Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nancy De craene 19-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop altijd mijn parfum bij jullie
Altijd de beste prijs
Ben blij Jullie ontdekt te hebben

Reageer

Doreen 14-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtige en heerlijke luchtig in grote hoeveelheid ml voor een goeie prijs!!!

Reageer

Doreen 14-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtige en heerlijke luchtjes in grote hoeveelheid ml voor een goeie prijs!!!

Reageer

Elize 13-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne website, ik bestel hier omdat het goedkoper is dan bij andere aanbieders. Snelle levering en alles is netjes verpakt.

Reageer

Goele 13-10-2021

Algemene score

10,0
Veel keuze, scherpe prijzen en een vlotte levering. Al jaren fan en vaste klant

Reageer

Samo 12-10-2021

Algemene score

1,0
Nooit mijn spullen gehad, waarschijnlijk door DHL, daar we een bezorger hebben die af en toe wat ontvreemd. Met superwinkel gebeld en hier gaven ze aan dat ik maar moest afwachten wat het onderzoek van DHL zou opleveren. Geen enkele initiatief om mij alvast op weg te helpen. Week later en nog steeds (uiteraard) nog niks gehoord. Wel jammer voor de jarige dat ik haar cadeau nu 3 dagen later nog niet heb.
Superwinkel 13-10-2021

Beste Samo,

We vinden het erg vervelend te lezen dat je ons zo'n slechte beoordeling geeft. Je hebt twee dagen geleden contact met ons opgenomen en telefonisch was je begripvol toen we aangaven dat we navraag gingen doen bij DHL over de levering van je bestelling. Uiteraard houden we je op de hoogte, uiterlijk morgen zal DHL meer laten weten en dan kunnen we je een oplossing bieden.

Superwinkel

Reageer

Petra Vos 12-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen vanwege hun snelle levering en hun grote assortiment in parfum, juwelen en make up. De site van superwinkel.nl is makkelijk te bezoeken. Voor ieder wat wils en ze gaan met de tijd mee. De leveringen zijn snel en de klant wordt op de hoogte gehouden van levering. Daarbij word de klant vroegtijdig op de hoogte gehouden over nieuwe producten en acties via hun nieuwsbrief.
Ik raad het andere zeker aan om via superwinkel.nl hun parfum, juwelen en make-up via deze weg te bestellen.

Reageer

Patrick 10-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
bestelling wordt meteen verwerkt; snel aangeboden aan bezorgdienst, die weer snel levert.
prijsstelling van producten is zeer concurrerend.

Reageer

Carolien 10-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super prijzen voor super producten . Mijn favoriete parfum 60% goedkoper dan in de winkel.

Reageer

Rada 07-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede eerste ervaring met deze webshop. Stuk goedkoper dan bij de twee bekende parfumerieën. De prijzen varieren regelmatig dus wacht niet bij een mooie deal! Artikel netjes en snel geleverd. Klantenservice (telefonisch)ook zeer over te spreken. Ruim assortiment ook.

Reageer

Louisa Winderix 06-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben meer dan tevreden van superwinkel, de snelle levering de lekkere parfums en mijn laatste aankoop van Argent Privocateur parfum is over de top , de beste geur voor mij en dan de voordelige prijs . Gewoon super . Danku superwinkel

Reageer

Veronique 06-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel hier regelmatig parfum. Goede prijzen, voor echte, originele parfums (van A-merken) en een snelle levering, altijd zeer tevreden over.

Reageer

Ton 06-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is zo'n pareltje dat je vindt, terwijl je denkt dat je de betere online shops nu wel kent. Heb er nu al een paar keer besteld en raad 'm iedereen aan. Superwinkel onderscheidt zich van andere parfumshops door het brede aanbod en vooral door de lekker scherpe prijzen. Alle mooie merken, geen left-overs of partijrestanten maar gewoon regulier aanbod. En veel, heel veel. Soms voor minder dan de helft wat je er elders voor betaalt. En zoals beloofd snel geleverd. Als het er eens niet de volgende dag kan zijn, dan staat het netjes vermeld. En dan komt het gewoon conform afspraak binnen drie dagen of zo. Klasse en dat geeft al met al een supergoed gevoel. SUPERwinkel (met hoofdletters) wat mij betreft!

