Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Antoinette Hendriks 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zag de site van Superwinkel.nl met de zeer aantrekkelijke prijs van mijn favoriete parfum, heb meteen besteld en de dag erna werd mijn pakketje al keurig bezorgd.

Reageer

Pieter 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De producten hier zijn over het algemeen vrij goedkoop, en de volgende dag heb je het al in huis. Echt een top winkel.

Reageer

Mirjam de Jong 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had overal naar de parfum gezocht, hij was vrij duur maar het was bij jullie wel heel goedkoop. ook dacht ik mmm als dat maar aan komt, ik had het er zelfs bij gezet maar het was er heel erg snel, echt geweldig! goedkoop en snel geleverd, wat wil een mens nog meer. dank jullie wel.

Reageer

Ilias 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering en niet duur! TOP PRIJS
Ik ga zeker altijd bij jullie bestellen. Prima webshop.

Reageer

helma 03-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima en snelle bezorging. Netjes verpakt. Heel blij mee. Goede info over de voortgang van de verzending.

Reageer

Annelie 03-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele fijne webschop alles goed en overzichtelijk
Telefonisch goed bereikbaar.
Goede service en vlotte levering

Reageer

Wil' 31-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat je zoekt is goed te vinden, heldere stappen om te bestellen, zeer aangename prijzen, bestelling keurig en zonder overbodig materiaal verpakt, versturen en aflevering via de mail goed te volgen; oftewel Top!

Reageer

Kim 31-01-2020

Algemene score

8,0
Het bestelling ging gemakkelijk.
Verzending lekker snel
En het was goed verpakt.

Reageer

J. Voets 30-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het product dat ik moest hebben, zijn bij Superwinkel stukken goedkoper als in de winkel en snelle levering!

Reageer

André 30-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
No-nonsens webshop, snel en duidelijk.
Zeer scherpe prijzen en een snelle levering.
Super dus :-)

Reageer

Diana 29-01-2020

Algemene score

10,0
Ik heb VVV cadeaubon otvangen en ik heb besteld mijn lievelingste parfum,de bestelling was super snel verwerkt en volgende dag geleverd.Paketje was goed ingepakt,ik ben zeer tevreden.
Mvg Diana

Reageer

Maarten 28-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk op internet te vinden, snel besteld en nog sneller geleverd. Kortom Superwinkel is super.

Reageer

Frans Lebon 28-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb weer bij Superwinkel besteld omdat bij een vorige aankoop iets mis was gegaan en Superwinkel dat heel klantvriendelijk heeft opgelost

Reageer

Freddy Blom 27-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en duidelijke informatie op de site van de webwinkel. Zelfs voor een digibeet is het kinderlijk eenvoudig een order te plaatsen. De prijzen van de producten zijn zeker concurrerend te noemen. De levering en ontvangst gaan volledig volgens planning. We gaan hier zeker vaker gebruik van maken.

Reageer

Marianne 27-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en correct! Prijs is goedkoop vergeleken met andere winkels

Reageer

mariannevanr 27-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn eerste bestelling en wat een snelheid zeg.Echt super binnen 1 dag het luchtje binnen en dan nog die prijs scheelt de helft met de reguliere winkel.
Ik zou zeggen tot de volgende keer

Reageer

Ada van Aken 27-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kabeltje besteld en de andere dag in huis. Gewoon zoals het hoort. Je wordt goed op de hoogte gehouden waar je bestelling zich bevind

Reageer

Olaf 26-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met recht een superwinkel. Ik heb hier Jean Paul Gaultier besteld omdat zij de enig waren met een 200ml variant. Ik werd aangenaam verrast door de snelle levering!

Reageer

Toos Bareman. 25-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles prima verlopen. Intercom van onze flat is defect maar de bezorger heeft het keurig telefonisch geregeld. En mooi binnen de beloofde tijd.

Reageer

Wilma 24-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige prijzen voor mooie producten ,super snelle levering .
Kan ik nergens anders vinden.👍

Reageer

Lynn 24-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk gevonden op de website waar ik naar op zoek was, snelle levering en uitstekende service! Zal er zeker weer bestellen in de toekomst!

Reageer

BaBr 22-01-2020

Algemene score

9,0
Hebben gedaan wat ze hadden beloofd. Het bestelde is keurig netjes en op tijd geleverd.

Reageer

Harold Sanders 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super mooie aanbiedingen en snel geleverd. Makkelijke betaling en snelle reactie met orderbevestiging. Ook een keurige melding wannneer e.e.a. verstuurd wordt en een track&trace.

Reageer

Jeanne 20-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website om producten te zoeken op merk,soort en prijs!
Redelijk lage verzendkosten en vlotte afhandeling van hetgeen besteld is.
Ruime keuze ,in mijn geval aan parfums.

Reageer

Cor 19-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was gewoon perfect, pakketje kwam de volgende dag en was keurig verzorgd.

Reageer

Tonnie 17-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke shop en snelle verzending en goed verpakt wat wil je nog meer.
Ik ben zeer tevreden. Super

Reageer

C.J. van Splunter 16-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel is een fijne webwinkel die een ruime keus heeft en de gevraagde bestelling prompt levert. Kan deze superwinkel aanraden bij iedereen die een goed artikel wens voor zichzelf en voor een ander om aan weg te geven.

