Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 310 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 29-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn parfum is lastig te vinden, deze webwinkel heeft hem, voor een leuk prijsje! Dus ik ben blij en twijfelde of ik niet meteen meer moest halen, maar dat kan altijd nog (hoop ik)

Reageer

Maus01 29-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb bij Deloox besteld omwille van de voordelige prijs, snelle levering was een pluspunt.

Reageer

Cecile 29-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie aanbiedingen, snelle levering in nette verpakking en producten naar verwachting.
Ik was eerst huiverig voor namaakluchtjes, maar mijn,al inmiddels 6x, bestelde leau dissey is geen namaak.
Ik bestel mijn favoriete luchtje alleen nog hier.

Reageer

Marian 29-07-2023

Algemene score

2,0
L’eau d’issey gekocht. Al 30 jaar koop ik deze en weet hoe lang de geur blijft. Die van deloox vervliegt binnen een uur. Dus ik heb onder de instapost gemeld dat ik deze wil retourneren en mijn geld terug. Wettelijk klopt dit, ook na geopende verpakking mag het terug. Ik wacht op hun antwoord. Deze zal ik hier ook plaatsen. Ik vertrouw erop dat dit netjes wordt afgehandeld.
Overigens was de levering zorgvuldig en vlot, maarja…

Reageer

Arjan 28-07-2023

Algemene score

1,0
Heel Bizar dat her Personeel zo met klanten om gaat....en dan heb ik het over liegen en bedriegen..
Zouden ze nou zo.n fijn gevoel er aan over houden ??
Ik bestel parfum van 106.00 euro
Direct bij eerste gebruik was het zo vervlogen
Gelijk contact genomen
Er mij verteld u moet weken geduld hebben na weken gaat het Sterker ruiken...Nog NOOIT van gehoord en nog NOOIT meegemaakt !!

Na 5 weken ging het Retour ivm testen door het Eigen Personeel
Dus dat is een Slager die zn Eigen vlees Keurd !!!!!!!
Wat een Bedrijf dat dit nog draait

Klant is Koning maar niet bij dit Bedrijf...wees Coulant geef een Orginele Verse Parfum of geef ieman een deel van zn centen terug..
Want ik en meedere moest het weken gebruiken vanwege dat het beter ging ruiken ( dus niet )...dus dan is er iets uit ....maar nee

De Euro.s zijn binnen...en de volgende mag weer storten
Op de Site leest je veel 4 of 5 sterren..dan gaat het alleen maar over de Snelle levering en goed verpakt

Er zal heus wel af en toe wat Orgineels tussen zitten.....maar Niet de Mijne..en bij meedere


NEVER NOOIT MEER EN 1 STER IS AL TE VEEL

Reageer

Yvonne 27-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zoekend naar een parfum bij Deloox terechtgekomen, mooie site, leuke prijzen en snelle levering

Reageer

Ben 25-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor parfum, eau de parfum, eau de toilette en after shave
zit je bij Deloox helemaal SAFE!

Reageer

Patrick 24-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden, goede prijs en snelle levering. Volgende bestelling zeker bij deloox. 👍

Reageer

HettyB 24-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Parfum gekocht: na vergelijking de goedkoopste! En een snellere levering dan verwacht.
De productiedatum gecheckt en die was van april dit jaar, dus zeer tevreden.

Reageer

Mp 24-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel content . Gemakkelijk te kiezen op de site en de levering was dik in orde en ook belangrijk was vlug geleverd.

Reageer

Christel 24-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als je de prijzen een beetje kent en ze geven korting, kom je niet bedrogen uit 👍, vlotte bestelling en levering

Reageer

Benjamin Lembrechts 23-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke shop met veel keuze , en dat voor een zeer scherpe prijs.
Levering ging vlot en de automatische keuze voor een aflevering te kiezen is een meerwaarde.

Reageer

Mariet 23-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit perfect! Een heerlijke crème!
Keurig ingepakt en geleverd zoals wordt beloofd!

Reageer

Wilma 22-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit was de eerste keer dat ik wat besteld heb bij Deloox.
Altijd spannend, maar ik kan iedereen aanbevelen om hier te bestellen. Heel snel geleverd, zeer goede prijzen, goed verpakt en fijne vervoerder Budbee. Perfect allemaal!

Reageer

Hetty 20-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede aanbiedingen en snelle versand. Ik zal er weer eens gebruik van maken.

Reageer

RonvH 20-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zéér snelle service, binnen 24 uur had ik het bestelde produkt. Goede prijs.

Reageer

Erika 19-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie shop, duidelijke site, prijzen zijn heel aantrekkelijk. En .. snelle levering, volgende dag in huis. Dus snel genieten van je aankoop..

Reageer

18072023 18-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je kan gemakkelijk het juiste parfum vinden in de webshop, de bestelling ging super vlot. De volgende dag mocht ik mijn favorieten reeds ontvangen, voor mij WOW en dat voor een super prijs i do it again !

Reageer

Mietje 18-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een heel trouwe site . Zou het iedereen aan raden . Ik ben heel te reden .
.

Reageer

Fabienne 18-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben zo blij dat ik deze site heb gevonden. Mijn favoriete shampoo Olaplex is hier het goedkoopste en wat helemaal leuk is…ik heb een nieuwe eyeliner gekocht van een merk welke ik niet kende. Het is Artdeco en hij is fantastisch! En €10 goedkoper dan de eyeliner van Clinique die ik altijd had. In deze dure tijden toch wel leuk €10 verschil. 😃

Reageer

Mieke 18-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heerlijk luchtje voor een prima prijs en de dag na de bestelling al bezorgd. Prima geregeld en een overzichtelijk website.

Reageer

Wildenberg 18-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en spot goed koop zag deze op Schiphol voor €47 en hier€33.

Reageer

Sebastiaan 18-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs was goedkoop en de levering ging vloeiend. Ik werd per mail op de hoogte gehouden, dat was prettig.

Reageer

Edanur 17-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en betrouwbare website, snelle levering.
Was de dag erna gelijk binnen!

Reageer

Waleed 17-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hoge kwaliteit, snelle levering, veel aanbiedingen, een van de beste winkels :)

Reageer

Toon meer reviews