Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 304 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ouafa 22-03-2022

Algemene score

9,0
Handige site, groot aanbod. Verschillende merken. Veel goedkoper en snelle levering.

Reageer

Marian Tijms 21-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede prijs voor de Lancaster zonnebrand dagcreme.
En een vlotte aflevering.

Reageer

Martin 20-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie en duidelijke site voor het maken van de voor jou beste keuze. Wat het speciaal maakt is de verschillende afmetingen met bijbehorende prijs. En die prijs is echt super concurrerend ten opzichte van anderen. Echt top! De levering was supersnel! Onwijs tevreden.

Reageer

jose 20-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke overzichtelijke en professionele website waardoor je je producten snel kunt vinden en kunt bestellen. Levering meteen binnen de aangekondigde tijd. Tussentijdse updates van de status van bezorging. Geen score 10 omdat ik had gehoopt dat de producten met kartonnen bescherming in het doosje zou zitten ipv plastic materiaal.

Reageer

Samantha 14-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super winkel!!
De naam zegt het al.
Snelle levering goeie producten.
Ben zeer tevreden

Reageer

Hasan 13-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is gewoon een top en super winkel leuke aanbiedingen goed en snelle service
Ik ben echt blij mee met deze top winkel 👍

Reageer

Bompi 10-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle, helemaal correcte en prima verpakte levering van de gewenste producten, en dan ook nog aan een zeer interessante prijs.
Een aanrader !
Een zeer tevreden klant.

Reageer

Peter 10-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte en vlugge afhandeling. Duidelijke en interessante prijzen. De verzending is gratis bij een aankoop boven de 30 €.
Vlotte communicatie.

Reageer

Kelly 09-03-2022

Algemene score

1,0
Hele slechte klantenservice, oplichters, beschadigde producten leveren en vervolgens jou daarvoor beschuldigen. Ze lossen het niet op en je geld is weg.

Reageer

M van wijngaarden 08-03-2022

Algemene score

10,0
Prima shop. Alleen dhl belooft vrijdag tussen 10 en 15 uur te bezorgen, dat gebeurt niet. Geen bericht we komen niet. Wel zaterdag een mail met tussen 10 en 15 uur komen we. En dan komen ze ook wel. Dat was wel jammer.

Reageer

Paul 07-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service e duidelijke communicatie. Alles klopt, en dat geeft een fijn gevoel. Vandaar dat ik telkens een herhalingsaankoop doe.

Reageer

C.L.M. Smit 06-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling is prompt en top afgeleverd. Het product " red door" had ik er al eerder besteld en dat ging ook top!

Reageer

Do 05-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niets dan positieve ervaring: vlotte en correcte afhandeling van de aangekochte producten,die ik bij vrienden en familie overal aanbeveelt. Snelle verzending! Een tevreden klant👍

Reageer

Laura 02-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super Snel, Makkelijk bestellen, bevestiging in mijn mailbox.
In de avond besteld en de volgende ochtend netjes verpakt bezorgd
Al met al Super”Winkel “

Reageer

Miruna 01-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering in minder dan 24h. Heel tevreden. Betere prijzen dan bij andere winkels! Toppie!

Reageer

Janne van der Wedden 01-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind Superwinkel helemaal SUPER, elke keer als ik er iets bestel en dat is bijna altijd parfum.
AL jaren profiteer ik dus al van de SUPER-lage prijzen en ook de bezorging de volgende dag is SUPER!!!
Superwinkel BLIJFT mijn favoriete winkel!

Reageer

mvs 01-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de geur komt overeen met de beschrijving en supersnelle levering ook de prijs was heel vriendelijk en ik ben van plan de volgende keer ook weer hier te bestellen

Reageer

GBL 01-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super leuke shop met een ruim assortiment en leuke aanbiedingen. De bestelling ook echt de volgende dag geleverd en netjes verpakt.

Reageer

Jan 25-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle en nette bezorging. Het ging om mijn favoriete Ralph Lauren Safari die bijna nergens meer te krijgen is. De eau de toilette was keurig verpakt in een doos met Sealed Air. Ook nog even een datum check op checkfresh gedaan en de Safari was niet ouder dan een jaar! Echt super!

Reageer

amdro 23-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Topproducten voor een heel goede prijs, reeds jaren lang een heel tevreden klant

Reageer

Suzy 23-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel heeft een grote keuze aan parfums. De prijzen zijn voordelig, de levering snel en correct. Mooi en degelijk verpakt. Een echte aanrader voor al je schoonheidsproducten.

Reageer

Dhondt Marc 23-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed dag , de leveringen waren perfect op tijd en zeer goed uitgevoerd en geleverd .
BEDANKT

Reageer

Monique 22-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een zeer breed assortiment verzorgings en luxe producten. Vaak de beste deal t.o.v. andere webwinkels. Supersnel geleverd: de volgende dag goed verpakt in huis. Ook fijn: de mogelijkheid om het pakketje bij een service punt te laten afleveren. Ik kijk altijd eerst even bij Superwinkel als ik iets nodig heb alvorens ergens anders te kijken.

Reageer

Wil Learbuch 22-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijsvergelijking gedaan , en was het voordeligste.
De levering was snel ,en keurig verpakt .

Reageer

A v Rooij 22-02-2022

Algemene score

10,0
Snel geleverd,goede kwaliteit /prijsverhouding!! zeker een aanrader!!! Zal zeker weer bij superwinkel bestellen de volgende keer!!!

Reageer

Toon meer reviews