Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Linda Clewits 27-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de drukke tijden een last minute bestelde fles parfum supersnel geleverd! Zoon helemaal gelukkig!

Reageer

Nancy 27-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoper dan bij de meeste parfumerieën, snelle goede service, goeie track and trace. Zeer blij met aankoop.

Reageer

Ciska 27-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering ondanks drukte met de feestdagen. Volgende dag gewoon in huis. Medewerkster reageerde snel op mijn vraag in een mail. Conclusie een heel correct bedrijf om je producten te bestellen.

Reageer

Yvonne 27-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koos voor deze shop vanwege de laagste prijs van een Shiseido creme. De website werkt heel snel en goed.
Over de levering was ik verbaasd, gewoon de volgende dag ondanks dat het vlak voor de kerst was. Helemaal top dus!

Reageer

Afrah 27-12-2020

Algemene score

9,0
Makkelijk overzichtelijk. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering

Reageer

Marion Deckers 27-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel,makkelijk bestellen
Vandaag besteld..morgen in huis,and the price os right !!

Reageer

Shiva van Pelt 26-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne website. Goede online winkel ervaring. En zelfs in de mega drukke periode van kerst en lockdown kwam het pakket binnen 2 dagen🎉

Reageer

MArgo 26-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop/winkel doet zijn naam eer aan !
Wat een super snelle service !
Site duidelijk, zeer snelle levering , zelfs in deze tijd!
Voortaan altijd !

Reageer

Veronique 26-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service en rap geleverd en de parfums zijn uitstekend. Een echte aanrader

Reageer

Brigitte 26-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden, snelle levering! Mooi assortiment, ik beveel deze winkel zeker aan!

Reageer

ND 26-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle goede levering en een voordelige prijs.
Wat ze aangeven op de site komen ze ook na.

Reageer

Davy A. 25-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een service
In de avond besteld en dag erna in de vroege middag al geleverd en dat paar dagen voor kerst! TOP

Reageer

els 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
deze winkel doet zijn naam eer aan: het is echt een super winkel, snel geleverd en zorgvuldig verpakt!!

Reageer

ROOS 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel is zijn naam meer dan waard!
Goede prijs , fantastische service ( direct en correct )

Reageer

E de roode 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke luchtjes besteld voor een voordelige prijs.
Pakket was snel in huis en in tiptop staat.
En dat in deze corona-bestel-drukte.
Helemaal super!

Reageer

Henk 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles netjes en snel geregeld
De spullen zijn netjes verpakt en snel geleverd
Via internet gevonden

Reageer

rongro 23-12-2020

Algemene score

9,0
De prijsstelling was in orde en ook de overzichtelijkheid van de producten was erg goed. Het bestellen verliep makkelijk, de bezorging was perfect, gewoon supersnel

Reageer

justin 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de prijs vergeleken mat andere aanbieders en kwam tot de vasstelling dat hier de beste prijs aangeboden werd.Goede prijs en snelle,correcte levering. Top!!!

Reageer

Ferry 22-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Koop hier vaker . Mooi assortiment ook in het duurdere segment. gunstig geprijsd en een snelle levering.

Reageer

Jan 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eigenlijk kwam ik bij deze shop bij toeval, ik vindt het erg jammer dat hij niet hoger in renking bij Google is van moet deze winkel top 1 staan. En de website is ook goed en duidelijk. Klantenservice is helemaal top

Reageer

Wim 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te bestellen ook zonder een account aan te moeten maken. Betrouwbaar ivm mogelijkheid tot achteraf betalen. Snel geleverd.
Of het het juiste kado is weet ik nog niet want het ligt te wachten onder de kerstboom 😂
Netjes ingepakt ,wel tegen betaling maar dat lijkt me logisch .
Goede prijs!

Reageer

Anja van schijndel 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk op de site hoe je naar product zoekt.
Bij de artikelen duidelijk vermeld de prijs/inhoud.
En belangrijk , de prijzen voordeliger 😀

Reageer

Tom 20-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De verzending was super snel en volgende dag in huis. De site was erg fijn om op te bestellen. De prijzen zijn erg leuk en de aanbiedingen ook. Zeker aan te bevelen als u wilt gaan voor de beste service.

Reageer

RubberMax 20-12-2020

Algemene score

10,0
s- avonds rond 8 uur besteld, volgende dag binnen. das snel. Prima verpakt en juiste product

Reageer

hans v K 20-12-2020

Algemene score

10,0
Prima lekker snel, goed gedaan, niks op aan te merken. Moet doos nog uitpakken maar dat komt goed is kerstcadeau

Reageer

Marcia 19-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijzen zijn goedkoper bij jullie en een hele snelle correcte levering ! De dag erop had ik mijn pakje al .

