Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 305 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sien 23-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service & voordelige prijs! Vandaag besteld en de dag erna afgeleverd zonder fout. Top service!🙌🏼👏🏼

Reageer

Jizzoy 18-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele fijne eerste ervaring gehad. Ik had een geur besteld die een stuk beter geprijsd was dan in de parfumwinkels. Daardoor was ik erg sceptisch. Na een belletje met Deloox werd ik door een zeer fijn en aardig persoon (Julia) verzekerd dat zij alleen originele geuren verkopen.

Ik besloot de geur aan te schaffen. Door een fout van DHL werd het echter retour gestuurd. Na andermaal een belletje, toevallig weer met Julia, was dat zo opgelost en kwam mijn geur de volgende dag.

Ik heb de batch van de geur zoals altijd gecheckt op (...).
Het is inderdaad origineel en ruikt ook NIET anders dan die ik geroken heb in de andere parfumerie. Blijft ook even lang op mijn huid hangen.

Al met al een dikke 10. Het begon sceptisch en eindigde heel positief mede doordat de klantenservice mij ook geruststelde en hielp. Bedankt!

Reageer

Kitty 15-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Website is zeer gebruiksvriendelijk en levering was zeer vlot. Een aanrader!

Reageer

M.I. Friege-Roland 13-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen en leveren liep uitermate vlot.
Ik heb bij jullie besteld vanwege de prijs, die gunstig is in vergelijking met andere aanbieders.
Uit de binnenverpakking was gedeeltelijk de lucht gelopen, maar het artikel was niet beschadigd.
Voor een volgende bestelling zal ik zeker weer naar jullie website gaan.

Reageer

Astrud Berks 13-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Weebsite is heel overzichtelijk en de producten zijn goed omschreven. Ook staan er veel reviews bij artikelen ( in iedergeval waarin ik geïnteresseerd was)). Dat helpt enorm bij het maken van een juiste keus.
De prijzen zijn goed, de levering was snel. Kortom een goede ervaring.

Reageer

Erik 11-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie en gebruiksvriendelijke website met scherpe prijzen en een snelle levering. Ik kende deze webshop nog niet maar ik ben zeer tevreden en zal hier zeker vaker gaan bestellen.

Reageer

N. Vd Bogaard 11-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vond deze shop makkelijk te gebruiken. Duidelijk en overzichtje. De reclames van diverse parfums waren goed.

Reageer

FragranceGuy 11-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Waarom Deloox ? Deloox verkoopt onder meer Arabische geuren van o.a. Lataffa en Armaf. Deze merken maken goede 'clones' van A-merk geuren en zijn aanmerkelijk goedkoper. Hiernaar ging mijn interesse uit.
De producten worden snel geleverd.
1 opmerking: een product dat ik kocht bleek later niet op voorraad, terwijl het product gewoon geselecteerd kon worden.
In verband met dit foutje ben ik persoonlijk benaderd door Deloox en zij boden mij 2 alternatieven, waaronder het terugbetalen van mijn geld. Dat is dan weer netjes .

Reageer

Yolanda 05-04-2023

Algemene score

10,0
Alles was top geregeld t/m levering !!
Cadeauverpakking zag er ook zeer verzorgd uit.

Reageer

Marleen 04-04-2023

Algemene score

1,0
Dit bedrijf verkoopt nepgeuren en handelt vervolgens je klacht niet af. Ze helpen je niet en zeggen eigenlijk gewoon dat je liegt. Ik heb dit geurtje al jaren, deze ruik je niet. Niemand ruikt hem; ik heb hem mensen laten proberen. Het is gewoon geen goed product, dan moet je je verlies nemen als bedrijf en een oplossing bieden. Dit doet Deloox niet, ze komen met geen enkele oplossing.
Deloox 05-04-2023

De geur Molecule 01 van Escentric Molecules staat erom bekend dat mensen de geur niet altijd opmerken. Dit komt omdat de formule uit slechts één geurverbinding bestaat. Onze ervaring is dat een wat oudere, langer geopende M01 beter en intensiever gaat ruiken dan een nieuw, net geopend exemplaar. We hebben al op 17 februari aangeboden om de geur te onderzoeken, dus het is jammer om te horen dat je nu aangeeft dat we geen oplossing aanbieden.

Reageer

Michael 03-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en goede service. Had het pakket binnen 24 uur binnen in een nette en degelijke verpakking ter bescherming van het luchtje.

