Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 304 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roger 01-05-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de prijs en uitermate tevreden met de snelle levering. Kan er echt niks op aanmerken .

Reageer

Bert M 29-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering de volgende in huis zoals aangegeven op de site van Deloox.

Reageer

Faria 28-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was er erg snel wat ook aangegeven stond, daarbij kreeg ik ook allemaal tegoed bonnen. De service vond ik erg fijn en zou zeker opnieuw bestellen bij jullie.

Reageer

Peter 27-04-2023

Algemene score

5,0
Op 23/04/2023 bestelling geplaatst.
Leveringsdatum : 25/04/2023
Vandaag zijn we al 27/04/2023 en nog altijd niks gekregen.....
Al mail gestuurd, geen antwoord.....
Al gebeld, geen antwoord.....

Een woordje uitleg zou wel ideaal zijn.....

Reageer

Marcus 26-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is goed te vinden via het net en eenmaal aangemeld als klant is het bestellen van je gekozen product heel eenvoudig en overzichtelijk en er is een ruime keuze aan producten. Vooral concureend met de diverse ander online webshops, ruime voorraad waardoor je binnen 24 uur je bestelling in huis hebt. En zeker niet te vergeten originele producten!!!

Reageer

Toine 26-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was lang op zoek naar Amouage Overture man, helaas duurde het +/- 3 jaar na release voor deze opdook in webshops, en tegen retail prijs.
Na wat wachten zag men de prijs dalen en op het moment van bestellen was deloox verreweg de goedkoopste. Ruim 100€ onder retail prijs. Ik was sceptish. Maar besloot het erop te wagen. En werd niet teleurgesteld. Na 1 dag had ik mijn order binnen. Alles tip top in orde. Goed verpakt, goed bezorgd, en inderdaad nog gesealed.

Ik heb een nieuwe favoriete webshop gevonden voor mijn parfum aankopen. (Mits deloox de scherste prijs aanbied natuurlijk :)

Reageer

Parfumelover4 24-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nu in totaal al 3x besteld op Deloox, de prijzen zijn echt top en de verzending is snel. Alles komt in een goede staat aan, ook vindt ik persoonlijk de webshop erg fijn. Alles staat goed aangegeven en het is altijd netjes up-to-date.
Al met al ben ik enorm tevreden met mijn aankopen bij Deloox en raad ik het ook zeker aan bij familie en vrienden!

Reageer

j.schoute 24-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke site ,goede indeling en makkelijk te bestellen.En de andere dag geleverd.

Reageer

bisschop 23-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prefect verpakt en verzonden via de post en de goedkoopst ! ! Een mooie webshop voor herhaling vatbaar . .

Reageer

Sien 23-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service & voordelige prijs! Vandaag besteld en de dag erna afgeleverd zonder fout. Top service!🙌🏼👏🏼

Reageer

Jizzoy 18-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele fijne eerste ervaring gehad. Ik had een geur besteld die een stuk beter geprijsd was dan in de parfumwinkels. Daardoor was ik erg sceptisch. Na een belletje met Deloox werd ik door een zeer fijn en aardig persoon (Julia) verzekerd dat zij alleen originele geuren verkopen.

Ik besloot de geur aan te schaffen. Door een fout van DHL werd het echter retour gestuurd. Na andermaal een belletje, toevallig weer met Julia, was dat zo opgelost en kwam mijn geur de volgende dag.

Ik heb de batch van de geur zoals altijd gecheckt op (...).
Het is inderdaad origineel en ruikt ook NIET anders dan die ik geroken heb in de andere parfumerie. Blijft ook even lang op mijn huid hangen.

Al met al een dikke 10. Het begon sceptisch en eindigde heel positief mede doordat de klantenservice mij ook geruststelde en hielp. Bedankt!

Reageer

Kitty 15-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Website is zeer gebruiksvriendelijk en levering was zeer vlot. Een aanrader!

Reageer

M.I. Friege-Roland 13-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen en leveren liep uitermate vlot.
Ik heb bij jullie besteld vanwege de prijs, die gunstig is in vergelijking met andere aanbieders.
Uit de binnenverpakking was gedeeltelijk de lucht gelopen, maar het artikel was niet beschadigd.
Voor een volgende bestelling zal ik zeker weer naar jullie website gaan.

Reageer

Astrud Berks 13-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Weebsite is heel overzichtelijk en de producten zijn goed omschreven. Ook staan er veel reviews bij artikelen ( in iedergeval waarin ik geïnteresseerd was)). Dat helpt enorm bij het maken van een juiste keus.
De prijzen zijn goed, de levering was snel. Kortom een goede ervaring.

