Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 309 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vectra25 12-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik geef een 8 als cijfer voor de gunstige prijzen goede website en snelle levering het had een 10 kunnen zijn als superwinkel ook monsters gaf bij een bestelling ik zeg dit omdat ik nu een paar miskopen heb gedaan maar al met al dik tevreden.

Reageer

J.v.d.plas 12-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze week besteld de volgende dag zou het inderdaad geleverd worden maar omdat het mij niet kan verzet naar een andere dag.
Het product wat ik besteld voldoet zeker aan wat ik besteld heb ook de cadeauverpakking was prima voor elkaar
Ik ben er zeer blij mee

Reageer

Ann 10-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, goedkopere prijs dan in de winkel, snelle levering, goed verpakt. Prima!

Reageer

willem 09-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
uitgebreid assortiment, levering vlot en de prijzen zijn goed, ook fijn dat er 200ml verpakkingen zijn

Reageer

Marieke 09-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige webwinkel! Veel keuze in vele merken en voordeliger dan de meeste parfumerieën. Goede service, en altijd de volgende dag in huis! 👍🏻👍🏻👍🏻

Reageer

Shirley 09-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webshop met groot assortiment, zelfs niche merken voor zeer voordelige prijs! Snelle levering, vaak de volgende dag al. Goed verpakt zonder deuken in verpakking. Een absolute aanrader!!

Reageer

Jacob Derk Stuurwold 08-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi aanbod, zeer adequate behandeling van vragen, goede kwaliteit van de bestelde producten.
En vooral, een goede omschrijving van de producten en eerlijke tekst erbij.

Reageer

Loes 08-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het bestellen ging lekker vlot. En keurig afgeleverd bij de afgesproken winkel.

Reageer

Ellen 08-12-2021

Algemene score

10,0
De volgende dag is het pakketje al geleverd. De prijs is Super van de Superwinkel.

Reageer

Ad Weda 08-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
betrouwbaar en snelle levering en alles keurig verpakt, heel belangrijk! dat zie ik wel eens anders.

Reageer

Frans 07-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede omschrijving ,ingrediënten, van de parfums. Dit is vooral van belang wanneer je online een parfum koopt. De prijs is uitstekend en de levering snel en betrouwbaar.

Reageer

Annie 07-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben super tevreden, voor mij zelf een lekker geurtje gekocht en voor een vriendin een bon waar ze zelf kan bestellen. Ze kent de site ook door mij ook heel tevreden.

Reageer

Martin 06-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer scherpe prijs en ee zeer snelle afhandeling en levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reageer

A de Jongh 06-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne zaak,,
Doet wat ze zeggen.
En leveren ook nog een uitstekend produkt.
Producten die ze aanbieden vallen zeer in de smaak.

Reageer

walter van ginneken 05-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik vind het een héél goede superwinkel alles is correct en een héél vlugge levering het is prettig winkelen hier en prijsverhouding is prima

Reageer

Marloes 05-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en voor een hele mooie prijs!
Heel veel keuze echt heel tevreden 👍

Reageer

superwinkel 03-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bestelling eenvoudig te doen, levering binnen de toegezegde tijd reden om een vervolg aan te geven.

Reageer

Paul 03-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zowel mijn vrouw als ikzelf hebben al jaren een vast luchtje. Deze kopen we altijd tegelijk en dan zijn ze ook ongeveer tegelijk aan vervanging toe. Dus ga ik op zoek naar een plek waar ik allebei de parfums leverbaar vind én tegen een goede prijs. Hoewel ik erg ben van 'koop het lokaal' lukt het meestal niet om dit bij de plaatselijke drogist te realiseren. Maar het is wél gelukt bij Superwinkel. En de levering ging perfect dus ik raad deze webshop zeker aan.

Reageer

Francisca 03-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot aanbod en goede informatie over alle producten. Fijne website. Hele mooie aanbiedingen. Keurig ingepakt, snel verstuurd.

Reageer

Johan Meeuwisse 03-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is goed de service is goed de spullen zijn goed en snel bij me dik tevreden

Reageer

Ineke Soer-Goosem 02-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wat een makkelijk toegangbare site. Voor mij ging het eigenlijk maar om 1 ding mijn lievelingsgeur, die niet meer in de winkels verkrijgbaar is. Zo blij, en dat betekend natuurlijk dat ik ook verder ga shoppen. Ik kan nu al voorspellen dat ik een fan ga worden van supperwinkel.
Met hartelijke groet
Ineke

Reageer

Patrick 02-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de omschrijving en levering van het produkt was heel correct en alles ging zeer vlot en makkelijk

Reageer

Jeannet 01-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik koop bij superwinkel.nl altijd mijn favoriete parfum, het is een stuk goedkoper dan de parfumerie winkels, snelle bezorging

Reageer

Errol de Fretes 01-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima levering,snel en zeer accuraat , zeker in deze drukke tijden
Ook de mailtjes over en weer was prima in orde 👌🏾👍🏾

Reageer

RSGC 01-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering zelfs met dagen dat de postpunten het mega druk hebben. Geweldige kortingen en super assortiment

Reageer

Toon meer reviews