Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 301 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

E van Laake 19-03-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zag er goed uit. Na wat research kwam ik tot de ontdekking dat hun prijs verreweg de beste is.

Reageer

Anja 16-03-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was eerst wat bang om bij jullie iets te bestellen omdat op jullie recessies stond dat jullie ni snel leveren. Maar we hebben 2x iets besteld bij jullie en daags nadien werd het al geleverd naar België.
Dus wij zijn wel heel tevreden en bovendien goedkoper dan in de winkel.
Wij gaan in de toekomst terugkijken jullie bestellen.

Reageer

Marjoke 16-03-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze aan heerlijke geuren ( ook de wat oudere klassieke geuren). Makkelijke site en heel snel in huis! Geweldig!!

Reageer

Bert 14-03-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect, niets op aan te merken, snelle levering en gewoon zoals het hoort en werd verwacht !

Reageer

HUYS EDDY 14-03-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie prijs kwaliteit en daar bovenop een goede service .ze doen wat ze beloven ,vandaag bestellen morgen geleverd

Reageer

Jan Edwin 13-03-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering van de bestelling. Ook zijn de prijzen van de producten goed en niet te duur.

Reageer

Eliza 13-03-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na vergelijking de voordeligste. Ben tegenwoordig wat huiverig met bestellen op internet, maar deloox is een prettige, betrouwbare webshop. Heb hier vaker besteld en bevalt prima. Besteld en betaald met gemak. Verzending en levering was snel en netjes. Alles binnen een paar klikjes, dat is fijn shoppen! Ik ben erg blij met mijn nieuwe heerlijke geurtje! Bedankt voor opnieuw een prettige shopervaring en tot de volgende!

Reageer

Arnold 13-03-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima overzichtelijke en vlotte website. Voordelig aankopen.
Duidelijke communicatie na verzending.
Heel vlotte levering, pakje was besteld in de voormiddag en de levering in België gebeurde de volgende dag.

Reageer

Jeff 10-03-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede merken en niets is nep! De geuren zijn van goed kwaliteit en zeer betaalbaar.

Reageer

Hanneke 06-03-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn favoriete eau de toilette altijd voor een super prijs en super snel geleverd, top!

Reageer

Jean 04-03-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke site met ruime keuze en betaalbare prijzen.
Snelle levering ook dus helemaal top 👌

Reageer

Stefan 03-03-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deloox heeft veel keuze voor mooie prijzen. De Issey Miyake eau d'issey pour homme die ik hier kocht kwam snel aan (volgende dag), in een stevige, compacte verpakking. Deloox is zeker een aanrader, en er zullen wellicht meer bestellingen van mijn kant volgen. De eau de toilette is ook fantastisch!

Reageer

Ralf 01-03-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een geurtje van Laura Biagiotti, vond deze bij Deloox.nl en was verrast over het aanbod en prijzen van hoogwaardige parfums. Met een groot aanbod en een gemak voor bestellen en een accurate levering is Deloox.nl mijn absolute favoriet.

Reageer

Kitty Verstappen 29-02-2024

Algemene score

5,0
Hallo ik vind DELOOX helemaal prima en koop altijd mijn geurtje daar. Maar ik heb het pakket na 6 dagen nog niet binnen. Als je dan iets cadeau wit geven is dit heel vervelend.

Reageer

Joyce 28-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superveel aanbod en vaak ook goed afgeprijsd. Heeft altijd precies de artikelen die ik zoek en is ook heel snel bezorgd! Top service🫶🏼

Reageer

Marianne 28-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor jullie gekozen omdat de prijs vergeleken met andere parfumerie zaken best veel scheelde!, bijna 5€ goedkoper! Altijd n heerlijke, bloemen geur geweest, vanaf mijn jonge jaren!
N hele snelle levering, vaak word er gezegd, vandaag besteld, morgen in huis. Bij mij nog nooit gebeurd, bij jullie wel! Supersnel! Stevige verpakking! Zeker n site om in de gaten te houden, zeker door de aantrekkelijke prijzen!

Reageer

Kelly 28-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website overzichtelijk. Zeer ruime keuze.
Ik vond precies de 2 producten die ik zocht tegen een scherpe prijs met gratis verzenden. Helemaal top!

Reageer

De Couck N. 28-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdag besteld en maandag ontvangen zoals aangegeven. Alles was in orde. Heel tevreden van jullie en zal in de toekomst mijn parfum bij jullie blijven bestellen.

Reageer

Nelpie 28-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel heeft een snelle service.
Ik heb de winkel opgespoord via Google.
Ik vind de prijzen ook een pré.

Reageer

Thoms 27-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar mijn bekende producten kwam ik Deloox tegen. Sympathiek geprijsd en een snelle service.

Reageer

Harko 22-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De meeste prijzen zijn lager dan bij andere parfumerie zaken en ik twijfelde of dat wel klopte en niet te mooi zijn om waar te zijn.
Maar het is een betrouwbare site en een super snelle levering! Mij gaan ze daar vaker zien.

Reageer

Rutger 21-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle verzending, goede prijzen, eigenlijk nog nooit een slechte ervaring gehad bij Deloox

Reageer

J.Winkel 21-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede ,snelle levering van de producten met een goede prijs.
Alleen als je een product moet terug sturen om wat voor reden dan ook ? Betaal je veel geld.
7,95 voor 1 flesje parfum.
Voortaan alleen bestellen als je het zeker weet.

Reageer

Singh 21-02-2024

Algemene score

1,0
Heb Dsquared The Wood gekocht bij deloox.nl. De verpakking, het flesjes en de geur zijn anders dan het origineel. De geur is ook na 30 minuten vervlogen. Deze webshop verkoopt nep parfums!

Reageer

Matthias 19-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht last minute een cadeau voor mijn vriend. Ik bestelde het en de volgende ochtend had ik het al in huis. Prachtig ingepakt en geweldig snelle service. En dat aan de beste prijs! Dankjewel Deloox!

Reageer

Toon meer reviews