Deloox.nl

Deze score is gebaseerd op 4263 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Deloox.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Leo van Gorp 14-12-2024
Zeer snelle acceptatie Duidelijke afbeeldingen Nette prijzen Snelle levering Stevige verzend verpakking. Wij zijn zeer tevreden
Heidy 14-12-2024
Snel geregeld.
Rob L14-12-2024
Super snelle levering !. Daar zouden andere een groot voorbeeld aan kunnen nemen .

Maria 14-12-2024
Goed werkende site, verrassend strakke prijzen. Alle betaalmogelijkheden mogelijk. Je wordt steeds up to date gehouden van je bestelling. Levering is snel. Mooi verpakt en stevig. Kortom zeer betrouwbaar.
Anina09-12-2024
Fijne artikel en supersnelle levering
Ann08-12-2024
Tot op heden hebben wij niets ontvangen. Er stond uiterste datum 4 december. Maar volgens track and trace zit pakket nog steeds in Eindhoven bij DHL. Dus echt tevreden zijn we niet
Jan Langenberg07-12-2024
Prima keuze. Goede prijzen en aanbiedingen
Akk de vries05-12-2024
Niet tevreden. Ik heb ter waarde van 175€ aan parfum besteld. Het pakket is nooit afgeleverd door dhl maar de track and trace zegt van wel. Ik heb dus voor lucht in plaats van luchtjes zoveel geld betaald en ga hier niet mee akkoord. Ik wil mijn geld terug deloox! De bezorger van dhl liegt om zichzelf in te dekken, verhaal de schade maar op dhl.
Pluut05-12-2024
Online parfum besteld, volgende dag gekregen wat ik heb besteld. Vrouw blij Tja wat kan je er nog meer over zeggen 😆
Tessa04-12-2024
Ik vind het erg fijn om te shoppen op deloox! De producten zijn vaak goedkoper vergeleken andere websites. Daarnaast is het vaak al binnen een dag in huis en is de klantenservice ontzettend goed! Ben weer erg blij met mijn producten! Ik raad het iedereen aan om bij deloox te shoppen!:)
Bieke04-12-2024
Deloox was me aangeraden door een collega. Aangenaam verrast door het aanbod en de prijzen.
Veerle04-12-2024
Heel vlot een bestelling kunnen plaatsen. Parfum werd heel snel thuis geleverd!
Carina03-12-2024
Zeer content van mijn aankoop, vlugge levering en alles tip top in orde.
Nico02-12-2024
Snelle levering en goed prijs-kwaliteitverhouding
Omar MASMOUDI02-12-2024
De website is zeer eenvoudig te gebruiken. Bovendien zijn de prijzen zeer voordelig in vergelijking met andere websites. De levering van de meeste artikelen duurt ook maximaal 1 à 2 dagen. De enige verbetering die ik zou willen voorstellen is om een sorteerfilter op korting toe te voegen.
Harald02-12-2024
Super snelle levering van het product dat ik besteld heb, en simpel gezegd, bij Deloox was dit product gewoon het goedkoopste op internet. (Onder de betrouwbare internet shops).
Dirk02-12-2024
Gebruiksvriendelijke website. Perfecte opvolging van aangekochte producten. Snelle en correcte levering. Voordelige prijs.
Rita Danckaert02-12-2024
Heel snel en netjes bezorgd voor een superprijs
Marjolein01-12-2024
Nu voor de 2e keer wat besteld bij Deloox.nl. Weer de goedkoopste parfum prijs en ondanks de black Friday drukte ook snel geleverd.
Maggy30-11-2024
Super, super, super 🤗. Heel blij met mijn bestelling. Alles perfect. Aanbod, betalingsmogelijkheden, snelheid levering, verpakking. Volgende aankoop parfum opnieuw bij Deloox☺️
Rita30-11-2024
Goed verpakt, snelle bezorging. Jammer dat er geen staaltjes erbij zitten.
Elisabeth28-11-2024
Ik ben zeer tevreden over Deloox omdat zij zeer snel leveren, goed verpakt en originele producten hebben. En dat tegen nette prijzen!
Sas28-11-2024
Als ik parfum bestel altijd, naar deLoox! Ik adviseer dat ook altijd aan mijn vrienden, familie en wie dan ook. Je krijgt de echte geuren! Bij andere aanbieders, vervliegt de geur al na 5 minuten zeggen mijn vrienden altijd, en bij deLoox niet! Zei ik toch? 😉 Website is duidelijk en begrijpbaar! Super goede informatie over de geur etc. Verzending is ook altijd zeer snel! Alles zo houden zoals het is!! Veel groetjes van Sas, een trouwe, blije klant van deLoox ❤️ ---------------------------------------------------
Jan27-11-2024
Alles zoals beloofd,na de bestelling anderdaags in huis Prima verpakt, een aanrader
Yvonne Kind-Pastoor27-11-2024
Makkelijke website. Mooie aanbiedingen Snelle levering