Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vectra25 12-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik geef een 8 als cijfer voor de gunstige prijzen goede website en snelle levering het had een 10 kunnen zijn als superwinkel ook monsters gaf bij een bestelling ik zeg dit omdat ik nu een paar miskopen heb gedaan maar al met al dik tevreden.

Reageer

J.v.d.plas 12-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze week besteld de volgende dag zou het inderdaad geleverd worden maar omdat het mij niet kan verzet naar een andere dag.
Het product wat ik besteld voldoet zeker aan wat ik besteld heb ook de cadeauverpakking was prima voor elkaar
Ik ben er zeer blij mee

Reageer

Ann 10-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, goedkopere prijs dan in de winkel, snelle levering, goed verpakt. Prima!

Reageer

willem 09-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
uitgebreid assortiment, levering vlot en de prijzen zijn goed, ook fijn dat er 200ml verpakkingen zijn

Reageer

Marieke 09-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige webwinkel! Veel keuze in vele merken en voordeliger dan de meeste parfumerieën. Goede service, en altijd de volgende dag in huis! 👍🏻👍🏻👍🏻

Reageer

Shirley 09-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webshop met groot assortiment, zelfs niche merken voor zeer voordelige prijs! Snelle levering, vaak de volgende dag al. Goed verpakt zonder deuken in verpakking. Een absolute aanrader!!

Reageer

Jacob Derk Stuurwold 08-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi aanbod, zeer adequate behandeling van vragen, goede kwaliteit van de bestelde producten.
En vooral, een goede omschrijving van de producten en eerlijke tekst erbij.

Reageer

Loes 08-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het bestellen ging lekker vlot. En keurig afgeleverd bij de afgesproken winkel.

Reageer

Ellen 08-12-2021

Algemene score

10,0
De volgende dag is het pakketje al geleverd. De prijs is Super van de Superwinkel.

Reageer

Ad Weda 08-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
betrouwbaar en snelle levering en alles keurig verpakt, heel belangrijk! dat zie ik wel eens anders.

Reageer

Frans 07-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede omschrijving ,ingrediënten, van de parfums. Dit is vooral van belang wanneer je online een parfum koopt. De prijs is uitstekend en de levering snel en betrouwbaar.

Reageer

Annie 07-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben super tevreden, voor mij zelf een lekker geurtje gekocht en voor een vriendin een bon waar ze zelf kan bestellen. Ze kent de site ook door mij ook heel tevreden.

Reageer

Martin 06-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer scherpe prijs en ee zeer snelle afhandeling en levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reageer

A de Jongh 06-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne zaak,,
Doet wat ze zeggen.
En leveren ook nog een uitstekend produkt.
Producten die ze aanbieden vallen zeer in de smaak.

Reageer

walter van ginneken 05-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik vind het een héél goede superwinkel alles is correct en een héél vlugge levering het is prettig winkelen hier en prijsverhouding is prima

Reageer

Marloes 05-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en voor een hele mooie prijs!
Heel veel keuze echt heel tevreden 👍

Reageer

superwinkel 03-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bestelling eenvoudig te doen, levering binnen de toegezegde tijd reden om een vervolg aan te geven.

Reageer

Paul 03-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zowel mijn vrouw als ikzelf hebben al jaren een vast luchtje. Deze kopen we altijd tegelijk en dan zijn ze ook ongeveer tegelijk aan vervanging toe. Dus ga ik op zoek naar een plek waar ik allebei de parfums leverbaar vind én tegen een goede prijs. Hoewel ik erg ben van 'koop het lokaal' lukt het meestal niet om dit bij de plaatselijke drogist te realiseren. Maar het is wél gelukt bij Superwinkel. En de levering ging perfect dus ik raad deze webshop zeker aan.

Reageer

Francisca 03-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot aanbod en goede informatie over alle producten. Fijne website. Hele mooie aanbiedingen. Keurig ingepakt, snel verstuurd.

Reageer

Johan Meeuwisse 03-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is goed de service is goed de spullen zijn goed en snel bij me dik tevreden

Reageer

Ineke Soer-Goosem 02-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wat een makkelijk toegangbare site. Voor mij ging het eigenlijk maar om 1 ding mijn lievelingsgeur, die niet meer in de winkels verkrijgbaar is. Zo blij, en dat betekend natuurlijk dat ik ook verder ga shoppen. Ik kan nu al voorspellen dat ik een fan ga worden van supperwinkel.
Met hartelijke groet
Ineke

Reageer

Patrick 02-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de omschrijving en levering van het produkt was heel correct en alles ging zeer vlot en makkelijk

Reageer

Jeannet 01-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik koop bij superwinkel.nl altijd mijn favoriete parfum, het is een stuk goedkoper dan de parfumerie winkels, snelle bezorging

Reageer

Errol de Fretes 01-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima levering,snel en zeer accuraat , zeker in deze drukke tijden
Ook de mailtjes over en weer was prima in orde 👌🏾👍🏾

Reageer

RSGC 01-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering zelfs met dagen dat de postpunten het mega druk hebben. Geweldige kortingen en super assortiment

Reageer

Mertens Eva 01-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goede service, een snelle levering…en .... zeer goed van prijs…

Reageer

Edwin 01-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super winkel via webshop. Veel leuke aanbiedingen voor een prima prijs. Gewoon vergelijken met andere parfumerie winkels. Superwinkel levert supersnel. Komt afspraken na.

