Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 309 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Deloox 13-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Is mijn 2keer dat ik bestel super content. S´avonds besteld s´morgens op de bestemming.
Alles goed verpakt en super kortingen ga steeds hier weer kopen daar kan de parfumerie niet aan.

Reageer

Peter 08-09-2022

Algemene score

1,0
Ik heb een fake parfum ontvangen van lattafa, alle doosjes van lattafa hebben een hologram, op dit doosje zat alleen maar een sticker totaal geurloos, echt belachelijk, laaste keer dat ik hier besteld heb.

Reageer

Suus 07-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijke omgeving en eenvoudig te bestellen. T enT prima en de levering van de bestelling is gewoon de volgende dag in huis. De bezorger was vriendelijk en beleefd. Prima ervaring voor mij.

Reageer

Francois 05-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website.
Eenvoudige bestelprocedure.
Goed communicatie en opvolging.
Snelle levering.

Reageer

Barbara 03-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kijk altijd eerst hier voor ik een aankoop maak, meestal hebben ze mn favoriete luxe producten hier aan een leukere prijs. En volgende dag geleverd!

Reageer

Conny 31-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online kwam ik deloox tegen. Echt heel blij met deze online parfumwebshop. Ik heb dsquared wood 100ml for her besteld. Zeer voordelig vergeleken met andere parfumwebshops en de volgende dag al geleverd. Ik zal hier zeker vaker terug komen om een lekker geurtje te bestellen!

Reageer

Lisa Visscher 31-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden. Ruime keus op de site. Verder snelle en goede bezorging van het artikel.

Reageer

Pieter 31-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze, goede concurrerende prijzen ten opzichte van andere aanbieders, vlotte verzending!

Reageer

Rozemarijn Paulissen 30-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De parfum die ik had besteld was lekker afgeprijsd en heel snel geleverd wat erg fijn was! Mooi verpakt!

Reageer

Inge De Cock 29-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijke en gebruiksvriendelijke site, duidelijk vermelde kortingen, vlot afrekenen en heel snelle levering!

Reageer

Nicole 29-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima website met goede omschrijving van de producten - duidelijke uitleg en prijsweergave. Ik kende Deloox voordien niet maar ben zeer content over mijn aanschaf van de producten.

Reageer

Joyce 24-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en makkelijke site. Goede informatie bij de producten.
Ook zijn de prijzen een stuk lager zodat je bijna gaat twijfelen of het echt is. Ik heb 4 producten van olaplex besteld en dat ziet er allemaal goed uit. De bestelling werd supersnel verzonden en had ik de volgende dag in huis.

Reageer

Olga 24-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super fijne site om spullen te bestellen en het is snel in huis.
Heb zelfs vanaf mijn vakantieadres de spullen besteld en thuis ontvangen .
En vaak hele gave aanbiedingen en op de andere producten goede prijzen

Reageer

Heidi 22-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke webshop en heel voordelige prijzen! De levering verliep zoals beloofd en de producten waren met zorg verpakt. Ik bestel in de toekomst zeker nog!

Reageer

Richar 21-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede shop met mooie prijzen voor de geurtjes. En er wordt geleverd op de juiste dag

Reageer

Elske 21-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top voor mijn kop 👌hiermee bedoel ik dat ik heel tevreden ben over de haarstylings producten die ik regelmatig hier bestel
Snelle levering
Goed verpakt
En mijn haar niet “uitgezakt”😜

Reageer

Amanda 21-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Deloox betaal je dus echt de goedkoopste prijs, en zijn ze mega snel met verzending en zit het altijd keurig en netjes ingepakt! Echt een aanrader. Ik ben zeer tevreden 👍🏻

Reageer

Ans 18-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling gedaan bij Deloox , dat ik de volgende dag netjes verpakt heb mogen ontvangen.De serum was een stuk goedkoper dan in andere winkels.

Reageer

Jola 16-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deloox is een fijne internetsite voor je parfum, make up en andere lichaamsverzorging. Een goede prijs en kwaliteitsverhouding. Supersnelle verzending.
Heb een aantal keer parfums gekocht. De geur wordt heel goed omschreven en met de reviews van de klanten kom je gauw tot een goede keuze. Echt een aanrader 👍

Reageer

Frans 16-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en goed verzorgde levering van de bestelde artikelen
Minpuntje Afterpay werkte niet
Dus betalen via Ideal

Reageer

Lie 16-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super prijzen en snelle levering. Merkenaanbod ook top, ik ben een heel tevreden klant.

Reageer

Lia 13-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Net zo goed als voor heen de superwinkel! Houd zich aan de afspraak. Levert op tijd .
Wat wil je nog meer!👍🍀

Reageer

Maria 10-08-2022

Algemene score

9,0
Fijne winkel. De producten zijn heel voordelig geprijsd. Keurig verpakt en verzonden.

Reageer

Sofie 09-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele mooie prijzen en super vlotte en snelle service! De website van deloox staat alvast in mijn favorieten!

Reageer

Vivian 09-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste prijs voor mijn haarshampoo en conditioner de levering was binnen een dag. Dus snel en intact. Supertevreden! Ik zou er zo weer bestellen

Reageer

Toon meer reviews