Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 298 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sita 13-02-2022

Algemene score

2,0
Kreeg melding: pakketje bezorgd maar heb niks gekregen. Extra bij deze winkel besteld zodat ik dag erna zou krijgen. Nu moeten ze een onderzoek starten bij dhl en dat duurt een paar werkdagen. Wat een slechte service! Omdat dhl niet levert ben ik nu de dupe.

Reageer

Frits 10-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koop al diverse jaren bij deze shop en in alle opzichten met volle tevredenheid. Gebruiksvriendelijke en duidelijke webshop, uitstekende producten met voordelige prijzen, altijd snelle levering in degelijke verpakking. Top shop.

Reageer

Malou 09-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind Superwinkel een hele fijne online winkel. Superwinkel heeft altijd alle producten voor een hele gunstige prijs. De website is erg gebruiksvriendelijk en voorzien van realistische reviews. De snelle levertijden zijn ook echt heel erg fijn. Vaak de volgende dag al in huis. Superwinkel blijft voor mij de nummer 1, ik bestel echt al mijn parfum hier. Veel voordeliger dan ergens anders.

Reageer

Anna 02-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een fijne website die erg duidelijke is. Daarnaast zijn het goede prijzen en ook nog snel geleverd :)

Reageer

Obiwan 01-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor mijn parfum betaal ik hier de laagste prijs. Daarnaast wordt het pakketje keurig de volgende dag bezorgd door DHL. Alles gebeurt conform de aangegeven procedure. Nooit enig probleem ondervonden bij deze organisatie.

Reageer

Nicole 31-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie en overzichtelijke website, goede aanbiedingen, snelle verzending en goede service. Je heb je bestelling de volgende dag al in huis en is netjes verpakt. Ik verveel deze website aan iedereen!

Reageer

Mandy Smeets 31-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hier vind ik altijd de parfum die ik zoek aan de goedkoopste prijs. Een dag na de bestelling wordt die al geleverd.

Reageer

Gerrit van de Bult 31-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze, goede prijzen, duidelijke omschrijving van het product en levering op de afgesproken tijd. Al vaak producten besteld bij deze shop en nog nooit teleurgesteld. Ik hoop nog jaren klant te kunnen blijven.

Reageer

Indy 27-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel levert snel en heeft een groot assortiment aan geuren met hele leuke aanbiedingen.
Daar maak ik graag gebruik van. Er staat altijd een duidelijke omschrijving van de geuren zodat je op basis daarvan kan zien of een geur bij je hoort of bij een persoon voor wie dit bestemd is. Echt een aanrader.

Reageer

Mw. Bras 26-01-2022

Algemene score

8,0
Alles was keurig, de bestelling is netjes op tijd geleverd en was goed verzorgd.

Reageer

Elke 26-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering, verpakking was in orde, artikel was helemaal zoals beschreven.
Super tevreden van superwinkel.nl!

Reageer

Ineke 25-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al enkele jaren bij Superwinkel.nl. Veel keuze, ook bv. geuren die moeilijk te vinden zijn bij andere winkels. Bestellen gaat eenvoudig. Goede communicatie tijdens het bestelproces. Achteraf betalen behoort tot de mogelijkheden. Producten zijn prima geprijsd, regelmatig heel goede aanbiedingen.

Reageer

Remmie 24-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb niks aan te merken op Superwinkel.nl. Het enige dat mij stoort is de bezorging door DHL. Hier kan Superwinkel.nl niks aan doen. Zou hier zo me volgende parfum weer bestellen en om me heen mensen adviseren om hier een bestelling te plaatsen

Reageer

ED TOLSMA 23-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
LEKKER SNEL EN GOED AFGELEVERD. BESTELLING GEPLAATST VIA BOL.COM EN 2 DAGEN DAARNA PAKKETJE AANGEKOMEN. MAILVERKEER WAS HEEL DUIDELIJK EN HELDER. EEN AANRADER VOOR MIJ EN ZAL ZEKER NOG VAKER IETS BESTELLEN. GA ZO DOOR.

Reageer

JdN 22-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed assortiment, service gericht, snelle verzending!
Het was mijn eerste bestelling, maar mogelijk niet de laatste.

Reageer

MilenaM 22-01-2022

Algemene score

1,0
I received a fake perfume. They do this very well as the packaging is really well done, but the smell has nothing to do with the real thing. It smells like alcohol and evaporates really fast. I read other negative reviews (when it was too late, obviously) and saw that a lot of people had the same problem. Of course, the costumer service is denying all this and will never give you your money back. I went to the shop (again) to smell the perfume in question. What superwinkel.nl sentme is a fake without doubt!

Reageer

Annelies 20-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel tevreden erover..en de bestelling is er al binnen 1 dag..super...wat een service!!👍👍👍👍

Reageer

R Troubleyn 19-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website. Snel besteld en betaling snel en makkelijk afgehandeld. Levering de dag nadien! Top

Reageer

Peter 19-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, uitstekende prijs en vlotte levering. Ik zou een 10 kunnen geven maar dat ene puntje hou ik voor mezelf 😉

Reageer

Cosmetica voor de man 18-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede overzichtelijke webshop, uitgebreide beschrijving over het artikel en
perfecte afhandeling ( vandaag besteld morgen in huis) ben zeer tevreden en
kan het ieder aanbevelen

Reageer

Kristof 17-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel snelle levering naar België, authentiek product met hoge korting! Aanrader!

Reageer

Leo R 16-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit is uitstekend. De eau de Toilette van Opium is binnen 1 dag geleverd en dat was mooi op tijd voor de verjaardag.

Reageer

Jos 16-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site werkt top! Duidelijke omschrijving van de produkten, eerlijke reviews en wat ze beloven wordt ook waargemaakt. Iets wat niet voor alle websites en hun beloften gezegd kan worden.

Reageer

Melika 15-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel parfums voor mijnzelf en mijn man altijd hier, super service en snelle levering!!

Reageer

Sadek Almousawi 15-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een top winkel! Ik had parfum besteld voor mijn moeder, vanwege haar verjaardag binnen kort is en de pakketje was volgende dag al in huis! Nu alleen nog de cadeautje verstoppen, zodat ze er niet achter komt.😅

Maar echt een goede winkel kan niet wachten tot haar verjaardag om te zien wat ze ervan vindt!

Reageer

Toon meer reviews