Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 304 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BlindEagle 06-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering voor een prima prijs! Zou het zó weer doen. Een aanrader voor iedereen.

Reageer

Maaike 04-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn favoriete parfum de volgende dag al in huis! Overzichtelijke site. Snelle levering. Netjes verpakt. Ik koop hier zeker weer !

Reageer

glen 02-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wat ik besteld had kwam super snel binnen binnen 1 a 2 dagen ( alleen dhl ja die had het weer verpest) maar van de mensen van deloox ging alles super snel en duidelijk vriendelijkheid als er wat te vragen is

Reageer

Gerrie 29-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er staat op de site voor 22:00 uur besteld, morgen binnen. En dat is echt zo! Ik heb het om 21:30 uur besteld en het kwam echt de volgende dag binnen.
Verder zeer tevreden over de wijze van bestellen, duidelijk en het product is precies zoals het omschreven staat.

Reageer

Peter 28-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie scherpe aanbiedingen en een zeer uitgebreide keuze. En de verzending was lekker snel.

Reageer

joanna mrzyglod 27-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

3,0
In de omschrijving staat dat als ik de bestelling voor 22.00 uur plaats, het pakket de volgende dag wordt bezorgd. helaas was het dat niet! Ik bestelde parfums als cadeau en ik wilde dat ze er de volgende dag zouden zijn! Ik ben teleurgesteld!

Reageer

Cindy 27-09-2022

Algemene score

7,0
Overzichtelijk en ruim aanbod! Prijzen zijn meer dan Ok. Alleen klopt volgde niet: voor 22u besteld de volgende dag in huis. Als je dat niet kan waarmaken, verwijder dit dan van je website! Helaas geen proefmonster ontvangen, sommige klanten wel…

Reageer

Cindy 27-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Overzichtelijk en ruim aanbod! Prijzen zijn meer dan ik. Alleen klopt het niet, voor 22u besteld de volgende dag in huis. Als je dat niet kan waarmaken aub schrap dit dan van je website!

Reageer

lydia 26-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst reviews bekeken op internet(raad ik iedereen aan ALTIJD te doen), die over algemeen vrij lovend waren. Snelle levering, ook nog proefmonsters erbij. Gewoon tevreden.

Reageer

Marieke 26-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop is fijn en gebruiksvriendelijk. De informatie is duidelijk en de prijzen zijn scherp. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Het product is snel bezorgd. Top service!

Reageer

Rana 25-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Parfums zijn 100% originele, Vlotte zending alles perfect!!!! ik raad het aan🥰

Reageer

Rene Leerschoon 25-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb bij deze shop voor de 2e keer besteld alles klopt gewoon prijs /levering en eerlijke producten

Reageer

Snel en goed geleverd 21-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en goed geleverd. Mooie prijs met andere filialen.
Zeker de moeite hier op deze site te kijken voor een product.

Reageer

johnbeton 21-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snel en correct, goede dienstverlening en correcte service. Duidelijke communicatie

Reageer

D. 21-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima site, duidelijk en makkelijk, goede product informatie fijne prijzen, snelle levering.

Reageer

DRS 17-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld en de volgende dag bezorgd. Heel fijn, goed ingepakt en de mogelijkheid om achteraf te betalen is top. Ga hier zeker vaker bestellen :-)

Reageer

Jessica 15-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden...zeker over de service. Ik bestel altijd mn luchtjes hier, en verwijs iedereen naar Deloox.

Grtjes,

Reageer

Peter 14-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen week een product besteld bij Deloox omdat het de laagste prijs was die ik kon vinden. Levering was snel en soepel.

Reageer

Vanden Dries Laurence 13-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met uw ultrasnelle diensten en zeer goede kwaliteit verpakking 😊 Heel erg bedankt ☺️

Reageer

PvB 13-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind dit een prima winkel met hele scherpe prijzen, ik slaag hier voor mijzelf, mijn zus en zelfs voor mijn zonen! De site zelf is zeer gebruiksvriendelijk. Top!

Reageer

Deloox 13-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Is mijn 2keer dat ik bestel super content. S´avonds besteld s´morgens op de bestemming.
Alles goed verpakt en super kortingen ga steeds hier weer kopen daar kan de parfumerie niet aan.

Reageer

Peter 08-09-2022

Algemene score

1,0
Ik heb een fake parfum ontvangen van lattafa, alle doosjes van lattafa hebben een hologram, op dit doosje zat alleen maar een sticker totaal geurloos, echt belachelijk, laaste keer dat ik hier besteld heb.

Reageer

Suus 07-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijke omgeving en eenvoudig te bestellen. T enT prima en de levering van de bestelling is gewoon de volgende dag in huis. De bezorger was vriendelijk en beleefd. Prima ervaring voor mij.

Reageer

Francois 05-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website.
Eenvoudige bestelprocedure.
Goed communicatie en opvolging.
Snelle levering.

Reageer

Barbara 03-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kijk altijd eerst hier voor ik een aankoop maak, meestal hebben ze mn favoriete luxe producten hier aan een leukere prijs. En volgende dag geleverd!

Reageer

Toon meer reviews