Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Irene 08-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op internet tegen gekomen deze superwinkel. Mijn bestelling, shiseido foundation, was er de volgende dag. Super geregeld. Alleen wel heel wonderlijk dat daar een klein blikje bavaria bier bij geleverd werd tesamen met het onnodige reclamemateriaal. Serieus foundation en bier?
Op de misplaatste reclame na, heel tevreden.

Reageer

Maureen 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze, goede prijs en zeer snelle levering! Mogelijkheid om met afhaallocatie te werken. Netjes verpakt.

Reageer

Diny 03-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bezorger was zo beleefd om het bestelde keurig op de deurmat te leggen, en netjes op afstand te wachten tot ik het pakje had. Met een vriendelijke fijne dag mevrouw, daar wordt ik blij van.

Reageer

Erica 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed, snel en makkelijk bestellen ook had ik een vraag, in no time antwoord op mijn vraag en nagekeken wat ik altijd had.

Reageer

Myriam 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de online winkel heel veel keus
Heel overzichtelijk en producten netjes geprijsd
Netjes en goed verpakt en snel bezorgd
Echt blij met mijn gekochte product

Reageer

Keltje 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product heel voordelig. Prima site. Zeer snelle reactie wat betreft de levering.
Doen wat ze zeggen. De andere dag op tijd in huis. Keurig verpakt.
Geweldig tevreden.

Reageer

Melanie 31-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling was volgende dag al in huis. 1 van de artikelen van mijn bestelling was een cadeautje en kon je laten inpakken en was netjes ingepakt binnengekomen. Heel tevreden!😊

Reageer

Peer 30-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
SUPERwinkel, de inhoud van de naam zegt genoeg.
Gebruiksvriendelijke site, meer dan vriendelijke klantenservice, Joyce. Erg behulpzaam.
Als je zeker bent van je geur, daar bestellen en altijd op tijd geleverd.

Reageer

Bert Geesing 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijk, goede prijs kwaliteit verhouding ,snelle verzending , goed verpakt.

Reageer

Gloria 27-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende online winkel, prima service. Een aanwinst tussen de online winkels. Ik blijf bij deze online winkel bestellen.

Reageer

Boy 27-01-2021

Algemene score

1,0
5 stuks David off deo sticks gekocht. Zowel de geur als de kleur zijn nep. Maar mijn review werd meteen weg gehaald. Dat zegt veel over deze site!

Reageer

Nina 27-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super. Zelf dacht ik er eerst een beetje schimmig over, omdat het zo goedkoop was. Toen de parfum binnenkwam, was het precies dezelfde en ook nog eens snelle levering. Zoals de naam al zegt super winkel!

Reageer

MB 26-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer scherpe prijs en snelle levering van het bestelde product.
Het product was zorgvuldig verpakt.

Reageer

Bert 26-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel erg tevreden. Goede site. Gekregen wat er besteld is. Tijdens de verzending goed op de hoogte gehouden waar het pakket was.

Reageer

C.Deerns 25-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Grote keuze in dames en heren parfums ,goede prijzen ,vlotte bestelling. Dik tevreden

Reageer

Mascha 24-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De volgende dag al in huis, super snelle levering dus. Goede communicatie en netjes verpakt. Goedkoper dan andere vergelijkbare sites dus helemaal
Top!

Reageer

Ed 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top site/winkel met snelle levering en service! Goede betaalmogelijkheden. En top merken.

Reageer

Petra 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over prijs / kwaliteit verhouding. Daarnaast een zeer snelle service( s avonds besteld en de volgende dag in hus)
Voor mij zeker de moeite waard om vaker een bestelling te plaatsen

Reageer

Scarlett 20-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, artikel was voordelig en ik kon achteraf betalen wat ik erg prettig vind

Reageer

vintage55 19-01-2021

Algemene score

10,0
Fantastische prijzen in verhouding tot andere aanbieders en snelle levering. Daar word je echt blij van.

Reageer

Bert 19-01-2021

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteitverhouding en zelfs in deze tijd:vandaag besteld, morgen in huis. SUPER, Superwinkel!

Reageer

Yvonne 19-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn lievelings luchtje gekocht voor een ongelooflijke prijs. Daarnaast een snelle levering.

Reageer

Marjolein 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een heel overzichtelijke website waarbij je makkelijk tot je keuze kunt komen. De aantrekkelijke prijs maakt dat je ruimschoots een heerlijke geur.kunt kiezen!!
De levering verloopt snel.en correct, zeker voor herhaling vatbaar. Ik zou deze winkel iedereen aanbevelen.

Reageer

Elke 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, klantvriendelijke website!
Parfum zelf is zoals die moet zijn! En meevaller is de economische prijs!

Reageer

Sanae 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel gekozen en super snel geleverd ! Echt top! En goedkoper als in de parfum winkels.

