Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3462 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 337 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dung kok 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel levering ,goede prijs,het ziet er goed verzorg uit,ik zal weer gaat bestellen

Reageer

Lucienne Maes 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
door aanprijzing van andere klanten, de aantrekkelijke prijzen, alles goed verlopen, geen lange wachttijden;

Reageer

Marina 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website "Superwinkel" is heel overzichtelijk, makkelijk in gebruik/zoektocht, betrouwbaar, correct, ...
Je bestelling wordt heel snel geleverd, de dag nadien al.
Heel tevreden ! Zal zeker nog gebruik maken van deze website !
Een aanrader !

Reageer

Rik 09-09-2020

Algemene score

10,0
Duidelijk overzicht én snelle levering. Perfect verpakt met een inhoud zoals gevraagd !

Reageer

Yanis 09-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is nu al de tweede keer dat ik bestel bij Superwinkel.nl en ik raad de winkel aan bij al mijn vrienden. De parfums op de site zijn vaak veel goedkoper dan de marktprijzen in België. Ze ruiken dan ook nog eens heerlijk! Echt een aanrader voor iemand die op zoek is naar een nieuwe voorraad van zijn/haar favoriete parfum of een cadeautje voor iemand anders.

Reageer

Hugo Boss Femme Eau de parfum 75 ml 09-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
IK heb voor deze winkel gekozen omdat het betaalbaar is , het gekochte (parfum ) kwam
keurig snel en verpakt binnen en heb het mijn vriendinnen aangeraden om ook eens
te kijken naar de leuke aanbiedingen .
ik zal zeker bij een volgende aankoop eerst bij Superwinkel kijken !

Reageer

KLVermeer 09-09-2020

Algemene score

9,0
Goede informatie, snelle levering, administratief goed afgehandeld en de goedkoopste!

Reageer

Rocky 09-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind deze shop echt top.Goeie service, vooral die bezorging,had ik niet eens verwacht dat t zo snel zou gebeuren.T was voor die verwachte tijd bezorgd.Ben héél echt tevreden.Ik ben iemand die heel veel van lekkere geuren houd.Dus ik denk dat ik zo snel mogelijk mn bestelling weer gaat plaatsen.Tot gauw,grtjs👍👋👋👋

Reageer

Lore 07-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering is altijd een pluspunt! Snel geleverd en het was goed verpakt. De parfum kende ik al. Dus een zeer tevreden klant van België.

Reageer

Ton 06-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs. , merkartikelen en snelle levering. Aanrader. Voor het eerst hier besteld; zeker een blijvertje.

Reageer

Ine 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is duidelijk, het bestelde product is snel en in goede orde ontvangen. Ik ben helemaal tevreden!

Reageer

Sawitrie 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijzen zijn aantrekkelijk. Als je een parfum in de winkel zou kopen dan zou je het dubbele voor moeten betalen.

Reageer

johanna 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer besteld netjes op tijd afgeleverd.
goed verpakt en zoals in advertentie stond beschreven eerlijk en duidelijk.
Mijn man was blij met kado .jimmy choo man ice

Reageer

Monique 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wauw wat een supersnelle service ,dat had ik dus echt niet verwacht ,onwijs leuk ontbijtsetje besteld ,keurig netjes verpakt en de vokgende dag al geleverd ,super bedankt voor deze snelle service ,

Reageer

JackM 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere en gebruikersvriendelijke site die breed informeert over de producten die worden aangeboden. Direct gekoppelde koperservaringen geven terzake zijnde aanvullende product-ervaringsgegevens die ondersteunen bij het maken van de eigen keuze. De betalingsmogelijkheden zijn ruim te noemen en tot slot wordt de levering perfect en binnen de geldende tijdspanne uitgevoerd. Complimenten waard dus. Ga vooral zo door.

Reageer

Lydia de Haan 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs, snelle service.
Uitgebreide beschrijving van de geuren.
Ik bestel zeker vaker bij deze shop.

Reageer

Taxateur 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Waren verbaasd over het zéér grote, voor ons onverklaarbare prijsverschil met de detailhandel zoals Douglas, Pour Vous e.d. zaken. Dus perfecte prijs/kwaliteitsverhouding, keurig verpakt en op tijd geleverd. Product voldoet volledig aan onze verwachtingen.

Reageer

Angela 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een overzichtelijke site. De bestelling liep gesmeerd. Professioneel en snel. Een topper!

Reageer

Ester 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering
Voordelige prijzen
Handige onlinechat met klantenservice
Niet alles op voorraad waardoor langere levertijd, staat wel netjes aangegeven

Reageer

Mirjam 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had uw site doorgekregen van een collega.
De site is overzichtelijk en heb mijn bestelling direct gedaan. Ik werd op de hoogte gehouden dat mijn bestelling onderweg was en op de juiste afgeleverde tijd bezorgd, top!
Ben er erg tevreden over.

Reageer

Anneke 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs speelt zeker een rol en de super snelle levering top!!!!!
Volgende keer ga ik er weer bestellen.

Reageer

Anja 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel is ook écht een Super winkel!
Goedkoop in geuren. Ook een zeer snelle levering, had het de andere dag in huis. Echt top, raad deze Supetwinkel echt aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Anja 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt een super winkel. Goede service, snelle levering.
Ben er dik tevreden over.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Bookelaar Jack 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lekkere luchtjes voor een mooie prijs
Werden mooi verpakt geleverd en ook nog heel snel
Ga hier zeker vaker bestellen

Reageer

Marian 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestelde artikel was goed verpakt en is snel geleverd tegen een scherpe prijs

Reageer

Isa 25-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon zo als je het wil hebben, druk op de knop, betaal en morgen in huis super!
Me Happy!

