Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 304 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lisa 05-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding en een snelle levering, alleen de inpakservice liet te wensen over. Maar dit is uiteindelijk snel en netjes gecompenseerd.

Reageer

Ellen Holleman 04-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede duidelijke webshop. Snelle levering en netjes verpakt. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk.

Reageer

Sparrie59 04-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitgebreid assortiment met een gunstige prijs. En ook nog eens snel bezorgd. Wat wil je nog meer?

Reageer

Toine 04-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima verpakt verzonden super goeie site met veel uitgebreide assortiment aan geuren .

Reageer

Anneke 04-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, en wat olaplex betreft, de laagste prijs.
Ik ben heel tevreden.

Reageer

Diane Janssens 03-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is de enige shop waar ik dit product vindt en aan een zeer voordelige prijs

Reageer

G 02-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en artikel voldoet aan de verwachtingen. Mooie prijs/kwaliteit verhouding.

Reageer

Yade van Leeuwen 01-12-2022

Algemene score

1,0
Vorige week vrijdag mijn pakketje besteld, zou de volgende dag binnen komen. Het is nu bijna een week later en mijn pakketje is er nog steeds niet!
Hele slechte service.
Deloox 02-12-2022

Excuses voor de vertraging bij Budbee. Het pakket zal morgen worden aangeboden.

Reageer

Sigmans 01-12-2022

Algemene score

7,0
Ik vind het jammer dat rond Black Friday de prijs snel veranderd .ik koop voor 32 eurocent een week van te voren was het 28 euro. Daags nadat ik gekocht heb krijg je weer de prijs van 28 euro..jammer is dat,

Reageer

Pepinho 01-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijzen voor de artikelen en het werd snel geleverd! Ik ben heel tevreden!

Reageer

Kylie 01-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top site kocht hier een luchtje. Goedkoper dan bij andere sites en winkels. Zelfs tijdens de blackfriday deals. Snel bezorgt net als de vorige keer dat ik hem heb besteld. Alleen retour kosten zijn niet gratis ook niet veel maar toch.

Reageer

Jolande 30-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier vindt je teminste ook luchtjes die niet jn de standaard winkels verkocht worden.
Duidelijke website.
Snelle nette levering.

Reageer

Michiel 30-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Produkt wat je wilt is makkelijk te vinden op de site en afhandeling is snel en duidelijk

Reageer

Huub 29-11-2022

Algemene score

9,0
Per toeval op jullie website gekomen om een lekker geurtje voor mijn vrouw te kopen. Website is functioneel makkelijk, product is helder omschreven en de prijs was ook nog eens super. Bestelling kwam zoals gepland. Zeer tevreden over. Bedankt.

Reageer

Sandra 28-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top, de bestelling en levering liepen ook in deze drukke tijd, keurig op tijd

Reageer

Gelder 28-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed product, helaas liet de levering wat te wensen over.
Maar ik vermoed dat dat aan de bezorger lag.

Reageer

hamza 27-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een top webshop echt een van de snelste die er is en daybed dingen hebben die andere niet hebben enzo ga hier vaker dingen bestelen

Reageer

Patricia 27-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is heel goed,je vind er alle merken.Zijn ook goedkoper dan meeste sites.Snelle levering,super blij met wat wij al hebben besteld 😉

Reageer

Albert 26-11-2022

Algemene score

3,0
Levering was super
Alleen zag ik mijn gekochte parfum 3 dagen later voor €13,00 goedkoper staan
Ik let volgende keer wel op voordat ik wat bestel bij u
Dat snapt u wel neem ik aan
Met vriendelijke groet Albert

Reageer

esther mathieu 16-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
mooie assortiment aan artikelen veel geuren in de collectie die bij betere parfumszaken niet te leveren zijn.Daarom vind ik deloox een prachtige collectie hebben. Het bestellen gaat gemakkelijk en je krijgt meteen een bericht terug van dat je bestelling is geplaatst en betaald een snelle leveringDus voor mij absoluut een top winkel.

Reageer

Paulien 16-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor alle merken zijn er telkens leuke acties. Hierdoor kun je de duurdere merken toch voor een goede prijs kopen. De bestelling wordt verstuurd in een stevige doos en wordt zoals aangegeven snel geleverd.

Reageer

G 16-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een mooie overzichtelijke website met veel keuze, van duurder segment tot goedkoper. Mijn bestelling was tevens zo snel geleverd dat ik daardoor meteen daarna nog een bestelling heb gedaan. Top service!

Reageer

An 15-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en product was goed verpakt. Jammer dat er geen samples bij zaten, alleen een enveloppe met reclame voor andere bedrijven.

Reageer

Elly Visbeen 14-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb 2 keer besteld bij deze site en de artikelen werden zeer snel geleverd. De prijs is echt prima het de dite is erg makkelijk, je kan makkelijk zoeken wat je nodig hebt. het is een site met veel mooie producten voor een prima prijs. ik heb zelfs een product gevonden wat ik bij andere parfumerieën niet meer kon bestellen.

Reageer

Liliia Benzia 13-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hi,
Ik vind de site erg gebruiksvriendelijk, alles is altijd op voorraad, snelle levering en leuke prijzen en kortingen.
Bedankt voor je werk!

Reageer

Toon meer reviews