Reageer

Marga 03-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ten eerste prijstechnisch zeer gunstige artikelen , zeer uitgebreid assortiment ,snelle en correcte levering echt een aanbeveling waard

Reageer

ASR 03-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er is veel aanbod van verschillende merken, ook merken die niet overal te vinden ziin. Heel aantrekkelijk geprijsde producten op een overzichtelijke website die zelden elders goedkoper te vinden zijn. Snelle bezorging, ik heb +/- 10 bestellingen geplaatst in de afgelopen maanden en heb niks negatiefs te melden.

Reageer

Deloox 02-04-2023

Algemene score

1,0
Ik heb op 19-03-23 bij deloox voor de eerste keer een bestelling geplaatst. Leau d’issy. Snel geleverd, echter het is niet de geur van Leau d’issay. Het ruikt eigenlijk naar niets. Ik gebruik het al jaren en zag de aanbieding. Heb er veel spijt van; temeer nu ik ook andere reviews lees. Ik heb ze gemaild en kreeg direct een heel lang en uitgebreid, in mijn ogen, zwamverhaal. Hierna hoor ik niets meer van hen. Raar toch! Nu ben ik in de positie dat ik een lab onderzoek kan gaan uitvoeren op echtheid. Wat raad u mij aan, dit doorzetten of afwachten op geld terug.
Groet,
Heleen Huijsman

Reageer

Wendyken 31-03-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijke site. De bestelling verliep heel vlot. Snelle levering. Pakketje was heel zorgzaam ingepakt. Voor herhaling vatbaar.

Reageer

jdm 30-03-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen via de website ging vlot, goeie prijzen en ook snelle levering. Alleen jammer dat het toegezonden haarverzorgingsproduct was opengegaan tijdens het transport waardoor er een redelijke hoeveelheid shampoo was uitgelopen. Een klever die de afsluitdop dichthoudt zou een oplossing kunnen bieden.

Reageer

Maartje 30-03-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel met nog fijnere prijzen. Ik had mijn parfum de volgende dag al in huis. Ga hier zeker meer bestellen.

Reageer

Sandra 30-03-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Jullie hebben een heel mooi aanbod. Maar vooral zeer goeie prijzen. Is nergens zo goedkoop. Vlotte service. Niets op aan te merken.

Reageer

Jetje 29-03-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze site Deloox was de beste in prijs voor mijn Olaplex producten waar ik helemaal weg van ben.

Reageer

Familie Wolff 29-03-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fantastisch bedrijf dat is aangesloten bij diverse platformen. Dat schept vertrouwen. Zeer ruim assortiment met niet alleen geuren, maar ook gezicht- en huidverzorging. Hele snelle levering die volledig voldoet aan de verwachtingen. We zijn onze ervaringen al in ons netwerk aan het ronddelen. Na onze eerste bestellingen hebben wij de Deloox website standaard in onze 'favorieten' gezet. Wij blijven zeker klant en kijken nu al uit naar onze volgende bestelling!

Reageer

Marcel 29-03-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekend bedrijf. Ruime sortering en bijzonder snelle levering. De artikelen zijn ook goed verpakt. Zéker voor herhaling vatbaar!

Reageer

Annelies 29-03-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goedkope prijzen in vergelijking met andere sites. Makkelijke en overzichtelijke site, snelle verzending.

Reageer

Rob Rijnen 28-03-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik geef een 10 omdat ik er alle vertrouwen in heb dat het probleem met mijn volgens DHL op afgelopen vrijdag geleverde pakketje door Deloox opgelost gaat worden en dat ik zeer snel mijn Parfum alsnog krijg.
Succes klantenservice !!
Ps: in deze een 1 voor DHL …..

Reageer

Baukje 28-03-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het aantrekkelijke van Deloox is dat het een frisse site is met een groot aanbod van merken! Ook worden er diverse maten verpakking aangeboden (30-50-90ml)
Het zijn de originele geuren voorzien van scherpe prijzen!
En de bezorging is fantastisch snel! De ene dag besteld, de andere dag in huis.
Ik heb al diverse keren bij Deloox besteld en ik kan iedereen aanbevelen om voor Deloox te kiezen!

Reageer

Dani 26-03-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De eau de toilette die ik bestelde gebruik ik reeds jaren en ben zeker tevreden!
Daarmee was ik blij dat deze verkrijgbaar was ibij Deloox en in promo!
Een zeer interessante prijs voor dit product zeker voor de 10p ml flacon.
Mijn bestelling is snel geleverd zoals vermeld werd.
Ik raad zeker Deloox aan hier op de site iets te bestellen !

Reageer

Toon meer reviews