Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marja 04-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie duidelijke site en de afhandeling van de bestelling is ook goed. Mooi op tijd en van tevoren doorgegeven door DHL.
De geuren zijn echt. Precies zoals ik voorheen bij de parfumerie kocht, alleen goedkoper.

Reageer

Jolanda Faber 04-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik shop graag mijn eau de toilette bij Superwinkel,leveren snel en bijzonder prijsvriendelijk ik heb al mijn contacten hier al over ingelicht! Ben zeer tevreden

Reageer

Harry 04-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eindelijk een aanbieder met scherpe prijzen en geen onduidelijkheden achteraf.
Maakt voor 100 % waar wat er beloofd werd.

Reageer

Barbara 03-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze, vriendelijke prijzen, goede verpakking en hele snelle levering!
Website is overzichtelijk, dus makkelijk om producten te vinden en te bestellen.

Reageer

Annie Duijzer 01-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Doet z’n naam eer aan ,is echt een “super”winkel.
Correct Snel en klantvriendelijk.
Grote collectie en niet te duur

Reageer

Inge 29-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een duidelijke site en het luchtje is snel geleverd voor een goede prijs.

Reageer

Ko Nipius 28-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ok goede snelle weergave, zoekfunctie goed Bevestiging snel en duidelijk Levering op heel korte termijn Eigenlijk zo als het zou moeten zijn Goede verpakking
Dus erg goed

Reageer

Ria Michaux 27-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede snelle service zeer goede prijs kwaliteit
Ik raad die aan bij iedereen
Prijs kwaliteit is zeer belangrijk

Reageer

L. Heesbeen 27-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel prettig om iets te bestellen. Wordt snel en netjes geleverd. Het is aan te bevelen.

Reageer

John 21-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werkelijk geen goed georganiseerde organisatie! S’avonds besteld volgende dag al bezorgd.
Super dus!

Reageer

SH 21-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel heeft prachtige aanbiedingen, scherp van prijs. En een heel groot assortiment.

Reageer

Arzu 20-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering. Was de volgende dag al binnen. Scheelt ook behoorlijk in prijs.

Reageer

Harry Ponse 19-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele mooie website, makkelijk te bestellen en niet te duur.En hele goede en mooie producten,

Reageer

Stephanie 18-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scheelt een hoop geld met andere parfum winkels dus de moeite waard om zeker te gaan kijken.

Reageer

Marie 18-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prefect en correct geleverd volgens de aanwijzingen in de mail.
Top bedrijf!!!

Reageer

Coby 15-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een leuke overzichtelijke webshop, heel veel keus, en hele aantrekkelijke prijzen. De levering is altijd razendsnel, de ene dag besteld, andere dag al in huis.

Reageer

Els 14-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer bij superwinkel besteld. De website is heel toegankelijk. Prijs was prima en de leveringsvoorwaarden ook. 's Morgens besteld en de volgende dag al in huis. Super snel en producten zijn super goed, precies wat de naam al zegt; Superwinkel!

Reageer

George 14-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik vind het heel makkelijk om de producten te bestellen en ze worden ook nog eens de volgende dag bezorgd. de parfums zijn goedkoper dan in de winkels of andere website die ik probeerde te vinden. ik zou superwinkel aanraden aan iedereen die goedkopere merk parfum wilt hebben.

Reageer

Henri 12-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Superwinkel doet zijn naam eer aan. Een prima toegankelijke webwinkel. Daarnaast goede leverings- en betaalvoorwaarden. Een groot aanbod, voor een scherpe prijs. Tevens zijn er goede mogelijkheden om te kunnen betalen. Tot slot wordt er ook nog eens uitgeleverd zoals beloofd en zijn de spullen netjes in huis. Kortom; Superwinkel is een Superwinkel!!!

Reageer

Elly 11-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel heeft een overzichtelijke website , met een mooi aanbod aan scherpgeprijsde producten vind ik.
Mijn pakketje werd keurig de volgende dag al geleverd, echt top!

Reageer

Marja Feijen 11-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nu 2 keer voor mijzelf daar een parfum aangeschaft, 1 keer kende ik de geur, de andere was een gok, de geuren waren een sensatie uit de hemel.
Ze zijn mij beiden super bevallen, zeer goede webshop, zeer snelle levering en een geweldige prijs, wel 40%-50% goedkoper.

Reageer

Lies van Noord 08-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel doen wat ze beloven!!
en dat is heel wat waard vandaag de dag!

Reageer

Jacq 08-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer scherpe prijzen!!
Een heel snelle levering (ook keurig ingepakt).
Enige minpuntje is dat er nooit een monstertje bij de bestelling zit, maar gezien de prijs is dat ook wel weer te begrijpen. Een absolute aanrader!

Reageer

MJ van der Wal 07-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik woon in Nieuw Zeeland en bestelde een parfum voor mijn dochter in Nederland. Er was aanvankelijk een probleem met het invullen van gegevens voor het plaatsen van de order, maar iemand van klantenservice verhielp dat. Ik kreeg snel en goed antwoord. Heel plezierig! Ook de aflevering was snel en goed te volgen. Dit was mijn eerste bestelling, en ik maak graag weer gebruik van Superwinkel. Super service!