Reageer

Grada 06-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via bekende deze winkel doorgekregen. Netjes optijd verstuurd en ingepakt ! Keurig!

Reageer

Mathys Marie-Louise Albertine 06-10-2021

Algemene score

9,0
Schitterend, juiste en snelle levering. Zeer goede prijs en echte parfums.
Gemakkelijke site om te bezoeken, eenvoudig en per stuk en duidelijk aangeboden.
Leuk om op te zoeken.

Reageer

Anja Lodiers 05-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijzen en top merken. Leuke acties en vlug in huis. Niet goed terug sturen en je hebt je geld zo weer terug. Super👍

Reageer

José 05-10-2021

Algemene score

10,0
Gemakkelijk te bestellen.
Volgende dag geleverd.
Prijs is goedkoper dan in de winkel.
Gratis verzending.

Reageer

Dirk de Greef 05-10-2021

Algemene score

10,0
Zeer voordelig, bestelgemak, snelle levering en uitgebreid assortiment. De aanbeveling om voor Superwinkel te kiezen, was conform mijn ervaring.

Reageer

Marita van Prooijen 04-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel is met recht een SUPER winkel.
Leuke aanbiedingen, goede service en snelle levering.
Heb weer een heerlijke parfum gekocht voor een super prijs. Met 2 dagen in huis en netjes verpakt. Voor een kleine meerprijs kun je je gekochte artikel ook een mooie cadeau verpakking geven.
Niet voor het eerst besteld en zeker niet voor het laatst.

Reageer

Eliane 04-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijn overzicht in de webshop en altijd alles op tijd goede service ben heel tevreden

Reageer

Lola 04-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een hele fijne webshop met mooie producten voor scherpe prijzen. Supersnelle verzending, zelfs naar Griekenland, heel blij mee.

Reageer

Chris V 03-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd zeer Interessante prijzen en alles steeds in voorraad.
Snelle levering.. De volgende dag steeds geleverd en de kwaliteit is perfect.

Reageer

Herren 03-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het echt een super fijne webshop, heel goed geprijsd een snelle service en levering!!
En telefonisch zijn de mensen heel vriendelijk!
De artikelen zijn helemaal top👍

Reageer

Jacques 03-10-2021

Algemene score

4,0
Doos was open en gescheurd. Zelfs de plastic luchtkussentjes waren beschadigd. Geen pakbrief of iets dergelijks bijgevoegd. Inhoud doos rook sterk naar parfum. Lekkage flesje(s) ?
Dit alles ook doorgegeven aan bezorgings site DHL

Reageer

Ann 03-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een super 'online' shop, waar ik eens een andere geur durf proberen omdat het zeer prijslijk is, Ik ga af op de beschrijving en de kritieken, en soms valt dit reuze mee, soms een beetje minder, maar dit doe je niet in de grote parfumwinkels, wegens te prijzig!

Reageer

Sjoukje 03-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een kado bon gekregen voor deze shop.
Shop heeft grote keuze .
Heb een lekker parfum van Gucci-Bloom gekocht.

Reageer

Amber 01-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top prijzen heeft super winkel!
En altijd een snelle levering.
Ik zou super winkel zeker aanbevelen

Reageer

Mark 29-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met afstand de goedkoopste op het internet voor mijn product. Makkelijk bestellen en betalen en snelle levering.
Let wel even op: producten zijn niet altijd op voorraad. Daarom bestel ik altijd voldoende als ik zie dat er voorraad is. Je kunt instellen dat je op de hoogte wordt gehouden via SMS als jouw product weer op voorraad is.

Reageer

Lisette 29-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden over de service de artikelen zijn ook leuk geprijsd en goede kwaliteit. Ik heb er nou 2x besteld en ik ga nergens anders meer voor die producten . Het word de volgende dag al bezorgd

Reageer

A. Kamminga 29-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Een 7 omdat dit mijn geluksnummer is. Superwinkel verdiend een 10 door al mijn ervaringen van de afgelopen jaren.
Nu bestel ik niet wekelijks of maandelijks, maar zodra ik iets bestel bij Superwinkel dan is het altijd goed.
Snelle levering, scherpe prijs voor alle A producten. Top!

