Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 301 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joyce 24-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en makkelijke site. Goede informatie bij de producten.
Ook zijn de prijzen een stuk lager zodat je bijna gaat twijfelen of het echt is. Ik heb 4 producten van olaplex besteld en dat ziet er allemaal goed uit. De bestelling werd supersnel verzonden en had ik de volgende dag in huis.

Reageer

Olga 24-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super fijne site om spullen te bestellen en het is snel in huis.
Heb zelfs vanaf mijn vakantieadres de spullen besteld en thuis ontvangen .
En vaak hele gave aanbiedingen en op de andere producten goede prijzen

Reageer

Heidi 22-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke webshop en heel voordelige prijzen! De levering verliep zoals beloofd en de producten waren met zorg verpakt. Ik bestel in de toekomst zeker nog!

Reageer

Richar 21-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede shop met mooie prijzen voor de geurtjes. En er wordt geleverd op de juiste dag

Reageer

Elske 21-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top voor mijn kop 👌hiermee bedoel ik dat ik heel tevreden ben over de haarstylings producten die ik regelmatig hier bestel
Snelle levering
Goed verpakt
En mijn haar niet “uitgezakt”😜

Reageer

Amanda 21-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Deloox betaal je dus echt de goedkoopste prijs, en zijn ze mega snel met verzending en zit het altijd keurig en netjes ingepakt! Echt een aanrader. Ik ben zeer tevreden 👍🏻

Reageer

Ans 18-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling gedaan bij Deloox , dat ik de volgende dag netjes verpakt heb mogen ontvangen.De serum was een stuk goedkoper dan in andere winkels.

Reageer

Jola 16-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deloox is een fijne internetsite voor je parfum, make up en andere lichaamsverzorging. Een goede prijs en kwaliteitsverhouding. Supersnelle verzending.
Heb een aantal keer parfums gekocht. De geur wordt heel goed omschreven en met de reviews van de klanten kom je gauw tot een goede keuze. Echt een aanrader 👍

Reageer

Frans 16-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en goed verzorgde levering van de bestelde artikelen
Minpuntje Afterpay werkte niet
Dus betalen via Ideal

Reageer

Lie 16-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super prijzen en snelle levering. Merkenaanbod ook top, ik ben een heel tevreden klant.

Reageer

Lia 13-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Net zo goed als voor heen de superwinkel! Houd zich aan de afspraak. Levert op tijd .
Wat wil je nog meer!👍🍀

Reageer

Maria 10-08-2022

Algemene score

9,0
Fijne winkel. De producten zijn heel voordelig geprijsd. Keurig verpakt en verzonden.

Reageer

Sofie 09-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele mooie prijzen en super vlotte en snelle service! De website van deloox staat alvast in mijn favorieten!

Reageer

Vivian 09-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste prijs voor mijn haarshampoo en conditioner de levering was binnen een dag. Dus snel en intact. Supertevreden! Ik zou er zo weer bestellen

Reageer

Maher Ahmad 09-08-2022

Algemene score

5,0
Het is wel lekker geurtje, maar blijft bijna drie uurtjes hangen, niet langer.
Tegelijkertijd heb ik een veel goedkoper geurtje bij kleding winkel gekocht, die blijft de hele dag hangen.

Reageer

Shadi 09-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een goede Shop ik heb hem gekozen omdat hij veel merken een goede kwaliteit heeft.
De levering was heel snel en de bestelling was goed ingepakt.

Reageer

Jean Maertens 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel altijd bij jullie en ben zeer tevreden. Vlotte bediening. Vlotte service. En snelle levering. Wat je wil je nog meer. Ik zou zeggen doe zeker zo verder.

Reageer

Jacques van der Zande 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie en duidelijke webshop.De prijzen zijn goed en de service ook.Jullie hebben een goede en duidelijke omschrijving van de producten.

Reageer

Lisanne 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te bestellen, snelle levering, zat goed ingepakt zonder beschadigingen!

Reageer

Rose Van den Spiegel 07-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer mooie afprijzing voor mijn lieveling parfum die ik nergens meer kan vinden

Reageer

Frieda 06-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne shop, zeker een aanrader!
Duidelijke site, snelle levering . En goede producten tegen een scherpe prijs!

Reageer

Rosie 06-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leukste acties en aanbiedingen jammer dat de verpakking echt groot was en afgevuld met plastic dat kan beter😊

Reageer

Geer van Leeuwen 04-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden .heel snel gekregen ze komen echt na wat ze ook zeggen.
Keurig verpakt.
En nette vriendelijke bezorger
.ik blijf klant

Reageer

Cristina Dekou 02-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwaliteit producten,variatie, goede verhouding prijs-kwaliteit, snelle levering,
Meerdere keren hier producten besteld, zeer tevreden.

Reageer

Mea 01-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al vele keren geurtjes bij jullie besteld,de service is uitstekend ook de klantenservice is goed bereikbaar en heb jullie bij mijn beste vriendinnen aanbevolen en mijn twee kinderen zijn ook klant bij jullie

Reageer

Toon meer reviews