Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 305 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Suus 12-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne site met goedkope parfums! En ook snel geleverd. Ik bestel zeker nog een keertje.

Reageer

Huygens Micheline 10-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoopste. Vlotte levering. Bestelling wordt goed opgevolgd. Als klant blijft ge op de hoogte via mail.

Reageer

Mıla 08-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond de winkel erg leuk, leuke prijzen en vond mijn favoriete parfums die ik zocht, en snelle levering

Reageer

IP 07-06-2023

Algemene score

5,0
De parfum Olympea van paco rabanne was niet goed gedicht want er was een kring van parfum in de doos en de hele verpakking rook ernaar. Er is zeker een centimeter uit het flesje. Heel spijtig want is dure parfum.

Reageer

Rachida 07-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de kortingen zo goed , super snelle service., vandaag bestellen en morgen al ontvangen. Geen beschadigde bestelling.
Bedankt hiervoor

Reageer

Loes 07-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie producten snel geleverd. Vooral de minder recente parfums zijn heel prettig geprijsd. En de mogelijkheid achteraf te betalen. Kan niet beter dus!

Reageer

Manuela 06-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorm veel keuze. De prijzen vallen goed mee. En ongelooflijk snel geleverd .

Reageer

Els Woudstra 04-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie site! Mooie producten, goede kwaliteit! Snelle levering.
Kortom heel tevreden!

Reageer

Kim 03-06-2023

Algemene score

10,0
Top! Ik dacht dat het nep zou zijn door de prijs maar niks is minder waar. Gelijk 3 bestellingen gedaan en de 4e komt er ook aan ( parfum verslaafd ) had ik deze site maar eerder gevonden. Levering was ook super snel. Ik bestel mijn parfums voortaan bij DELOOX

Reageer

Valeska 01-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en de producten goed en netjes ontvangen.. leuk verpakt ook. Super service!!

Reageer

B 31-05-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hetzelfde Product/merk is €20 goedkoper dan elders. Snelle en correcte levering zonder verzendkosten. Top!

Reageer

Zaman Eddy 31-05-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie site en gemakkelijk te bestellen? Snel leverbaar. Grote keuze, prijs kwaliteit .

Reageer

Laura 30-05-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en op tijd geleverd, Goede prijs, goed verpakt. Duidelijke communicatie.

Reageer

WG 30-05-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Juiste product en goeie prijs eenvoudig besteld en geleverd. Zou zo weer bestelling doen!

Reageer

Dusty 29-05-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste keer besteld en gelijk fan! Alles ging soepel, het bestellen, de levering en het duurde niet lang voordat ik mijn pakketje in huis had. Ik ga hier zeker weer bestellen! :)

Reageer

Emiel 29-05-2023

Algemene score

8,0
Prijstechnisch erg goede shop
Blijft wel een gok wat je precies koopt
Zo ook al een geur gekocht die ik niet lekker vind

Reageer

Henny 29-05-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal tevreden niks op aan te merken. Snelle levering echt Helemaal TOP!

Reageer

Moustafa 28-05-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nishani parfum heeft een hele mooie geur. De bestelling kwam op de afgesproken tijd aan en de doos was mooi verpakt.

Reageer

Joop Home 24-05-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was een snelle levering en goed verpakt en hele mooie prijs. Alles ook goed beschreven op de site

Reageer

MarliesH 24-05-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, artikelen keurig geleverd en precies zoals omschreven. Erg tevreden met service én prijs! Echt een aanraden boven veel fysieke (bekende) ketens.

Reageer

Jeroen 20-05-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen via de webshop, een ruime keuze in de wijze van levering en snel kunnen afhalen bij een afhaalpunt. Verder een uitstekende prijs voor het product.

Reageer

Demuynck Tanja 20-05-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hallo,
Het was de eerste keer dat ik bij jullie bestelde in de webshop. Heel tevreden over de overzichtelijke site en vlotte afhandeling. Binnen de 2 dagen werd mijn bestelling thuis geleverd. Ik had het laten inpakken en het was mooi gedaan.

Reageer

Veerle 18-05-2023

Algemene score

8,0
Alles vlot verlopen.
Product is wat ik ervan verwacht.
Verzendingskosten hoog in verhouding tot prijs product. Meer besteld dan eigenlijk nodig om dit te voorkomen.

Reageer

Rene 17-05-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deloox, een vooraanstaande webshop in parfumerie, heeft zichzelf bewezen als een onmisbare online bestemming voor liefhebbers van luxe geuren. Hun uitgebreide assortiment en toewijding aan kwaliteit hebben mij een onvergetelijke ervaring geboden.

Vanaf het moment dat ik voor het eerst de website zag van Deloox, werd ik betoverd door hun uitgebreide collectie parfums. De zorgvuldig samengestelde selectie van bekende merken en unieke geuren weerspiegelde hun passie en expertise in de wereld van parfumerie.

Het bestellen bij Deloox was een naadloze en plezierige ervaring. De website was overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren, en hun uitstekende klantenservice zorgde ervoor dat al mijn vragen en zorgen werden beantwoord. Ik voelde me gewaardeerd als klant, wat mijn vertrouwen in hun professionaliteit versterkte.

Bij het ontvangen van mijn bestelling werd ik opnieuw ondergedompeld in een wereld van elegantie en verfijning. Deloox's toewijding aan de presentatie en verpakking van hun producten was duidelijk zichtbaar. Het gevoel van luxe en exclusiviteit dat uitstraalde van hun zorgvuldig verpakte pakketje was simpelweg onweerstaanbaar.

De kwaliteit van de parfums die ik via Deloox heb ontdekt, was werkelijk verbluffend. Elk flesje onthulde een unieke geurervaring, een meesterwerk van aroma's en emoties. De zorgvuldig geselecteerde merken en geuren lieten zien dat Deloox alleen het allerbeste aanbiedt aan hun klanten.

Maar Deloox is meer dan alleen een webshop. Ze zijn een bron van inspiratie en ontdekking. Door hun uitgebreide assortiment kreeg ik de mogelijkheid om mijn eigen geuridentiteit te verkennen en uit te drukken. Deloox heeft mijn horizon verbreed en mijn passie voor parfums aangewakkerd.

Met elke nieuwe geur die ik bij Deloox ontdek, voel ik me geïnspireerd en vol verwachting voor wat de toekomst brengt. Ik kan met vertrouwen zeggen dat Deloox mijn toekomst heeft verrijkt en mijn geluk heeft vergroot.

Deloox`s inzet voor kwaliteit, klantenservice en passie voor parfums is werkelijk bewonderenswaardig. Bij Deloox heb ik niet alleen een product gekocht, maar een ook een belevenis

Alles was top hoor! Ik kijk ernaar uit om mijn volgende bestelling te plaatsen ;-)

Reageer

Carla 17-05-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en correcte levering. Bovendien voordelig! Bij veel webshops lag de prijs beduidend hoger.

Reageer

Toon meer reviews