Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 301 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Miranda van zoghel 06-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering Gratis en hele mooie aanbiedingen wat echt veel scheelt in prijs vergeleken in de winkel

Reageer

Marie Anne 05-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede deals en snel verzonden.
Leuk aanbod van niche parfums tegen een zachte prijs.
Toen ik net een besteld had en dezelfde geur in een hele goede aanbieding in de mail ontving, kreeg ik het verschil netjes gecompenseerd
De service is dus ook gewoon top!

Reageer

Petra 04-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tevreden over alles. Per toeval deze website gevonden. Goede prijzen! Qua levering, maar dat ligt aan de pakket bezorger, kan het beter. Pakket werd bij verkeerd punt geleverd. Een stuk verder weg. Verder zeer tevreden.

Reageer

Deloox.nl 02-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop vind ik goed maar ik kreeg s'morgens bericht dat ze van de DHL bericht dat ze mijn pakketje tussen 17.45 en 20.35 zouden bezorgen heb ik ook voor betaald. Ik kreeg om 19.38 een berichtje dat ik niet thuis was en dat ze het bij Le Duc hadden afgeleverd. Woensdag kreeg ik bericht dat mijn pakketje om 13.00 daar zou zijn. Als je mijn bericht goed lees zie je dat ze liegen. Hier baalde ik echt van. Gr Henny de Haan

Reageer

Roos 29-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne service,snel,track and trace is fijn.
Vooral de prijs is erg goed,scheelt veel met de prijzen bij de schoonheidssalon.
Echte aanrader.

Reageer

Kelsea schmidt 27-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al een paar keer besteld bij Deloox en ben er heel blij mee
Het is altijd veilig en mooi ingepakt
En zeker een pluspuntje dat het goedkoop is voor goeie kwaliteit

Reageer

Rensie 26-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel verzonden. Had via klar na betalen gedaan dus die service was er ook! Gebruik al jaren de gel en prijs was ook super.

Reageer

JoannaD 23-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze winkel gekozen omdat ik hier mijn favoriete geur goedkoop kon kopen. Ik heb naar de reviews van andere klanten gekeken omdat ik altijd bang ben om een nepversie te krijgen. Zeker als de prijs heel aantrekkelijk is. Door de goede reviews heb ik de geur gekocht. Product en levering prima in orde.

Reageer

Frans 22-06-2022

Algemene score

10,0
Lekker luchtje besteld, zoals gewoonlijk weer de volgende dag in huis.
Zeer betrouwbaar bedrijf met vanzelfsprekend de originele parfums.
Kortom ; zeer schappelijke prijs en perfecte afhandeling!

Reageer

Job. 22-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met een goede aanbieding had ik mijn life time geur Fierce van Abercrombie gekocht. Bij levering bleek de fles veel groter dan ikzelf had verwacht. Te groot om mee te nemen op reis. Contact gezocht met de klantenservice voor advies wat de mogelijkheden zijn. Deloox heeft heel goed mee gedacht en gehandeld voor aanbeveling parfum verstuiver. De parfum verstuiver kan ik goed vullen met Fierce zonder verlies van het product zelf. Ben zeer tevreden over de klantenservice van Deloox!

Reageer

Tines 22-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Razend snelle levering en veel keus , fantastisch.
Wel mis ik een proefje van een geurtje , vind ik toch een stimulans om eens wat anders te proberen .
Prijs vond ik trouwens ook aangenaam !

Reageer

May 21-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, snelle levering en een goede prijs. Gister besteld vandaag al in huis. Super

Reageer

Chris 21-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op aanraden van een vriendin heb ik bij Deloox een bestelling gedaan. De afhandeling verliep correct en snel :volgende dag werd mijn pakket geleverd!
Ik ben dan ook tevreden over deze winkel!
Tip: Het zou leuk zijn om een extra sample te ontvangen....

Reageer

Jan 21-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deloox heeft een ruim assortiment tegen scherpe prijzen. De zeer snelle levering van de produkten is ook heel erg fijn.

Reageer

Lina 21-06-2022

Algemene score

9,0
Mijn favoriete parfum besteld aan een zeer mooie prijs! Bestelling was heel snel verzonden en snel in huis!

Reageer

Aikiman 21-06-2022

Algemene score

1,0
Tot nu tot krijgt deLoox een 1 , 15 juni besteld en tot nu toe nog niks ontvangen en zelfs geen mail dat het verstuurd is.

Reageer

Birgit Overmars 18-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig. Goedkoop tov andere winkels en goede service en snelle levering. Dit was de eerste keer hier shoppen maar zeker niet de laatste.

Reageer

Judith 14-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was mijn eerste bestelling , correct afgehandeld , heel nette prijs. Volgende keer weer .

Reageer

nelleke 14-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik ben heel tevreden en ik raad iedere bekende aan zo te doen als ik. Alles netjes op tijd ontvangen.

Reageer

Céline 13-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering na twee werkdagen, stevig verpakt met nog enkele kortingsbonnen in :).

Reageer

eddy 08-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer snelle levering, alleen een minpunt voor Postnl : het pakje was al geleverd alvorens ik daar bericht van had gekregen.

Reageer

Tinuz 07-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede producten tegen scherpe prijs.
Mooie duidelijke website. Snelle levering. Er stond voor 22:00 besteld volgende dag in huis. Mijn bestelling was om 21:49 gedaan en idd de volgende dag in huis. Een echte aanrader!

Reageer

Erik 07-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestellen van een product bij deloox is een prettige en eenvoudige aangelegenheid, met een klantvriendelijke site.
Bestelde produkten zijn qua afhandeling en bestelmoment uitstekend te volgen. Produkten worden keurig verzorg verpakt,
nimmer een beschadigde verpakking ontvangen, prima dus. Bij mijn laatste bestelling werd een aantal mogelijke wachtdagen aangegeven, maar fantastisch, binnen twee dagen al de aflevering. Heb in vele jaren nog nimmer een probleem met deloox/superwinkel ervaren.

Reageer

Alexandra 07-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super snelle levering wat er gezegd wordt voor 10 uur savonds besteld volgende dag geleverd klopt.
Alleen bleek ik het verkeerde geleverd te hebben gekregen. In de veronderstelling dat ik de juiste au de toilette had gekregen ( le petit robe noir ) had ik de verpakking verbroken, maar bleek de geleverde parfum le petit robe noir cocktail te zijn.
Ik had op de site heel duidelijk de ingrediënten vergeleken en deze kwamen over ook stond er geen afbeelding bij( anders had ik gezien dat het jurkje een andere was) dure fout!
Maar toch een 8 want ze leveren echt binnen de beloofde termijn naar wel goed opletten op de site!

Reageer

eric van gerven 07-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website en snelle levering van het juiste product tegen een zeer concurrerende prijs.

Reageer

Toon meer reviews