Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 298 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robbie 28-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Rete snelle bezorging. Overzichtelijke website. En normale prijzen. Laat de heerlijke geurtjes maar komen! Tot snel

Reageer

Peggy 28-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top, snel, correct, degelijk verpakt en mijn favo parfum snel in huis, aanrader!!!

Reageer

Petra 28-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Visueel aangename site, rustgevend, gemakkelijk te navigeren, overzichtelijk, pagina's laden snel, producten aan voordelige prijs, levering was gratis en snel, goede opvolging van de bestelling. Heel tevreden over mijn ervaring met deze winkel!

Reageer

Hogenhout 26-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk en snel te bestellen en snelle levering . Overzichtelijke site , met veel voordeel.

Reageer

Daantje 25-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had nog vrijlaat besteld en her was de volgende gewoon optijd bezorgd bij de ophaal punt. Super bedankt ben tevreden, en ruik nu ook heel lekker.

Reageer

Annelies Disberg 21-06-2023

Algemene score

1,0
Nee nooit hier wat bestellen...t parfum stonk gewoon
Niet eens waardig als wc spray!

En dat voor een duurde...soort!!!

Nooit iets kopen

Reageer

Larissadc 20-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over deze site. Snelle levering en goed verpakt.
Mooie prijs voor top producten ! Zeker aan te raden

Reageer

Regina 20-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie aanbiedingen en heel veel keuze. Snelle levering en goede betaalopties. Top!

Reageer

Rita 16-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hallo, ik ben zeer tevreden dat ik deze shop gevonden heb,
Heb al 2x besteld en zal nog meerdere keren bestellen, vandaag besteld en morgen al in huis, ik vind het fantastisch, bedankt
MVG Rita

Reageer

gerrit 15-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bestelling prima afgerond. het bestelde product was goed verpakt. prijs is bij deloox zeer concurrend.

Reageer

M. 13-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne site, kon het goed vinden. Heel snel geleverd, al de volgende dag.
Het is een webwinkel waar ik graag terug kom.

Reageer

Margot 13-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel geleverd na bestelling, goede verpakking en ook nog eens tegen geweldige kortingsprijzen. Gewoon top!

Reageer

Henricus Lanooij 13-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede prijs/kwaliteit verhouding en de order werd snel verwerkt en geleverd!
Aanrader!

Reageer

Laura M. 13-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel tevreden over alle aspecten. Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website, prima prijzen, en razendsnelle (gratis!) levering. Ik kom hier zeker terug, en kan het anderen ook aanraden.

Reageer

Gert 13-06-2023

Algemene score

6,0
Ik bestelde Baldesarrini Eau de Cologne parfum. Dit werd zeer snel geleverd. Maar al heel snel kwam ik erachter, dat de geur ook heel snel weg was. Dus …. wat snel geleverd werd, viel jammergenoeg tegen.

Reageer

Caroline Beernink 13-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtig site, duidelijke informatie over het artikel.
Gunstige prijs !
super snelle levering !
Keurig verpakt!
Bezorging perfect op tijd door een vriendelijke man afgegeven!

Reageer

Marga 12-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nu meerdere eau de parfums gekocht via Deloox.
Ik blijf daar klant,
Wordt vaak de volgende dag al geleverd
En het zijn leuke prijzen.
In ieder geval goedkoper dan in de parfumerie.
Ik ben dus vaste klant.

Reageer

Suus 12-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne site met goedkope parfums! En ook snel geleverd. Ik bestel zeker nog een keertje.

Reageer

Huygens Micheline 10-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoopste. Vlotte levering. Bestelling wordt goed opgevolgd. Als klant blijft ge op de hoogte via mail.

Reageer

Mıla 08-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond de winkel erg leuk, leuke prijzen en vond mijn favoriete parfums die ik zocht, en snelle levering

Reageer

IP 07-06-2023

Algemene score

5,0
De parfum Olympea van paco rabanne was niet goed gedicht want er was een kring van parfum in de doos en de hele verpakking rook ernaar. Er is zeker een centimeter uit het flesje. Heel spijtig want is dure parfum.

Reageer

Rachida 07-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de kortingen zo goed , super snelle service., vandaag bestellen en morgen al ontvangen. Geen beschadigde bestelling.
Bedankt hiervoor

Reageer

Loes 07-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie producten snel geleverd. Vooral de minder recente parfums zijn heel prettig geprijsd. En de mogelijkheid achteraf te betalen. Kan niet beter dus!

Reageer

Manuela 06-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorm veel keuze. De prijzen vallen goed mee. En ongelooflijk snel geleverd .

Reageer

Els Woudstra 04-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie site! Mooie producten, goede kwaliteit! Snelle levering.
Kortom heel tevreden!

Reageer

Toon meer reviews