Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

seb 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dior Dolce Garden besteld, netjes de volgende dag in nette verpakking binnengekomen. Onwijs blij met de service and geurtje

Reageer

Dia Rijnders 15-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van het juiste product. Goede prijs/kwaliteit-verhouding. Keurige levering, met vooraankondiging via de e-mail! Zeer fijn!

Reageer

Debbie 15-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle service met producten voor een hele goede prijs. Netjes verpakt

Reageer

Guy 15-07-2020

Algemene score

10,0
Ruim assortiment, snelle levering ! Prima dus. Voor herhaling vatbaar. Was ook niet de eerste maal dat ik Superwinkel inschakelde voor een aankoop.

Reageer

Zj 15-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime keuze qua aanbod van parfum en cosmetica.
Ik bestelde 2 parfums waarvoor ik normaal gezien meer dan €100 zou betalen. Op superwinkel.nl vond ik deze voor een veel goedkopere prijs.
Ik bestelde deze op donderdag en de dag erna was mijn pakket al afgeleverd. Super service!

Reageer

Criske 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel, houdt aan hetgeen wat zij beloven. Op eerste p!aars de beste prijs, ten tweede een supersnelle levering. En tot slot het bestelproces was heel eenvoudig en er zijn voldoende betalingsmogelijkheden. SUPERWINKEL zeker aan te raden, zeer tevreden.

Reageer

Diederik 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijs was doorslaggevend. Ik kende jullie niet. Levering was bijzonder snel en ik was zeer tevreden

Reageer

Sien 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige levering. Alles verliep soepel en snel. Bovendien ook goede prijs kwaliteit verhouding l.

Reageer

Jolanda 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Topwinkel hoor! Had een 100 ml eau de parfum voor mijn dochter besteld; was een bodemprijsje en keurig geleverd binnen 24 uur in doosje met luchtzakken tegen kapot stoten.

Reageer

Maarten du Bois 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top alles in orde. Netjes verpakt en op tijd in het afhaalpunt. Direct daags nadien geleverd.

Reageer

G kappen 13-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ongelooflijk zo snel heb ik nog nooit meegemaakt ,
Voor herhaling vatbaar. 👍👍👍

Reageer

Elly 13-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede afhandeling binnen de beloofde tijd.
Produkt was goed verpakt en voldeed aan verwachting.

Reageer

M.J. van Wijk-Heijl 13-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had besteld en de volgende dag werden deze artikelen keurig bezorgd.
En de prijzen waren ook zeer aannemelijk. Ook werden geen verzendkosten gerekend, dus ik beveel Superwinkel met plezier aan.

Reageer

Ria, Belgium 13-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is gebruiksvriendelijk, veel keuze aan redelijke prijzen. Snelle levering ! Ik raad deze site aan.

Reageer

Mich 13-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg onder de indruk!
Zowel prijs als service waren dik in orde.
Dankuwel! Hier bestel ik zeker nog!

Reageer

kelly mariën 13-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super tevreden van de lage prijzen en de supersnelle service. Wel jammer dat bij de laatste 2 bestellingen telkens het topje van de shampoo fles beschadigd was waardoor deze flink uitgelopen was op de andere artikels 😔

Reageer

Femke Van de voorde 12-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering!
‘s Avonds besteld en ‘s morgens had ik mijn pakje al!

Reageer

Gino 11-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goede service. Ik kreeg het bestelde product snel en op tijd. Zeer tevreden!

Reageer

Mientje 11-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb hier goedkoop mijn lieveling parfum gekocht. De volgende dag was het al binnen. Dat is nog eens snelle service

Reageer

Henk 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie web winkel prijs / kwaliteit uit stekend, snelle en goede levering, voor herhaling vatbaar.

Reageer

Lianne 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de winkel super, dus met recht een superwinkel. Veel keus en snelle levering.

Reageer

sake Bijlsma 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na de bestelling kwam het product heel vlot bezorgd en in keurige verpakking.

Reageer

Pierro 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is fijn om telkens weer van de promoties gebruik te maken,
zo kan je voordelig eens een ander parfum uitproberen

Reageer

Degreef Guido 07-07-2020

Algemene score

9,0
Mooi uitgebreid gamma, interessante promoties en super snelle leveringen. Top! Ben Fan.

Reageer

F.L. 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime keuze aan parfumartikelen.Overzichtelijke site.Goede prijs/kwaliteit en supersnelle verzending!

Reageer

H. Kuipers 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkope ruime keuze van de producten. Snelle levering. Prima winkelen dus.

Reageer

Richard 06-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering, kwaliteit zoals verwacht. Voordelige prijs.
Ook prima verpakt zodat transportschade tot een minimum werd beperkt.
Was fijn zaken doen. Eerdere revieuws zeker waargemaakt.

Reageer

Randy 06-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering van het product, zoals beloofd op de website.
Goede kwaliteit van het product.

Reageer

S 05-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima ervaring, ‘s avonds besteld en de volgende morgen in huis. Originele producten voor een hele scherpe prijs. Ik ben er zonder twijfel zeer tevreden over en ga hier vaker bestellen! Een echte aanrader!

Reageer

Rhodens- De Ridder Petra 05-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Artikel snel te vinden op overzichtelijke site.
Prima 👍 prijs en degelijke en snelle verzending.
Met 2 dagen in huis .
Dit bedrijf maakt zijn beloftes waar! 🎉

Reageer

Guido 05-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer besteld bij superwinkel, binnen 24 uur mijn bestelling geleverd gekregen en ook nog eens erg voordelig, kan niets slechts bedenken en ben zeer tevreden. Zou de volgende keer zonder twijfel opnieuw bestellen!

