Deloox.nl
Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.
Deze score is gebaseerd op 287 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Deloox.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Zeer tevreden. Scherpe prijs voor ‘the real stuff’. Supersnelle levering. Aanrader. Voortaan kopen we alle parfums hier. 👍
Geweldige site! Heb al veel parfum hier op deloox besteld en het is echt perfect hele snelle levering ik had het de volgende dag al thuis!
2de keer bij deze winkel besteld. Ik kende de shop niet maar het was de enige winkel die mijn gewenste producten aan een aanvaardbare prijs kon leveren. 2 keer zeer tevreden over de levering. Snel en correct!
Shop met de beste prijs/kwaliteit. Overzichtelijke en klantvriendelijke site.
Snelle levering .
's middags besteld en de volgende dag al bezorgd. Precies op tijd voor de verjaardag van mijn man!
En zoals gewoonlijk weer heel vriendelijk, d.w.z. het goedkoopst geprijsd.
Top.
Ik ben tevreden, herenparfum heeft mijn man nog niet gebruikt maar de levering was snel.
Fijne webshop met een overzichtelijk overzicht en goed geprijsde artikelen. De bestelling werd snel geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen.
Deloox biedt een fantastische selectie parfums tegen scherpe prijzen en met een gebruiksvriendelijke website. Mijn bestelling werd snel en netjes geleverd, en de klantenservice was uiterst behulpzaam en vriendelijk.
Uitstekende prijs/kwaliteit, snelle levering! Eindelijk een overzichtelijke website waar ik de producten van mijn keuze kan bestellen!
Snelle service. Jammer dat DHL niet aan bezorgafspraak hield. Voor de rest top!
Heel veel keus, minpuntje omdat de zoekfunctie van de website niet helemaal correct werkt.
Door de wisselende reviews begon ik te twijfelen, maar de prijzen waren zo aantrekkelijk dat ik de gok toch genomen heb! En geen enkel moment spijt. Ene dag besteld, volgende dag in huis! Top!
Makkelijk te bestellen duidelijk en meteen de volgende dag in huis
Heel tevreden
Gemakkelijke qsite om iets op te zoeken. Goede en correcte communicatie. Snelle verzending in een goede verpakking!
Een overzichtelijke website, alles makkelijk te vinden, snel besteld en mooi op tijd geleverd; precies wat ik nodig heb.
Parfum van Hugo boss voor minder dan 1/3 dan wat ik betaal in de winkel....top!!! Snel geleverd
mooie reclame en wat belangrijk is dat is de prijs. prachtige parfums voor een schappelijke prijs.
ik ben blij dat jullie bestaan en ben zeer tevreden, goede en vlugge service. Proficiat.
Goede merken, lage prijzen voor veel ml’s en snelle verzending. Dit had ik veel eerder moeten weten!!!
Zeer blij en tevreden mee
Makkelijk kiezen en bestellen; simpel afrekenen. Op tijd geleverd. Geen enkel probleem!
De dag na de bestelling geleverd tegen de beste prijs. top!
Lang gezocht en vergeleken, heb de juiste keuze gemaakt.
Gekozen omdat het de goedkoopste was die ik kon vinden. Nog nooit eerder gebruikt, wat onderzoek gedaan, niks geks kunnen vinden. Voor de zekerheid met credit card besteld, maar verder uitstekende service. Was volgens afspraak snel binnen en netjes verpakt. Zeker aanrader.
Veel keus met hele mooie prijzen. De website is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. De levering van de artikelen was super snel. Vandaag besteld, morgen geleverd (wel rekening houden met het weekend natuurlijk). Ze doen gewoon wat ze beloven.
De webshop is erg overzichtelijk. De producten zijn scherp geprijsd en de verzending is erg snel.
Fijn bedrijf, snelle levering en goede service. De prijzen zijn veel lager dan adviesprijzen.