Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jose 20-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke overzichtelijke en professionele website waardoor je je producten snel kunt vinden en kunt bestellen. Levering meteen binnen de aangekondigde tijd. Tussentijdse updates van de status van bezorging. Geen score 10 omdat ik had gehoopt dat de producten met kartonnen bescherming in het doosje zou zitten ipv plastic materiaal.

Reageer

Samantha 14-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super winkel!!
De naam zegt het al.
Snelle levering goeie producten.
Ben zeer tevreden

Reageer

Hasan 13-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is gewoon een top en super winkel leuke aanbiedingen goed en snelle service
Ik ben echt blij mee met deze top winkel 👍

Reageer

Bompi 10-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle, helemaal correcte en prima verpakte levering van de gewenste producten, en dan ook nog aan een zeer interessante prijs.
Een aanrader !
Een zeer tevreden klant.

Reageer

Peter 10-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte en vlugge afhandeling. Duidelijke en interessante prijzen. De verzending is gratis bij een aankoop boven de 30 €.
Vlotte communicatie.

Reageer

Kelly 09-03-2022

Algemene score

1,0
Hele slechte klantenservice, oplichters, beschadigde producten leveren en vervolgens jou daarvoor beschuldigen. Ze lossen het niet op en je geld is weg.

Reageer

M van wijngaarden 08-03-2022

Algemene score

10,0
Prima shop. Alleen dhl belooft vrijdag tussen 10 en 15 uur te bezorgen, dat gebeurt niet. Geen bericht we komen niet. Wel zaterdag een mail met tussen 10 en 15 uur komen we. En dan komen ze ook wel. Dat was wel jammer.

Reageer

Paul 07-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service e duidelijke communicatie. Alles klopt, en dat geeft een fijn gevoel. Vandaar dat ik telkens een herhalingsaankoop doe.

Reageer

C.L.M. Smit 06-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling is prompt en top afgeleverd. Het product " red door" had ik er al eerder besteld en dat ging ook top!

Reageer

Do 05-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niets dan positieve ervaring: vlotte en correcte afhandeling van de aangekochte producten,die ik bij vrienden en familie overal aanbeveelt. Snelle verzending! Een tevreden klant👍

Reageer

Laura 02-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super Snel, Makkelijk bestellen, bevestiging in mijn mailbox.
In de avond besteld en de volgende ochtend netjes verpakt bezorgd
Al met al Super”Winkel “

Reageer

Miruna 01-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering in minder dan 24h. Heel tevreden. Betere prijzen dan bij andere winkels! Toppie!

Reageer

Janne van der Wedden 01-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind Superwinkel helemaal SUPER, elke keer als ik er iets bestel en dat is bijna altijd parfum.
AL jaren profiteer ik dus al van de SUPER-lage prijzen en ook de bezorging de volgende dag is SUPER!!!
Superwinkel BLIJFT mijn favoriete winkel!

Reageer

mvs 01-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de geur komt overeen met de beschrijving en supersnelle levering ook de prijs was heel vriendelijk en ik ben van plan de volgende keer ook weer hier te bestellen

Reageer

GBL 01-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super leuke shop met een ruim assortiment en leuke aanbiedingen. De bestelling ook echt de volgende dag geleverd en netjes verpakt.

Reageer

Jan 25-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle en nette bezorging. Het ging om mijn favoriete Ralph Lauren Safari die bijna nergens meer te krijgen is. De eau de toilette was keurig verpakt in een doos met Sealed Air. Ook nog even een datum check op checkfresh gedaan en de Safari was niet ouder dan een jaar! Echt super!

Reageer

amdro 23-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Topproducten voor een heel goede prijs, reeds jaren lang een heel tevreden klant

Reageer

Suzy 23-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel heeft een grote keuze aan parfums. De prijzen zijn voordelig, de levering snel en correct. Mooi en degelijk verpakt. Een echte aanrader voor al je schoonheidsproducten.

Reageer

Dhondt Marc 23-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed dag , de leveringen waren perfect op tijd en zeer goed uitgevoerd en geleverd .
BEDANKT

Reageer

Monique 22-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een zeer breed assortiment verzorgings en luxe producten. Vaak de beste deal t.o.v. andere webwinkels. Supersnel geleverd: de volgende dag goed verpakt in huis. Ook fijn: de mogelijkheid om het pakketje bij een service punt te laten afleveren. Ik kijk altijd eerst even bij Superwinkel als ik iets nodig heb alvorens ergens anders te kijken.

Reageer

Wil Learbuch 22-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijsvergelijking gedaan , en was het voordeligste.
De levering was snel ,en keurig verpakt .

Reageer

A v Rooij 22-02-2022

Algemene score

10,0
Snel geleverd,goede kwaliteit /prijsverhouding!! zeker een aanrader!!! Zal zeker weer bij superwinkel bestellen de volgende keer!!!

Reageer

rita 22-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het is snel geleverd,tegen andere websites was dit heel snel heel tevreden ook,en een mooie prijs

Reageer

Safira 21-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs is stukken lager dan bij Douglas en het werd supersnel verzonden!
Hier ga ik vaker bestellen!

Reageer

ikke 21-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Reuzegoed die Superwinkel met veel voordelige koopjes en supersnelle levering . Bedankt daarvoor !! Vorige week parfum van Helene Fischer gekocht en ben daar reuzeblij mee , zalige bloemengeur , om vrolijk van te worden in deze wat donkere en onaangename tijden .

Reageer

Conny 17-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel en supersnelle bezorging!!

Netjes verpakt, ben zeer tevreden en de prijzen zijn ook nog eens superlaag!

Reageer

Wil 16-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke informatie, zowel bij het bestellen als ook de verwerking ervan. En bovendien snelle levering en alles keurig verpakt.
Kortom: helemaal TOP!

