het goedkoopst voor mijn bestelling.
Spullen waren netjes verpakt, met nog een leuk monster erbij verpakt.
Super, ik bestel hier zeker nog een keer!!

Reageer

Cindy 08-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ontzettend veel keuze.
Ik heb hier Black XS gevonden (de oude) en super blij mee.
Mijn bestelling was ook super snel in huis.
Hier ga ik vaker rond snuffelen

Reageer

Sylvia 06-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een hele goede site en de gelegenheid om aan de hand van je luchtje een luchtje te vinden die goed bij je past vindt ik heel mooi. Ik heb jullie site al diverse mensen doorgestuurd.

Reageer

Miranda van zoghel 06-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering Gratis en hele mooie aanbiedingen wat echt veel scheelt in prijs vergeleken in de winkel

Reageer

Marie Anne 05-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede deals en snel verzonden.
Leuk aanbod van niche parfums tegen een zachte prijs.
Toen ik net een besteld had en dezelfde geur in een hele goede aanbieding in de mail ontving, kreeg ik het verschil netjes gecompenseerd
De service is dus ook gewoon top!

Reageer

Petra 04-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tevreden over alles. Per toeval deze website gevonden. Goede prijzen! Qua levering, maar dat ligt aan de pakket bezorger, kan het beter. Pakket werd bij verkeerd punt geleverd. Een stuk verder weg. Verder zeer tevreden.

Reageer

Deloox.nl 02-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop vind ik goed maar ik kreeg s'morgens bericht dat ze van de DHL bericht dat ze mijn pakketje tussen 17.45 en 20.35 zouden bezorgen heb ik ook voor betaald. Ik kreeg om 19.38 een berichtje dat ik niet thuis was en dat ze het bij Le Duc hadden afgeleverd. Woensdag kreeg ik bericht dat mijn pakketje om 13.00 daar zou zijn. Als je mijn bericht goed lees zie je dat ze liegen. Hier baalde ik echt van. Gr Henny de Haan

Reageer

Roos 29-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne service,snel,track and trace is fijn.
Vooral de prijs is erg goed,scheelt veel met de prijzen bij de schoonheidssalon.
Echte aanrader.

Reageer

Kelsea schmidt 27-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al een paar keer besteld bij Deloox en ben er heel blij mee
Het is altijd veilig en mooi ingepakt
En zeker een pluspuntje dat het goedkoop is voor goeie kwaliteit

Reageer

Rensie 26-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel verzonden. Had via klar na betalen gedaan dus die service was er ook! Gebruik al jaren de gel en prijs was ook super.

Reageer

JoannaD 23-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze winkel gekozen omdat ik hier mijn favoriete geur goedkoop kon kopen. Ik heb naar de reviews van andere klanten gekeken omdat ik altijd bang ben om een nepversie te krijgen. Zeker als de prijs heel aantrekkelijk is. Door de goede reviews heb ik de geur gekocht. Product en levering prima in orde.

Reageer

Frans 22-06-2022

Algemene score

10,0
Lekker luchtje besteld, zoals gewoonlijk weer de volgende dag in huis.
Zeer betrouwbaar bedrijf met vanzelfsprekend de originele parfums.
Kortom ; zeer schappelijke prijs en perfecte afhandeling!

Reageer

Job. 22-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met een goede aanbieding had ik mijn life time geur Fierce van Abercrombie gekocht. Bij levering bleek de fles veel groter dan ikzelf had verwacht. Te groot om mee te nemen op reis. Contact gezocht met de klantenservice voor advies wat de mogelijkheden zijn. Deloox heeft heel goed mee gedacht en gehandeld voor aanbeveling parfum verstuiver. De parfum verstuiver kan ik goed vullen met Fierce zonder verlies van het product zelf. Ben zeer tevreden over de klantenservice van Deloox!

Reageer

Tines 22-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Razend snelle levering en veel keus , fantastisch.
Wel mis ik een proefje van een geurtje , vind ik toch een stimulans om eens wat anders te proberen .
Prijs vond ik trouwens ook aangenaam !

Reageer

May 21-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, snelle levering en een goede prijs. Gister besteld vandaag al in huis. Super

Reageer

Chris 21-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op aanraden van een vriendin heb ik bij Deloox een bestelling gedaan. De afhandeling verliep correct en snel :volgende dag werd mijn pakket geleverd!
Ik ben dan ook tevreden over deze winkel!
Tip: Het zou leuk zijn om een extra sample te ontvangen....

Reageer

Jan 21-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deloox heeft een ruim assortiment tegen scherpe prijzen. De zeer snelle levering van de produkten is ook heel erg fijn.

Reageer

Toon meer reviews