Reageer

Mien 15-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling kon ik makkelijk en snel plaatsen. De instructies bij het plaatsen van de bestelling zijn duidelijk en de afhandeling was supersnel. Het product is volgens afspraak geleverd en het product was precies als aangegeven.
Prima ervaring!

Reageer

Jolanda 14-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Supersnelle levering, je kan ook bestellen zonder een account aan te maken en je kan achteraf betalen. Overzichtelijke site.

Reageer

Michel 14-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is erg mooi en duidelijk en tijdens het bestellen gaat het soepeltjes.

Reageer

D'hulster Bart 14-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteit verhouding heel goed.
Heel vlotte levering met betrouwbare partner (B-Post)

Reageer

Tony 14-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al verschillende malen parfum besteld.Ik zou superwinkel zeker aanbevelen.Ik heb nog nergens goedkopere prijzen gezien.

Reageer

Inge 13-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super aanbod qua merken tegen hele goede prijzen. De dag erna werd de bestelling al geleverd, dus ook nog supersnel. Met recht dus SUPERwinkel :-)! Een aanrader voor iedereen. Ook heel betrouwbaar qua betaling. Ik vind het altijd fijner om achteraf te betalen en dat is gewoon mogelijk, ideaal!

Reageer

Mary van der Voort 13-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede overzichtelijke site.
Doen wat ze beloven, snel leveren!
Ik raad superwinkel daarom ook graag aan.
Topper

Reageer

Martine Smets 13-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was supersnel geleverd in een stevige verpakking, zodanig dat er niets stuk kon gaan van mijn bestelde goederen ! Top 👍

Reageer

erika 11-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
geweldige service ,vlot en correct geleverd de heerlijkste geuren ,en byzonder deze byzondere parfums geven ook nog complimentjes aan me dus n dikke 9 van erika

Reageer

Rhainey 11-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al een paar keer de topgeur van Zadig&Voltaire op Superwinkel gekocht en ben keer op keer tevreden geweest! Lekker geurtje aan een voordelige prijs én snelle levering!

Reageer

Sebastian 11-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende ervaring: het product en de service voldoen exact naar wat je hoopt. Goede producten voor een lage prijs (100ml Aqua di Parma voor een kleine €80, terwijl ik bij de Bijenkorf ruim €90 betaal voor 50ml).
Snel en gratis geleverd.

Reageer

De Maeyer Suzy 11-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbaar , niet lang wachten op de bestelling en voordelig een echte aanrader

Reageer

Don 10-01-2020

Algemene score

8,0
Prima prijs voor het geleverde product.
Levering was ronduit slecht, maar niet aan Superwinkel te wijten.
Jammer, maar bezorging door DHL maakt dat ik overweeg hier niet meer te bestellen.

Reageer

R Oppewal 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product voldoet aan de verwachting, info per telefoon werd snel en correct afgehandeld en de levering was supersnel.

Reageer

Anke du Pau 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was de eerste keer dat ik bij "Superwinkel"een artikel heb besteld en ben zeker van plan omdat vaker te gaan doen! Waarom??? De website is goed toegankelijk en overzichtelijk, het artikel werd keurig verpakt op tijd afgeleverd. Betaling via IDEAL, kortom....ik heb niks te klagen!

Reageer

Evert 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Wat is het warm vandaag hè. Krijgen we nog een elfstedentocht? De bestelling en de bezorging: prima!

Reageer

Ruud 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor een mooie aanbieding shampoo gekocht. En de volgende dag in huis!!! Top!!

Reageer

anke maas 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wordt echt blij van een website zoals die van Superwinkel.
Alle onderdelen kloppen (werken zoals het moet). Goede zoekfuncties, overzichtelijk aanbod, erg goede deals (de prijsverschillen liegen er niet om).
En na de geplaatste bestelling: idem dito. Duidelijk factuuroverzicht, de aanbeveling tot controle, de mogelijkheid om snel nog aan te passen enz. Top!
En tot slot de voortgang van de bestelling: duidelijke info over verzendproces, snelle en keurige levering. Zo is online bestellen een feest. ga zo door!

Reageer

Anneke van der Werf 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is de eerste keer dat ik besteld heb bij Superwinkel. Deze zaak voldoet aan mijn verwachtingen
Snel geleverd
Goede communicatie
Keurig en deskundig verpakt

Reageer

Godelieve 08-01-2020

Algemene score

10,0
ik heb deze shop leren kennen door mijn zoon ! zij zijn correct en snel waarvoor dank, je kan op hen rekenen.

Reageer

Rahul Barsatie 05-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn complimenten. Wat een snelle service. Meteen op de dag van bestellen al een mail ontvangen dat de bestelling wordt ingepakt en klaar gemaakt voor levering. Nergens anders nog zo een top en snelle service meegemaakt. Superwinkel ga vooral zo door en behoud jullie kwaliteit.

Groet,

Barsatie

Reageer

Frans Schuurman 05-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze superwinkel is een stuk goedkoper dan de andere site,s van hetzelfde product dat we gekocht hebben,daarbij is het product zeer snel geleverd ,goed verpakt wij zijn zeer tevreden over deze winkel

Reageer

Nicole Hermans 02-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product was snel en betrouwbaar geleverd, helemaal top, strakke prijs daarom was ik bang dat het om een B-merk ging, echter het klopt helemaal, ben er superblij mee en zal vaak ook bestellen via deze site. Ik kan het echt iedereen aanbevelen

Reageer

Toon meer reviews