Deloox.nl

Deze score is gebaseerd op 4263 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Deloox.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Brenda 01-05-2025
Ik bestel altijd mijn parfum en scheerspulletjes voor mijn man, bij Deloox. Nu ook bodymilk gekocht. Deloox is het voordeligst en ik had het de volgende dag al in huis! Ik ben erg tevreden.
Jacqueline 01-05-2025
Snelle service ondanks Koningsdag
Hester29-04-2025
Originele parfums voor een spotprijsje! Super snelle en nette levering. Jullie kunnen mij als nieuwe klant zeker vaker verwachten!

Ria29-04-2025
Prima service en levering zoals afgesproken. Mooie prijzen en een geweldig groot assortiment. Werkelijk alles is hier terug te vinden en te bestellen.
Oma Marina 28-04-2025
Mooie duidelijke website, heel veel keuze maar vooral fantastische prijzen voor de producten.
Hanna28-04-2025
Snelle levering! En lekkere geurtjes die van lataffa! Meteen aanbevolen aan mijn dochter en die heeft meteen besteld.
Wim27-04-2025
Mooie prijs snelle levering
Frank27-04-2025
Regelmatig heb ik parfums besteld en daar ben ik zeer positief over. Dat kan echter niet gezegd worden van de klantenservice. Ik heb op 10 april een vraag gesteld over de parfum Prada Ocean. Zij bieden een 150 ml flacon aan. Mijn simpele vraag was of dit niet een navulling betreft. Op 22 april een mail ontvangen dat ze mijn vraag door de enorme drukte nog niet konden behandelen. Tot op heden (27-4) nog steeds geen antwoord ontvangen op deze eenvoudige vraag.
Wouter24-04-2025
Snelle levering, mooie verpakking en snel gebruik van lekker geurtje!
Helena23-04-2025
Ik vond de prijs goed en het was inclusief verzendkosten en bestellen en verzending ging uitstekend. Bestelling op de beloofde dag in huis.
Ivo22-04-2025
Zeer gebruiksvriendelijke site met producten aan zeer concurrentiële prijzen. Topper
Anita Dupuis21-04-2025
Snel geleverd en een heerlijke geur
Aad20-04-2025
Snel en netjes verzorgd
Yvonne17-04-2025
Prima , op tijd geleverd
BvG15-04-2025
Een heerlijke geur voor een zeer schappelijke prijs. Vlotte professionele afhandeling van mijn bestelling. Prettige vriendelijke communicatie. Aanrader!
Joyce14-04-2025
Deloox.nl Bezorgt duidelijk en snel. Een weldaad voor de neus. En dus een goede keus. Goede prijs en kwaliteit; Ik heb geen spijt!
rvd14-04-2025
goede service..en snel
Jan uit zevenaar13-04-2025
Snel en accuraat
Jens waanders 13-04-2025
Dit was mijn eerste keer dat ik iets had besteld op Deloox, Ik ben erg tevreden over Deloox. De website is duidelijk en het bestellen ging makkelijk. Mijn parfum werd snel geleverd, sneller dan ik had verwacht. Alles was netjes verpakt.
Aslan12-04-2025
Zeer overzichtelijke site, voor ieder wat wils. Komen de afspraken netjes na, geen zorgen over de bestelling.
W. Busser10-04-2025
Super snel!! Super aflevering!!
Ellen09-04-2025
Ik ben super tevreden over Deloox. Wat ik nodig heb kan ik hier vinden. Betaalbare prijzen en kortingen waar ik blij van wordt. Altijd weer een feestje als ik mijn bestelling op mag halen en uitpakken. Dank je wel Deloox.
Merel09-04-2025
Fijne website en snelle levering.
Juul P08-04-2025
Zeer teleurstellende ervaring! Ik heb mijn pakket niet ontvangen, ondanks dat er volgens de bezorgdienst ‘correct’ is geleverd. Er is helemaal niet aangebeld door de bezorger, en mijn partner en ik waren de hele dag thuis. Het is onbegrijpelijk dat een bedrijf zo gemakkelijk het probleem bij de klant neerlegt zonder enige vorm van bewijs dat de bezorging daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. Bovendien verloopt de communicatie zeer traag en word ik niet adequaat geholpen. Het lijkt erop dat het bedrijf geen verantwoordelijkheid neemt voor de fout van de bezorgdienst. Ik ben diep teleurgesteld in de afhandeling van deze situatie en zal hier in de toekomst zeker geen zaken meer mee doen.
W.F.Ramakers08-04-2025
De bestelling is perfect verlopen, zoals het hoort. Er staat een goed werkend team achter. Hou dit vol. Mijn volgende bestelling gaat zeker naar Deloox.