Reageer

Shopperanoniem 07-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden. De volgende items zijn mijn belangrijkste argumente. goede prijs, duidelijke communicatie, snel geleverd... prima dus!

Reageer

Christiaan M. 06-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede webshop. Erg snelle levering voor een scherpe prijs. Dit is in Nederland een van de weinige sites die zoveel kwaliteit biedt. Communicatie is overigens helder en alles komt betrouwbaar over.

Reageer

Mientje 06-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super lage prijzen. Gebruiksvriendelijke website.
Voor 10.00 besteld de volgende dag in huis.
Enige minpunt is dat je geen testers krijgt.meegeleverd.

Reageer

DD 02-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site met correcte prijs- kwaliteitsverhouding.
Snelle levering.

Reageer

Monique Finnema 31-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs was aangenaam en de levering uitstekend en snel !! Super tevreden !

Reageer

Johan 31-03-2021

Algemene score

10,0
gewoon super goed, goed verpakt netjes alles orgineel !! en snelle levering

Reageer

Liesbeth 30-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ja gebruiksvriendelijk site .Wat je ook besteld klopt altijd .Leuke prijzen .En op de belovende tijd geleverd.Geweldig .

Reageer

Gerard 30-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel overzichtelijk daardoor je keuze snel te maken, vaak interessante aanbiedingen en snelle levering.

Reageer

Kelly bertels 30-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super webshop.
Snelle levering
Prijzen zijn top als ik iets zie in de winkel vergelijk ik toch eerst de prijzen met jullie webshop en jullie komen er altijd een stuk goedkoper uit, tot zelfs de helft van de prijs soms.

Dus daarom een dikke pluim doe zo voort

Reageer

Hugo 29-03-2021

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering en voor een prijs die je nergens anders vindt. Ben zeer tevreden met de geleverde producten.

Reageer

Elly 26-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed product en uitleg verkoop medewerkster en snelle levering zoals omschreven, Toppie

Reageer

Marina 25-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles vlug te vinden op de site. Vlugge levering ..goed verpakt. En sommige producten goedkoper dan dan ergens anders..leuke aanbiedingen

Reageer

Jean231170 25-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijzen en directe verzending. Producten waren snel ter plaatse. Zijn stevig verpakt.Goede service.

Reageer

Isabelle 24-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is gewoon een super winkel. Ik kende jullie niet, maar ben heel blij jullie te hebben leren kennen. En wat een super prijzen. Echt tof. En een super service. Snel.
Tien op tien en een bank vooruit.

Reageer

Betty 24-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, goede prijs. - puntje als er iets niet in stock is duurt het héél lang voor het terug beschikbaar is.

Reageer

Erica Hulsman 24-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor deze shop omdat deze de laagste prijs aanbied in verhouding met andere aanbieders. De levertijd is na een dag en bij andere aanbieders zit er vaak meer tijd tussen. Het pakket was keurig verpakt en snel bezorgd. de site is duidelijk en overzichtelijk en er is een ruim aanbod. de betaling ging ook gemakkelijk en direct keurige bevestigingsmails ontvangen. Precies zoals ik het graag zie.

Reageer

Wil van der Valk 23-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De zending werd heel vlot geleverd. Zeer goed verpakt. En de artikelen waren ook gunstig geprijst. Ik heb er niets op aan te merken, behalve dat ik er zeer blij mee was!!!

Reageer

Marloes Witte 23-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij de meeste producten scheelt het veel geld, dus het is zeker de moeite waard om bij Superwinkel te shoppen. Verzending is zoals we tegenwoordig bij de meeste webwinkels gewend zijn; netjes de werkdag erna.

Reageer

Ronny 23-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/ kwaliteit, gemakkelijk te bestellen en betaling, snelle levering.
Heel tevreden over!

Reageer

Yvon 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat ik ook bestel en wanneer ik het ook bestel....het komt altijd op tijd en het word altijd keurig verzorgd. Ook worden de cadeautjes erg leuk ingepakt...

Reageer

Blok 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering zoals beloofd, nette verpakking en het goede artikel, zeker vatbaar voor bestellen in de toekomst, en aanbeveling voor vrienden.

Reageer

coby 16-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super goede en betaalbare artikelen, erg tevreden hier over, en snelle bezorging.

Reageer

Serap 16-03-2021

Algemene score

10,0
Parfum besteld, volgende dag netjes op tijd bestelling binnen. Zeker voor herhaling vatbaar. Makkelijk overzichtelijke site.

Reageer

Tineke 16-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is duidelijk, bestelling werd keurig op tijd geleverd en het product is wat ik er van verwachtte.

Reageer

henk 15-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel, klantendienst goed bereikbaar maar vooral erg vriendelijk en ze hebben mij uitstekend geholpen, super.

Reageer

Janny de Kuiper 15-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind deze shop makkelijk zoeken snel bestellen niet heel gedoe om te bestellen gewoon toppie ik beveel deze winkel zeker aan bij andere.

Reageer

Toon meer reviews