Reageer

Maud 19-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geleverd zoals beschreven staat op de website zonder vertragingen vanwege de drukte bij de post

Reageer

S. 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
11/12 besteld en 12/12 in huis. Snelle levering en duidelijke emails. Duidelijke website.

Reageer

Barrac 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel. nl is een webshop die mooie aanbiedingen heeft, snel levert volgens hun toezeggingen en betrouwbaar is. Kortom een goede webshop!

Reageer

Daniel 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geurtje besteld, goede prijs vergeleken met andere consumenten, snel geleverd zoals vermeld word, een tevreden klant, zeker een aanrader om iets te bestellen

Reageer

Thea 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, scherpe prijzen en razendsnelle levering, zelfs in deze tijd!

Reageer

jean-claude pauwels 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijzen op een aantal merken (niet allemaal, maar mooie selectie), degelijke verwerking van het order, snelle verzending en levering, meer dan correct afgehandeld.
Aanbevelingswaardig !

Reageer

Petra 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heet niet voor niets super winkel
Super makkelijk te bestellen
Super snelle levering
Super kortingen
Super tevreden

Reageer

Marjan Jansma 15-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had nog nooit gehoord van superwinkel.nl, dus vond ik het best spannend om voor ze te kiezen.
De zorgen waren onterecht.
Prijs kwaliteit van het product is prima.
En de levering zeer vlot!

Reageer

Sandra 15-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de site alles goed overzichtelijk. Bestellen gaat makkelijk en fijn je achteraf kan betalen.
en me bestelling was heel snel binnen, dus ja gewoon TOP.

Reageer

Ina 15-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi site met mooie producten, snelle levering en heel erg netjes verpakt met goede bescherming tegen vallen/gooien

Reageer

Dennis 15-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vindt deze winkel top! Goede prijzen snelle service echt een aanrader.
Tijdens mijn bestelling ging het niet goed door dat de bank een storing had. Ik kreeg netjes een mailtje dat het niet goed gegaan was met betalen en dat mijn bestelling bleef staan. Zodat ik later op de dag alsnog alles kon afronden.

Reageer

Nathalie 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit leren kennen door een vriendin.
Heb direct gekeken en besloten om te bestellen . Alles zeer goed in orde en op tijd.daardoor 2de bestelling geplaatst.
Beveel de superwinkel aan iedereen aan !!

Reageer

Hil 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super keuze snelle levering de volgende dag in huis. Doen wat ze beloven keurig verpakt

Reageer

ChayenneS. 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes bevestiging gekregen, Product ontvangen zoals beschreven. Geen beschadegingen en de levering ging super snel en daar was ik heel blij mee.

Reageer

Annelies smetsers 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en snelle service. Wel jammer dat je een cadeau verpakking bij moet betalen

Reageer

Laura V 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super ervaring ! Zeer vlotte en snelle verzending ondanks de drukte. Top prijzen. Zeer een aanrader !

Reageer

Luca Romano 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik vind het een super goede winkel met een snelle service, ik had iets besteld, werd dezelfde dag nog verzonden en was ook nog in perfecte conditie bezorgd! ben er heel erg blij mee!!

Reageer

CHRiS 09-12-2020

Algemene score

10,0
SUPER ! Jullie doen jullie naam alle eer aan. Bestelling 1 dag later geplaatst dan ander bij Bpost en 1 dag vroeger ontvangen en dat in volle corona hectische tijden. Il faut le faire !

Reageer

Marijke 08-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastisch.... vlak voor de St besteld en ondanks de topdrukte de volgende dag in huis... top!!!

Reageer

Willem K. 08-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was prima in orde en correct verlopen. De bestelling ging makkelijk en de levering was, zoals aangekondigd, snel en in orde. Het product was uitstekend verpakt. Kortom....ik was zeer content.

Reageer

v Straaten 08-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede overzichtelijk site gaat zo door product is geen nep ,het is een goede koop

Reageer

Ellen 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel zet om de site, voor 22u besteld, morgen in huis. Helaas was dit niet zo, wat eerder aan koerier Bpost ligt. 5 dagen heeft het geduurd, jammer maar misschien overwegen een andere koerier te nemen voor pakjes naar België.

Reageer

Thijd 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de eerste keer heb ik via se webwinkel van Superwinkel mijn favoriete aftershave gekocht. Ik ben zeer tevreden over de zeer snelle levering en bet geleverdre product en de algehele gang van zaken vanaf bestelling tot levering aan huis.

Reageer

CHRiS 05-12-2020

Algemene score

10,0
SUPER ! Jullie doen jullie naam alle eer aan. Bestelling 1 dag later geplaatst dan ander bij Bpost en 1 dag vroeger ontvangen en dat in volle corona hectische tijden. Il faut le faire !

Reageer

Toon meer reviews