Reageer

Sanne 01-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website is gebruiksvriendelijk. Netjes ingepakt met leuke kortingskaarten. Shampoo die is besteld is vele malen goedkoper dan op andere site.

Reageer

Tedje 01-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heerlijke webwinkel voor geuren voor dames en heren . Niet duur
Snelle levering ,als je belt goed advies,
En is iets niet goed gedaan ,kun je het retouren geen probleem, erg tevreden

Reageer

Dion 30-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind deze webshop super geweldig leveringen altijd optijd en ik heb het genoegen gekregen om bij jullie vesting 4 nieuwe werkbanken te mogen monteren dus hkm magazijn inrichtingen...misschien is me laaste bestelling wel verwerkt op mijn gemonteerde tafel super trots als klant ook in jullie vestiging te hebben gewerk

Reageer

Peter 30-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, gunstige prijzen en levering snel, netjes volgens afspraak. Degelijke verpakking.

Reageer

Leo 30-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk, snel en goed geregeld! Website is duidelijk en makkelijk mee om te gaan.

Reageer

Sandy 30-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne website en ze hebben altijd mijn 1-liter voordeel pompflacon Macadamia shampoo en conditioner en meestal net iets minder duur als bij andere aanbieders.
Wel zou een extra aanbieding op zijn tijd fijn zijn 🤗

Reageer

Francien Boom 30-11-2021

Algemene score

9,0
Heerlijk geurtje de volgende dag in goede orde ontvangen top.en het geurtje is heerlijk,geef dit ook door aan al mijn bekende vrienden,vandaag al aan een doorgegeven.

Reageer

Marc Tielens 30-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Topservice , goedkoper dan andere webshops voor dezelfde parfum , snelle levering , echte aanrader.

Reageer

Corrie 29-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Héél goede prijs voor de eau de toilette en snelle bezorging.
Keurige factuur

Reageer

Els 29-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel gemakkelijk om te kiezen heel fijn dat er goed omschreven staat wat er in de parfum aanwezig is qua geuren en goede beoordeling van eerdere klanten. Hele snelle levering goede prijs dus TOP

Reageer

Johan 29-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Allereerst zoek ik als ieder ander naar een gunstige prijs, deze heb ik bij Superwinkel nu al een paar keer gevonden.
Tel daarbij op dat de levering vlot is en het artikel perfect verpakt. kom hier zeker graag terug.

Gr Johan.

Reageer

Jolanda bleekman 29-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hadden me pakje netjes verstuurd maar DHL had aangegeven dat ze het hadden afgeleverd op de aangegeven plek die ik had door gestuurd.
Maar dat was niet zo.
Heb dus de winkel gebeld en ben super vriendelijk te woord gestaan. Ik hoefde me geen zorgen te maken als het de volgende dag er nog niet was kwamen we samen tot een oplossing. Maar pakje stond op een andere plek.
Heb de winkel gemaild en kreeg gelijk antwoord terug.
Ga zeker vaker spullen bestellen bij deze winkel een echt aanrader.

Reageer

L 29-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, super snelle levering. Goed op de hoogte gehouden. Een echte aanrader!

Reageer

Simone 28-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fantastische webshop. Duidelijke info en heel snelle levering. Ik had een vraag per mail gestuurd en deze werd “super”snel beantwoord.

Reageer

Yody 28-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorme keuze. Betaalbare luchtjes. Super fijn bedrijf. Ik bestel vaak bij dit Superwinkel.nl

Reageer

Arthur 28-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Motivatie: Veel prijsvoordeel dus het moeite waard om producten aan te schaffen.
De site ( Superwinkel ) is makkelijk voor iedereen te zoeken wat men nodig heeft.
Voor 22:00 uur besteld wordt de volgende dag het geleverd.
Mocht je niet tevreden bent kunt men makkelijk retourneren in de oorspronkelijk verpakking.

Reageer

Thompson 28-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle levering! ‘s avonds besteld en volgende dag geleverd. Top service

Reageer

Dirk Wouters 28-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De motivatie om bij superwinkel te kopen zijn de laagste prijs en de snelste levering.

Reageer

Francien Boom 27-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een nieuw geurtje voor mij ,en die werd de volgende dag goed verpakt aangekomen,dus tevreden daarover,en het geurtje helemaal perfect echt een heerlijk geurtje.Dus een zeer tevreden klant.heb het ook gelijk vermeld dezelfde dag aan hun en bij deze ook weer,

Reageer

Jolanda Faber 27-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als vanouds weer een supersnelle levering van mijn bestelde geurtje Lady million, voor een geweldige prijs!!! Ik ben een megfan van Super winkel🤩😍🤩

Reageer

Amouage 26-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de superwinkel ;super! DHL is minder super. Mijn bestelling zou op maandagavond tussen 17.30-21.30 uur geleverd worden, maar er kwam niemand. Ik kreeg nog een mail met een andere tijd, ook toen kwam er niemand. Uiteindelijk heb ik het pakketje opgehaald bij een DHL afhaalpunt.

Reageer

Johannes 26-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel is eenvoudig te vinden. Het bestelproces is eenvoudig en hetgeen ze beloven wordt goed nagekomen. Levertijd is meer dan in orde en het gekochte product is conform de beschrijving op de site.

Reageer

marianne 25-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig, wat ze beloven komen ze ook na. Op vrijdagavond besteld en op zaterdag in huis. Keurig verpakt mijn pakjesavond kan niet meer stuk.

Reageer

Toon meer reviews