Reageer

Erik 11-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie en gebruiksvriendelijke website met scherpe prijzen en een snelle levering. Ik kende deze webshop nog niet maar ik ben zeer tevreden en zal hier zeker vaker gaan bestellen.

Reageer

N. Vd Bogaard 11-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vond deze shop makkelijk te gebruiken. Duidelijk en overzichtje. De reclames van diverse parfums waren goed.

Reageer

FragranceGuy 11-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Waarom Deloox ? Deloox verkoopt onder meer Arabische geuren van o.a. Lataffa en Armaf. Deze merken maken goede 'clones' van A-merk geuren en zijn aanmerkelijk goedkoper. Hiernaar ging mijn interesse uit.
De producten worden snel geleverd.
1 opmerking: een product dat ik kocht bleek later niet op voorraad, terwijl het product gewoon geselecteerd kon worden.
In verband met dit foutje ben ik persoonlijk benaderd door Deloox en zij boden mij 2 alternatieven, waaronder het terugbetalen van mijn geld. Dat is dan weer netjes .

Reageer

Yolanda 05-04-2023

Algemene score

10,0
Alles was top geregeld t/m levering !!
Cadeauverpakking zag er ook zeer verzorgd uit.

Reageer

Marleen 04-04-2023

Algemene score

1,0
Dit bedrijf verkoopt nepgeuren en handelt vervolgens je klacht niet af. Ze helpen je niet en zeggen eigenlijk gewoon dat je liegt. Ik heb dit geurtje al jaren, deze ruik je niet. Niemand ruikt hem; ik heb hem mensen laten proberen. Het is gewoon geen goed product, dan moet je je verlies nemen als bedrijf en een oplossing bieden. Dit doet Deloox niet, ze komen met geen enkele oplossing.
Deloox 05-04-2023

De geur Molecule 01 van Escentric Molecules staat erom bekend dat mensen de geur niet altijd opmerken. Dit komt omdat de formule uit slechts één geurverbinding bestaat. Onze ervaring is dat een wat oudere, langer geopende M01 beter en intensiever gaat ruiken dan een nieuw, net geopend exemplaar. We hebben al op 17 februari aangeboden om de geur te onderzoeken, dus het is jammer om te horen dat je nu aangeeft dat we geen oplossing aanbieden.

Reageer

Michael 03-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en goede service. Had het pakket binnen 24 uur binnen in een nette en degelijke verpakking ter bescherming van het luchtje.

Reageer

Marga 03-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ten eerste prijstechnisch zeer gunstige artikelen , zeer uitgebreid assortiment ,snelle en correcte levering echt een aanbeveling waard

Reageer

ASR 03-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er is veel aanbod van verschillende merken, ook merken die niet overal te vinden ziin. Heel aantrekkelijk geprijsde producten op een overzichtelijke website die zelden elders goedkoper te vinden zijn. Snelle bezorging, ik heb +/- 10 bestellingen geplaatst in de afgelopen maanden en heb niks negatiefs te melden.

Reageer

Deloox 02-04-2023

Algemene score

1,0
Ik heb op 19-03-23 bij deloox voor de eerste keer een bestelling geplaatst. Leau d’issy. Snel geleverd, echter het is niet de geur van Leau d’issay. Het ruikt eigenlijk naar niets. Ik gebruik het al jaren en zag de aanbieding. Heb er veel spijt van; temeer nu ik ook andere reviews lees. Ik heb ze gemaild en kreeg direct een heel lang en uitgebreid, in mijn ogen, zwamverhaal. Hierna hoor ik niets meer van hen. Raar toch! Nu ben ik in de positie dat ik een lab onderzoek kan gaan uitvoeren op echtheid. Wat raad u mij aan, dit doorzetten of afwachten op geld terug.
Groet,
Heleen Huijsman

Reageer

Wendyken 31-03-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijke site. De bestelling verliep heel vlot. Snelle levering. Pakketje was heel zorgzaam ingepakt. Voor herhaling vatbaar.

Reageer

jdm 30-03-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen via de website ging vlot, goeie prijzen en ook snelle levering. Alleen jammer dat het toegezonden haarverzorgingsproduct was opengegaan tijdens het transport waardoor er een redelijke hoeveelheid shampoo was uitgelopen. Een klever die de afsluitdop dichthoudt zou een oplossing kunnen bieden.

Reageer

Toon meer reviews