Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 305 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

May 21-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, snelle levering en een goede prijs. Gister besteld vandaag al in huis. Super

Reageer

Chris 21-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op aanraden van een vriendin heb ik bij Deloox een bestelling gedaan. De afhandeling verliep correct en snel :volgende dag werd mijn pakket geleverd!
Ik ben dan ook tevreden over deze winkel!
Tip: Het zou leuk zijn om een extra sample te ontvangen....

Reageer

Jan 21-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deloox heeft een ruim assortiment tegen scherpe prijzen. De zeer snelle levering van de produkten is ook heel erg fijn.

Reageer

Lina 21-06-2022

Algemene score

9,0
Mijn favoriete parfum besteld aan een zeer mooie prijs! Bestelling was heel snel verzonden en snel in huis!

Reageer

Aikiman 21-06-2022

Algemene score

1,0
Tot nu tot krijgt deLoox een 1 , 15 juni besteld en tot nu toe nog niks ontvangen en zelfs geen mail dat het verstuurd is.

Reageer

Birgit Overmars 18-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig. Goedkoop tov andere winkels en goede service en snelle levering. Dit was de eerste keer hier shoppen maar zeker niet de laatste.

Reageer

Judith 14-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was mijn eerste bestelling , correct afgehandeld , heel nette prijs. Volgende keer weer .

Reageer

nelleke 14-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik ben heel tevreden en ik raad iedere bekende aan zo te doen als ik. Alles netjes op tijd ontvangen.

Reageer

Céline 13-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering na twee werkdagen, stevig verpakt met nog enkele kortingsbonnen in :).

Reageer

eddy 08-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer snelle levering, alleen een minpunt voor Postnl : het pakje was al geleverd alvorens ik daar bericht van had gekregen.

Reageer

Tinuz 07-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede producten tegen scherpe prijs.
Mooie duidelijke website. Snelle levering. Er stond voor 22:00 besteld volgende dag in huis. Mijn bestelling was om 21:49 gedaan en idd de volgende dag in huis. Een echte aanrader!

Reageer

Erik 07-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestellen van een product bij deloox is een prettige en eenvoudige aangelegenheid, met een klantvriendelijke site.
Bestelde produkten zijn qua afhandeling en bestelmoment uitstekend te volgen. Produkten worden keurig verzorg verpakt,
nimmer een beschadigde verpakking ontvangen, prima dus. Bij mijn laatste bestelling werd een aantal mogelijke wachtdagen aangegeven, maar fantastisch, binnen twee dagen al de aflevering. Heb in vele jaren nog nimmer een probleem met deloox/superwinkel ervaren.

Reageer

Alexandra 07-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super snelle levering wat er gezegd wordt voor 10 uur savonds besteld volgende dag geleverd klopt.
Alleen bleek ik het verkeerde geleverd te hebben gekregen. In de veronderstelling dat ik de juiste au de toilette had gekregen ( le petit robe noir ) had ik de verpakking verbroken, maar bleek de geleverde parfum le petit robe noir cocktail te zijn.
Ik had op de site heel duidelijk de ingrediënten vergeleken en deze kwamen over ook stond er geen afbeelding bij( anders had ik gezien dat het jurkje een andere was) dure fout!
Maar toch een 8 want ze leveren echt binnen de beloofde termijn naar wel goed opletten op de site!

Reageer

eric van gerven 07-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website en snelle levering van het juiste product tegen een zeer concurrerende prijs.

Reageer

Sandy Broeckx 06-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijk webside houden zich ook aan de opgegeven leveringsdatum met zorg ingepakt
Met andere woorden zeer grote aanrader om je parfum bij te bestellen

Reageer

Marjan 06-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na veel gezoek op andere sites vond ik de crème die ik nodig had voor een vriendin. Ik kon snel en makkelijk bestellen zonder eerst een account aan te maken. werd perfect de volgende dag bezorgd!

Reageer

Natascha 02-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ideaal! S’avonds besteld en de volgende dag kwam men geurtje al aan! Zeer betrouwbaar en top in orde!

Reageer

Samira 02-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben tevreden over Deloox omdat ze een snelle en goede levering hebben. en goede producten leveren

Reageer

Jesse 01-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel hier altijd mijn parfum. Het is snel geleverd en gratis verzending. De prijzen zijn altijd scherp en goedkoper dan in fysieke winkels.
Een heel betrouwbare en overzichtelijke webwinkel!

Reageer

Nancy 01-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn favoriete geur van Prada is moeilijk te verkrijgen in de winkel, maar bij Deloox is deze geur altijd op voorraad, voor een hele voordelige prijs. En met de snelle verzending, zit je nooit zonder je favoriete geur.

Reageer

Febe 31-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Genoten van een zeer snelle levering, bovendien werd de bestelling zorgvuldig verpakt.

Reageer

Geertje Harms 31-05-2022

Algemene score

9,0
In de 1e plaats zijn de prijzen zeer aantrekkelijk. Ook het traject van de bezorging is perfect. Ben niet voor niets al jaren klant!

Reageer

Hans de Rijk 30-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de aanschaf van een dure parfum voor mijn vrouw kwam ik op de website van Deloox terecht. Op deze duidelijke rn gebruiksvriendelijke site werd ik tevens verrast door de scherpe prijs. De levering was ruim binnen de aangegeven tijd op het aangegeven afhaalpunt. Kortom Deloox is een echte aanrader.

Reageer

Mohamed 29-05-2022

Algemene score

10,0
Top site, duidelijk, snelle levering & mooie hoge kortingen. Voor de specifieke geurtje die ik heb besteld kwam ik het goedkoopst uit bij Deloox.

Reageer

Renate Majoor 29-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Parfum besteld voor een goede prijs.
Heel snel geleverd en netjes verpakt.
Ben heel tevreden.

Reageer

Toon meer reviews