Reageer

Mandy 16-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, duidelijke site en vaak ook voordeliger! Paar keer al wat besteld en tot nu toe allemaal positief!

Reageer

Ruud 15-02-2022

Algemene score

8,0
Snelle levering overzichtelijke factuur .
Product was zoals ze het aanbieden.

Reageer

Daphne 14-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, super prijs!
De goedkoopste in het gewenste artikel. Goed op de hoogte gehouden van de verwachte levering.

Reageer

Marcel 13-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijzen en vriendeljjke klantenservice. Ik misre wel een monstertje. Altijd leuk om die te krijgen.

Reageer

Sita 13-02-2022

Algemene score

2,0
Kreeg melding: pakketje bezorgd maar heb niks gekregen. Extra bij deze winkel besteld zodat ik dag erna zou krijgen. Nu moeten ze een onderzoek starten bij dhl en dat duurt een paar werkdagen. Wat een slechte service! Omdat dhl niet levert ben ik nu de dupe.

Reageer

Frits 10-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koop al diverse jaren bij deze shop en in alle opzichten met volle tevredenheid. Gebruiksvriendelijke en duidelijke webshop, uitstekende producten met voordelige prijzen, altijd snelle levering in degelijke verpakking. Top shop.

Reageer

Malou 09-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind Superwinkel een hele fijne online winkel. Superwinkel heeft altijd alle producten voor een hele gunstige prijs. De website is erg gebruiksvriendelijk en voorzien van realistische reviews. De snelle levertijden zijn ook echt heel erg fijn. Vaak de volgende dag al in huis. Superwinkel blijft voor mij de nummer 1, ik bestel echt al mijn parfum hier. Veel voordeliger dan ergens anders.

Reageer

Anna 02-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een fijne website die erg duidelijke is. Daarnaast zijn het goede prijzen en ook nog snel geleverd :)

Reageer

Obiwan 01-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor mijn parfum betaal ik hier de laagste prijs. Daarnaast wordt het pakketje keurig de volgende dag bezorgd door DHL. Alles gebeurt conform de aangegeven procedure. Nooit enig probleem ondervonden bij deze organisatie.

Reageer

Nicole 31-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie en overzichtelijke website, goede aanbiedingen, snelle verzending en goede service. Je heb je bestelling de volgende dag al in huis en is netjes verpakt. Ik verveel deze website aan iedereen!

Reageer

Mandy Smeets 31-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hier vind ik altijd de parfum die ik zoek aan de goedkoopste prijs. Een dag na de bestelling wordt die al geleverd.

Reageer

Gerrit van de Bult 31-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze, goede prijzen, duidelijke omschrijving van het product en levering op de afgesproken tijd. Al vaak producten besteld bij deze shop en nog nooit teleurgesteld. Ik hoop nog jaren klant te kunnen blijven.

Reageer

Indy 27-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel levert snel en heeft een groot assortiment aan geuren met hele leuke aanbiedingen.
Daar maak ik graag gebruik van. Er staat altijd een duidelijke omschrijving van de geuren zodat je op basis daarvan kan zien of een geur bij je hoort of bij een persoon voor wie dit bestemd is. Echt een aanrader.

Reageer

Mw. Bras 26-01-2022

Algemene score

8,0
Alles was keurig, de bestelling is netjes op tijd geleverd en was goed verzorgd.

Reageer

Elke 26-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering, verpakking was in orde, artikel was helemaal zoals beschreven.
Super tevreden van superwinkel.nl!

Reageer

Ineke 25-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al enkele jaren bij Superwinkel.nl. Veel keuze, ook bv. geuren die moeilijk te vinden zijn bij andere winkels. Bestellen gaat eenvoudig. Goede communicatie tijdens het bestelproces. Achteraf betalen behoort tot de mogelijkheden. Producten zijn prima geprijsd, regelmatig heel goede aanbiedingen.

Reageer

Remmie 24-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb niks aan te merken op Superwinkel.nl. Het enige dat mij stoort is de bezorging door DHL. Hier kan Superwinkel.nl niks aan doen. Zou hier zo me volgende parfum weer bestellen en om me heen mensen adviseren om hier een bestelling te plaatsen

Reageer

ED TOLSMA 23-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
LEKKER SNEL EN GOED AFGELEVERD. BESTELLING GEPLAATST VIA BOL.COM EN 2 DAGEN DAARNA PAKKETJE AANGEKOMEN. MAILVERKEER WAS HEEL DUIDELIJK EN HELDER. EEN AANRADER VOOR MIJ EN ZAL ZEKER NOG VAKER IETS BESTELLEN. GA ZO DOOR.

Reageer

JdN 22-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed assortiment, service gericht, snelle verzending!
Het was mijn eerste bestelling, maar mogelijk niet de laatste.

Reageer

MilenaM 22-01-2022

Algemene score

1,0
I received a fake perfume. They do this very well as the packaging is really well done, but the smell has nothing to do with the real thing. It smells like alcohol and evaporates really fast. I read other negative reviews (when it was too late, obviously) and saw that a lot of people had the same problem. Of course, the costumer service is denying all this and will never give you your money back. I went to the shop (again) to smell the perfume in question. What superwinkel.nl sentme is a fake without doubt!

Reageer

Annelies 20-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel tevreden erover..en de bestelling is er al binnen 1 dag..super...wat een service!!👍👍👍👍

Reageer

R Troubleyn 19-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website. Snel besteld en betaling snel en makkelijk afgehandeld. Levering de dag nadien! Top

Reageer

Peter 19-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, uitstekende prijs en vlotte levering. Ik zou een 10 kunnen geven maar dat ene puntje hou ik voor mezelf 😉

Reageer

Toon meer reviews