Reageer

Anne frijns 25-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en makkelijke en overzichtelijke website maar vooral de zeer snelle levering

Reageer

Hellen 25-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, gemakkelijk bestellen. Supersnelle levering, alles keurig verpakt. Kortom een 10.

Reageer

Giaco 25-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortiment. Goed en overzichtelijke webshop. En een super snelle levering!

Reageer

Lisa 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment aan parfums, direct gevonden wat we zochten en aan zeer goedkope prijzen. Ook de levering was de dag er op al aangekomen zonder problemen

Reageer

Erik 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijs en levering keurig volgens afspraak: voor 22:00 besteld, volgende dag in huis. Heerlijk!

Reageer

z 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede prijs kwaliteit verhouding
heb gevraagd om intepakken echter was de verpakking "open" verpakt
dit was even raar.. maar niet hinderlijk

Reageer

Michel 23-08-2020

Algemene score

9,0
Super voordelige prijzen en zéér snelle levering ! Reeds verschillende keren besteld.

Reageer

De Beer Brigitte 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk om een keuze te maken. Uitgebreide info en steeds na ontvangst kun je nog uitleg vragen via mail als er nogvtwijfel is over het produkt datbje gekocht hebt. Heel vlotte service en correcte betaling. De goedkoopste onlineshop voor de meeste produkten. Zeker voor herhaling!!!

Reageer

Martine Dobbelaere 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte levering, mooi aanbod, goeie prijzen, heel correct! Persoonlijk vind ik de website niet écht aantrekkelijk, misschien wat strakker, nodige informatie duidelijk weergeven met accent op de troef van het betreffende produkt zodat de keuze makkelijker wordt wanneer je 'zoekend' bent. Ooit 'ns mail gestuurd, correct en vlot antwoord ontvangen. Velen kunnen hieraan een voorbeeld nemen, bedankt!

Reageer

Betty 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hadden onze bestelling echt razendsnel in huis, goed verpakt. Wij zijn echt super tevreden.

Reageer

Linda Van Leeuwen 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk een bestelling plaatsen , goede traceer mogelijkheid, super snelle verzending

Reageer

Arzu 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn product is super snel bezorgd, En ik kan met klara betalen dat vind ik zoooo fijn. Ik ga zeker hier weer bestellen. Bedankt

Reageer

Aletta 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super, dank je wel Superwinkel, dat ging is supersnel. Volgende keer weer mijn shampoo via Superwinkel :)

Reageer

Marij Bollenl 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
heel goed in prijs hebben heel veel merken service perfect en ook de zending was op tijd. alles perfect het is voor mij de ideale winkel.

Reageer

Ine 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lekkere geuren en verzorging-artikelen. Stuk goedkoper als,. bv Douglas en ICIParisXL enz.. Snelle service. Voor 22.00 bestellen,. de ander middag al bezorgd. Top Winkel!

Reageer

Marcha 22-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel heeft een groot aanbod tegen hele scherpe prijzen. Snelle levering en steeds een update over de status van je bestelling.

Reageer

Jos 22-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het aanbod is overweldigend, maar je vindt je weg gemakkelijk op de site. De bestelling verliep vlekkeloos: snel en transparant waar je pakje zich bevond. Voor herhaling vatbaar!!

Reageer

Mieke 21-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ongelooflijk, de voordeligste, én de snelste met leveren.
Netjes en degelijk verpakt, deze winkel staat bij mijn favo's inmiddels , ga zo door ! 👍👍👍

Reageer

Irina 20-08-2020

Algemene score

1,0
Helaas, ik heb een fake product ontvangen. Dit is water met een geur die snel verdwijnt. Na 1 uur gebruik merk je de geur niet meer op (andere mensen ook niet). Ik gebruik dit parfum al heel lang en ik ken de geur en de duurzaamheid ervan heel goed.
Ik raad niet aan om iets van deze site te kopen. U heeft geen garantie wat u koopt. Dit is hetzelfde als geld in zee gooien. De klantenservice heeft helemaal geen interesse en wil helemaal niet helpen.
Superwinkel 21-08-2020

Beste Irina,

Wij verkopen uitsluitend originele producten, afkomstig van de merken zelf. Dit is dus het parfum zoals het door Burberry op de markt wordt gebracht.

Als er iets mis is met een geur, helpen we graag verder. Maar fake is het absoluut niet en we vinden het erg jammer dat je dit blijft zeggen.

Superwinkel

Reageer

Marion van Kerkoerle 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling vlug en snel geleverd een goede prijs en supper service, goede kwLiteit en je wordt goed geïnformeerd.

Reageer

Annoula 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudige, gebruiksvriendelijke website, eerlijke prijzen en snelle levering !
TOP!

Reageer

Esther 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel.nl heeft een zeer makkelijk te gebruiken site en een snelle levering! Het cadeau voor mijn man was dus gelukkig op tijd binnen (donderdagavond besteld, vrijdag binnen, zaterdag jarig ;-) ) De prijs was ook heel goed voor de parfumfles die ik besteld had, elders veel duurder. Zeer tevreden klant dus!

Reageer

Margrietha 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer mijn geurtje bij Superwinkel besteld! Nou, de naam zegt precies wat het is: SUPER!!!

Reageer

Regina 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is de goedkoopste winkel met een groot assortiment. Ik bestel altijd de parfums welke altijd goedkoper zijn dan in de andere winkels. De levering is netjes en snel. Ik ben helemaal blij met Superwinkel. Een topper!

Reageer

Toon meer reviews