Reageer

Roosje64 05-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Pas olaplex besteld en dat was heel snel geleverd ben heel te tevreden over producten , ik raad deze side zeker aan

Reageer

Lon 04-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Slechts mijn eerste ervaring maar die was helemaal positief. Vandaag besteld, morgen geleverd. Heel professioneel en conform de reclame/beloftes op de site.

Reageer

Nicole 03-07-2020

Algemene score

10,0
Ik ben helemaal tevreden, was de eerste keer voor mij, maar alles top en supersnelle levering!

Reageer

Andre Landzaat 03-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs en snelle bezorging. Alles verloop naar wens, zelfs het brengen van het pakket.

Reageer

Ineke 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leuke prijzen snelle levering en heerlijke geurtjes ben zeer tevreden ik zal vaker iets bestellen

Reageer

Tonnie 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering netjes verpakt goede producten
Echt een superwinkel 👍

Reageer

JP 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijke site, makkelijk zoeken naar wat we wilden en de beste prijs.

Reageer

Es 01-07-2020

Algemene score

1,0
Voor moederdag heb ik Dolce Gabanna The One gekocht, deze geur ruikt anders als gewend en blijft niet hangen. Ik heb contact opgenomen met Superwinkel en werd gelijk afgekapt met "kan niet"en "wij verkopen alleen echte geuren" (nu deze klachten gezien te hebben twijfel ik!)

Feit blijft dat de geur niet is wat het hoort te zijn!

Ik mocht het met pijn en moeite terug sturen en kreeg na het weekend weer een mail dat het niet waar was, meerdere mensen de geur getest hebben(in Corona tijd!) en zij 100% verlies hebben dus de geur terug sturen.

Mijn moeder is een kwetsbare oudere in verzorgingshuis dus een, door vele andere, gebruikte geur hoef ik niet terug.

Na meerdere vreemde uitspraken van Superwinkel; "wij gebruiken de geur zelf ook en hij is goed" "als je ouder wordt veranderd je huid en geur" "door de hygiene regelen en sanitisers in het verzorgingshuis kan een geur ook anders ruiken" loopt de klacht nog steeds zonder resultaat.

Denk dus even na voor je hier besteld!
Superwinkel 09-07-2020

Beste Esther,

We hebben je reviews inmiddels al op verschillende platforms ontvangen en beantwoord.

Graag wil ik benadrukken dat we jouw klacht echt wel serieus hebben genomen. We zijn echt 100% overtuigd van de kwaliteit van de door jou bestelde D&G The One. We kunnen dit zelf als ervaringsdeskundigen bevestigen, maar ook andere controles bevestigen dit.

We vinden het erg jammer dat je onze conclusies niet opvat als een advies of iets om over na te denken. Blijkbaar stond je conclusie al langer vast en kunnen we je niet overtuigen van de kwaliteit waar wij wel 100% achter staan.

Superwinkel

Reageer

Luc 01-07-2020

Algemene score

10,0
gewoon eenvoudig, to the point en perfecte leveringservice. De levering van de bestelde producten gebeurde slechts 17 uur na de bestelling, dus een halve dag vroeger dan aangekondigd.
Proficiat.

Reageer

Enke 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze shop gekozen omdat ik op zoek was naar een gunstige prijs voor dit Hugo Boss artikel.
De site is zeer gebruiksvriendelijk en betaling en verdere communicatie over de levering liep perfect.

Reageer

Elena 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een veel betere prijs, een vlotte verzending en gratis verzending. Veilig verpakt.

Reageer

Yvonne Verburg 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is goedkoper dan in de winkel, je wordt heel goed op de hoogte gehouden en het wordt op tijd bezorgd.

Reageer

Andi 27-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Naar tevreden product goed ontvangen.
Heb niet lang moeten wachten.
Voor 22:00 uur besteld, de volgende dag ontvangen.
Precies de dag dat ik het nodig heb.
Top!!
👌

Reageer

Cathy 27-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke site, snel gevonden wat ik zocht. Prima informatie over de inhoud en de bijbehorende prijs ! Je tikt in wat je hebben wilt bv. 100 ml dan krijg je ook de prijs van 100 ml. en niet de prijs van 50 ml. zoals op andere sites !! Ik ben erg tevreden en zou zeker nogmaals hier bestellen ! De levering is ook super snel, en je krijgt een mail over het bestelde item, daar staat ook in wanneer het geleverd wordt, petje af..

Reageer

Rinske 25-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is gebruiksvriendelijk.Het assortiment is uitgebreid. Duidelijke communicatie met de klant.
Snelle bezorging en keurig verpakt.

Reageer

Heidi 25-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De artikelen zijn snel en goed verzonden en ik werd goed op de hoogte gehouden over de levering van het pakketje.

Reageer

Osman 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoveel keuze, zo snel met leveren, zo goed in de communicatie. Zo alert met aanbiedingen en zo kan ik nog een tijdje doorgaan. En zo hoop ik mijn prijs binnen te halen

Reageer

Ano 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is veel goedkoper, maar voor een goede kwaliteit. Ik heb parfum gekocht de volgende dag was die in huis. Ik ben heel erg tevreden over deze winkel en raad deze winkel ook echt aan.

Reageer

Yolanda 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie kortingen en een groot gamma.
Goed verpakt en snelle levering.
Veel geschenk ideeën, maar ook leuk voor jou zelf.

Reageer

Toon meer reviews