Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 303 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Catharina de Graaf 07-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door toeval heb ik uw winkel gevonden.
Snelle verzending, fijne prijs.
Blij dat ik MIJN geurtje bij jullie kan kopen.
Dank je wel .

Reageer

Arwin 07-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
site was makkelijk te gebruiken, bestelling werd optijd geleverd en het product was ook van goede kwaliteit.

Reageer

Rana 05-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Fijne website, mijn favoriete luchtje vaak in de aanbieding. En snel geleverd.

Reageer

S.Nasrallah 05-05-2022

Algemene score

1,0
Zeer slecht ervaring
Zeer ongeinteresserd met mee omgegaan na klacht ondanks dat ik meer dan 10 jaar klant ben bij jullie.

Reageer

Wouthera 05-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Parfum besteld , veel keuze in geuren en inhoud.
Snel geleverd en keurig verpakt.
Voordelige parfums.
Had al goede ervaringen met de Superwinkel en denk niet dat mijn mening veranderd nu het Deloox is geworden.
Voor mij nog steeds een superwinkel.

Reageer

Sanne 04-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering, volgende dag in huis! En een heerlijk luchtje voor een hele scherpe prijs, ik ga vaker bestellen bij Deloox.

Reageer

JM van't Noordende 03-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop is zeer goed, goed verzorgd en duidelijk voor alles. Waarom ik voor deze shop gekozen heb, is door dat een vriendin van mij zei, kijk is op die site, die hebben het vast ook wel. De levering was zeker goed, kijk een dag te laat moet je niet naar kijken, het is overal druk, dus niet moeilijk doen zeg ik.

Reageer

Myra 02-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze in producten en omdat jullie de goedkoopste prijs hadden, voor jullie gekozen. Bestelling netjes en snel geleverd. Ik zal hier vaker gaan bestellen!

Reageer

Loes 01-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
correcte en vlotte levering ben er erg tevreden over en zal vast en zeker vaker bij jullie bestellen

Reageer

Aerdemir75 27-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super en een hele snelle levering zonder problemen, herhaling vatbaar.

Ga zo door.

Reageer

Stef 27-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en sterke prijzen, en na een fout bij de betaling onmiddellijk recht gezet.

Reageer

Yoko 26-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met de fondation niet meer te verkrijgen in de winkels ik gebruik deze al jaren, vlugge besteling top 👍

Reageer

Gintarė 25-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I am very satisfied with this hair care store always nice service fast delivery and very quality tools. I am very glad to have discovered you, I will definitely buy again.

Reageer

Corrie 25-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en keurig bezorgd fijne winkel goede keuze van diversen luchtjes gewoon df beste deals

Reageer

Julie Frijns 25-04-2022

Algemene score

10,0
Zeer snel geleverd, zeer goed verpakt en de grootste verrassing was de overheerlijke zomerse geur.

Reageer

Miranda 24-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen ging snel, de website is duidelijk. Mijn bestelling is oo tijd geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen.

Reageer

René 22-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
producten worden tegen een goeie prijs aangeboden, website is duidelijk en levering is ok

Reageer

Chantal PC Haarzaak 21-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles goed te vinden op de site en zijn voordelig en super snel verzonden! Top bedrijf hier ga ik veel bestellen!

Reageer

Wimpke 19-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwam de site toevallig tegen en was verrast door de prijzen.
Dus gelijk besteld en gauw geleverd.Top

Reageer

Mvr. Jol 17-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een lastig te verkrijgen product maar Deloox had het.
Levering was snel.
Enige minpunt was de hele grote doos voor een klein product. Daarom 'slechts' een 9 :)

Reageer

tram 14-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer makkelijke en eenvoudige site, goede informatie , al enige jaren maak ik er gebruik van jullie site, perfect.

Reageer

Ton Kalkman 14-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al jaren mijn geurtjes bij deze firma en vind het een geweldige winkel met een zeer uitgebreid assortiment tegen heel leuke prijzen.
Al heeft de winkel nu een nieuwe naam , vind ik het erg fijn dat de service goed gebleven is.

Reageer

John 13-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs vriendelijk bedrijf had hulp nodig met een vvv bon telefonisch geweldig geholpen en doen wat ze beloven binnen 1 dag in huis
Heb al meerdere keren in volle tevredenheid besteld en alles geleverd zonder problemen

Reageer

Annette 13-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website ziet er goed uit. De producten zijn gemakkelijk te bestellen. De levering is vlot. Kortom tevreden.

Reageer

ga zo door. 13-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had hier voor het eerst gehoord, dat je parfum via te bestellen eenmaal een stuk goedkoper kon krijgen. niet bij andere grote zoals bol.com maar ook nog bij jullie. En eerlijk gezegd was ik zeer verrast van de prijs en de hele snelle levering. Dus ja, ik zal zeker jullie aanbevelen bij al mijn vrienden en kennissen. En het flesje was nog heel. Bedankt.

Reageer

Toon meer reviews