Reageer

Erwin 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vandaag besteld morgen in huis zou ik niet op rekenen, als ze dat weglaten zou het goed zijn, maar verder is het een prima site met duidelijke info over een parfum of wat dan ook, aantrekkelijke aanbiedingen, bezorging met DHL dus dat zit wel goed, dus een 8 als beoordeling, Verder weet ik er weinig over te zeggen, geen klachten verder

Reageer

Henry 06-01-2021

Algemene score

1,0
Retour is geweigerd omdat zij beweren dat deze geopend is geweest echter heb ik de falcon nooit geopend en retour gestuurd hoe ik deze ook ontvangen heb.
Als antwoord kreeg ik : We verkopen enkel en alleen nieuwe en ongebruikte producten.
Het is dus onmogelijk dat u deze flacon zo heeft ontvangen. Nou blijkbaar verkopen ze dus wel degelijk gebruikte producten aangezien ik er 1 ontvangen heb.

Reageer

Marc Lambrechts 04-01-2021

Algemene score

9,0
Een zeer overzichtelijke online webwinkel met een heel ruim assortiment met producten tegen een hele goede prijs.

Reageer

Eddy 04-01-2021

Algemene score

10,0
Leuke webshop , vele koopjes , goede feedback en supersnel geleverd .
Doe zo voort !

Reageer

frankie 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
levering zoals voorzien en op het juiste uur. correcte verpakking. goed product.

Reageer

Cees 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele overzichtelijke online winkel.
Met scherp geprijsde luchtjes voor hem/ haar. Ook diverse verzorgingsproducten.
Artikelen worden goed omschreven en zijn vaak voordeliger dan bij andere winkels.
Ook de levering is echt snel en goed.

Reageer

Rose 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het product dat ik besteld had was op deze site vele male voordeliger. Verder hebben ze een snelle levering. Service is in orde en alles ging zoals je zou willen.

Reageer

Greet porte 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima heel snel in huis. Ik zou dit aanbevelen. Aan andere mensen. Zou zo weer bestellen bij julie

Reageer

Wiel Smeets 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dag na bestelling reeds geleverd. Zou eigenlijk pas een dag later zijn.
Ik was heel erg verbaasd. Ik denk dat ik mijn parfum in de toekomst altijd bij Superwinkel bestel.

Reageer

Frank 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondag in de middag besteld, maandag ontvangen. Prima snelle levering.
Zeer goede prijs - kwaliteit verhouding!

Reageer

Mary 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwam jullie tegen bij het zoeken maar een bepaald parfum, makkelijk te vinden en te bestellen, snelle service ( de volgende dag in huis) goed verpakt en afgewerkt, een dikke 10. 👍😊

Reageer

Herman 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke aankoop en goeie prijs! Het werd niet de volgende dag bezorgd maar de dag erna en dat kwam waarschijnlijk door de vervoerder met de kerstdrukte.

Reageer

Ilona 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst een geurenset bij jullie besteld op
22-12jl en gewoon op 24-12 ondanks alle drukte al in huis..!
Super tevreden!

Reageer

Pluisje 30-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een last minute ingeving om wat goede parfum aan te kopen.
Minder dan 24 uur later werd dit reeds geleverd.
Prima verpakt en uitstekend geleverd.

Reageer

SanniePannie 30-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog nooit iets besteld hier,
Maar nu de winkels dicht zijn, kwam ik uiteindelijk hier terecht, en ondanks de idiote kerstdrukte , perfecte levering en keurig op tijd in huis.
Hele maal top!
Aanrader

Reageer

Charlotte 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering , stukken goedkoper ,reageren snel en netjes .Zeer tevreden !!!

Reageer

Jos 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel prettige site om te shoppen en veel veel keus. Super producten gekocht voor zeer scherpe prijs

Reageer

Nel van der Vliet 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima levering over het algemeen goed nu door de kerstdagen iets vertraagt maar dat is te begrijpen.

Reageer

Iris 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website, jammer dat de bestelling voor obs niet tijd geleverd kon worden. Keurig netjes super snelle annulering en snelle terugbetaling.

Reageer

Ingrid 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de drukte is het toch na 5 dagen geleverd. Mooi verpakt. Super tevreden mee. Zeker weer bestellen.

Reageer

Super deal voor de echte parfum 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige ervaring met superwoonwinkel. Heb mijn parfum black opium voor een goede prijs bij hun gekocht. En nog eens lippenstift met een zakparfumpje gratis erbij. Dit was een super deal. En ook nog de echte parfum. Geen nep. Super bedankt!

Reageer

Mariëlle 28-12-2020

Algemene score

10,0
Ik had 3luchtjes besteld waar ze meerdere aanbiedingen voor hadden qua inhoud boven 30euro gratis verzending en zelfs de paco rabanne die tot 6dagen zou duren was er 1dag voor kerst.ik vind superwinkel dus een Superwinkel en twijfel geen moment hier weer te bestellen!!!!

Reageer

Ottie 28-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte communicatie.
Pakje geleverd binnen de twee dagen, net voor Kerstavond. Voorbeeldig.

Reageer

Ervin 27-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt zeer tevreden over het geurtje dat ik heb besteld. Helemaal geen spijt van. Echt top.

Reageer

Annelies 27-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor Superwinkel in eerste instantie voor de prijs. Deze was het goedkoopst in vergelijking met andere websites. De levering was heel snel. Ondanks de drukke periode werd mijn bestelling een dag later geleverd. De volgende keer zal ik zeker eerst op de website kijken voordat ik weer shampoo ga bestellen.

Reageer

Toon meer reviews