Reageer

Pien 29-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd correct en zeker bij problemen zeer vriendelijke oplossingen. Prima en snelle service

Reageer

Missy 29-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel veel keus ,goedkoper dan andere winkels en supersupersnelle levering !
Heel tevreden!

Reageer

Hellen 29-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop hier al een aantal jaren producten. De prijs van producten is een stuk voordeliger en de bestelling verloopt soepel en levering gaat vlot. Ik ben tevreden over deze web site.

Reageer

Roel 28-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke overzichtelijke website, bestellen is een fluitje van een cent. Producten worden tegen een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden. Ook belangrijk: vandaag besteld, morgen geleverd wordt waargemaakt.

Reageer

Yvonne 28-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig te bestellen, goede kwaliteit voor een minimale prijs. Ik beveel dit iedereen aan.

Reageer

karin vanhamod 28-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
super winkel lekker goedkoop en altijd keurig op tijd geleverd. Ook aan mijn zuster aangeraden en zij besteld nu ook bij jullie.
gr karin

Reageer

Jos 28-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs kwaliteit voor aangeschafte product plus
snelle levering . Makkelijk te bestellen op de website

Reageer

Robert 28-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoop en toch goede kwaliteit. Mijn bestelling werd snel en correct bezorgd. Ik kreeg berichten en werd op de hoogde gehouden over bezorging van mijn bestelling. Ik heb vaker bestellingen bij Superwinkel.nl geplaats en ben erg tevreden over hun producten en servies.

Reageer

H. Hoogstra 28-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze goede prijs verhouding en duidelijk traceerbaar en vlotte levering. TOP WINKEL

Reageer

Afrim 27-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Recherche sur le site très facile. Très bonnes offres. Dans notre cas nous n'avons pas trouvé moins chers ailleurs. Le flacon de parfum était très bien emballé et nous avons reçu notre achat déjà le lendemain...incroyable car nous habitons en Belgique.

Reageer

John 27-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede online winkel, scherpe prijzen, levering ging ook snel en goed dus al met al prima!

Reageer

Anke 26-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kiezen voor Superwinkel omdat de prijzen heel vriendelijk zijn! Bovendien is de website zeer overzichtelijk en geeft veel info over het product wat men wil aanschaffen. En áltijd wordt de bestelling, keurig verpakt, heel snel geleverd.
Stiekem hopen we steeds dat er een proefje bij zit, al is ‘t maar om je te verleiden voor een volgende aankoop.!

Reageer

B Brug 24-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, uitgebreide collectie. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Als er vragen zijn is de klantenservice op een normale manier te bereiken. Gewoon even bellen en klaar. Pakketje werd snel geleverd. Keurig.

Reageer

Peter 23-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van bestellen tot de het leveren ging PERFECT.!!!
Niets op aan te merken en houden zo.

Reageer

Ilse 23-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige site, snelle levering en correcte mailtjes. De geleverde producten komen overeen met het bestelde. De aanbiedingen zijn aantrekkelijk.

Reageer

Bloemberg 23-09-2021

Algemene score

1,0
Ik ontving wat ik geloof is een namaak product en superwinkel komt met alle soorten verhalen en weigert het product terug te nemen. Zeer slechte klantenservice!

Reageer

Nissrine 23-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bezorging is altijd netjes op tijd en de producten zijn van een goede kwaliteit. En mooie lage prijzen natuurlijk

Reageer

Onno 22-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de zoveelste keer goedkoper dan zowel Bol als Amazon. Duidelijke updates over de bestelling en levering.
Als ze overstappen van DHL op PostNL voor de levering is het helemaal perfect.

Reageer

Ims 22-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Alles is vrij overzichtelijk. En product en prijs zijn aardig met elkaar in verhouding.

Reageer

Marijke 22-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel is wel zo super TOP,elke keer wordt ik blij van de producten die ik bestel! De levering is goed op tijd en vooral
goed verpakt!

Reageer

Toon meer reviews