Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 305 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stef 27-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en sterke prijzen, en na een fout bij de betaling onmiddellijk recht gezet.

Reageer

Yoko 26-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met de fondation niet meer te verkrijgen in de winkels ik gebruik deze al jaren, vlugge besteling top 👍

Reageer

Gintarė 25-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I am very satisfied with this hair care store always nice service fast delivery and very quality tools. I am very glad to have discovered you, I will definitely buy again.

Reageer

Corrie 25-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en keurig bezorgd fijne winkel goede keuze van diversen luchtjes gewoon df beste deals

Reageer

Julie Frijns 25-04-2022

Algemene score

10,0
Zeer snel geleverd, zeer goed verpakt en de grootste verrassing was de overheerlijke zomerse geur.

Reageer

Miranda 24-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen ging snel, de website is duidelijk. Mijn bestelling is oo tijd geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen.

Reageer

René 22-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
producten worden tegen een goeie prijs aangeboden, website is duidelijk en levering is ok

Reageer

Chantal PC Haarzaak 21-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles goed te vinden op de site en zijn voordelig en super snel verzonden! Top bedrijf hier ga ik veel bestellen!

Reageer

Wimpke 19-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwam de site toevallig tegen en was verrast door de prijzen.
Dus gelijk besteld en gauw geleverd.Top

Reageer

Mvr. Jol 17-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een lastig te verkrijgen product maar Deloox had het.
Levering was snel.
Enige minpunt was de hele grote doos voor een klein product. Daarom 'slechts' een 9 :)

Reageer

tram 14-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer makkelijke en eenvoudige site, goede informatie , al enige jaren maak ik er gebruik van jullie site, perfect.

Reageer

Ton Kalkman 14-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al jaren mijn geurtjes bij deze firma en vind het een geweldige winkel met een zeer uitgebreid assortiment tegen heel leuke prijzen.
Al heeft de winkel nu een nieuwe naam , vind ik het erg fijn dat de service goed gebleven is.

Reageer

John 13-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs vriendelijk bedrijf had hulp nodig met een vvv bon telefonisch geweldig geholpen en doen wat ze beloven binnen 1 dag in huis
Heb al meerdere keren in volle tevredenheid besteld en alles geleverd zonder problemen

Reageer

Annette 13-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website ziet er goed uit. De producten zijn gemakkelijk te bestellen. De levering is vlot. Kortom tevreden.

Reageer

ga zo door. 13-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had hier voor het eerst gehoord, dat je parfum via te bestellen eenmaal een stuk goedkoper kon krijgen. niet bij andere grote zoals bol.com maar ook nog bij jullie. En eerlijk gezegd was ik zeer verrast van de prijs en de hele snelle levering. Dus ja, ik zal zeker jullie aanbevelen bij al mijn vrienden en kennissen. En het flesje was nog heel. Bedankt.

Reageer

robert 13-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Artikel werd keurig op tijd gelevetd , is gunstig geprijsd, voldoet aan de verwachting en er waren geen bezorgkosten.

Reageer

Annet 13-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top site, bestel hier al heel lang, hoge kortingen en goede service!! Overzichtelijk!! Je hebt bestelling snel in huis!!

Reageer

E.B. 12-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deloox is een heel prettige webwinkel met aantrekkelijke artikelen en prijzen. Als je iets bestelt voor 22.00 uur, wordt het de volgende dag bezorgd. In mijn geval was het 1 dag later, maar dat lag niet aan Deloox, want die had het dezelfde avond al verzonden. DHL had het pakje al gesorteerd maar plotseling werd de zending afgebroken ???
Het artikel was goed verpakt. Al met al heel tevreden.

Reageer

Marianne 12-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en prima verpakt. Eneen goede prijs. Et iets goedkoper dan elders. Knap hoe julliedat doen👍👍

Reageer

Hannes 11-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
nou, gewoon. Ik had weer eens een geurtje nodig, dus vandaar. En dezer kwam langs via zo'n cashback programma.

Reageer

Hilde 08-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel. Gemakkelijk, betrouwbaar en snelle levering. Steeds heel tevreden van aankopen. En voordelige tarieven.

Reageer

RHOSE 08-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echte parfums , originele verpakking ook natuurlijk en snelle bezorging!

Dus 100% betrouwbaar, 100% echte producten.

Reageer

Annelies 05-04-2022

Algemene score

10,0
Duidelijke website, goeie producten, uitgebreid assortiment, makkelijk bestellen, snelle levering , helemaal top!

Reageer

John maas 05-04-2022

Algemene score

10,0
Alle geurtjes die er zijn kun je daar vinden in voeren en het komt tevoorschijn tegen een zeer schappelijke prijs en een razend snelle levering de gratis levering boven een bepaalde prijs is ook interessant zet je aan een kwalitatief beter geur te kopen.

Reageer

Jeanine van Greunsven 04-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen enkel negatieve ervaring. Parfum besteld, de dag erna in huis, keurig bestelling volledig kunnen volgen via mail en bezorg service info. Praktisch , snel, keurig verzorgd en exact op tijd. Goede verpakking en nette prijs. Zeer tevreden.

Reageer

Toon meer reviews